Vackraste finaste ♥



Inga ord kan beskriva hur mycket jag saknar dig just nu, och hur mycket jag önskade att jag kunde fira din dag tillsammans med dig. Nu står regnet som spö i backen, och det beror nog på att vi inte firar den ihop. Förra sommaren hade vi en alldeles perfekt dag ute på Tjurkö och då sken solen endast för dig min vän. Hoppas att du haft en alldeles fantastisk dag i Ert nya fina hus. Tänker på dig massor och kan knappt bärga mig tills vi ses. Massor med pussar och kramar min underbaring från hela familjen Larsson.

Tar ut sin rätt

Det börjar kännas i kroppen nu att man jobbat två hela dygn. Känner mig rätt mör om man säger så... Tungt i både kropp och själ, så nu tackar jag för mig idag och beger mig en trappa upp och förhoppningsvis får ett gäng timmars lugn och skön sömn. I morgon skall bli en lugn dag, för det har jag bestämt. Önskar i alla fall ;)


Tragiskt

Ännu en dag har passerat och nu är det bara 2 kvar tills semestern. So far so good och jag hoppas det får fortsätta så. Idag såg jag något tragiskt. Två killar som kom ut från en affär, larmet gick och butikspersonalen kom efter. Tänkte bara herregud, har dom inte lärt sig än? Flera år äldre än mig och fortfarande snattar i affärer. Undrar om de någonsin kommer att sluta? Pinsamt!!

Badrummet

Nu är badrummet äntligen KLART!! :) Är såå SKÖNT!! Det är galet fint där uppe och jag kunde inte vara nöjdare... Nu skall bara rör, toalett, handfat, dusch, badrumsmöbler och lite annat pill komma upp. Och det skall fixas i helgen medan jag är på jobbet. Kan säga att jag inte längtar mindre efter att komma hem på måndag nu. Inte nog med att jag skall ha S E M E S T E R, mitt fina badrum kommer vara klart med :) *LYCKA*

PS. Bilder kommer när allt är på sin plats ;) DS.

Blogg

Min underbara granne Rolf ville att jag skulle fixa en blogg till honom. En 70-årig man som är helt fantastisk, hjälpsam och vänlig. Jag är hedrad över att han överlåter detta fina uppdrag till mig!! Han jobbar fortfarande massor och är inom båt/fartygsbranschen, så det kommer att komma upp en hel del bilder på båtar. Bloggen har jag försökt att designa utifrån hans intresse får havet och båtarna. 

Fick precis detta mail från honom...

"Du är definitivt BÄST, vilken skön layout, vi pratas vid på måndag eller tisdag. Ha en så skön helg du kan även om du jobbar".


Bilderna i headern är tagna av mig förra hösten!! Alla utom den med det stora fartyget på. Den är lånad från google. KIKA IN TILL HONOM VET JAG OCH KOLLA LÄGET!!

Lycka

"Lycka är ett sinnestillstånd. Och som allt annat, så krävs det övning. Ägna 5 minuter varje dag till att le, bara le. Och efter ett tag så kommer det att komma naturligt..." (Love happens).

Nu vet jag precis

Hur min nya sängram kommer att se ut!! Den kommer bli så galet vacker att Ni anar inte... Bilder kommer när montering är finito ;) Ingen får sno min ide innan jag satt den i verket :D

Love Happens


Pic by. Collider

Trodde jag hade huvudrollen...

Tänk om jag själv kunde få bestämma över vad JAG skall göra, och vilka människor JAG vill ha runt mig i mitt eget liv. Jag trodde att JAG hade huvudrollen, men ack vad jag bedrog mig tydligen. Låt mig bara vara... Snälla!! Orkar inte hur mycket som helst. Vem är du att bestämma vilka vänner jag skall ha i mitt liv. Är det rätt att skrämma bort människor ur någons liv??

Tankarna snurrar på i 180°

Det får mig att fundera så mycket när jag ser filmer som Shutter Island. Det var i och för sig väntat att det skulle vara en riktig rubbad variant med tanke på vem som innehar huvudrollen. Leonardo Di Caprio gör ju inga direkt lättsinnade filmer. Dom är så djupa att man varken vet ut eller in och tankarnas snurrar på i 180°. Det får mig att fundera... De som lever med psykossjukdomar av olika slag... Vissa är ju såpass pigga stundtals att de i sina "bra" perioder är medvetna om att rösterna inte är verkliga, och på så vis klarar av att stänga av till vis del och hantera livet relativt bra. Men oftast så kan de ju inte stänga av i sina aktiva perioder. Vissa lever ju verkligen i en alternativ verklighet där det inte finns några regler att leva efter. Det finns nog inget som är så läskigt som det. Tänk att ständigt vara jagad av något som inte existerar, men ändå är högst verkligt för den själv som är drabbad... 

