Vill inte...

Idag så var Maggan här och hälsade på Oss och goingen hade med sig presenter till Oss alla tre =) Gulligt av henne. Glada blev vi!! Vi tjattrade och åt middag tillsamman, ostpaj, räkor och kall sås.  Däremot så kände jag mig inte jättepigg. Min hals har börjat svullna och göra ont. Jag känner mig riktigt hängig =( Barnen är heller inte helt OK. Rasmus har varit helt OK idag, men hostade massor inatt. Milla är det sämre med. Hon är jättevissen stackarn och jag har fått ge henne både bricanyl och alvedon idag =( I morgon skall hon till sin Pappa och jag hoppas innerligt att det går bra där. Känns inte bra att lämna henne när hon inte är kry. Min lilla ärta ♥ Hon har suttit som ett plåster på mig idag och har varit helt förtvivlad vid minsta lilla motgång. Somnade på mig vid 17-tiden, vilket aldrig händer... Hoppas att vi snart piggnar till, hela högen. 


Bildkälla: http://puffeltufflan.files.wordpress.com/2010/01/sjuk.jpg

Lämna en kommentar så blir jag GLAD ♥
Postat av: Katharina

Usch, hoppas ni kryar på er snart!!!

2010-03-11 @ 21:21:10
URL: http://yramammansblogg.blogspot.com
Postat av: L

- Katharina:



TACK gumman ♥

2010-03-11 @ 21:24:20
URL: http://lenalarssons.blogg.se/
Postat av: Modern

Ja som jag skrev lite längre ner hon verkade inte alls bra. Men maten var jättegod och jag tyckte det var supertrevligt att vara hos dej och tjata. Tack

2010-03-11 @ 21:56:29
URL: http://kittelsen.blogg.se/
Postat av: L

Nej Maggan, hon är inte alls frack!! Men TACK för att du kom. Alltid lika trevligt. Vi borde göra det bra mycket oftare.

2010-03-11 @ 21:58:40
URL: http://lenalarssons.blogg.se/
Postat av: Tanya

Då kanske det var din gäst som stog på min p-plats? För den var upptagen när jag kom hem. Och då blir jag lite irriterad.



Jobbigt med krassa barn. Här är vi också lite halvdåliga. Mathias verkar ha fått öroninflammation. Men vi får väl se vad det är.

Kram

2010-03-12 @ 08:00:15
Postat av: L

- Tanya:



Ojdå... Får vi verkligen hoppas att det inte var. Jag har inte hört att hon fått böter i alla fall. Vad var det för bil??



Hoppas att Ni piggnar till snart ni med gumman. Kramis.

2010-03-12 @ 08:27:21
URL: http://lenalarssons.blogg.se/
Postat av: Tanya

Det var en silvergrå merca (tror jag). Med en arg lapp på. =)

Det är super ofta det står andra bilar därnere, så man blir lite irriterad tillslut.. Men, men. Nu vet iaf ägaren till den bilen att det är fel ställe att stå på.



Mathias har öroninflammation, tydligen. Så ett par dagar på penicillin gör säkert susen.

När det gäller din son var han ute o lekte i bara t-shirt nu, så han kanske inte blir mycket friskare av det? lymmel ;-)

2010-03-12 @ 12:24:13
Postat av: Modern

Ja den silvergrå merzan var jag. Trodde det var fria parkeringar för jag såg inte att det stod förhyrd eller något nummer. Visserligen var det ju snö över hela staketet framför så om det står något nummer där så syns det inte. Jo jag läste lappen och när jag körde så tittade jag efter någon skylt men såg inte ens någon sådan. Fattar inte riktigt var den står. Sorry i alla fall.

2010-03-13 @ 22:40:52
URL: http://kittelsen.blogg.se/
Postat av: Tanya

Skylten står i mitten av parkeringen. Hela den längan är förhyrd. Så nu vet du det till nästa gång. =)

2010-03-14 @ 00:27:44

Vad har du på hjärtat...??

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (Ser bara Lena)

Har du blogg?

Låt orden flöda... ♥

Trackback