Behov

Jag behöver en kar eller två tills i morgon!! Eller en tjej med stora muskler som känner sig sugen på att lyfta lite... Någon som känner sig manad?? Eller som bara är gullig och hjälper mig ändå?? Behöver köra några lass till tippen, men ensam med en galen 2-åring rimmar inte så väl i mina öron, om jag skall ta mig levande ur detta lilla projekt.


Bildkälla: http://www.gnetagalten.se/images/00032/0/snabbt,billigt,effektivt-flytt-och-bärhjälp!.jpg


Just nu...

Just nu så hatar jag mitt hem lika mycket som jag älskar det, och jag älskar det verkligen av botten av mitt hjärta. Tufft läge, men så är det!! Jag håller på med en storrensning som inte är utav denna värd, och den tär...


Bildkälla: http://ellinorss.blogg.se/images/2007/gemd_01_img0038_1197033652_2371834.jpg

Mami...

Behöver min Mami... Kan du inte komma i morgon Mamms?? Får inte till det här hemma... :/ Behöver din expertis ♥ Älskar och saknar trots att vi sågs igår!! Vad vore jag utan dig?? *Hemska tanke*



Till samlingen...

LOVE LOVE LOVE.... Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooh Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeah!!!!


Bildkälla: http://guldgris.files.wordpress.com/2009/11/new-moon.jpg

Välkommna


Finaste ♥


Detta väntade på bordet när jag kom hem från jobbet igår. Lilleman ville ge sin Mammis en tidig påskblomma. Och denna hade han skaffat helt själv... Finaste lilla raringen ♥

Sötaste ♥


Milla har gjort påskpyssel på dagis!! Här har dom sått gräsfrön och satt i fina kycklingar. Sedan hade hon även gjort en fantastiskt fin teckning med fingerkycklingar. Bedårande verkligen ♥

Träningsnytt


¿Por qué no te callas?

Humöret håller i sig... Min dotter är galen idag, och hon gör i och med detta sin Mamma galen. Känns som om jag haft ett tålamod av guld idag, men det börjar rinna ut. Så nu tar jag och pyser till Cicci i stället. En prommis är visst på sin plats hävdar hon. Och det kan nog vara rätt skönt om jag tänker efter, men latmasken skriker i mig att låta bli...


Bildkälla: http://annaviktoria.files.wordpress.com/2009/07/arg.jpg

Ingen bra dag...

Glad att den är över!!

Bildkälla: http://farm3.static.flickr.com/2662/4176333699_e7bc67bb7d.jpg

En av mina män...

I mina drömmar!! Han är nog den äldsta utav "dom". Men det spelar ingen roll att han är 60 bast för han är så grymt sexig och jag fullkomligen älskar hans röst, och hans låtar är så grymma. Någon gång måste jag bara få gå och se honom... Han har sån inlevelse och sån scennärvaro... Han är helt enkelt oemotståndlig ;) *KÄRLEK*


Smart liten manick

Min underbara going till vän och kollega har varit nere i Ullared på Gekås (måste ner snart igen jag med) och jag fick skicka med henne en liten minibeställning. Jag har upptäckt en så oerhört smart liten manick som en annan kollega visade mig. Och denna har raringen Lina köpt med sig till mig när hon var där förra veckan. Sååå GRYM!! Skall fota och visa upp fyndet när jag får den i min ägo... Innan dess får Ni hålla Er till tåls ;) En liten ledtråd är att det är en liten käck skönhetspryl... Ja, så skulle man nog kunna säga!! Det nya MÅSTET

Back @ work

Nu sitter jag åter på jobbet... Jobbar ju min helg varje jämn vecka, men en utav dom så sover jag hemma två nätter. Först tyckte jag att det kändes onödigt att åka hem bara för att lägga sig och sen åka tillbaka direkt på morgon, men nu tycker jag att det är rätt skönt. Att få komma hem till sin egen säng och sova helt ostört. Det gör en hel del måste jag säga. Det trodde jag inte i början, för jag tycker jag sover rätt hyfsat här ändå. Men visst fasen är det skillnad. Och underligt vore ju annars ;) Idag kommer bli en rätt lugn dag har jag bestämt. Schemat måste ju följas slaviskt, men det är lugna aktiviteter idag och det är skönt. Jag kommer att sova hemma även i natt. 