Min psykiatridel i bloggen har legat lite på is nu ett bra tag, men jag skall verkligen försöka ta tag i det när jag får lite mer tid. Kanske under semestern. För jag saknar den lite... Och jag uppskattar verkligen alla mail och förfrågningar som jag får. Både de jag publiserar rent allmänt och de konsultationer som jag mailar Er privat. Det är verkligen uppskattat att Ni ger mig det förtroendet och jag är djupt tacksam. Skall verkligen försöka skriva mer i bloggen om det. Får jag ingen tid, så skall jag ta mig det. För i slutändan handlar det ju om prioriteringar. Eller hur?!

Vad sägs om

Lite chippar, candy och...


Pic by. impawards

Fast det är frågan om jag vågar sova själv efter denna, för den skall vara ruggig. Men jag gör ett tappert försök ;) I morgon är det jobb igen!! Kan säga att jag verkligen börjar räkna ner nu... Bara ons, fre, lör, sön och mån morgon kvar. Sen går jag på S E M E S T E R ♥ *längtar*

Bloggen suger...

Gammal röten kamelballe, i know, men jag har inte riktigt tid. Mitt liv är fullspäckat, och jag vill hinna med så mycket som möjligt, och ibland blir det rätt fullt i planeringen. 9:30 var det morgon idag och jag gick vimsig ner för trappen för att sätta på kaffe så att jag skulle vakna till liv. Kaffe blev det och morgonskallen började sakta men säkert lätta lite... Efter frullen kom J och vi satte igång och grejade. Det blev en tur till tippen innan vi begav Oss till Byggmax och köpte dörrar. Hade tänkt mig släta, men eftersom de bara fanns i ett mått gick det inte. Dessa var dubbelt så dyra tyvärr, men nu jäklar är det gjort och snyggt blev det :) *NÖJD*



En tur till Hemmakväll

Resulterade i bland annat Snabba Cash, 1,2 kilo godis, chippar, fanta och annat gott. Så nu blir det hemmabio :)

In my bedroom ♥



Är så obeskrivligt lycklig över mitt nya sovrum och vill bara vara där hela tiden... :) Kunde inte vara mer nöjd än jag är alltså... *KÄRLEK*

I röjartagen

Som vi har röjt och haft Oss idag. Mina underbara päron har varit här och hjälpt mig och städat, och även brorsorna har varit här och borrat upp hyllor. Det börjar numera likna ett hem här igen och jag går runt som i ett lyckorus när jag tänker på hur fint det är ♥ Om bara den jäkla mattläggaren kunde hålla vad han lovade. Han skulle varit klar för två veckor sedan, men han har inte ens börjat än. Idag har jag ringt honom sex gånger, men han vägrar svara. Fick tag på honom igår, och lovade han att han skulle komma och börja idag, men idag vägrar han svara... KUL!! Och lätt att fixa en ny nu i semestertider... ?? - NOT!! Och allt är nedrivet och vattnet är avstängt =( Så vi får se när jag får mitt badrum klart... Gud vad jag avskyr människor som inte kan hålla sitt ord. Är det några jag ser ner på så är det sådana... Fy!!

En dotter

Min vackra lilla unge... 

- Är Milla vacker??
- Nej, Mamma vacker!!

Finare tjej finns verkligen inte tror jag... Jag har i alla fall aldrig sett någon som kan mäta sig med henne (fast jag kan vara lite partisk kanske ;)).




Den bästa

Sommarhem 2010
Pic by. mediahyllan

Hall


Pic by. shabby-chic-shelby

Shop until you drop

Raz lämnade jag av i stan idag för en liten tripp till Hällvadsholm (?). Nicklas tjejs föräldrar bor där ute så Raz skulle få komma dit och hälsa på. Milla var helt förtvivlad när vi åkte där ifrån eftersom Raz stannade kvar och inte hon. Är det någon Milla har separationsångest från så är det sin storebror. Mig med, men annars är det nog Rasmus som hägrar mest. Dom skulle kunna sitta ihop dom ungarna. Härligt med syskonkärlek ♥ 

Milla och jag åkte och hämtade upp lillebror Danny och tog Oss sedan en tur till TORP. Åt god mat, shoppade och hade det mysigt. Maten var iofs ingen höjdare, den var bara stenhård och dyr, men räkorna var goda ändå ;)  Shoppat mer än det var tänkt blev det med, men lika glad är jag för det. En massa fynd gjordes det ju, från KappAhl, MQ, och Din Sko. Lite H&M med, men det finns det inga bildbevis på ;)


Vänskap

Riktig vänskap underbart och fantastiskt och något man verkligen inte skall ta för givet. När man hittar rätt så, så vet man bara och jag känner mig så lycklig lottad över att jag får ha så underbara människor i mitt liv. Mina vänner ger mig så mycket, och jag hoppas att jag gör det även till dom ♥ Dagen och kvällen har spenderats med finaste Lina och hennes vackra barn och vi har verkligen haft det perfekt, Milla och jag. Detta är en människa som har studsat rakt in i mitt hjärta, och jag är övertygad om att hon kommer vila tryggt där länge länge länge... Tänk vilken tur jag har att ha så fina vänner... TACK för en amazing day ♥ Det gör vi om snart igen!!


