Adventsfika

Eftersom jag jobbade till sent igår kväll så hann vi inte med pynteriet och firandet av 1:a advent. Men idag så... Det blev inte bara nytt härligt pynt, utan jag bestämde mig även för att bjuda hem Mamma, Pappa Robbie, Danny och Anna på adventsfika. Mysigt hade vi det verkligen!! Jag hade köpt hem glögg, russin, mandlar, lussekatter och julpust. Sedan slog jag även på stort med och bakade Papparkaksmuffins =) Fick receptet av min goa kollega Stina och jag tyckte dom blev riktigt lyckade, trots att jag fick byta ut en ingrediens som jag inte hade hemma =)


Nytt och hett

Idag så fick jag mig ett ryck utan dess like. Fick för mig att jag ville ha nytt pynt för jag var trött på det gamla. Och adventsljustake ville jag pyssla ihop själv med. Så så fick det bli... Satte kiddows, inkl Danny, i bilen och drog Oss ut till TORP. En hel del nytt blev det, mestadels från Cult Design. Jag borde nästan tattuera in CD eller nåt för jag är helt såld ;) Och med all rätt med för såå mycket läckerbitar det finns   Och sist men, absolut inte minst... Så glömdes denna skönheten med i collaget...Hur 17 kunde jag glömma med denna sötsaken i collaget... ??

Billig arbetskraft

Nu skall jag sätta barnen och mig själv i arbete... Eftersom jag har jobbat hela helgen så har vi varken hunnit städat, putsat fönster eller julpyntat :/ Så nu jäklar blir det vi som sätter igång!! Vi?? - Ja, barnen skall allt få göra sin beskärda del även dom. Nu skall här röjas och julen skall bjudas in. Vi har ju inte ens firat första advent... Illa!!


http://sweetwishes.blogg.se/images/2008/landstiladvent2_22589250.jpg

FÖRSTA ADVENT 

När första ljuset brinner
står julens dörr på glänt
då gläds vi åter alla att fira få advent.

Snopet

Båda kidsen är hemma med mig idag... Så mycket blev det med dom plugg- och städplanerna. Rasmus är fortfarande inte helt bra, så där var velet lätt. Milla skulle däremot till dagis, men när vi kom dit så var hela gården full med bilar så jag anade att något inte var som det skulle. Och visst fasen var det så. Dagis var stängt!! Precis då fick jag sms från Kerstin som undrade varför jag inte berättat att dagis var stängt, men för en gångs skull hade ju jag kommit senare än henne till dagis. När dom sa "Vi syns på måndag" på dagis innan helgen så trodde vi ju att dagis skulle vara öppet, men icke sa Nicke. Så det var bara att ta med Milla till kontoret och hämta lite papper och åka hem igen.

Träffade Thomas P med, våran goa vaktmästare, som berättade att jag nu står som Nr 1 i garagekön!! JIPPI =)


Tuppjuck

Min katt har fått ett rejält tuppjuck ut över det vanliga och springer runt som en besatt dåre här hemma :/

Love

Jag kom hem betydligt senare idag än jag hade räknat med för jag fick jobba över av diverse anledningar... Men nu sitter jag i alla fall i soffan med bubbel i handen och en helnöt. På Tv:n är det självklart mina älskade systrar ♥♥♥

Om lite drygt två timmar...

Om lite drygt två timmar så slutar jag. Det skall bli ruskigt skönt för jag saknar mina små något enormt och Raz var ledsen och ville vara med Mammisen igår. Det kändes inte bra alls när jag inte kunde vara med honom då... Lilla pärlan!! Men snart så... Bara drygt två timmar kvar =)

Min sjukling...Min lilla sjuklingsprins är mycket bättre idag som tur är!! Var riktigt orolig där ett tag... =(

Tjingefjong

Hur mår alla?? Jag är på jobbet och har fullt upp, men fick en minut över. Är rätt slut om jag skall vara ärlig... Slutade kl 21:00 igår och på vägen hem blev jag stannad av polisen för dom hade kontroll. Han tyckte inte att jag var mig lik på kortet ;) Varför är det så sexigt med män i uniform?? Stört är det för jag flörtade lite med en polis en gång och jag tyckte att han var så sjukt läcker. Men när jag träffade honom på krogen en gång i vanliga kläder så försvann allt bara så där. I alla fall det lilla extra. Och då var det inte intressant längre ;) 

I alla fall så åkte jag raka vägen hem, lade mig på spikmattan och somnade som en stock. Hade ont i kroppen och frossa så kanske är det  något även i min kropp som vill bryta ut. Vaknade till vid 01:00 för att det sved i kroppen rejält av spikarna, men somnade lika snabbt om igen ;)

Nu nalkas det julemys på jobbet med fika, glögg och annat gott. Seeee U later ♥

Sjukstugan på Vindfället

Min lilla prinsunge är jättedålig stackarn =( Han har feber, svårt för att andas, hostar och snorar. Vet inte vad det är för någon skit han har åkt på, men kul är det inte och han var riktigt risig inatt. Kiddows skall vara hos Mormor och Morfar en sväng så att jag kan åka och jobba några timmar.

Hoppas att Ni alla får en toppenhelg!! Nu måste jag fixa i ordning lite för jag börjar jobba om mindre än en timma!! Jag har haft möte med min chef idag med så vid årsskiftet så har jag nytt schema, och det ser jättebra ut. Sååå härligt!!

Kösss.

Pysselkväll på ÖF

Resulterade i dessa två armband...Plus lite smårgåstårta, underbart sällskap och en massa skratt =) En bra kväll då med andra ord!! Men jag har blirvit förkyld igen så jag känner mig rejält trött. Ett förhäxadavsnitt till blir det i alla fall innan det är dags att krypa ner i bingen 

Fina Emma

Idag så har jag haft besök av fina Emma. Vi åt lunch, fikade och tjatade en massa innan det var dags att hämta knottarna igen. Hennes minsting går på Millas avdelning på dagis, storasystern går på stora avdelningen och sen bebis i magen väntar vi på för fullt =) 2 dagar över tiden är hon idag så lill*n kan komma när som helst. Jättespännande är det!! Kom ut NUUUU =)  

Usch då...

Jag har precis betalat ALLA mina räkningar och det var ingen vacker syn det inte... Tur att jag är fastanställd nu så jag får lön samma månad som jag jobbar för annars skulle jag ligga minus ett par tusen på kontot. Inte för att jag kan ligga minus på kontot, men skulle det vara möjligt så skulle det vart så :/ ALLT kom verkligen denna månaden... Elen, CSN, min dumma böter, skolfoton för bägge ungarna etc. Det var massor i alla fall... Och det suger gammal kamelballe :/ Men men... Lönen kommer in i morgon i alla fall lagom till att räkningarna skall dras från kontot, så de blir betalda i alla fall.


BILDKÄLLA: http://vindruvan.webblogg.se/images/2008/pengar_1207297019_1340778.jpg

Angående skolan

Jag har ju fått en hel del kommentarer på inläggen angående vad Rasmus råkade ut för idag. Så jag tänkte att jag svarar Er i ett eget inlägg här istället för att svara på alla kommentarer separat. Jag är jättetacksam till Er som tagit Er tid att kommentera. Alla Ni som tänker på min lilla kille och allt som har hänt. Det betyder MASSOR 

Först och främst så vill jag börja med att säga att jag tycker att Dalabergsskolan är jättebra på många sätt och vis, och det är lätt att ha fördomar när man inte vet en sak om den förutom det man hör. Dom som inte har egna barn där, anser jag inte VET hur skolan är. Dalaberg är en fantastisk skola när det kommer till pedagogiken och deras sätt att lära ut sin kunskap till barnen. Rasmus har ju som många av Er vet legat väldigt välsigt långt fram i skolan och har ju nu börjat få vara med treorna i de teoretiska ämnena och lärarna tycker ändå att han tillhör de bättre treorna. Eller bättre och bättre... Dumt uttryck egentligen, men han tillhör den grupp barn som kommit längst kunskapsmässigt av treorna och då är han ju ändå ett år yngre. Det är nog inte många skolor som skulle se detta och verkligen uppmuntra och utveckla honom till att vilja lära mer, och samtidigt ge honom utmaningar som är formade efter HONOM. Så där ser jag verkligen att de har sett RASMUS.

Men när det kommer till att ta tag i konflikter mellan barnen så brister dom något ofantligt, tycker jag. Det här är verkligen INTE ok någonstans!! Jag säger inte att Rasmus aldrig gör något, för han är inte alltid oskyldig. Men att misshandla någon så här... Det är rent ut sagt för jävligt!! Skulle jag själv varit lärare så skulle jag satt mig ner med alla dom inblandade samt deras föräldrar och verkligen rett ut konflikterna. Jag hade inte låtit dom gå i närheten av varandra över huvudtaget tills alla de inblandade kunnat visa att de kan bete sig respektfullt och vänligt mot varandra och mot andra. Barn som vuxna.  

Det enda som händer är tyvärr bara att dom blir tillsagda att det inte är ok att bråka, och sen skall dom gå vidare och stryka ett streck över det hela. Men verkligheten fungerar inte så!! Och sen är det en mångkulturell skola, vilket inte direkt underlättar. Det gör det hela bara ännu svårare!! Det blir kulturkrockar utan dess like och varje individ har ju fått lära sig hur de skall bete sig, hur de skall vara som vän och hur de skall hantera konflikter, på olika sätt. Vissa har säkerligen varit med om trauman tidigt i livet som vi svenskar inte ens kan föreställa oss i våra värsta mardrömmar. Det kan ha satt djupa spår i ett litet barn... Andra har kanske inte upplevt krig själva, men har möjligtvis haft föräldrar som har bevittnat terror på nära håll, vilket kanske speglar över sig på barnen och deras sätt att hantera konflikter. Jag skulle kunna sitta här och gissa länge, men saken är den att jag ändå inte får några svar. Och det smärtar mig något otroligt!! Min son är mitt allt och våld på skolan MÅSTE det vara nolltolerans på. Jag måste kunna vara säker på att min son är säker när han är i skolan och att han inte råkar illa ut. Och som läget ser ut nu så känner jag mig inte säker på någonting!!