Vad står på Erat schema ??

Spritt språngande naken...

Nu sitter jag spritt språngande naken i min säng och borde egentligen krypa raka vägen ner under täcket och sussa kudde... Skall ju jobba i morgon med, men måste bara besvara Era undringar gällande mitt inlägg nedan. Har ju fått en massa kommentarer på mitt förra inlägg gällande beslutsångesten... Det är alltså inget allvarligt eller så som har hänt, utan det är ett i-landsproblem, så det skriker om det. Jag har ju jobbat massor det senaste verkligen och skulle verkligen vilja komma till solen i sommar. Beslutsångesten gäller resan !! Allvarligare än så är det faktiskt inte!! Många funderingar snurrar. Jag har inte varit iväg på 6 år nu, så det är verkligen dags. Rasmus har varit iväg 2 år på raken och i sommar får han åka med mormor och morfar till Tunisien. Jag har legat i valet och kvalet om Milla och jag skall åka med?? Det skulle kosta Oss (läs:mig) 12000 spänn, 1 vecka, för Oss två och det tycker jag är för dyrt. Inte omöjligt att lösa, men MYCKET pengar är det. Trots att jag tjänar bra nu så är jag ändå själv med alla räkningar och all försörjning utav barnen, så det går ju åt en hel del. Jag fnittrar när lönen kommer in och känner mig så rik, men så fort jag betalar räkningarna så känner jag mig inte speciellt rik längre. Och då frågar jag mig själv om det är värt det?? Att lägga typ allt på en resa på en vecka. Mamma säger att det inte blir någon semester om jag åker med Milla och sa att jag borde åka med en vän, och där har hon nog rätt egentligen. Men jag känner mig taskig!! Rasmus säger att han också vill med om jag åker. Då funderade jag på att bara ta med honom och åka till Turkiet med Maggan och Marcus för dom frågade om vi ville med dit. Men det känns inte helt bra heller. Jättekul att åka med dom. Men skall Rasmus få åka två gånger i sommar och Milla ingen?? Dyrt som fasen känns det som att det blir i vilket fall... :/ Usch, gillar inte detta!! Martin ville ju att vi skulle resa iväg han och jag, men båda har relativt nya jobb och vet inte om vi kan få semester samtidigt så där är med en massa frågetecken. Sedan ville en kollega att vi skulle sticka iväg på en sista minuten... Kanske borde man göra det i stället. Hmm... Skulle jag bada i pengar så skulle det inte vara ett problem. Men jag gör ju inte det... Jag tycker ju om att handla med och billånet är ju inte fullt avbetalt än... Ja, Ni hör. Jag vacklar fram och tillbaka hela tiden.

Vad hade Ni gjort ??

*Beslutsångest*

Bildkälla: http://ss11i01.stream.ip-only.net/images/blog/images/entries/21/57/85/25836/f8871c4318daea0d

Hollywood


Sheit :/

Mitt blt är verkligen katastrof idag!! Igår var jag yr konstant hela dagen och när klockan ringde innan 05 i morse så höll jag på att ramla ur sängen för benen vek sig. Inte är det så mycket bättre än, men lite i alla fall. Har tagit min medicin, rosenrot och snart även rysk rot. Får hoppas att det lättar lite snart. För idag händer grymme grejen poch då måste jag vara med i matchen ;)


BILDKÄLLA: http://s148.photobucket.com/albums/s4/karsmi123/yr/yr0203.gif

Åhhh vad jag älskar...


Lena darling ♥

Jag är ledsen, men jag hinner inte skypa med dig idag... Sorry!! Skall gottgöra dig i morgon kväll i stället... måste jobba klart det sista innan jag lägger mig. I morgon kan du även få se på en "liten" överraskning som som blivit klar på mig då med ;) 

SAKNAR DIG!!