DATE

Med vackra vackra LINA skall jag ha i morgon eftermiddag. Skall bli fantastiskt kul att få träffa henne. Barnen och vi skall hänga på "hennes" pizzeria i Munkedal. Skall bli så mysigt :)



Eftersom det är så gott som omöjligt att hitta bilder på henne, så fick det bli en
Lina-färgar-håret-bild som jag åtminstone lyckades snå åt mig ;) Kusligt vacker ändå!!

P!NK

Bidde inget P!NK för min del idag. Min vapendragare blev sjuk, så vi fick avboka. Och det söte jäkeln var rädd att jag skulle bli besviken på henne. ALDRIG ALDRIG!! Det viktigaste för mig är din hälsa vännen och jag är glad att du satte den i första hand. P!NK är grym och jag hade så gärna velat sett henne, men ingen kan mäta sig med dig min underbara och det var dig jag ville träffa mest ♥ Det enda jag är ledsen över är att jag inte fick se ditt ljuvliga smittsamma leende komma gåendes mot mig... Saknar dig så det värker i hjärtat... ♥ 



Nyvaken

Så gott som i alla fall... Det krävdes sömn efter jobbet idag occh det har jag fått med, hemma hos Mami efter en underbar efterlängtat massage. När jag vaknade igen så stod maten framme och det var bara att slå sig ner och njuta av en god räksallad. Ibland är bara livet bra härligt ♥ TACK för idag finaste Mami ♥

Kusten

Är ju bara så galet vacker och jag skulle verkligen kunna tänka mig ett litet beachhouse i smögen eller Lysekil eller nåt. Myyys :) Får fixa fram miljonerna först bara ;) Mina axlar, nacke och rygg gör galet ont så jag behöver en massage illa kvickt. Någon som känner sig manad ;)

Tänk om...

Fler människor visste vad orden moral och ansvar var... Vad mycket smidigare saker och ting skulle vara då...??

Hello

Nu är jag här igen :) Tyvärr inte från min dator, men den kommer hem i morgon, lagad, härlig och fri från virus... TACK fina R!! Skall bli sååå underbart att få hem min skönhet igen... Som jag har längtat ♥ Jag ser att jag har fått en del kommentarer i bloggen, och ser även att det gått lite vilt till. Vet inte riktigt vad jag skall säga om det hela faktiskt...?! Förstår faktiskt vad flera utav Er menar, och säger inte vad som är varken rätt eller fel... Men "OMG Lena, vad är det för vänner du har egentligen?" - Nu är det så att jag har ganska många besökare som läser min blogg varje dag, tresiffrigt, och jag kan omöjligen vare sig känna eller vara vän med alla. Men det hör inte hit... Frågan är hur 17 jag hamnade i skottlinjen när jag bara la ut en bild på mina heta klor?! Och varför säga massa negativt hela tiden?? Jag anser att ALLA har rätt att skriva vad dom VILL på en offentlig blogg, och det var inte längesen det var REJÄLA personangrepp från andra håll... Så är det tyvärr i bland i den offentliga världen. Synd bara att människor inte bara kan glädjas åt varandra i stället för att hävda sig och kasta en massa skit åt höger och vänster. Det finns allt för mycket avundsjuka och missundsamhet i vår värld.   

OAVSETT VAD så tycker i alla fall JAG att MINA naglar är skitsnygga, och jag gjorde dom för MIN skull, ingen annans. Så vad JAG tycker om dom är det viktigaste ♥ Så det så!! TACK för alla fina komplimanger babes... (För att förtydliga lite ;))

Dagens änglar

Heter Rolf, Wanda och Robin... Tack underbara Ni <3 Ni är fantastiska!

Tjuvkik... ♥


Finaste älskade...



Tårarna kunde omöjligt hållas inne och när mitt hjärta kom gående emot mig så trodde jag att mitt hjärta skulle brista i tusen bitar. Saknar dig så galet mycket att det känns som jag skall gå sönder ibland... :/ Men att du är lycklig betyder mer än mig sorg. TACK snälla Ellinor för att vi får hälsa på honom när vi vill, och tack för idag. Det var underbart ♥

Tack finaste Emma ♥



För att du skapat Uddevallas vackraste naglar... Och bäst av allt... De sitter på mig ;)

Klockrent

Ett medelålders par från norra USA längtade en kall vinter till värmen och bestämde sig för att åka ner till Florida och bo på hotellet där de tillbringade bröllopsnatten tjugo år tidigare. 
Mannen hade en längre ledighet och åkte därför ner en dag i förväg. När han checkade in upptäckte han att hotellrummet hade en dator och beslutade sig för att skicka ett mejl till hustrun. Han missade dock en bokstav i namnet. Mejlet hamnade hos en prästänka i Houston, som just hade kommit hem från makens begravning och skulle kolla om det kommit e-post med kondoleanser från släkt och vänner.
Sonen fann henne avsvimmad vid datorn och läste på skärmen: Till: Min älskade hustru! Rubrik: Jag har kommit fram! Jag vet att du är förvånad över att höra ifrån mig. De har datorer här numera och man tillåts skicka mejl till sina nära och kära. Jag har just checkat in. Allt är förberett för din ankomst i morgon. Jag ser fram emot att träffa dig då. Hoppas din resa blir lika problemfri som min. PS. Det är verkligen hett här nere! DS.

