Tack finaste Emma ♥



För att du skapat Uddevallas vackraste naglar... Och bäst av allt... De sitter på mig ;)

Lämna en kommentar så blir jag GLAD ♥
Postat av: charlotte

ja du vissa behöver ju inga lösnaglar för att få dem så =) naturligt är finast =)

sen får man ju inte ha långa naglar inom vården?

pöss

2010-07-21 @ 09:07:27
URL: http://mylifecharlotte.blogg.se/
Postat av: Lisa

Oh My goood kära du som skrev raderna ovanför,har sett dig o vet hur du det ut...säg inte att du lever i nån dröm att du är naturligt snygg?!jösses!!o naturliga naglar kan aaaldrig bli så snygga som Lena har nu!klanka inte ner på vad andra gör för val!fixa din näsa till o börja med o räta ur din kutrygg...mamma Mia självgoda människa!!

2010-07-21 @ 16:11:03
Postat av: charlotte

shit lisa och vem är då du?Inte din kära ialf, och du är en patetisk subba som inte kan säga vem hon är mer än att skriva skit inne på Lenas blogg??

Har du något mer att säga om mig som person så ring mig så kan vi fika på saken...



Du undrar Om jag lever i en dröm värld? Nä du lilla Lisa , jag är inte fjorton som du!

någon som uppenbarligen är den mest låga människa här inne just nu..

och en sak eftersom du inte kan läsa det jag skrev,det är att jag tycker NATURLIGA NAGLAR ÄR MIG PERSONLIGEN DET FINASTE, inte konstgjorda!och visst fan kan du få dom snygga man behöver inte plast för att få det..lär dig innan du skriver din skit!

men som vanligt har de flesta ett uppenbarligen stort fel i sina läs kunnigheter då de läser något och hittar på egen text mellan raderna?

Eftersom du nu fann mer att skriva..

och eftersom DU din skit inte känner mig varför fan skriver du om mig här?



något verkar du ju störa dig på eftersom du försöker klanka ner på mig...skrattretande är vad du är..



OMG Lena vad är det för människor du känner?

2010-07-21 @ 18:27:38
URL: http://mylifecharlotte.blogg.se/
Postat av: Lina

Ta inte i så du spricker, det var väl ett ganska osmidigt inlägg från första början, skulle med ha tolkat det negativt om än ironiskt på någon annans bekostnad

...Känns som att någon bör ta sig en titt i Mia Törnbloms böcker!! Självförtroende å självkänsla är trots allt långt ifrån samma sak, think about that :D

2010-07-21 @ 19:20:35
Postat av: Lena

Först och främst vill jag säga till Lena, Porrigt gumman. Jag brukar med bygga på mina naglar för jag tycker det är gubbläckert samt att jag känner mig lite finare mitt i vardagen. Vardagslyx mao. Å andra sidan är det dyrt att underhålla och tyvärr så blir dom egna naglarna under sköra vilket tar tid att reparera sedan. Men som sagt, såååå snyggt.



Till dom andra två damerna så vill jag bara säga: Lägg ner!!! Det skrivna språkerts nackdel är att den som läser får en möjlighet att tolka texten på sitt sätt vilket oftast blir på ett helt annat sätt an vad den som skrev texten hade tänkt eller ville förmedla.

Sedan kan väl alla försöka åtmindstone att inte kasta en massa skit på varandra så fort någon annan tycker annorlunda? Alla får tycka och känna som dom vill och ingen behöver hålla med.

Jag är klart övertygad om att Lenas alla vänner inte ens är i närheten av att vara och tycka lika. Vi gillar säkert inte ens varandra, men vet ni vad. Det är okej det med.



Kram till Lena i vilket fall som helst.

2010-07-21 @ 19:20:57
URL: http://www.mammalenashus.blogspot.com
Postat av: madde

Gör själv lösnaglar ibland (eftersom jag inte kan få mina schnögga på naturlig väg;)), har inte tålamod till det:)!



"Lisa"

Tycker du inte att din kommentar var lite väl omogen?

Har inte Lotta rätt att tycka vad hon vill, nä, det är klart att hon inte har, vi lever ju i någon jävla värld där man måste tycka som massan, inte gå emot strömmen!

Väx upp eller nåt!

Och "Lisa" vet du vad! Något du kanske inte visste, är att även personer som inte administrerar bloggen i fråga kan kolla ip-adresser;), om man har rätt tillgång!

Eftersom du själv inte vågar säga till Lotta vem du egentligen är (FEGIS), så kommer jag att göra det när talas i telefon...

Trodde väl bara kanske inte att du var riktigt så omogen, eller jo, det gjorde jag nog förresten;)...



Känn absolut inte att du behöver svara på denna kommentaren, för jag kommer inte att kolla detta inlägg igen, jag ville bara få dig att veta "Lisa" att du kan känna dig ganska BUSTED...

Löjligt är vad det är!

Stå för din åsikt din vidriga människa!

Mår du bättre av att gå till personangrepp, för jag vet ju att du mår dåligt ibland;)!



Med icke vänlig hälsning Madde!

2010-07-21 @ 20:02:33
URL: http://thisisourlifestory.blogspot.com
Postat av: Lisa

Kolla hur mkt ip adresser ni vill då jag sitter med en lånad Mob i en annan del av sverige!o ordet är fritt o eftersom vissa tycker de är så jobbigt att glädlas med andra o genom att heeela tiden påpeka att naturligt är bäst när alla tycker olika är att indirekt klanka ner på andras val.min poäng var att om Lena som jag förövrigt inte har en aning om vem det är,så skyll inte på henne!!,nu lägger ut en bild o visar nåt Hon är nöjd över så va faaan är de o börja skriva om naturligt är snyggare!vill tydligen bevisa-ja är bäst o snyggast!så länge alla är nöjda över sina val o är lyckliga så är väll allt bra!:)?!sansa er!

2010-07-21 @ 23:21:21
Postat av: L

- Lisa:



Jag är oerhört nöjd över mitt val att göra naglar för JAG tycker det är snyggare så här :) Och det är ju på mig dom sitter ;) TACK för din komplimang om min heta klor. Det var en rar tanke även om det startade ett mindre krig :S

2010-07-21 @ 23:51:35
URL: http://lenalarssons.blogg.se/
Postat av: akdvroyr

Iwi axowo ibaxebozi sitafu o vekinip umes uce u av icah.

2012-10-16 @ 04:57:18
URL: http://www.qirivotex.com

Vad har du på hjärtat...??

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (Ser bara Lena)

Har du blogg?

Låt orden flöda... ♥

Trackback