BILDKÄLLA: http://4.bp.blogspot.com/_3LT074JMc0c/S0CRnruDUYI/AAAAAAAAAzU/cczNCSbPQMQ/S1600-R/love-u-wallpaper.jpg



Unbelievable

Jag har bävat inför denna dag länge. Dagen då jag får mitt skattebesked... Jag tyckte att dom drog så läskigt lite skatt förra året. Men vet Ni vad. Det var verkligen inte så farligt som jag trodde. Jag fick TILLBAKA nästan 3500 kronor =) Haaaa... Fatta att jag blev glad när jag loggade in med min e-legitimation och får syn på denna fantastiska nyhet ♥ GÖTT!!


Bildkälla: http://quakeragitator.files.wordpress.com/2008/11/happiness_by_wint3r88.jpg

Krypa till kojsen

Nu är jag grymt trött och skall gå och krypa till kojsen... Klockan ringer ju grymt tidigt i morgon bitti, och jag skall jobba två dygn på raken nu. Har fått gjort det mesta som jag hade planerat idag, förutom lathunden. Men det är en dag i morgon med så jag får ta tag i det då... Mina brownies blev grymt goda, ifall Ni ville veta det ;) Speciellt nu på kvällen, tillsammans med en kopp hett chaïthe. Jag har hittat ett godare nu =) Kösss.



Fatta vad fräckt att jag äntligen, efter nästan ett år, kan ta kort med min webbkamera...?! Hi hi hi... TACK Kikki

Coolt



Sååå coolt... Nu har jag kommit ett steg längre på teknikvägen ;) Hi hi hi... Nu skall jag bara se till att jag lyckas ta mig ett par snäpp längre. Vill lära mig att höja ljudet i videoinspelningen. Om det nu vill säga... ;)

Vårruset ??

Fick en inbjudan från ledningen idag...

"
Hej Tjejer!

Vill ni vara med och springa Vårruset i Göteborg den 10e maj kl 19.00? Efteråt blir det piqnique korg i parken om vi är minst sex som springer. Blir vi fler så blir det två piqniquekorgar osv. Vad sägs? Klart ni ska med, detta är värsta folkfesten!! Max har lovat att bjuda på anm. avgiften!

Anmälan till mig senast 29/3!

Hälsningar Cecilia
"

Skall man våga sig på något sådant?? Låter lite farligt, fast å andra sidan kanske det kan sporra en att sätta igång och träna ordentligt?! Det tåls att tänka på... Skall Ni springa??


Bildkälla: http://www.hujada.com/dynimage.php?mod=news&id=1219

Hurtbulle !!

Idag har jag fått mycket gjort på jobbet idag. Gillar sådana dagar!! Jag har städat, tvättat, plockat disk, handlat, bakat brownies och dokumenterat. Ibland så ;) Pojken sover och om en stund så skall jag förpacka mig till soffan och lägga mig framför DH. Har längtat som skam. Även efter grymma Cougar Town som kommer därefter med. Det är ju så snuskigt bra att man knappt tror det är sant... Små ljuva ting som förgyller livet ♥ Nu skall jag hänga den sista tvätten, skriva dagens sista dokumentation och börja skriva på en av ungdomarnas lathundar om hur man skall jobba med denna enskilda individen, förhållningssätt etc. KUL!!



Varför kan jag inte sova ??

Så här blir det jämt kvällen innan jag skall jobba. Jag får gubbsvårt att sova... Varför vet jag egentligen inte, men antagligen känner jag att jag ville få gjort så mycket som möjligt innan jag lämnar borgen för lite bortavaro?? När jag väl lägger huvudet på huvudkudden är det inte speciellt svårt, men jag kommer ju aldrig dit. Nu ligger jag i alla fall. Skall ta fram spikmattan med tänkte jag... Måste ligga lite innan jag somnar!! Natti ♥



Don´t forget...