Missen...

Vill att min lur skall fungera igen :(

Jävla skit

Jag har fått ett gigantiskt jäkla skitvirus på min dator som käkar upp allt i sin väg :( *GRÅTER* Önskar att JAG hade ett datageni i jackärmen som ville hjälpa mig att rädda den... Jätteledsen är JAG och kommer inte ens ut på nätet eller nåt med den. Så fort jag försöker starta börjar skiten att käka igen :(

Första inlägget från my desire... Undrar hur det går?

Det är inte det lättaste det här men förhoppningsvis lär jag mig med tiden. Min nya lur är grym och JAG är redan helt frälst;) *impressed*

Never alone always alone


Inreda.com


Pics by. inreda.com

Shit, vilken bra musiksmak jag har!!

Måste ta och trixa ihop en ny skiva när jag kommer hem, för min smak är GRYM :D Kollade igenom min musik här i bloggen och den är grymmebra!! Det är ju lite irriterande med spotify att man måste ha den jäkla reklamen, annars är det kanonsmidigt ju... Vet att man kan skaffa premium så man får bort det, men vill inte lägga 100 spänn i månaden på det, eller vad det nu kostar...??

We no speak americano


Helt färdig

Ja, det är vad jag är idag... Och så längtar jag hem. Hem till mina små ljuvlisar och hem till vårat hem ♥ Fick ett sms av Mamma förut... Min lådfront har ju kommit och dom har skickat fel, för inte mindre än tredje gången. Så nu blir det en ride till. Och förhoppningsvis kan dom göra rätt på fjärde försöket. Naiv som jag var så trodde jag att tredje gången gillt i alla fall... Men det gäller inte i min värld!! Inte ens när det kommer till möbler... ;) Låter jag bitter?? - Ja, det kanske, men idag har jag rätt att vara lite bitter, så det så. 

Hoppas att Ni andra har haft en kanondag ♥ Nu blir det dokumentation för min del. Jisses vad jag önskar att jag kunde få gå och lägga mig. Men så är det väl jämt. Man vill ha det man inte kan få ;) Tjillevippen mates!!

Grattis grattis vackra...


Pic by. Maggan

BECCA (min vän och Rasmus bonusfaster) som idag fyller 24 år!! Massa GRATTIS till dig på din dag :) Hoppas att den blir helt fantastisk och alldeles underbar och minnesvärd. Kramisar från Oss.

If we ever meet again


Pist off

Jag blir så grymt trött ibland att jag vill spy. Att det sitter små råttor, och snackar sin skit om allt och alla, utan att kunna stå för det. Ja, sånt äcklar mig. Nu handlar det inte BARA om mig, för listan kan göras lång. Är det verkligen OK att diskutera andras privatliv med vem som helst?? - Nej, det är det inte och jag blir förbannad!! OK, behandla mig som Ni gör, men som Ni behandlar mina vänner... Ibland borde det finnas skottpengar på vissa alltså!! En dag... En dag... Då kommer Ni ångra att Ni har ett sånt patetiskt liv, att Ni måste öppna truten till allt och alla och snacka en massa dynga. Håll Er till sanningen åtminstone!! Och det värsta är att Ni tror att det inte kommer fram. Sanningen kommer ALLTID fram, på ett eller annat sätt. Det tar bara olika lång tid!! Oärliga människor är verkligen det värsta jag vet. Det finns inget som är mer ynkligt att dom som inte klarar av att stå för vad dom tycker och tänker... Orka gå runt och störa sig på allt och alla... Var Er själva istället och stå för det. Då lovar jag att livet skulle bli desto enklare, även för Er. 


Pic by. photobucket

Meet me half way


Sorry, blame it on me ♥


Nu vet jag jag jag vill göra

När jag blir stor!! I kväll uppenbarade sig min dröm för mig och jag ser helt klart för första gången på mycket länge. Nu vet jag vad JAG vill. Frågan är nu bara hur jag skall nå den. Hur vägen kommer se ut vet jag inte men jag ser fram emot framtiden med ett leende på mina läppar... *FRID*


Pic by wendy

Going Mental

Mental Mental Mental... Jag upptäckte denna serie (MENTAL) som går på torsdagar klockan 22 på TV400, för bara några veckor sedan och jag är såld. Psykiatri och serier med djup och tanke bakom är det bästa som finns och denna är verkligen grym tycker jag.