Jag har pratat med en lärare idag, och skall prata med rektorn i morgon. Först efter att jag har gjort det så vet jag hur jag skall gå vidare. Just nu så känns allt bara ovisst och jobbigt. Rasmus mobbas inte på skolan så vitt jag vet. Men det är slagsmål allt för ofta och han blir mer och mer skadat för var gång. För guds skull... Han är 8 år gammal!! Skall det behöva vara så då?? Det tycker i alla fall inte jag. Och jag vill inte ha min son upp i det... Älskar honom på tok för mycket för det 

Fortsättning följer...

Rofylld

Även om flera av Er gillade min förra bakgrund i bloggen så ändrar jag nu igen. Jag är ju en mer stilren tjej och nu hittade jag äntligen en som jag fastnade för direkt. En som är mer jag... Verkligen rofylld tycker jag ♥

Gillar Ni den??

Porrig som få... Vill ha!!

HP 110-1199eo Special Edition

HP 110-1199eo Special Edition 4 190:-


10,1" mini-PC i läcker vit design, med WiFi, Bluetooth, webbkamera med mikrofon och 92% fullskaligt tangentbord.

Denna specialdesignade mini-PC är liten, lätt, snygg och utmärkt för kommunikation. Väger endast 1,17 kg och går lätt ner i mindre typer av väskor. Trots sin ultraslimmade design har den ett 92% fullskaligt tangentbord. Anslut till Internet, trådlöst eller med kabel - enkelt och smidigt, vare sig du är hemma eller i farten. Med den inbyggda webbkameran och mikrofonen ansluter du utan problem till videosamtal med dina vänner. Bluetooth - Perfekt för överföring av bilder eller andra digitala filer från din mobiltelefon, eller andra Blåtands-kompatibla enheter. Windows 7 Starter - Denna mini-PC är dessutom utrustad med en netbook-version av det nya operativsystemet Windows 7. Härligt enkelt!!


Ett gott försök var det i allafall ;)


Slingor

Tv 400 och Medium är på Tv:n. Avsnittet har jag sett förut, men nu har dom kommit rätt långt även där så kanske kanske är dom i kapp snart ;) *HOPPAS* Jag ligger i soffan och har det gott!! Gjorde slingor förut och nu har mitt hår har torkat, och dom blev jättefina tycker jag...Visst blev dom?! =) Och mina kära vänner... Snart börjar Grey´s så vad Ni än gör missa det inte för idag kommer Izzy tillbaka... Finally!!

Äckel

Mätt som en stor äckelgödselhög är jag och jag har mat/godis/ostbågar you name it enda upp i halsen... Usch vad vidrig jag känner mig!! Sammanlagt så har jag gått upp 4 kilo sedan jag satte in spiralen för några månader sedan. Vet att det är en bieffekt, men jag avskyr det. Nu räknar jag på kvällsvikten efter att jag har svullaten hel dag, men ändå... Det ÄCKLAR mig!! Säg vad Ni vill, men JAG mår inte bra av det, och hur JAG mår och känner mig är det basala i denna frågan. Nu är det till att börja träna som gäller!! Men vad vet jag inte?? Jag behöver hjälp att välja, och någon att träna med för att det skall bli av. Någon som känner sig manad?? 


Det ser inge bra ut...


LÅRET

SMALBENET

Det ser bara värre och värre ut för min stackars lilla prins =( Jag har seriöst lust att strypa ungjäveln som gjorde detta mot honom!!

Hemsk syn

Rasmus kom hem från skolan idag och berättade att han aldrig skulle gå tillbaka någonsin. Denna synen var det jag mötte... =(Jag vet inte vad jag skall ta mig till längre. Snart går jag till skolan och klår upp ungjäveln själv alltså!! Man står inte och hoppar på ett mindre barn. Ryggen, smalbenet och låret var full i blåmärken =( Hur gör man när man byter skola??

Hemma idag

Min lilla tösabit har varit hemma med Mammisen idag... Har inte fått gosa med henne tillräckligt sen jag kom hem, så jag sa till dagis att hon måste få vara hemma med mig idag. Juridiken får vänta tills onsdag =)Idag var det bara Milla som läste för sin Mamma. Mitt huvud var inte i närheten av någon bok och det var såå skönt =) Vi var bara hemma och myste hela dagen lång, skönheten och jag 

Marabou Vinter

Marabou har kommit med ytterligare en "limited edition", och denna gången med smak av kardemumma, nejlika, peppar, ingefära, kanel och vanilj. Som pepparkaka, men ändå inte... Inte förrän nu så prövade jag den, för jag brukar ändå alltid bara gilla orginalen i slutändan ändå. Vad tycker Ni om den?? Jag tyckte inte att det var någon hit faktiskt och har bara tagit två bitar. Det blir nog till att låta den vandra hem till någon annan lycklig själ i stället. Jag har massor med god chocklad hemma som mycket hellre vill hamna i min mage ;)


Galen design

Ja, jag vet att designen är lite smått galen just nu, men jag vill ha det så. Tills jag har kommit på något annat så får det vara så. Och jag är ledsen om Ni, mina älskade läsare, känner Er som om Ni får en syratripp av att läsa bloggen. Men med lite fokus så skall det nog gå bra att läsa ändå skall Ni se ;) Bakgrunden till texten är ju vit i alla fall...

 

1060 kronor fattigare

Det blev en sväng till Willys med Milla och Robbie, vilket tyvärr resulterade i att jag blev 1060 kronor fattigare... Men lite gott fick jag med mig hem i alla fall ;) Och även glögg, mandlar, russin och annat gott ♥ Självklart så kom det även med en och annan matbit, och lite annat. Däremot fick jag inte med mig varken blöjor eller nåt direkt i middagsväg, men jag har en hel del sånt hemma hemma ändå, så vi klarar oss =) Nu blir det lite mys ♥


Urk

Jag stör mig verkligen på mina olika bloggdesigner nu, men jag har verkligen inte tid att sitta med det nu. Måste verkligen städa. Kösss.

Även om...

Även om den var långt ifrån gratis denna lööövly kombo från Cult Design så är jag snuskigt nöjd. Vem vill inte ha en ren och fin diskbänk när denna läckerbiten står där... ;)NU... STÄDA!! Och självklart så står förhäxad på i bakgrunden!! I´m njuter i fulla drag i dag ;) Kösss.


Pysslat =)

I lördags så pysslade vi på jobbet. Jag passade på dett ta hem idén lite och scrappa lite på den också =) Tycker att dom blev fina!! Och busenkelt var det med =) Vi tog bara barnmatsburkar, lim, socker och glitter. Sen använde jag organzaband, sidenband, guld- och silvertvinnade band och lite annat pynt ;) Ville ha dem enkla, men ändå personliga och det tycker jag att dom blev 


Utan tvekan...

Jag tror minsann verkligen att jag har lyckats få den vackraste tjejen som någonsin gått i ett par skor... Och hon är min med. Kan verkligen inte fatta det!! Här kommer första dagiskortet... Är hon inte helt perfekt, så säg?! ♥


Föraning

Jag fick en föraning igår som jag borde ha lyssnat på, men dum som jag var så lät jag bli. Jag brukar ju få dom ibland, så inga konstigheter där, men igår var jag trött. Jag hade haft fullt upp hela dagen, som alla måndagar. PÅ kvällen var det dags för skolan. Jag körde dit och som vanligt ställde jag mig på parkeringen utanför Högskolecentrum. Det finns inga parkeringsautomater där, men eftersom det finns parkeringsplatser för skolan så brukar jag alltid stå där eftersom lärarna inte använder dom på kvällstid ändå. 

Men av någon konstig anledning så fick jag en föraning som sa att jag skulle byta till en annan parkeringsplats som hade en parkeringsautomat, annars skulle jag få böter. Jag var trött och kollade i plånboken. Jag hade växel till parkeringen, men jag orkade inte parkera så långt ifrån skolan, och jag behövde kaffe kände jag. Så jag valde att strunta i föraningen, vilket man aldrig skall göra om man har tur nog att få sådanna, men då orkade jag inte. Så jag hoppades att det inte var ett varsel, utan att det istället var någon fix idé eller någon tvångstanke som jag fick för mig för stunden, och sådanna skall man inte ge efter. Sååå jag gick in, och bilen stod parkerad på parkeringen utanför skolan.

Vilket resulterade i detta... Men men... när jag såg den så skakade jag bara på huvudet. Jag fick verkligen skylla mig själv!! För rutan var det första jag tittade på och att jag struntade att lyssna bara för att jag var kaffesugen... Ja, det var bara idiotiskt!! Tur att jag har fått fast jobb nu i alla fall så att jag kan betala den ;) Och bara den tanken... Att jag faktiskt kan betala för mina egna dumheter nu, fick mig att le. Och jag har ändå aldrig fått något sånt förut. Men det är första och sista gången.

Är så jäkla GLAD över mitt jobb, och det gör mig även mycket gladare hemma. Jag njuter av varje minut jag har hemma tillsammans med mina ljuvliga kiddows 

Mina nya hetingar ♥


Snacka om att detta är vinterns hetaste OCH mysigaste tofflor!! Dessa finns nu i min ägo ♥ 149 kronor på Lindex.

HEMMA =)

Nu är jag äntligen hemma och sitter till i soffan tilsammans tillsammans med mina fina prinsungar ♥ Bägge grabbsen hade saknat sin Mami massor!! Lillfisan skall jag hämta om en stund. Måste bara få klart mina fastihetsrättsuppgifter inför kvällens juridikföreläsning.

