Ingen bra dag igår...

Jag var ledsen, trött, förvirrad, glömsk, irriterad och allmänt nere mestadels av dagen, så jag orkade helt enkelt inte blogga. Det var jättekul att vara med Rasmus på skolan, men därefter gick allt bara utför... Jag glömde till och med bilen vid affären och gick hem med mina matvaror. Normalt?? - Nej, inte speciellt!! Det har varit för mycket och det kommer surt efter. När man sedan aldrig för någon hjälp så blir det inte lättare. Ibland är det för jävla svårt att klara av ALLTING själv!! Ibland så vill jag bara ge upp, lägga mig under täcket och försvinna. Men jag har inte ens en sovrumsdörr längre, för den var en förstörde en viss någon när han blev arg och efter det har det inte kommit upp någon. När jag blir rik så skall jag köpa nya dörrar till hela lägenheten i alla fall. Vad 17 det nu hade med mitt inlägg att göra??

Milla ville heller inte sova igår, så alla 4 låg i sängen. Detta = TRÅNGT!! Och det gillar jag inte. Det var heller inte så rockigt att lägga sig klockan 19:15 (!!!) för att man hade en rabiat miniterrorist. Men nu skall jag sluta klaga och hoppas på att det blir en bättre dag idag. T kommer snart med, så jag måste packa.

Men där har Ni anledningen till att jag inte blogga så bra igår...

Lämna en kommentar så blir jag GLAD ♥
Postat av: Katharina

Men du... Du får ju inte känna press på dig att du MÅSTE blogga varje dag!!! Det är jätteroligt att läsa alla dina inlägg, men jag tror nog att alla dina läsare förstår om du inte orkar eller hinner vissa dagar!

Hoppas att idag blir en mycket bättre dag!

Kram på dig gumman!

2010-01-15 @ 08:59:29
URL: http://yramammansblogg.blogspot.com
Postat av: mezzie

Bamse stora kramen till dej tjejen <3

2010-01-15 @ 09:21:48
URL: http://thenewmezzie.blogg.se/
Postat av: modern

Ja du livet går upp och ner ibland. Det är inte lätt att vara ensam och mamma och jobba och hinna allt annat. Inte konstigt man glömmer bilar mm stressen sätter ju liksom minnet ur funktion. Kanske borde vi bilda en grupp som en gång i månaden träffas och gör något roligt ihop. Äta gott, tjata, ha något löjligt tema vad som helst och utan barn. Bara få vara. För visserligen räcker inte tiden och då blir man så man glömmer sej själv och det är ju tråkigt.

2010-01-15 @ 22:39:19
URL: http://kittelsen.blogg.se/
Postat av: L

- Katta:



TACK för att du finns gumman ♥♥♥

2010-01-16 @ 09:11:38
URL: http://lenalarssons.blogg.se/
Postat av: L

- Mezzie:



TACK gumman!! Bamsekramen tillbaks ♥

2010-01-16 @ 09:12:28
URL: http://lenalarssons.blogg.se/
Postat av: L

- Modern:



TACK raring ♥♥♥ Det tycker jag låter som en toppenbra idé som vi absolut borde prata mer om. Kram kram.

2010-01-16 @ 09:13:51
URL: http://lenalarssons.blogg.se/

Vad har du på hjärtat...??

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (Ser bara Lena)

Har du blogg?

Låt orden flöda... ♥

Trackback