Hittade bilden ovan för längesedan på någon av mina vänners bloggar och sparade ner den. Kommer tyvärr inte ihåg vart jag hittade den, men grym är den!! Tänkvärd och sann ♥

"Operation - vitt"

Inte mycket kvar att göra nu i min "Operation - vitt" som jag började planera för några månader sedan... Lite kvar finns det att göra, men jag har bockat av en hel del på min lista. Ändå om det känns som om man inte kommer att bli helt färdig någonsin...;) Alltid är det ju något man vill fixa och dona med. Fixarfrasse, here I come ♥ 



Jag har fått det sååå fint!! Mina idéer SPRUDLAR verkligen just nu och skulle jag vinna på lotto så skulle jag nog anlita någon som skulle måla mina fönster vita, måla trappan vit och lägga ny matta. Och sist, men inte minst, fixa lilla toan ;) Det är det som står högst på priolistan just nu!! Ja, det är ju en del kvar men det kommer när det  kommer =)

Oj oj oj...

Alltså, jag har aldrig direkt tänkt på det här med ålder och så speciellt mycket. Medan många går runt med den ena åldersnojjan efter den andra så har jag mest tagit det hela med en klackspark. Men nu det senaste så har en del tankar fått hjulet att snurra ;) De flesta människor som jag känner tycker jag bara blir vackrare och vackrare för var dag som går. De allra FLESTA åldras verkligen med värdighet och jag tror inte att det BARA beror på att deras inre skönhet lyser igenom. Men så finns det ju andra som känns sååå gamla och man undrar hur sjutton det är möjligt när de inte är speciellt äldre än en själv?! Hur kommer det sig att vissa människor ser ut som femton i hyn tills de är närmare 40 och andra som inte ens är speciellt mycket äldre än vad jag är ser ut som skrumpna russin?? Och inte är det bara ansiktet som sackar ihop heller, utan hela kroppen. Finns det något som händer i kroppen efter en viss ålder eller?? Tänk om det slår till även på mig, då kanske även jag får åldersnojjor?? ;) Jag kan tycka det är oerhört vackert med rynkor och gråa slingor i håret. Det kan vara grymt sexigt... Men INTE på alla!! Huruvida specifika människor ser ut, eller inte ser ut skall jag inte yttra mig om. Det ligger i betraktarens ögon. Jag tycker att de många människor är vackra på sitt sätt så länge de har en fin personlighet. Men för dom som inte ens har det, så är det svårt alltså även för mig. För är det något som gör en människa riktigt ful i mina ögon det är en falsk och äcklig personlighet. Människor som vill få folk att tro att de är något dom inte är, eller ens någonsin kommer att bli. Ja, det är bara patetiskt!! 

Har Ni själva några nojjor??

Alla har vi ju olika komplex, men mina har nog aldrig direkt legat i en speciell ålder (än i alla fall ;)). Jag tycker att alla åldrar har sin glans, även om man går igenom motgångar i vissa skeden utav livet. Så länge som man är sann mot sig själv, och andra, så lär man ju sig något av dem!! Och tur är väl det, för gud veta att inte alla gör det!! Vad jag är glad att jag är jag även om jag inte är perfekt =) Men vem är det??


Bildkälla: http://content.hanky.se/dynamic/member/imagecollection/2734/bf745122-e7d5-4019-a604-bddcf679b9d5.jpg

Några påståenden...

För 5 år sedan... Så påbörjade jag min utbildning på Högskolan Väst. Detta resulterade i en kandidatexamen i psykologi, vilket gjorde mig till beteendevetare.

För 1 år sedan... Jobbade jag för det vildaste på en kul arbetsplats, men med en djävul till chef, vilket gjorde det mindre kul.

För 3 månader sedan... Var det JUL och jag gick runt i lyckorus!!

Igår... Så mös jag med kiddows, träffade päronen, tvättade bilen för första gången i mitt liv och städade sen hemmet.

Imorgon... Så är ledigheten slut och plikten kallar. Men synd att kalla det plikt för jag älskart =) Förhoppningsvis så får jag in ett träningspass före.