Det tog lite längre tid än förväntat på jobbet idag pga vissa omständigheter så och jag var hemma sent. Tog även en snabbis vägen om TORP för en snabblunch tillsammans med min "gamla" goa vän Maria ♥ Mysigt var det och självklart fick jag med mig det jag skulle hem med =) Diskställ från Cult Design och en liten julig ljusmanschett med. Grymt läckert är det!! =)Åhhh vad UNDERBART det är att vara hemma igen alltså!! Jag är galet hemmakär och direkt jag kom hem så tände jag ljus och rökelser i hela lägenheten och bara mös och tittade mig runt och bara njöt ♥ Fast nu väntar verkligen. Dags för lilla Lena att dyka i lagboken ;)

Imorgon - ÄNTLIGEN


Som Mamma har saknat Er mina underbara vackra små kärlekar ♥


Innovatum och sånt

Som vanligt på söndagar så har jag varit trött idag, men ändå på myshumör. Vi har varit på innovatum bland annat... För Er som inte vet så är det en teknikpark med fokus på tre områden - produktionsteknik, audiovisuell teknik samt energi- och miljöteknik.
Barnen gillade det, men jag tyckte faktiskt inte att det var någon hit. Fräckt var det ju, men uppfinningar och sånt är inte riktigt min grej tror jag ;)

Efter det så var det hemkörning av barn bland annat. Vad lugnt det blev helt plötsligt när det bara är ett par kvar ;) Jag har lagat middagen på igår och idag och som tur är så har det varit mycket uppskattat bägge rätterna =) Igår blev det kycklingfilé, ris, currysås och sallad och idag blev det risotto. Det blev ris över från gårdagen och då skadar det ju inte att steka det, för stekt ris är mumma. Jag passade även på att göra en god Drottningpaj som kollegan och jag har avnjutit här i kväll med. Jag tror nog minsann det var något utav det godaste i pajväg jag någonsin skådat!! Om man nu skall vara så fräck att säga så om något man gjort själv ;)

Nu är det sista natten på jobbet, detta passet. Tror att jag skall gå och lägga mig när som helst för att klockan ringer 6 (!!!) i morgon, så att jag skall hinna med allt. Och då har jag ändå förberett... *puuh*


BILDKÄLLA: http://www.vastsverige.com/ImageVault/Images/conversionFormatType_Jpeg/compressionQuality_0/width_386/filename_Hv1cOO4qeiRlK--tyQ3f.jpg/height_193/storage_Edited/scope_128/ImageVaultHandler.aspx

22:36

Dokumentationen är klar på alla barnen och kvällsmötet är avslutat. Det har varit en kanondag idag och jag är bara så GLAD över att jag har fått fast tjänst här uppe. Jag ÄLSKAR verkligen mitt jobb och mina kollegor är KANON. Vad mer kan man begära?!

Natti alla underbara!! Och Sanna... Tänker på dig MASSOR!! Hälsa familjen från mig ♥

Då var det Lördag

Dagen har spenderats på badhuset i Tumlaren i Väjern med alla barnen. Vi har haft det supermysigt verkligen, och barnen är som fiskar i vattnet. Vi har bubblat, stojjat och haft kul =) Men jag saknar mina egna små ljuvlisar med. Jag får helt enkelt försöka acceptera att jag aldrig kommer att sluta sakna mina barn när jag inte är med dom. Och att jag aldrig kommer att lära mig att tycka det är skönt att vara barnfri. Visst, för en stund kanske någon gång ibland, men inte mer. Det är helt enkelt inte jag!! Men jag måste i alla fall försöka lära mig att "gilla läget" i alla fall. Snart är det nog dags att börja med maten tror jag, men innan dess så skall jag kika runt lite och kolla efter vad jag har missat i bloggvärlden ;)

Förresten så sov jag rätt bra inatt, men jag drömde mardrömar om att någon hemsking skulle ta mina barn =( *hemska tanke*


Men bara lite...

Egentligen så bör jag väl gå och lägga mig om jag skall kunna vara PIGG (råkade visst skriva piss först ;)) och allert i ottan i morgon, för jag är rädd för att det kommer att bli rusktigt tidigt... *HOPPAS INTE* Men jag känner mig inte alls speciellt trött nu tyvärr. Kanske lite om jag känner efter riktigt ordentligt, men mer än så är det inte, och då för jag baskemig känna efter ordentligt. Lite chippar känner jag i alla fall att jag är rejält sugen på så jag skall dyka ner i den påsen direkt =) Och lite godis med då såklart ;)

Hello fellas

Jag sitter på jobbet och har precis avnjutit lite kassler, potatis och grönsaker =) Några av killarna gör mumsig fruktsallad  som vi skall ha sedan. Mumma!! Denna helgen är det min ordinarie helhelg så jag jobbar tills på måndag morgon. Barnen är hos T i helgen och så lämnar han dom på skola/dagis på måndag morgon. Det fick gå för den här gången... Det kändes inte alls bra med lämningen idag. En viss person var sur som ätticka idag så Milla ville inte alls att Mamma skulle lämna henne med honom. R var duktig som vanligt!! Min underbara lilla kille 

Vad gör Ni själva raringar??

Första julkänslan

Idag så fick jag min första riktiga julkänsla för i år. Detta resulterade i att Rasmus och jag (Milla med såklart) gick ute i regnet och sköng julsånger tillsammans ♥ Shit vad kul vi två kan ha när vi sätter igång ;)UNDERBART är det!! Längtar verkligen efter julen i år. Och det bästa av allt är att jag får fira den tillsammans med alla jag älskar ♥

Together we make a family ♥Inga ord kommer någonsin att kunna beskriva hur mycket KÄRLEK som det finns mellan Oss ♥ MINA ÄLSKADE UNGAR ♥

Väntan är över

I augusti så beställde jag ett nytt regnställ till Milla. Ett Hello Kitty set med fleece inuti ♥ Jag är vanligtvis inget stort fan av Hello Kitty, men detta älskade jag. Tycker Hello Kitty kläder är jättesöta, men det är flera andra med... Detta setet har varit slut på lager länge men idag så fick jag det äntligen =) Och eftersom det pissregnade ute så passade det ju bra att dom kom idag, och vi var ju tvugna att pröva dom med för att se att dom dög ;) Och det gjorde dom mer än väl!! Hon var så söööt i nya regnstället så...


BAK

FRAM


Varför??

Varför ser man så GAMMAL ut när man är trött och sliten?? Not nice at all :/ Men det är den nakna sanningen...


Det värsta är över...

För den här gången... Jag har lyckats städa bort det mesta av ångesten. Att städa är det enda som funkar om man inte skall välja en kemisk variant och det klarar jag mig utan. Bättre med ett renstädat hem ♥

Men med Förhäxad på Tv:n och ostkaka, drottningsylt och glögg i famnen, så blev det i alla fall en bra avslutning på dagen  

OCH förresten... "TINDRA årets glöggrosé" är verkligen skitgod så Ni som inte prövat den, gör det!!

Här är jag!!

Idag är ingen bra dag... Den började bra men sen blev allt bara för mycket och jag blev riktigt ledsen. Mitt problem är att jag ibland tror för gott om vissa personer. Jag vill tro att dom flesta i alla fall vill göra rätt för sig och inte bara tänka på sig själva hela tiden, men jag antar att dom som har det i sig helt enkelt aldrig kommer att förändras. Och försöker man att förändra, eller hoppas på att vissa människor skall växa och se ett större sammanhang så slutar det oftast bara på ett sätt. Jo, att man själv blir besviken.

Och förresten... Anledningen till att jag inte har bloggat än idag beror inte på att jag har betett mig som en bortskämd skitunge som skriker efter uppmärksamhet, eller som vill få folk att tro att jag skulle sluta blogga eller så. Det har helt enkelt varit fullt upp och just nu är det en del privata grejer i mitt liv som jag måste få perspektiv på och hitta lösningar till. Och jag har inte hunnit sitta på mitt arsle idag förrän nu.

Och förresten... Nej, jag bloggar inte bara för kommentarernas skull!! I så fall skulle jag väl ändå valt att blogga om något annat än mitt liv som dagbok eller?! Något ämne som jag vet att folk bara älskar. Eller så skulle jag skaffa mig den klassiska och enligt mig tråkiga modebloggen som bara visar upp dagens outfit och massa annat... MEN kommentarer ÄR kul och den som säger motsatsen LJUGER!! För vill man inte ha kommentarer då skaffar man sig en låst blogg och så skiter man i att bjuda in några läsare. Det tycker i alla fall JAG!! Och jag tror att många håller med mig där, oavsett om dom vill erkänna det eller inte...


1 kommentar

På heeeeela dagen... Det suger balle. En röten sådan också, som luktar illa... Så nu lägger jag mig istället för att blogga för jag gillar kommentarer... Barnslig och ibland trotsig och mesig?? - Ja visst, men det är inget jag himlar med i allafall!! 

Rötnare får man leta efter...