Pic by. lottanyberg

Mental handlar om den oerhört vackra karismatiska mannen Jack Gallagher. Han är psykiater och behandlar sina patienter med okonventionella metoder, och ingen gång är den andra lik. Man lär sig inte bara oerhört mycket, det är samtidigt en fröjd att se på. Den serien rör om på många sätt. Samtidigt som Jack fokuserar och hjälper sina patienter på sjukhuset, så letar han och oroar sig för hans mentalsjuka syster som har försvunnit...

Bulgarian Diary part one

Det var med en massa pirr i magen som jag entrade flygplatsen och destinationen som skulle ta Oss till Bulgarien. Milla var med och lämnade av mig och hon skrek helt förtvivlat när dom körde därifrån. Usch, vad hemskt det var att lämna min förtvivlade lilla dotter. Hon var helt förstörd verkligen... När jag kom in på Landvetter så fick jag ett sms av Mamma där det stod... "Tio djupa andetag. Allt kommer att gå jättebra! Njut i fulla drag! Längtar redan efter dig. Ha det skönt B-) Älskar dig! Kramar" Detta meddelande fick mig verkligen att stortjuta, helt ensam med sprutande tårar, mitt på flygplatsen. Min Mamma och jag har ett band som inte kan beskrivas i ord och hon vet ALLTID vad jag behöver. Nästan i alla fall ;) I mina ögon är hon så gott som perfekt!!

Planet var i tid och Lina och jag stod tårögda, lyckliga och fulla av förväntan när det var dags att stiga på Thomas Cook Airline. Ett steg närmare vår destination. Vi är äntligen i luften... 




Underbara pasteller


Pics by. ellasinspiration

Ljuvliga pasteller tror jag knappt att det är möjligt att tröttna på. Det är ju så himla fint!! Speciellt prickiga sådana gillar jag skarpt. Härlig inspiration från ellasinspiration.

SMS

"När börjar du i morgon? Vill att du skall få del av chokladen.
Så tänkte om du kunde svänga förbi på vägen.
Vill att du skall ha det för du är lika god och beroendeframkallande som choklad.
Hahaha, bara du inte delar med dig :)"

Hur lycklig blir man inte över ett sånt här underbart SMS som jag precis fick i min inkorg... Underbara underbara underbara du ♥

Städar som en garning

Med tanke på att mitt hem numera ser ut som ett krigszoon, så är det inte allt för trevligt att vara hemma. Igår natt var det obeskrivligt skönt att krypa ner i sin egen säng i sitt nya sovrum, men sen säger det stopp tyvärr. Denna renoveringsröra är inte att leka med, men idag har jag tokstädat. Prinsbabyn har varit jätteduktig och hjälpt sin Mamma och det uppskattas MASSOR. Han är fantastisk min son, och speciellt när han lägger den sidan till. Nu är nedervåningen snart klar och sen är det bara att hugga i på övervåningen för där är det inte fagert... Men nytapetserat, nytt golv och nya listor... Det är inte fy skam kan jag lova ♥ 


Pic by. tankarilosvikt

Lena Lena Lena...

Vart är din blogglust?? Glömde du kvar den i Bulgarien kanske?? Nu sitter jag i pyjamasen på jobbet och hade tänkt att börja skriva på min Bulgarian Diary, men vet Ni vad jag kom på sen?? Att jag orkar faktiskt inte göra det, så jag skippart. För idag i alla fall...

Går av i morgon bitti och då skall jag hem och greja. När jag kom hem från Bulgarien så upptäckte jag att dom mest fantastiska päronen som någonsin existerat, har gjort klart nästan hela övervåningen. Lagt golv (snart överallt), tapetserat klart Millas och mitt rum, målat fönstren och satt upp en hel del listor. Är dom bäst eller bara bäst!! Jag må ha otur i kärlek, men jag har ta mig fasen fått de mest underbara föräldrar som går att få. Och dom skulle jag inte byta bort för allt i världen... TACK för att Ni finns älskade ♥   

Och förresten... Resultat får Ni se först när det är helt klart!!

Mitt badrum SKULLE däremot vara klart, men det är däremot orört. Är så grymt besviken, och när jag ringer och frågar vad 17 som står på så sa han att det kom något i vägen och att han inte kan börja förrän om tidigast 2 veckor (!!!). Och det finns inget jag kan göra åt saken, förutom att vänta... KUL!! :/

Sex on the beach



Och nej... Jag har inte haft sex on the beach... Inte i Bulgarien i alla fall ;) Men denna låten spelades flitigt. Dom hade grym partymusik där nere som fyllde gatorna dygnet runt... Lööövly!!