Om ett år... Så hoppas jag att vi fortfarande lever ett lyckligt och harmoniskt liv, har hälsa, kärlek, sinnesro och humor.

Jag utmanar: ALLA som vill...

Bloggar med Milla

Milla sitter i knät på mig och sjunger Idas sommarvisa och Björnen sover om vart annat. Själv så vill jag göra en massa, men när jag är ledig så blir jag bara så förslappad. Milla sov middag idag med så hon lär inte somna på ett tag, om jag känner henne rätt. Skulle jag vart rik så skulle jag anställt en städerska. Jag ser faktiskt inget fel i det. Det är ju en win win situation som alla parter tjänar på. Tänk om jag vore ekonomiskt oberoende ;) Vad mycket roligare saker man kunde göra på sin lediga tid då istället för att städa... ;)



Dum i huvudet !!

Jajjemen, det är jag synnerligen tror jag?! När jag var i Karlskrona så hittade jag MINA ramar i en fantastiskt liten inredningsbutik som jag förälskade mig i. Perfekta, och PRECIS så som jag föreställt mig att de skulle se ut. Äntligen, efter allt letande efter de perfekta ramarna. 9 stycken fick följa med mig hem, trots att de inte var helt gratis. Idag när jag skall sätta upp skönheterna... Vad fasen märker jag?? De har inga upphängnadskrokar. Bara själva spaken finns så man kan ha dem stående!! Men jag ringde min räddare i nöden som skall se om han kan få ihop något ♥ Undrar vart mitt huvud hade varit om det inte satt fast??!!

Vitt även i sovrummet nu =)



Målade om sängramen och sängborden med, så nu är även sovrummet vitt!! Nya fina lampor har fått flytta in med ♥ Sååå läckert!! Inte riktigt klart än för tavlor, tavellister, foton och nya golvlister skall upp med. Och sen skall fodret kring fönstren målas vita med. Kommer bli såå fint!!

Hur är det möjligt ?? =(

Jag öppnar ett brev från TELE 2 idag och undrar varför dom har skickat något till mig med tanke på att jag inte haft abbonemang där på jättelänge. Det ligger en faktura där på 589 kronor!! Det står att jag har tecknat ett abbonemang på en mobiltelfon 2010-03-08. Den dagen var jag på utbildning och sen jobbade jag direkt i flera dygn i streck. Abbonemanget var tecknat uppe i Jakobsberg, Stockholm. Känns riktigt läskigt att någon har använt sig av mina uppgifter. Hur 17 kan det ha blivit så här?? Mitt körkort ligger tryggt i plånboken och jag har inte tappat den...

BÄST !!


Hemma

Och filmtime står på schemat... Patrik 1,5 för att vara ännu mer konkret. Och nej, jag har inte sett den ännu. ALLA verkar verkligen ha gjort det, men inte jag. Har hört att den skall vara extrem, men bra. Hoppas att det är min stil. Men som sagt... Film var det ja!! Have a fabolous night ♥


BILDKÄLLA: http://www.eventnews.se/Bilder/Bio/Patrik_1_5%20foto%20SF%20Film.jpg

Om en timma...

Lite drygt så slutar jag jobbet. Inte för det, för jag älskar mitt jobb och hade inte haft något emot att stanna längre... Jo, just idag så har jag faktiskt det. Dom ville att jag skulle jobba denna helgen med, men jag sa faktiskt NEJ. Åhhh, vad jag har svårt för det. Men nu har jag faktiskt gjort upp planer, barnen behöver få umgås med sin Mamma, och mina stackars föräldrar behöver sova. Bad om ursäkt flera gånger, trots att jag jobbat 150 % hela mars. Helt sinnes!! Vet att jag inte behöver be om ursäkt, men det känns inte bra att säga nej, när man vet att dom behöver en. Men men... Nu skall jag släppa det ;)

I morgon så skall Juss, Lina och jag UT!! Det skall bli så fantastiskt kul =) Sist jag var ute var i somras så jag har verkligen sett fram emot detta länge. Och att det är tillsammans med några av säkerligen världens bästa, underbaraste tjejer... Ja, det gör ju inte saken sämre direkt ♥ 


BILDKÄLLA: http://www.taxilogistik.se/taxishop/images/produktbilder/87.gif

Planer med Martin...