Min lilla lurviga skönhet ligger i mitt knä och fiser för det vildaste och han är ricktigt risig i kistan alltså. Inte lös eller nåt, dom bara stinker så förjämnan när han fiser. Usch, vilka dofter som kan komma ur något så litet och vackert. Jag fattar inte alltså... Har aldrig känt någon fisa så illa någonsin. Tur att han är så söt =)


TACK snälla HelénMin goa vän Helén som jag läste Utredningsmetodik, handledning och social dokumentation med i somras har varit här och fikat och tjatat med mig i 1 ½ timma. Vi har bägge två mycket i våra liv just nu och tiden räcker inte riktigt till, men lite kvalitetstid fick vi i alla fall. Hon hade med sig 4/8 böcker som hon lånat av mig och även en flarra roséglögg som tack för lånet!! Hur gulligt är inte det då?? Så denna skall jag avnjuta någon dag som det passar sig ;) TACK snälla du!! Det var verkligen supergulligt, även om det inte alls var nödvändigt ♥

Dagens fullspäckade schema

10:00 Läkarsamtal
10:45 Fika med H, gammal klasskamrat.
13:00 Slänga i tvätten.
13:15 FR
14:30 Hänga upp tvätt i torkrummet
15:00 Psykiatrins Dag
18:00 Hämta tvätt + barn
19:00 Nattning av mini
20:00 Nattning av Raz
21:00 Grey´s med Sanna

Välkomna

Idag, på Psykiatrins Dag, så kommer jag att finnas i Attentions monter mellan 15-18. Men det håller på hela dagen från 10 fram till 19. Det är alltså på Bohusläns Museum i stan =) Hoppas att jag kommer att få se många utav Er där!!


Läser läser och läser...

Känner att jag måste fördjupa min kunskap inom autismspektrumet, för jag har aldrig gått in på djupet om just autism. Begreppet autismspektrum är ett samlingsnamn för flera olika tillstånd med gemensamma begränsningar inom de tre områdena social interaktion, kommunikation och föreställningsförmåga. Autismspektrumet omfattar diagnoserna autism, Aspergers syndrom, atypisk autism och desintegrativ störning.

Nu när jag arbetar med det så vill jag verkligen vara "expert" inom det, men det finns mycket att läsa. Här kommer lite info i stora drag om olika grenar som ingår i spektrat. Diagnoserna inom autismspektrumet ligger under den gemensamma rubriken Genomgripande störningar i utvecklingen (eller Genomgripande utvecklingsstörning).

Autistiskt syndrom
, även kallat Kanners syndrom, klassisk autism och infantil autism. Autism är en medfödd eller tidigt förvärvad genomgripande funktionsnedsättning. Autism förekommer ofta tillsammans med andra funktionsnedsättningar som utvecklingsstörning, epilepsi, syn- och hörselskador. Det är fler pojkar än flickor som får diagnosen. För att ett barn ska få diagnosen autism krävs genomgripande och kvalitativa begränsningar inom tre huvudområden (man brukar kalla denna indelning för Wings triad, efter forskaren Lorna Wings studier om autism på 70-talet);

* förmågan till social interaktion,
* förmågan till ömsesidig kommunikation,
* föreställningsförmågan vilket påverkar fantasi, lek, beteenden och intressen.

Begränsningarna ska vara så allvarliga att de påverkar barnets vardag och symtomen på autism ska ha visat sig före tre års ålder.

Aspergers syndrom, en form av autism hos personer som har en normal begåvning. Aspergers syndrom används ibland synonymt med autism hos personer med begåvning inom normalvariationen (som ibland också kallas högfungerande autism). Symtomen på Aspergers syndrom visar sig också senare än vid autism. Ofta blir problemen tydliga först i förskoleåldern då barnets annorlunda sociala beteende blir tydligt, men det kan också dröja längre än så innan omgivningen reagerar och en utredning påbörjas. Medelåldern för diagnos av Aspergers syndrom är 8-11 år. Många personer med Aspergers syndrom har haft diffusa problem under hela sin uppväxt och får sin diagnos först i vuxen ålder, ofta efter åratal av personligt lidande och utanförskap.

Det är framför allt inom två områden som funktionsnedsättningen innebär svårigheter: social interaktion samt föreställningsförmågan, som påverkar beteende, fantasi och intressen. Det är också de två områden som diagnoskriterierna för Aspergers syndrom fokuserar på. Det finns inget speciellt test som kan visa om en person har Aspergers syndrom eller inte, utan vid misstanke om Aspergers syndrom utreds personen ifråga av psykolog och läkare.

Atypisk autism eller autismliknande tillstånd innebär att personen uppfyller många men inte alla kriterier för autistiskt syndrom eller för Aspergers syndrom. Benämningen genomgripande störning i utvecklingen UNS (Utan Närmare Specifikation) används också ibland, men är inte så vanlig på svenska.

Desintegrativ störning, eller Hellers syndrom efter den forskare som först beskrev tillståndet. Tillståndet innefattar svår förlust av färdigheter efter 2 års ålder. Desintegrativ störning är ett sällsynt tillstånd som karakteriseras av att barnet efter en normal utveckling under sina första levnadsår plötsligt går tillbaka i utvecklingen och förlorar språkliga och sociala förmågor.

Retts syndrom är en funktionsnedsättning som kan medföra autismsymtom. Syndromet är placerat tillsammans med ovanstående diagnoser i diagnosmanualerna. De flesta forskare är dock ense om att Retts syndrom inte hör hemma inom autismspektrumet, bland annat därför att det även ger fysiska symtom.

Autistiska drag är inte en diagnos, utan används ibland som tillägg till annan diagnos när symtom inom autismspektrumet finns men inte så att kriterierna för en autismspektrumdiagnos uppfylls.

KÄLLA: www.autism.se

NU skall här läsas på, för utvecklingen inom psykiatrin går ju framåt hela tiden och jag vill vara a´ jour och påläst hela tiden och vill verkligen kunna förklara allt i medicinska termer med utan att behöva tänka till hur allt hänger ihop. Jag vill kunna allt som ett rinnande vatten. Även om jag har en massa kunskap om Autism och andra neuropsykiatriska diagnoser, så kan man ALLTID lära sig mer. Och just nu är allt så himla nytt på jobbet och det kommer ju ta lite tid innan jag kommer in i allt. Vill kunna allt direkt, men vet att det inte fungerar så. Men att känna mig tappad är det värsta jag vet...

Men ni skall se mina kollegor alltså... Det är fascinerande att se dom arbeta. Dom är så duktiga och när man ser dom med barnen blir man så glad och barnen älskar dom. Raringar är vad dom är!!

Mina kärlekar ♥


Psykiatrins dag i morgon

På onsdag den 18 november är det Psykiatrins dag på Bohusläns museum i Uddevalla. Under dagen berättar föreläsare om egna erfarenheter av psykisk ohälsa, arbetsterapeuter informerar om kognitiva hjälpmedel. Arrangemanget är ett sammarbete mellan Uddevalla Kommun och regionen. Kamratföreningen Vänkraft är värd. Under dagen deltar flera föreläsare, som berättar om sina egna erfarenheter av psykisk ohälsa, arbetsterapeuter berättar om kognitiva hjälpmedel och Inre Rum från Göteborg visar sin utställning om psykiatrins historia. På hyllan finns under dagen representanter från både kommun och region, som informerar om sina verksamheter.

Program

10.30 Kamratföreningen Vänkraft hälsar välkommen och informerar om föreningen.
11.00 Inre Rum i Göteborg är ett kunskapscenter om psykisk sjukdom och ohälsa. Anneli Jäderholm och Christian Linde berättar om sina erfarenheter av psykossjukdom.
12.30 Att leva med ADHD. David Svensson berättar.
14.00 Psykets historia genom 4000 år varvat med erfarenheter från idag - föredrag av Inre Rum.
16.00 Kognitiva hjälpmedel som underlättar för personer med psykiska funktionshinder. Kristin Hallbäck, arbetsterapeut, informerar."Febrigt" och BVC

Jag är jätteseg och trött idag verkligen och känner mig febrig. Tror dock inte att jag har någon feber. Men det kunde allt vara värre och det är det som tur är inte. Armen den värker ju med, men det kan jag leva med en stund ;) Jag har precis slängt i mig två alvedon så det blir nog bättre snart.  

I morses så traskade Milla och jag bort till BVC så nu är 3/3 vaccinerade hemma hos Oss =) Elton kan man ju inte riktigt räkna med för jag tror inte att dom vaccinerar Elton ens om jag bad dom... Förutom vaccinering så blev det lite vägning och sånt...

Milla 21 ½ månad:

Vikt: 11 920 gram
Längd: 88,5 centimeter
Huvudomfång: 47 centimeter 

En lång och slank liten tjejja är det...
Effekt

Humöret är betydligt bättre, men nu börjar vaccinet göra lite verkan känner jag. Det är svårt att lyfta armen och den känns avdomnad. Det känns som om domnaden så sakterligen börjar vandra ner mot fingrarna med och det gillas INTE. Det stör min bloggförmåga bland annat ;) Tur att jag städade nedervåningen idag i alla fall, för jag antar att detta bara är början? Men jag har bestämt mig för att inte få fler biverkningar än så. Det räcker tycker jag ;)

Mamma ♥

Mitt vanliga goa humör är tillbaka igen och allt det sura är borta ;) SKÖNT. Btw... Min underbara Mamma gör så jäkla gott bröd att Ni anar inte... I lööööv it 

Snuskigt

Jag är på så snuskigt dåligt humör att jag vill spy... Själva vetskapen av att jag är jag just nu gör mig illamående. Inte för att det är något fel på mig eller så, bara det att jag är så irriterad och arg att jag inte vet vad jag skall göra. Det värsta är att jag varken är arg eller irriterad på något speciellt och antagligen är jag bara riktigt övertrött. Jag har städat som en besatt sen jag kom hem så nu har jag lugnat mig lite... Röra gör mig verkligen galen och det var en hel del att göra när jag kom hem. Jag har inte suttit på arslet sedan jag kom hem från jobbet, förutom den lilla snutt jag sov... 

Sen har det varit vaccinering som inte gick som den skulle och stress till APT:t som jag missade mer än hälften på. Idiotiska telefonnissar som vart arga för att jag inte haft tid att svara på undersökningar, så dom har kastat luren i örat på mig. Städ städ städ, och inget plugg idag. Jag hann helt enkelt inte med juridiken och inte har jag fått pluggat heller. Det har bara varit för mycket med det mesta, men så fort jag har fått landat lite så kommer jag vara tillbaka med mitt glada jag igen =) Känner att jag kommer vara tillbaka snart...