Syndigt het

Hämtade ut min nya skönhet idag... Har knappt rört den, men är trots detta redan hopplöst förälskad. Har en riktigt god känsla om att vi kommer ha mycket fina stunder tillsammans... My new Desire ♥



Bulgarian Diary

Im back im back im back och det känns så skönt... Mindre skönt är det är jag är sjuk. Blev sjuk de två sista dagarna där nere och än är jag långt ifrån bra. Har varit läskigt dålig och hostat sönder lungorna, snorat, haft ont i halsen, feber, illamående och yrsel. Kallsvettas som en liten blå gör jag med :/ Ingen härlig kombo vill jag lova!! Så ett långt inlägg kommer det inte att bli nu, men så fort jag får ork så skall Ni få läsa om min "Bulgarian Diary" som jag kommer att skriva i 7 delar (tror jag). En del för varje dag!! Jag är riktigt käs nu, men knaprade lite mer för en halvtimma sedan, så kanske kanske börjar det värka snart...?? Två mackor slängde jag precis i mig också, och nu skall jag hämta två till. Säger bara en sak...

JÄKEL VAD JAG HAR SAKNAT SVENSK MAT !!!!

♥♥♥



Leaving on a jetplane

All my bags are packed I'm ready to go
I'm standin' here outside your door
I hate to wake you up to say goodbye
But the dawn is breakin' it's early morn
The taxi's waitin' he's blowin' his horn
Already I'm so lonesome I could die

So kiss me and smile for me
Tell me that you'll wait for me
Hold me like you'll never let me go
Cause I'm leavin' on a jet plane
Don't know when I'll be back again
Oh babe, I hate to go

There's so many times I've let you down
So many times I've played around
I tell you now, they don't mean a thing
Every place I go, I'll think of you
Every song I sing, I'll sing for you
When I come back, I'll bring your wedding ring

So kiss me and smile for me
Tell me that you'll wait for me
Hold me like you'll never let me go
Cause I'm leavin' on a jet plane
Don't know when I'll be back again
Oh babe, I hate to go

Now the time has come to leave you
One more time let me kiss you
Close your eyes I'll be on my way
Dream about the days to come
When I won't have to leave alone
About the times, I won't have to say

So kiss me and smile for me
Tell me that you'll wait for me
Hold me like you'll never let me go
Cause I'm leavin' on a jet plane
Don't know when I'll be back again
Oh babe, I hate to go

Cause I'm leavin' on a jet plane
Don't know when I'll be back again
Oh babe, I hate to go



*KÄRLEK TILL ER*

I morgon är det dags...

18:06 går vårt flyg till Bulgarien och Sunny Beach... Hur 17 skall jag klara mig utan att blogga?? Kanske borde leja en gästbloggare?? - Nej, där går gränsen... ;) Men jag kommer sakna bloggen och mina underbara läsare. Och får jag inte tag på en dator där nere så hörs vi om en vecka. För jag hoppas att Ni väntar på mig!! Kösss for now. Hinner kanske blogga lite i morgon med, men det är inte säkert. Hotellet har by the way Internet så det blir nog i alla fall liiite fotspår i sanden ;)

Visst skulle vi bli ett fint par?? =)


HM



En del av en större beställning från HM. Heldräkten till Milla kommer däremot från Lindex. Jag köpte en sån till Vanessas Matilda, men jag tyckte den var så fin så nu köpte jag en till Milla med. Sänkt med 40 kronor var den nu med, så det var ett kap... Fast jag gör ju BARA kap, och MÅNGA kap med ;)

På vit grund

I den ljusa hallen står ett avlutat kinesiskt konsolbord, från Green square. Antik fransk spegel fick Tine i julklapp av sin mamma. Antik matta i vass och läder från Maure­tanien kommer, liksom ljusstakarna och vaserna, från Tine k home.
Köksskåp från hth, men Tine har satt dit sina egendesignade läderhandtag som numera säljs via Tine k home. Bänkskiva i mörkt wengeträ. Spis och fläkt från Smeg. Den vackra lyktan är från Marocko. Den från början stora mattan har Tine delat i tre och sytt ihop igen till en längre. &#10;&#10;
Sommartid använder Tine gärna den ljusa glasverandan som arbetsrum. Det stora arkivskåpet är från Suzanne Varming. Korgen, som används till mattor och filtar från trädgården, är från Tine k home och mattan från Brandt.&#10;
Pics by Sköna Hem

Wabi Sabi


Pic by. Sköna Hem

Fina gungstolen är KLAR

Som jag har slipat och haft mig med min skönhet... Men nu är den klar :) Och jag är mäkta stolt och nöjd över resultatet. Visst är hon fiiin min pärla??!!


Nya brillor x 2



Är sååå jäkla nöjd!! Mamma trodde att jag hade blivit helt galen när jag kom hem och visade det stora paret, men dom är ju bara sååå coola ♥ Tycker dom är stekheta bägge två... Vad tycker Ni??

Tummen ur... Gungstol

Nu skall jag få tummen ur och slipa det sista på min gungstol tänkte jag, så att den kan bli klar innan jag åker till Bulgarien. I morgon bitti åker jag ner till Götet och spenderar några timmar med mina underbara barn och T innan jag pyser iväg till flygplatsen, och flyget som sedan skall ta mig till min destination. Det känns fortfarande galet overkligt och jag har en hel del dödsångest. Är livrädd för att något skall hända och känner mig egotrippad som åker utan mina barn. Jag vet att dom har det bra hos T och att dom kommer ha roligt, men vad gör jag om något händer.