Pratade med min allra finaste Martin häromdagen och han tyckte att vi skulle ta och boka en resa till varmare breddgrader och vet Ni vad?! - Jag tror att det blir så!! Han har tjatat om en resa jätte jättelänge, men jag har hela tiden sagt nej. Nu finns det inga direkta ursäkter, för jag vill verkligen åka iväg i år känner jag och nu när jag har fast jobb, så skall det inte vara några problem. I juni kanske det blir. Det känns som en bra månad. Jag fick den stora äran att leta och välja resemål. Det blir min uppgift!! FANTASTISKT ♥ 

Det var riktigt längesen jag var utomlands nu, hela 6 år sedan blir det i sommar. Så nu är det verkligen dags...
Frågan är bara VART?? Någon som har något bra förslag så shoot...


BILDKÄLLA: http://www.utelivuppsala.se/UL/blog/279/image/utomlands.jpg

Morsning morsning

Jag är vaken och har precis slängt i mig en tallrik med Mammas müsli och fil. Gött som snus. Nu sitter jag och knappar samtidigt som jag dricker morgonkaffet. Skulle egentligen vilja vara hemma och städa klart idag, men plikten kallar... Två dagar (dygn) kvar denna veckan, sedan är jag ledig tills tisdag. HÄRLIGT!! =)

Jag har tagit ett beslut här hemma med. Ett jobbigt beslut, men jag vet att det är rätt. När någonting inte fungerar så måste man hitta en lösning, även då det skär i hjärtat ♥ Nu låter min dotter... Dags för tandborstning, sen dagis.

BILDKÄLLA: http://emmestar.se/wp-content/uploads/2009/07/GodMorgon.jpg

Godaste någonsin

Idag åkte barnen och jag till stan efter att vi badat klart på badhuset. Av någon anledning var kiosken slut och jag hade lovat kiddows glass så att jag sa att vi går till donken i ställlet. Väl där så säger personalen att dom har en ny McFlurry - Delux Lion. Både Raz och jag prövade den och det var minsann den godaste glassen jag NÅGONSIN smakat, och då är jag ett stort fan av GLASS. Helt otroligt alltså... Ni bara MÅSTE pröva!! Själv så skall jag garanterat slänga i mig ett gäng till.  

BILDKÄLLA: http://media.photobucket.com/image/mcflurry%20deluxe%20lion/ent-tu-blog/SDC12673.jpg

Hahahaha


Städar som en tok...

Och sen ville jag bara säga att jag har världens sötaste Papps som kommer hit med Alvedon till sin favvotjej som fått feber... Du är bäst fantastiska du!! Vi älskar dig mest i världen ♥



Howdy

Jag är galet trött, men det gör inget. Jag har jobbat dygn och borde egentligen sova, men grynen och jag behöver vara lediga tillsammans känner jag så jag sa till dagis när jag hämtade häromdagen att jag får sova när jag blir gammal i stället ;) Pga missförstånd så kom det ingen och löste av mig i morse på jobbet, men det löste sig som tur var. Hämtade kidsen hos Papps sen och åkte direkt till BADHUSET. Jag hade ju tänkt VBG, men Rasmus fick välja och han valde UDDEVALLA idag =) Där ser man... Men vi hade det kanonmysigt i alla fall, även utan bubbel som Mamman hade sett fram emot ;)


BILDKÄLLA: http://uddevallaidag.se/konst-filer/badhuset.jpg

Lika som bär ??



Jag har alltid sagt att det inte finns några likheter utseendemässigt mellan mina bröder och jag. Vi är rätt lika till sättet kanske och hur vi tänker och handlar ofta, men nu ser jag att Danny och jag faktsiskt ÄR rätt lika även utseendemässigt. I alla fall på bilden ovan. Eller håller Ni inte med ??