Ny design

Nu har det blivit ändring på torpet men herre vad det har tagit tid... *PUST* Det var inte det lättaste, men med lite fantasi och tålamod så går det mesta.


Note to myself

  • Kantlinje
  • Mellanrum emellan kolumnerna

Raddidajjdajj

Snart vaccination och sen APT så jag hinner inte blogga nu... Men vi hörs senare!! Jag var tvungen att prioritera några timmars sömn för jag var sååå trött. Pössss.

Huset

Nu har jag lämnat av barn och kommit tillbaka till huset och snart så börjar arbetet här. Jag kan i ärligheten namn erkänna att jag börjar bli rätt trött och det skall bli skönt att komma hem i morgon bitti, även om det bara är för en liten snabbis. Vi har APT på eftermiddagen i morgon och skolan på kvällen... Fullt upp med andra ord!!

Hur ser Eran söndag ut?? Min kommer förhoppningsvis att vara relativt lugn för jag orkar inte med för mycket idag. Hörs om en stund!!   

Nu ramlar resten in...

Nu är lugnet, som för en stund sedan infann sig, alldeles "oförklarligt" borta. Detta betyder att jag måste ta tag i verkligen och börja arbeta igen ;) Syns förhoppningsvis om en stund!!

KÖSSSS.

Kraftig abstinens

*Gaaaaah* Igår så skulle jag försöka blogga lite efter en enormt händelsfull dag, men Internet vägrade att fungera här uppe. Anslutningen är inte direkt 100 om man säger så. Idag såg jag att det var bättre signalstyrka, men då bråkade dom trådlösa inställningarna med mig. Jag hade massor att skriva igår, men idag känns det inte lika angeläget. Jag har i alla fall spenderat lördagen med en alldelses underbar liten grupp, som tog mitt hjärta med storm. Och jag skall vara där tills klockan 16 idag. Sedan åker jag raka vägen upp till huset för fortsatt jobb tills i morgon. Jag går inte av förrän i morgon bitti efter att jag kört barn till skolan.

Jag har lärt mig MASSOR denna helgen verkligen, men tyvärr så kan jag ju inte dela med mig av några detaljer på grund av den starka tystnadsplikten. Men det är i alla fall fruktansvärt intressant och lärorikt och jag är glad att jag även får bli utlånad till andra grupper med eftersom man lär sig massor av att studera olika individers beteenden och olika gruppers sammansättningar. Jag är så glad över detta arbetet att Ni anar inte?! Jag kan fortfarande inte riktigt fatta att jag fått detta. Det är helt jäkla unbelievable!! *LYCKA*

Fast jag saknar bloggandet som fasen när jag jobbar långpass och Internet krånglar... Vet att jag är liiiiite smått datorberoende, men det är jobbigt :/ Hoppas att Internet fungerar bättre uppe på huset =)

Oj sicken duktig liten kille... LYSSNA!!


Nej, mina vänner...

Om jag kanske borde ta och packa ner här lite kanske och göra mig i ordning för sängen?? I morgon så skall jag åka till ett vattenpalats med barnen + att jag skall sova över så jag får ta och packa lite med. Och klockan skall ställas på 07:00 i morgon med. Får lägga fram kläder nu så det bara är att hoppa i dom i morgon och köra iväg sen. För tidigare än klockan 07:00 tänker jag inte gå upp... Det ligger inte i min natur och det gillas inte!!

Idag sov Mill och jag till 09:40!! Var bara uppe och skickade iväg Raz till skolan. Sen gick jag och la mig igen ;) Sååå bra har jag drillat den lilla skönheten =) Thomas tycker att det är lite orättvist eftersom hon vaknar klockan 06:00 när hon är där ;)

Nej, som sagt... Nu skall datorn packas ner för den skall med till jobbet i morgon =) Kössss.

Glasvegas - Daddy´s goneSå jäkla cool låt... Lyssna och njut!! ;)

Hur sött är inte DETTA?!

Häromdagen när jag skulle hämta in posten så låg detta fina brevet i brevlådan, med en text där det stod. "Till min älskling Rasmus från gissa vem?" Hur sött är inte det då?? Där snackar vi kärlek!! Jag blev så rörd. Rasmus den söte tyckte mest att det var lite skämmigt, men det syndes lång väg att han blev väldigt glad över vad tjejen hade gjort till honom =) - Rasmus: Men Mamma jag förstår inte varför hon scrappar till mig?? 
- Jag: Men det var ju jättegulligt!!
- Rasmus: Ja, det var väl det... Undrar vem det är ifrån??
- Jag: Men det är väl från din tjej eller?
- Rasmus: Ja, jag skoja baraförstår du väl...?? Mamma, jag är faktiskt inte otrogen!! 

Nytt till Milla

EN HENSVIK BOKHYLLA...


OCH TILLHÖRANDE HENSVIK VÄGGHYLLA...Vägghyllan har dääremot inte kommit upp en som Ni ser, men jag tror att det kommer bli kanonfint!! Nu måste jag pysa till jobbet. Jobbar tills på måndag, men skall sova hemma inatt i alla fall. Så blogga kommer jag allt göra ändå ;)

Har massor att berätta...

Men jag är totalt färdig och kroppen värker verkligen och skriker efter sängen, så nu måste jag lyda. Får fortsätta i morgon helt enkelt. Natti my sweet´s

Svininfluensa ??

Idag, innan vi skulle gå till dagis, så pratade jag och Kerstin i telefon. Som vanligt när vi skall till dagis så får jag ringa och väcka sjusovaren om jag vill ha med henne. Idag var hon däremot lite vaken i alla fall för hon hade fått en samtal från en "säker källa" att det kanske var svininfluensa på Milla och Melles dagis. Ringde bort och fick det bekräftat att dom misstänker det. Fyyy, vad läskigt!! Hoppas innerligt att dom klarar sig!! Så det blev till att vara hemma idag med från dagis. Vi gick bara bort en snabbis så fotografen fick fotografera barnen. Första dagiskortet kunde vi bara inte missa ;) Och söta Anna sa att Milla och Melvin fullkomligen ÄLSKADE kameran och ville inte gå därifrån... VART kan dom ha fått det ifrån?? *SKRATTAR HÖGT*

En tur till ÖF blev det istället dagis. Fika, mys och lek för både stora och små ;) Vi hann däremot inte vara där så länge innan B ringde från jobbet och frågade om jag kunde ta ett möte för honom idag och det kunde jag verkligen inte tacka nej till så vid 12 åkte jag till jobbet för att träffa. Milla blev fullkomligt skogstokig när vi skulle gå därifrån för hon ville vara kvar och leka. Då var hon inte nådig kan jag lova... Men hem kom vi i alla fall, skönheten och jag, trots protester ;) Älskar´t

Tog en bild i farten idag, medan jag snurrande runt för att följa Milla ;) Egentligen har den inte världens bästa kvalitet kanske, men jag fullkomligen ÄLSKAR den!! Ser Ni vad underbar den är?? Finaste lilla dockan vad Mamma älskar dig


SKÖNHETEN ♥

Oj oj oj

Detta är första gången som jag sätter mig på runmpan idag typ, vilket har lett till 43 olästa mail, så jag får sätta igång. Är på G med bloggandet snart =)

Bestämd till 1000

Milla har gett sig fasen på att hon kan själv. Hon kan det mesta min dotter sörrni!! Förutom när hon vill bli buren då... Då skall Mamman stå a´jour och redo att ställa upp med assistans. Men allt annat skall göras själv. Pyjamasen har hon satt på sig själv nu och hon tog av sig tröjan. Byxorna skulle däremot inte av och hon gallskrek om jag försökte hjälpa henne. Så NU står hon framför TV:n med byxor under pyjamasen och sjunger... "Atta dej, atta dig..."


Oturligt men lyckligt

Milla har ju varit hemma med mig idag hela dagen och det har gått jättebra fram tills middagen. Efter det så har det bara gått utför. Hon snubblar och klantar sig hela tiden och hon har "lyckats" slå i huvudet två gånger stackars skruttan =( Först i Rasmus säng och sen hade dom gått in på mitt rum lite och då hade hon börjat hoppa i sängen och ramlat ur. Lilla minigangstern var så ledsen och stortjöt så hon skakade. Det enda som fungerade var att sätta på MORA TRÄSK. Jag fick låna en sån DVD igår och dom gubbarna tog min dotters hjärta med storm direkt. Hon kanske borde få en egen?? 

Hon är som förtrollad, dansar, hoppar, klappar händerna, sjunger och skriker yeeeeah om vart annat...!! Men sen helt plötsligt kan hon stanna upp och bara stirra på skärmen. Lilla sötberra ♥


CheckVaccinering Raz √

Måste bara säga att han var hur duktig som helst och det var över på några sekunder för honom. Han var inte supersugen på att bli vaccinerad så han ville inte gärna gå dit, men när vi väl var där gick det kanon!! Min modiga lilla kille ♥

Kärt besök

Idag har två utav de 4 ljuvliga brudarna Gunaeus varit och hälsat på. Löövly Mims ringde mig i morse och frågade om vi ville ha lite besök av henne och hennes minsting Enya och visst ville vi det =) Så vi satt och fikade och tjattrade en sväng medan tjejerna lekte. 


Lånad från Mims fejja på söta Enya.

Jättekul med sådanna små spontanbesök =) Man träffas ju allt för sällan, så det betyder massor sådana små visiter!! Idag fick vi se Millas första "MIN-beteende". Det var inte det att Milla skulle ta ha leksakerna, men dom fick INTE lämna hennes vagn. För dom skulle ligga där helt enkelt!! Hmmm, hoppas att det inte är några fasoner som hon tänker fortsätta med. 