Jag kommer då att bli en osalig ande, om någon försöker sära på mina barn. Mamma har lovat mig att det inte skall hända och att mina barn aldrig kommer att bli separerade, men det är ju tyvärr inte bara upp till henne... Jag skall komma hem sen, så är det bara. Det är min STÖRSTA SKRÄCK att något skulle hända mig, och att någon försöker sära på mina barn. *HEMSKA TANKE*

Sunny Beach


Pic by. Axeln

Eclipse

Inte vad jag hade förväntat mig och inte bra för mitt tålamod... *PUST*

Vilka utav Er har sett den?? Vad tyckte Ni om den??



Får inte nog!!



Ohhh ohhh ohhh ohhh (x2)

Give me freedom

Give me fire

Give me reason

Take me higher

See the champions

Take the field now

You define us

Make us feel proud

 

En las calles muchas manos

levantadas, celebrando

una fiesta sin descanso

los paises como hermanos

 

Canta y une tu voz

grita fuerte que te escuche el sol

el partido ya va a comenzar

todos juntos vamos a ganar

 

Unidos!

Seremos grandes,

seremos fuertes

somos un pueblo

bandera de libertad

que viene y que va

que viene y que va

que viene y que...

 

When I get older

I will be stronger

they’ll call me freedom

just like a waving flag

so wave your flag

Now wave your flag

Now wave your flag

Now wave your flag (x4)

 

Ohhh ohhh ohhh ohhh (x2)

 

Danos vida

danos fuego

que nos lleve a lo alto

campeones o vencidos

pero unidos a intentarlo

 

In the streets

our heads out lifting

as we lose our inhibitions

celebration is around us

every nation all around us

 

Singing forever young

singing songs underneath the sun

let’s rejoice to the beautiful game

Find More lyrics at www.sweetslyrics.com

and together at the end of day

 

We all sing:

 

Seremos grandes,

seremos fuertes

somos un pueblo

bandera de libertad

que viene y que va

que viene y que va

que viene y que va

que viene y que...

 

When I get older

I will be stronger

they’ll call me freedom

just like a wavin flag

so wave your flag

Now wave your flag

Now wave your flag

Now wave your flag (x4)

 

Ohhh ohhh ohhh ohhh (x2)

 

¡Unidos!

Seremos grandes,

seremos fuertes

somos un pueblo

bandera de libertad

 

When I get older

I will be stronger

they’ll call me freedom

just like a waving flag

so wave your flag

Now wave your flag

Now wave your flag

*Now wave your flag (x4)

 

ohhh ohhh ohhh ohhh (x2)

 

And everybody

will be singing…

 

Ohhh ohhh ohhh ohhh

 

And we all will be singing...


Sebastian Abreu

Sebastian Abreu du får mig när du vill, vart du vill, hur ofta du vill... :) Tror Ni han nappar på det?? ;)


HIT skall VI ♥

Olimp
Pic by. VING

Trivsamt hotell med vänlig atmosfär och bra läge nära stranden. Stor solterrass och pool med grundare del (ca 60 cm) samt poolbar. Restaurang med à la carte. Frukosten serveras i restaurangen på 6:e våningen. 
Under perioden 15/6-15/8 är det åldersgräns 18 år på hotellet.

Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer
Familjerum för 2-4 personer, varav 1 barn

Rummen

Små, nyrenoverade dubbelrum med luftkonditionering och balkong. Det finns även renoverade familjerum med två sovrum. Vissa har dubbelsäng, queen size. Extrabädd i bäddbar fåtölj. Kylskåp. Tv. Bad (endast i familjerummen)/dusch och wc.

Måltider

Frukostbuffé.

Övrig information

Byggt 1960. Renoverat 1995, 2008 och 2009/10. 6 våningar. 50 rum. Reception. Trådlöst Internet för egen laptop, i receptionsområdet. Turistområde med genomfartstrafik. Trappor och nivåskillnader. Byggnationer i området.

