Snart hemfärd och vikttankar

Snart så skall vi bege Oss hem igen efter ett par dagar i Uddevalla hos päronen ♥ Millis och jag har precis prövat att studsa lite till Paulo Robertos träningspass-tjosan. Efter att jag fick förfrågan om jag är gravid häromdagen så har jag inte kunnat släppa det. Vikten är känslig för mig, och jag har ont av när människor kommenterar den. Just nu tränar jag ingenting, men när den "friska" delen av mig tittar på min kropp, så ser jag ändå att jag inte alls blivit tjock. Visst, jag har gått upp ett par kilo och har aldrig vägt så mycket "ogravid", men 57-58 kilo är minsann inte mycket för det. Så jag skall verkligen försöka släppa detta nu, och skita i vad folk tror. När jag blir sån här, så brukar jag ta fram mina bilder från tiden jag var sjuk och vägde 44 kilo. Och då blir allt helt uppenbart för mig, även om jag inte alltid kan hålla tankarna stadigt så länge. Men det finns ingenting som är värt att må som jag gjorde då. Jag var ett ras som knappt kunde stå upprätt för jag var så undernärd. Då tar jag hellre något extra kilo, trots att jag har svårt för det. Så det så... Men trots att jag vet det, så är det jäkla svårt att slå bort dom dumma tankarna ibland. Speciellt när man får sådana kommentarer. Jag vet ju att ingen menar nåt illa, men det sätter sig styggt. 


Lämna en kommentar så blir jag GLAD ♥
Postat av: Theres

Du är underbart vacker stumpan. dem som säger något annat är bara sotis. Du är vacker för att du utstrålar lycka, glädje och en massa jävlar amama och för att du har en dundersnygg kropp med vill säga.

2011-04-02 @ 20:13:47
Postat av: LindaNoremalm

Du är riktigt het som du är nu, blev nästan lite pilsk då jag såg dig på cactus, du är snygg i vikten du har nu,, puss

2011-04-02 @ 20:38:54
Postat av: L

- Theres:



TACK underbara du ♥ Var fint att se en skymt av dig häromdagen raring :)

2011-04-02 @ 21:51:06
URL: http://lenalarssons.blogg.se/
Postat av: L

- LindaNoremalm:



Hi hi hi... Du får mig när du vill, vart du vill Frugan ;)

2011-04-02 @ 21:52:14
URL: http://lenalarssons.blogg.se/
Postat av: Josefine

Lena du är fin som du är! bry dig inte om vad andra säger...jag såg när du började må riktigt dåligt och det var inte kul! va glad för det du är nu med din underbara familj. Nu har du en normalvikt där du mår bra. behåll den så kommer du fortsätta vara glad och pigg! kram

2011-04-02 @ 21:53:26
Postat av: Anonym

va för sjukdom har du haft?Anorexi?

2011-04-03 @ 11:59:15
Postat av: L

- Josefine:



TACK, vad gullig du är! Jag gör mitt bästa, och är oerhört glad och tacksam över allt jag har ♥

2011-04-03 @ 12:17:18
URL: http://lenalarssons.blogg.se/
Postat av: L

- Anonym:



Det är en lång historia, som jag omöjligt kan få ner på några få rader. Men för att göra en lång historia kort så blev jag sjuk för många år sedan, pga bland annat felmedicinering från sjukvården. Detta ledde till att jag inte kunde äta och jag förlorade en hel del i vikt. Däremot såg jag inte själv hur liten jag var, vilket ställde till det en del då jag svimmade stup i kvarten.

2011-04-03 @ 12:21:50
URL: http://lenalarssons.blogg.se/
Postat av: Petra

Lena du är oerhört vacker, nu var det längesedan jag såg dej live, men jag är helt säker på att du är lika vacker nu som då!

Kram

2011-04-03 @ 17:22:05
Postat av: Gnistan

Lena!



Du duger precis som du är & att äta havre & må skit är inget kul, jag själv var som ett benrangel när jag växte upp..



Men nu njuter jag av livet - äter gott & mår bra, det är ingen medelmåtta för hur man ser ut, jag vet att det kan vara känsligt att känna inför andra att de tar en som gravid...



Le åt det istället, du kommer må 10000000 ggr bättre - Din kille accepterar dig som du är - Du är accepterad & lycka sitter inte på kroppen, det är något som syns utåt - men går igenom hjärtat!



Va stolt över den du är, du är så yee yaa!



Största cyber kramen jag nånsin skickat, står Lena på! :-)

2011-04-04 @ 08:11:44
URL: http://livsgnistan.bloggo.nu

Vad har du på hjärtat...??

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (Ser bara Lena)

Har du blogg?

Låt orden flöda... ♥

Trackback