Hahaha

Min dotter är verkligen för rolig!! Robbie har passat barnen en sväng nu på kvällen och antagligen ville inte Milla sova. Så för att slippa det, och för att få Robbies uppmärksamhet, så sätter hon sig och tjattrar med sig själv i sängen tills Robbie kommer upp till henne. Då tar hon av sig blöjan och sätter sig och kissar i sängen... KUL?? - Kanske inte för Mamman, men hon fick Robbies uppmärksamhet i alla fall ;) Sötnöt!!
VC - samtal

NU fick jag äntligen ett samtal från VC och dom ville ju inte gärna vaccinera mig nej, även om jag ingår i prioriteringsgruppen. Hon sa att det inte spelar någon roll om man är vårdpersonal, för resurserna finns inte riktigt än. Men jag gav mig inte denna gången utan förklarade att jag faktiskt arbetar barn, där alla möjligtvis inte kan vaccinera sig på grund av vissa omständigheter, och att vi har rätt att få vaccinet enligt läkemedelsverket etc etc... Och jovisst!! Det räckte att jag nämnde läkemedelsverket, för då ploppade det upp en tid alldeles magiskt ;) Antar att hon förstod att jag visste vad jag pratade om...?! Så på måndag skall dom sticka mig, och i morgon är det Raz tur. Bra att jag har direkt efter helgen så jag har några dagar på mig att piggna till, tills det är dags att jobba igen.  

SKAM DEN SOM GER SIG!! =)

Tio i åtta ??

Ringde bort till vårdcentralen nu för att boka en tid för vaccinsprutan. Häromdagen var jag där borta och pratade med dom, men då kunde dom inte hjälpa mig eftersom dom bara tog emot riskpatienter. Idag pratade jag dock med min chef igen som sa att vi tillhörde prioriteringsgruppen och hade rätt till vaccinet så det blev till att ta kontakt med dom igen. Jag fick då veta av rösten i andra sidan att dom skulle ringa upp mig i morgon klockan 07:50. What?? Det där med att dom skall ringa tillbaka inom en timma gäller tydligen INTE längre?!


BILDKÄLLA: http://www.epochtimes.se/pics/2009/06/12/xl/2009-06-12-xl--000_Mvd925214.jpg

Vi får väl se om dom ens går med på att vaccinera mig?? Dom verkar ju inte vara så sugna på det?!


*LYCKA*

Älskade underbara lillebror... Detta är verkligen DIN dag =) Är så glad för din skull!! Du är det finaste som finns och är värd all lycka och medgång i livet =) TACK för att du är den du är, min fina lillebror 

 
ÄLSKAR DIG ALLTID 

Fixar inte riktigt...

Nopp, jag fixar inte riktigt skrivandet ikväll. Hade egentligen velat blogga, men jag orkar inte. Pluggandet, eller lättare sagt, bristen på pluggande, suger musten ur mig. Jag pluggar för dåligt och det är bara massa nytt hela tiden och min inspiration är på noll. Hatar skolan just nu och vill bara bränna upp böckerna... :/ Så jag går och äter i stället för att motstå frestelsent av ljusets heta låga...   

Nya rötter

Nu börjar det sina här hemma i naturmedicinskåpet. Det behöver inhandlas nya rötter, som Rosenrot och Rysk rot. Var lite skeptisk till en början, men eftersom läkarna inte visste vad de skulle göra för att lindra min yrsel så var jag villig att pröva näst intill vad som helst. Och denna kombon rekomenderade dom på hälsokosten, så det fick det bli. Kan säga att jag är väldigt glad över detta för min yrsel har blivit väldigt mycket bättre =)

 


Good morning fellas

Morgonen kom även här och jäklar vad trött jag var idag. Av någon skev anledning så sov jag kasst. Somnade inte förrän runt 2 inatt och det är verkligen ovanligt. Så jag fick bara 5 timmars sömn och det är verkligen för lite :/ Fyyy, säger jag bara!! Behöver ju MINST 8 timmar, men gärna 10 för att vara utvilad och härlig ;) Idag är det plugg som gäller för hela slanten. Juridiken kallar ikväll, som alltid på måndagkvällarna. Och eftersom jag inte har läst en enda sida av det som skall göras tills i kväll så är det bara att sätta fart. Rasmus är i skolan och snart skall jag gå med Milla till dagis. Hon trallar runt här hemma med sin vagn och tjattrar med Elton Vad står på Erat schema??

Glömde detta...Men det finns här och väntar på dig älskade Pappsen!! Älskar dig ♥


Vision

Min vackra vän Therese skriver i sin blogg om hur gärna hon vill bli blond igen från sitt bruna, men hur rädd hon är att håret skall slitas/brännas av. Jag kan väl erkänna att dessa tankar även snurrar i mitt huvud. Jag gillar mina blonda slingor och tycker att dom livar upp hela håret. Men samtidigt så är det inte lätt att bli blond bara så där och mitt hår är jag rädd om kan jag lova. Älskar mitt hår... Oftast i alla fall!! ;) Annat var det förr, då kastade jag i både det ena än det andra i huvudet och det är väl ett under att jag ens har hår kvar på huvudet. Tjockt och rejält är det med =)

Men, för att hålla mig till ämnet då... Jag tänkte lägga i lite mer slingor. En gång till i alla fall, men sen får det vila ett tag tänkte jag så att det inte blir slitet. Jag har köpt mig ett silverschampoo som skall vara skonsamt för håret. Många silverschampoon sliter tydligen mycket på håret, men det skulle inte detta göra sa dom på Bellbox. Där hade dom ju hur många som helst, men säljaren rekomenderade detta...

 

It´s silver från VISION haircare. Har bara prövat det en gång så jag har inte sett så mycket resultat, men håret är väldigt mjukt i alla fall =) Och det gillar vi ju... ♥


Just nuVarma mackor med köttfärs, fetaost och vanlig ost. Och sist men inte minst... Egengjord kall sås vid sidan om. MUMMA =)

OoooopsSom det kan gå... Inte ett ultimat första intryck kanske??

Till min vän

Usch vad jag avskyr när min vänner inte mår bra. Det gör så ont i mig... En fysisk och psykisk smärta som jag inte riktigt kan förklara i ord... Jag vill att du skall veta att jag tänker på dig och hoppas verkligen att allt det onda lämnar dig snart. Du vet att jag bara är en samtal bort... Vill inget hellre än att du skall få vara lycklig och må bra!!

Massa kramar

Good Stuff - ShakiraTell me all your wishes
I am here to make them true, don't wonder
You don't have to rub a lamp
'Cause I'll take care of you

Nobody knows, nobody knows
Nobody knows, nobody knows

Tell me what you think I'm one of your kind
You know a girl like me is difficult to find
I bet you've never seen nothing like this before
I bet you've never met someone who loved you more

You know that I'm a witch and I can read your mind boy
Where do I have to sign
I'm on board

My new resolution is to trust you
My business to love you until you've had it
I'm not gonna miss out on the good stuff
The grass is much greener with us on it

Better than to sail on the Mediterranean Sea
Better than to get a fancy Gucci dress for free

Don't think it over
Think it over
don't think it over
Think it over

Totally up to you what you do with me
I'm gonna make it up to us and you will see
don't have to prove it, it is written in your eyes
Tonight you'll be the winner and I'll be the prize

You know that I'm a witch and I can read your mind boy
I know just what you want
And I like that

My new resolution is to trust you
My business to love you until you've had it
I'm not gonna miss out on the good stuff
The grass is much greener with us on it

Watch my body get lo-ow
As low as it can go-o
All the boys will follo-ow
I'll show you something you don't know

Watch my body get lo-ow
As low as it can go-o
All the boys will follo-ow
I'll show you something you don't know

Cause I know what you want
And I like that

My new resolution is to trust you
My business to love you until you've had it
I'm not gonna miss out on the good stuff
The grass is much greener with us on it

My new resolution is to trust you
My business to love you until you've had it
I'm not gonna miss out on the good stuff
The grass is much greener with us on it

Ego

Varför finns det människor som bara tänker på sig själva heeela tiden, och som inte kan se någon annan än sig själv?? Bara jag jag jag...?? Är det så himla svårt att betrakta sin omgivning och ta till sig det enkla faktum att det faktiskt finns en värld utanför jaget och att det existerar fler människor än en på denna jord?? Jag fattar inte hur man klarar av att se sig själv i spegeln, dag ut och dag in, och inte bry sig om någon annan nuna än den som spegelbilden visar... ?? Det måste vara oerhört trist att leva i en sån egocentrisk fantasibubbla... ?? 

Men, vad vet jag. Jag förstår det inte, och kommer heller aldrig att göra det. Det enda som jag med säkerhet kan säga, är att ingen orkar i längden... En dag så kommer du att märka att den enda som finns i din närhet är din spegelbild. Och det är nog inte så rockigt!! 


FARSDAG bland annat ;)

Jag har äntligen bägge mina ljuvlisar hemma nu och dagen har varit fullspäckad =) Det började med att köra Raz till fotbollen, men vi kunde inte vara där så länge för Milla blev skogstokig när inte hon fick vara med storebror på plan så jag körde upp henne till Robbie i stället så hon fick sova middag. Under tiden åkte jag och tankade innan det var dags att hämta minsta lillebroren och sen hämta upp Raz med på vägen hem. Fotbollen hade gått riktigt bra idag sa han och han hade gjort mål. Det har varit lite si och så med fotbollen och han har inte riktigt vetat om han har velat fortsätta eller inte, men nu  nu har han bestämt sig... Det skall bli en fotbollsspelare av den pojken =) 

Idag så har vi även firat våran underbara Pappa/Morfar hemma hos Robbie. Han hade lagat alldeles fantastiskt god mat. Han är en duktig kock min kära bror =)Lite lotter och sånt fick han med, men tyvärr så var det ingen vinst alls på dom... Det var Robbie som köpte i år så jag får skylla på det, för i min familj så vinner vi ALDRIG så det är lika bra att skippa allting med "vinstchanser" för det är som att kasta pengarna i sjön. Mysigt hade vi det i alla fall =)MINA UNDERBARA ♥ 

Kvällen va ?!