Jag skall ALDRIG någonsin tvivla på min intuition igen... För om jag bara lyssnar på den så leder den mig rätt. Den är stark, men ibland vill jag inte lyssna... Ibland är hoppet starkare, men inte denna gången. Jag sa till Lina i fredags att vi måste boka då för jag tror verkligen inte att vi kommer undan billigare. Nu kollar jag idag, bara två dagar innan vi åker, och priset har gått upp med nästan 700 kronor. Weeeiiiihoooo =) Vi gav 2275 kronor för bara resan
(+150 i transfer) och nu kostar den 2950 kronor

(+150 i transfer). Tror Ni vi är glada över att vi bokade i fredags?? :)

 

 


Inga större förväntningar

Hade jag på gårdagens match mellan Uruguay - Ghana, men jäkel säger jag bara. Man satt som på nålar. Det var så jäkla jämt, så det var läskigt. Ghana fick frispark så blev det giftigt nere vid Uruguays straffområde. Det uppstod ett flipperspel utan dess like och målvakten Fernando Muslera räddade bollen en gång, och därefter räddades bollen två gånger på mållinjen. Den sista gången av Luis Suarez som räddade den med handen (!!!). Skulle han inte gjort detta, så skulle bollen gått rätt in i mål och Ghana skulle vara segrare i denna kvartsfinal. Dom talar om Suarez idag som en hjälte som räddade dom med guds hand och förde dem vidare till semifinal. Suarez fick rött kort och det blev straff till Ghana, men straffen träffade i ribban och flög över målet. Så jäkla ledsamt!! Det borde INTE vara OK som utespelare att rädda ett självklart mål med handen så... Tycker riktigt synd om Ghana :(


Men lyckan var TOTAL för Uruguay och Suarez rusade omkring som att han hade avgjort VM-finalen. Straffarna blev snabbt ett faktum och Diego Forlán satte sin och Gyan gick fram direkt för att få upprättelse för den precis missade straffen. Han bombade den upp i krysset, men lyckan blev kort... Auricio Victorino satte sin och Ghanas Stephen Appiah satte sin. Adres Scotti satte, och då missade John Mensah och Uruguay hade läget.  Men Maximiliano Pereira missade också.  Ghanas Dominic Adiyiah brände Ghanas fjärde straff och då fick Sebastian Abreu chansen att avgöra för Uruguay.  Och gjorde det med en iskall chipp och förde genom denna Uruguay vidare till semifinal. Så jäkla grym!! Jag blev lite kär i honom måste jag säga... Så jäkla hett mål att Ni anar inte. Ni bara måste se det om Ni inte gjort det innan ♥

 

Ghana blev som sista afrikanska land utslaget ur VM och spelarna var förstörda. Tårarna sprutade ur de stackars spelarna i Ghana, men för Uruguay var det ett historiskt ögonblick. Vilken lycka och vilken lättnad...

 

GRATTIS URUGUAY TILL ERAN SEGER ÄVEN OM NI INTE RIKTIGT GJORT ER FÖRTJÄNT AV DEN!!

Pic by. Aftonbladet


Vackert


Obeskrivligt...



Vackert, varmt, bad, sol, lycka... You name it... Denna dagen har haft det mesta ♥ Jag fullkomligen ÄLSKAR Sunningen. Bilden är från en annan dag, för idag har vi inte haft ett endaste moln på vår underbara blå himmel. Det här är livet...

FAB day

Vi har haft en så jäkla fantastisk dag ute vid sunningen idag att Ni anar inte... Solen har skint (?) på Oss hela dagen och jag har badat tre gånger. Så underbart!! Dessvärre gillar ju brännisarna att vattnet inte blivit riktigt uppvärmt än, och det kryllade av dom. Jag har blivit bränd en hel del av trådarna, men det känns OK nu. Lite sveda bara annars är det lugnt. Runt hela smalbenen och på fotryggen är det bränt. Men... Så länge solen skiner och vi får bada lite så är jag lycklig.

J har varit hemma och tagit bort alla rör hemma nu, stängt av vattnet och tagit bort toalett, handfat och dusch. Nya toamöbler är införskaffade och toalett och blandare är på G. Och vet Ni vad. När jag kommer hem från Bulgarien så kommer mitt badrum vara klart :) Ett steg i rätt riktning... *LYCKA* TACK underbara J för all hjälp jag får!! Våran deal är great tycker jag ;)

Franskt även i modevärlden


Pic by. HM

"I höst inspireras vi av chica fransyskor. Få en förhandstitt på höstens piffiga mode i vår Style Guide där mönstrade koftor matchas med dressade shorts och söta toppar". Källa: HM


Och NEJ, jag skall absolut INTE börja modeblogga. Det är inget för mig. Det överlåter jag till Er andra ;)

Öppna landskap


Whaaaa :)

På måndag åker bästaste Lina Åberg och jag till Sunny Beach i Bulgarien :) *TOKLÄNGTAR* TACK fina Martin Larsson för att du bytte dag med mig så jag kan åka :) Skall bli så jäkla skönt!! ♥



Hemsk natt

Jag har ICKE sovit bra inatt kan jag lova och vaknade helt genomsvett och yr... Jag brukar aldrig svettas när jag sover nästan, men drömmarna var inte nådiga i natt. Nu sitter jag och spanar resor. Beställer troligtvis idag och just nu leder BULGARIEN och Sunny Beach. Har alltid velat åka dit så jag hoppas verkligen att det blir så... ♥ Måste bara få tag på Martin och se om han kan tänka sig att byta jobbdag med mig... *HOPPAS HOPPAS* 

VAKNA NU MARTIN !!! :)

RSS 2.0