Det har varit en lång idag!! Hade några toppentimmar på jobbet och sen direkt till Juss och hjälpa henne att flytta. En tur till Götet och hämta soffa bland annat så sent blev det och jag känner mig redan trött. Var inte hemma förrän efter nio. Sova tänker jag däremot INTE göra redan, utan det blir allt några Förhäxadavsnitt till, i alla fall ett till ;) Har bara hunnit sett ett ikväll och mer än så behöver jag allt!! Levande ljus är det i hela lägenheten och jag myser. Det enda som fattas är mina små ljuvlisar =( Får nog ha Milla hemma en del denna veckan för jag fixar inte detta annars när jag inte får helgerna längre. Min lilla skruttbebis... Rasmus är ändå så stor så han känns det lite lättare med. Och han får jag mer kvalitetstid med på vardagarna med så det kompenserar ju upp lite i alla fall. Som tur är det ju bara helhelg varannan vecka och dom kommer ju hem vid halv 12 på söndagen, men det gör ändå ont i mig. Många har sagt att det måste vara så gott att jag för första gången får lite egentid. Men tycker inte att det är så gott. Visst, om man skall göra något speciellt, men inte annars. Vill bara ha dom hemma jämt. Underbara vackra små kärlekar... Gud vad Mamma älskar Er ♥♥♥


*SAKNAR NÅT FRUKTANSVÄRT*

Bidde visst...

Lite ny design med... Pallar inte att ha samma speciellt länge, men det har väl inte undgått NÅGON?! ;)


Ljus i mörkret

Är det inte något speciellt med ljus och mörker?? Sist jag kollade på klockan så var den runt 20 och nu helt plötsligt 00. Dags att sova, men huuuur gick det till?? Jag kurade ner mig i soffan och hade marathon med "mina systrar" och tiden bara flög iväg. Hela mitt hem är fyllt med levande ljus och det är bara så mysigt. Älskar det verkligen och hade helt glömt bort hur underbart och rofyllt det är med rökelser och levande ljus. Jag har det en hel del nu och jag fullkomligen älskar det. Rökelser har jag ju för jämnan, men det var längesen som jag tände så mycket ljus som jag gör nu, men det skall jag fortsätta med. Idag fick jag några doftljus av Laila när hon var här, från Partylite... TACK!! Luktar alldeles ljuvligt, men dum som jag är ibland så tände jag dom ikväll när jag inte har vare sig lukt, smak eller hörsel pga förkylningen. Men men... Gott luktar dom i vanliga fall i alla fall och även om inte jag kan känna det så luktar mitt hem väldigt gott just nu =)

Enda minuset med levande ljus är att man har en helt orädd liten Elton hemma, som gärna tar sig en nära titt på ljusen. Shit, vad rädd jag blev förut alltså... Tänk om pälsen hade tagit eld på min lilla ljuvlis?? ♥ *HEMSKA TANKE*NATTI goingar!! Syns i morgon hoppas jag =) Pösss ♥♥♥

När min ekonomiska situation vänder...

Så är det självklart inte BARA Millas byrå och våran trappa som skall "förnyas". Alla listor och karmar i hela lägenheten skall målas vita och sen skall det läggas nytt golv även på övervåningen + att Raz skall få nya tapeter. Hans rum målade Madde och jag när T och jag flyttade dit, men det var 2,5 år sedan. Men det var så dåligt underlag där så jag vill göra det ordentligt. Shit, vad vi slet!! Vi höll på till två på natten och trodde att det lilla rummet skulle gå fort, men den tapeten som var innan gjorde att det lös igenom. Fyyy... Men vi kämpade tappert på ändå ;) Minns du Madde??

Vet inte riktigt HUR jag vill ha hans rum än, men jag har ju ett tag kvar att fundera ut något läckert =) Kolla in detta så länge och njut...


BILDKÄLLA: http://byrackadesign.files.wordpress.com/2009/04/wallpaper-ireland.jpg

Hi hi hi

Det verkar som om det inte är bara Mami och Papi som skall få njuta av renovering. När dom hyvar allt sitt så får jag ta del av deras "gamla". Det vill säga nya vita listor, två stycken nya dörrar och nya gardiner. Det gillas och uppskattas självklart MASSOR!!

TACK älskade Ni... 

Renovering på G

Är hemma hos päronen för att hjälpa dom att riva och ha sig, för övervåningen skall renoveras om helt. Mamma tyckte att jag skulle gå hem och krypa ner under sängen, men jag mår helt OK alltså. Låter värre än vad det är när man hör mig ;) Jag har inte tid att sitta här, men en snabbis kunde jag inte låta bli. Jag vill själv greja hemma...

Det första som skall göras är Millas byrå som skall målas vit. Sen skall jag måla om våran trappa. Även den skall vara vit och kläs om. Kommer bli gubbsnyggt... Typ så här skall det se ut...


BILDKÄLLA: www.bohuslanningen.se

Och snälla snälla snälla... Sno INTE "min" idé ;) Jag har verkligen hittat MIN trappa!!

Sabaton - Purple heartInte vanligtvis min stil, men denna låten kan jag inte annat än älska. Vilken kraft den finns i den rösten... Får rysningar!!

Bara så Ni vet...BILDKÄLLA: MammaLenas

Vad är det med min baby??

Hon ligger FORTFARANDE och sover...!! Hon vaknade till vid 8 i morse, men var fortfarande trött så hon ville ha välling bara för att sen fortsätta SOVA. Jag har varit inne och kollat så hon andas för jag blir rädd, men hon sover så gott så och andas så fint Antar att det bara ÄR en trött dag idag, trots att klockan är 10:27 =)

Bomm

Jag är bommtät i snoken och tjock i halsen, men det gör ingenting alls. Nu har det brytit ut i alla fall och då känns det rätt skönt för det värsta av allt är i början när det inte riktigt kan bestämma sig... Endast ENA näsborren är full i snor och den andra är tom och svider. Halsen är bara sådär obehaglig och ögonen rinner. Nu jäklar är det igång så nu kan jag börja kurera mig. Hoppas att jag är bättre tills i morgon i alla fall för jag skall ju till jobbet.

Är det styggt att gå till jobbet om man inte är riktigt bra?? Man kan ju inte vara hemma så fort man får en förkylning?! Och det finns det ju överrallt denna årstiden...

Sängen kallar på mig

Och jag ger efter ;) Egentligen är jag inte speciellt trött, men jag längtar ändå efter att få krypa ner under mitt goa täcke och bara kura ihop mig i värmen. Klockan är mycket och i helgen kommer det att hända massor så jag behöver min sömn.

I morgon skall jag vara med Mami och röjja för det vildaste. Dom skall renovera hela övervåningen. Tror att det kommer bli gubbläckert!! Men mycket skall rivas först så jag sa att jag skulle gå dit så fort kidsen har åkt i morgon. Även Laila kommer en sväng på förmiddagen och skall hämta skivor och umgås lite. 

B ringde mig ikväll och på lördag skall jag upp till jobbet och för första gången träffa en hel grupp. Skall bli jättespännande =) Ser verkligen fram emot det!! Efteråt bär det av till götet för Robbie och jag har lovat att hjälpa Juss att flytta ♥

Nu måste jag verkligen... Kössss.


It´s just the way it is...Some day, some how, some where... ♥

Uppfostran

Mill har "skaffat sig" en bebis hon med, ELTON. Och hon ser hur Rasmus och jag gör och skall göra det samma...

"Eltooon tom, tom Eltooon. Nej, gå ne..."

Sen springer hon fram till bordet för att ta ner honom för på köksbordet får han ju INTE vara. Hon är för söt lilla gullungen. Underbara ljuvlis...


Andy... =(

Jag sitter här hemma och tårarna sprutar för det vildaste... Som alltid när jag ser det avsnittet och Andy dör =( Ja, jag vet att det är en serie, men det gör seriöst ONT i mig och NEJ, jag kan absolut inte sluta se på det. Då saknar jag dom något fruktansvärt. Jag är upp över öronen förälskad i mina FÖRHÄXADBOXAR och den förälskelsen svalnar aldrig. Den är lika stark nu som för alla år sedan då de tog mitt hjärta med storm ;) Stört kanske, men så är det!! Älskade älskade systrar Tänkvärt

Människor kommer in i ditt liv av en orsak, för en period eller för resten av livet.
När du förstår orsaken, kommer du också att förstå hur du skall  förhålla dig till denna person.
 
När någon kommer in i ditt liv av en orsak, är det oftast för att fylla ett behov du har uttryckt. De har kommet för att hjälpa dig genom en utfordring, för att ge dig vägledning och stöd. För att hjälpa dig fysiskt, känslomässigt och spirituellt. 

Det kan verka som om de är sända från himlen, och det är de!

De är där för det du behöver dom för. Så plötsligt, utan att du gör något fel eller på ett till synes opassande tidpunkt, kommer denna person att säga eller göra något som gör att erat förhållande tar slut. Ibland dör dom, andra gånger lämnar dom dig. 

Ibland provocerar de dig och tvingar dig att fatta ett beslut.
Det som är viktigt att förstå är att ditt behov är mättad, ditt öde är fullbordat, deras arbete är utfört. Den bön du skickade till universum har blivit bönhörd, och det är nu dags att gå vidare. 

Några människor kommer in i ditt liv för en PERIOD, för att det är din tur att dela
med dig, att växa eller att lära. De ger dig en upplevelse, lugn eller bara får dig att le!
Kanske lär de dig eller visar dig något du aldrig gjort förut. Vanligen ger de dig en ofantlig mängd av glädje. Tro på det* Det är äkta! Men bara för en period. 

Livslånga förhållanden lär dig livslånga läxor, sådant du måste bygga upp för att få en solid känslomässig grund. Ditt jobb är att acceptera läxan, älska denna människa och använda det du har lärt i andra relationer och områden av ditt liv.

Det sägs att kärleken är blind, men vänskapen är klarsynt.
Tack för att du är en del av mitt liv, antingen det är för en period eller
för resten av livet. 

Väntar

Sitter i soffan framför Förhäxad och väntar på att Ibumtinen skall börja verka ordentligt. Min hals är inte attt leka med och förkylningen blir bara värre och värre :/ Vinterdäcken är på och snart drar vi Oss till Robbie en sväng... KÖSSS.

Jussss!!

I morgon så skall jag köra ner bilen till verkstaden klockan 10 för däckbyte. Jag får lämna den där då och hämta den på eftermiddagen. Vad jag skall göra sen vet jag inte riktigt...?? Har försökt att få tag på Juss för att se om jag inte kan hälsa på i nya lägenheten, men jag får inte tag i henne =( Jag har skamligt nog inte sett hennes nya lya än, och nu har hon ändå bott där någon vecka. Får göra ett sista försök innan jag plumsar i säng... För jag är fortfarande helt färdig efter inatt. Man kommer lätt ur fas, när man inte är uppe och ammar på nätterna längre.

20:12

Min hals tjocknar och jag tror att jag håller på att dra på mig någon skit :/ Milla blev snorig idag och min hals började svullna. Inga goda tecken det inte!! Känner mig hängig, men har verkligen inte tid att bli sjuk nu. Inte för att man vanligtvis brukar välkomna förkylningar och annan skit men... Det brukar väl aldrig vara bra tidpunkter att vara sjuk?!

Anyway... På lördag skall jag upp och hälsa på igen på nya jobbet. Det kändes hur bra som helst i tisdags och jag har bara goda aningar när det kommer till det. Lööövly!! Om en vecka gör jag mitt första riktigt jobbpass... Hihihi 

*Längtar*

Tjingefjong

Min blogg är riktigt röten nu, jag vet. Det är inte ens kul att skriva den :/ SORRY!! Det är ett under att jag ens har en enda läsare kvar även om det känns som om de/ni blir färre och färre och kommentarerna lyser med sin frånvaro, så är det ändå ett gäng kvar. Vilket jag självklart uppskatttar MASSOR =) Det händer massor runt mig just nu bara och jag hinner inte riktigt med allt tyvärr. Jag har marathon här hemma just nu med mina förhäxadboxar. Som jag älskar dom...  Kan inte förstå hur dom kunde sluta sända den efter bara 8 boxar/säsonger. Om en stund så kommer Sanna för våran Grey´s-date =)

I morgon blir det däckbyte för nu är vintern här har jag hört och då måste dom vara på om man inte vill ha böter... ;)

charmed.jpg Charmed image by CSColson
BILDKÄLLA: http://media.photobucket.com/image/charmed/CSColson/charmed.jpg

Sliten

Dagen har spenderats i tvättstugan. Tvätten är tvättad och jag har till och med vikt den idag. Det har varit en trött dag för Milla vaknade inatt och skrek i cirka en timma. Stackars liten... Vet inte vad det var med henne, men bra var det inte i alla fall så det var en trött Mamma som gick upp med barnen i morse. Helt i koma och jag fattade knappt att det var morgon :/

NU är vi hemma hos Mamma och Pappa en sväng. Barnen busar med Mormor och Morfar och jag sitter här. Har precis fått Oss lite gott krubb med. Mammas är det BÄSTA =)

Nyckeln

Nyckeln är förresten nyckeln till MIN nya bil som jag hämtade hem idag!! Jag köpte den av underbara IDA och hennes man David och det känns så bra. Är störtförälskad i min nya bil och kan inte säga det tillräckligt... MIN BIL, MIN BIL, MIN BIL, MIN BIL... ♥♥♥

Hi hi hi hi... ;) Den trivs redan KANON i våran familj!! And we löööööv it!!


Käck uppfinning

Min vän Lena Lj från Karlskrona skickade detta käcka hjälpmedel till mig för att jag skall kunna ha koll på mina nycklar, så jag inte kommer försent till jobbet ;) Jag tappar ju bort saker så lätt eftersom jag är en sån virrpanna. För jäkligt, men sant!! Så nu sätter jag bara in den rosa "kontakten" i "kontaktuttaget" som numera sitter fastklistrad på min ytterdörr. TACK vare min underbara vän, så kommer jag förhoppningsvis alltid att veta vart nycklarna är. Hon var gullig att skicka efter hjälpmedel till mig när inte hon kan vara här jämt och hålla ordning på mig (hon är Lejon och jag är Fisk ;)).

Sååå OM jag nu bara kan komma ihåg att sätta i kontakten i kontaktuttaget så kommer jag förhoppningsvis att hålla hyfsad koll på nycklarna i alla fall ;) TACK darling 


Vet Ni vad detta är...??


Världens underbaraste ♥

Idag så fick jag ett paket på posten från världens underbaraste. Min underbara älskade vän och själsfrände Lena Lj

UNDERBARARE får man leta efter... Men jag tror inte någon kan hitta någon. Och för dom som inte vet, så ÄLSKAR jag överraskningar =) Jag blir alldeles nipprig... Det är det bästa jag vet!! Så TACK min älskade vän för att du finns 

♥ ÄR EVIGT TACKSAM för att du är MIN VÄN ♥

Nu pyser jag...

Vilken minut som helst så pyser jag iväg till jobbet =) Väntar bara på att B skall ringa och säga att han är här!! Syns i eftermiddag när jag kommer hem. Hoppas att det är lika fantastiskt som det verkar =) Pössss.


Våran nya bil ♥Idag så kommer vi åka och hämta hem våran nya bil och familjemedlem =) Skall bli sååå KUL!! *LÄNGTAR* Till Er som inte ser vad det är för någon så är det en Reunalt Scenic -01.

Inge vidare...

Jag har inge vidare blogglust just nu och jag vet inte vad det beror på riktigt... Det känns som om jag har lite svårt att få tiden att gå ihop. Har varit hos Mormor/gammelmormor och ätit god fisk, sen har Rasmus och jag gjort läxor. Han började ju med 3:orna idag och det hade gått kanon. Han är superduktig och fröken Linda sa idag att jag har ett väldigt begåvat barn. Det värmer gott i hjärtat!! Det hade däremot varit lite bråk idag med, eftersom Rasmus OFTA skall hjälpa sina kompisar. Självklart är det bra att han är en bra kompis, men jag önskade att han inte var inblandad så ofta... Robin var det som hade fått stryk idag utav två killar så Rasmus hade sprungit dit för att hjälpa sin vän. Missförstå mig inte nu, för även om det är en ädel sak att göra, så är det inte trevligt att höra att det har varit bråk titt som tätten och att ens son varit inblandad. Det är jobbigt och jag önskar att det inte var så, att det bara kunde lugna ner sig. Tråkigt att han skall få skäll när han inte har varit skyldig. Rasmus är en sån kille med att han inte gärna skvallrar... Man får nästan dra ur honom sanningen ibland, och tar hellre skäll än att skvallra på någon annan. Nu är han inte oskyldig jämt han heller, men idag var det så.

Men men... Vi mår bra allihopa i alla fall och nu skall Milla hämtas från dagis, så jag har inte tid att sitta här. Jag har precis kommit ur duschen och sen är det juridik som vanligt på måndagar. Idag går vi igenom familjerätten och den kursen har jag ju redan gjort med högsta betyg så det skall nog gå lätt idag ialla fall ;) Hörs om en stund!!

Nyheter som skall få flytta in till Oss1. En lampa och tillhörande skärm till Raz rum
2. Två stycken mattor till Millas rum
3. En fönsterlampa till vardagsrummet

Prima Ballerina...Tillsammans med ELTON ♥

Otränad

Ont som fasen har jag och jag tror bestämt att det beror på att jag är så jäkla otränad. Jag hade för mig att det var tre år sedan jag slutade träna, men det har varit långa tre år nu och när jag tänker efter så är det minst 4 år sedan :/ Dags att göra något åt detta tror jag... Jag kommer att få 1500 kronor i friskvårdspeng utav min arbetsgivare så kanske borde man ta och utnyttja det. Det vore ju inte fel att bli lite mer vältränad. Jag kommer knappt ur soffan här hemma, men jag prövade att ta träningen till soffan och det gick bra ;) Bra och bra, men jag gjorde i alla fall 50 sit ups på raken och jag minns inte när jag senast gjorde en enda sit ups så jag tycker allt att det var bra av mig. Skall verkligen försöka vända på mig så jag kan göra några tyggövningar med. Bara bäckenet är stilla så skall det nog gå bra.  Min stackars rygg är sååå otränad, men jag skall minsann fixa 50 stycken rygglyft med... =)

Vad 17 är detta??

Jag har så ont att jag knappt kan gå här hemma. Känns som rejäl foglossning, men jag antar att det kan vara rejäl ischias. Jag vet ju inte skillnad på vad som är vad. Snuskigt ont gör det i alla fall och det känns som om delar av mitt bäcken sitter löst. I vissa ställningar så blir jag helt låst och jag ramlar nästan ihop. Jätteobehagligt är det!! Skulle behöva byta sängkläder, men jag fixar det inte... :/ Shit, vad läskigt detta är alltså!! 

RSS 2.0