Webbcam and stuff

Idag så pratade jag med mina underbaringar på messanger med hjälp av webbcamen. Över MSN så kan man ju både prata och titta nu, utan att ens behöva använda tangenterna. Innan har jag bara gjort det med Raz, men idag satt dom där bägge två och Milla tyckte det var jättekul att se mammisen i datorn och pratade på och skrattade. Härligt!! Däremot så vet jag inte hur man använder den till att ta kort. Så det är alltså min fråga till Er... Hur 17 tar man kort med webcam ??

Sanning

Livet är för kort för att slarvas bort. Älska de människor som behandlar dig väl. Glöm, välj bort de som inte gör det. Tro på att det finns en orsak till allt som sker. Om du får en chans till, så grip tag i den med båda händerna. Om det ändrar ditt liv, så låt det ske! Ingen har sagt att livet ska vara lätt!


Efterfrågningar



Har bara gårdagens pics Lena. Jobbar ju men är ledig i morgon så kanske kanske hinner jag ta några nya då... ?? Har bara tre på datorn och de är tagna efter 60 timmars arbete i ett sträck... Så än så länge får du dessvärre nöja dig med dessa sletna. Jag gillart mer än jag trodde det där med lugg ;) Med lite smink och platttångande så kommer det bli skitsnyggt!! På lördag skall jag ut med underbaringar med... *TOKLÄNGTAR*

Gjorde riktigt ont...

Gjorde riktigt ont i mammahjärtat när jag lämna skruttan på dagis idag. Hon skrek helt förtvivlat och det brukar hon aldrig göra. Usch, vad jobbigt det är att lämna då alltså. Och att inte ens kunna säga att man kommer sen, utan att man kommer efter man slutat jobbet i morgon :( Som tur är vet jag ju att hon har det bra på dagis och hennes favorit kommer och hämtar sen i eftermiddag, nämligen hennes Morfar. Morfar är Millas gud och hennes allt. Skiner upp som en sol så fort han är i närheten och då är det bara de två som existerar, och resten av världen stannar upp. Det är KÄRLEK det ♥  


Nyklippt


Typ nu...

Typ nu så kom jag hem från jobbet!! Jag hämtade barnen direkt efter jobbet, 16:00. Sen åkte vi direkt till badhuset, men till vår stora besvikelse så var det redan stängt. På måndagar stänger dom redan klockan 16:00. Vad är det då?? Barnen blev jättebesvikna, men hanterade det ändå bra!! Lovade att vi skulle åka dit på onsdag i stället. Om det blir Uddevalla eller Vänersborg låter jag vara osagt, men något blir det =) I morgon så jobbar jag så då går det inte, men på onsdag är jag ledig och det är även kiddows så då passar vi på. Skall bli übermysigt ♥ 

Ny upptäckt

BILDKÄLLA: http://www.freewebs.com/nbejou/cut%20mango.jpg

MANGO, snuskigt gott måste jag säga!! Och för den som ännu inte har testat... Gör det!! Det är en riktig sensation och en fröjd för smaklökarna ;)

Vid ett vägskäl...



Ibland så finns det flera vägar att välja... Frågan är bara vilken som är bäst?! Om man ens kan säga att det finns någon väg som är "rätt"... Kanske är det en kombination av flera??

Kuuuuul!! Det Ni... ;)



TITTA!! Min lilla blogg är med på en toppbloggar-lista =) GLAD jag blev när jag såg den. Det spelar ingenroll att dom säkert bara drar slumpvis. Jag blev överlycklig ändå, för jag älskar min blogg ;) Sååå mina kära läsare NU tycker jag allt att Ni skall börja prenumerera på min blogg med... Det gör Ni HÄR, eller i sidmenyn till höger på Bloglovi´n-länkarna. Jag tycker det är lite udda att jag bara har 15 prenumeranter när jag har närmare 100 läsare dagligen. Men även om ni inte vill prenumerera är jag ju självklart jättetacksam för att Ni finns =)

Följ mig!!

Följ min blogg med bloglovin

Strålande sol och ny frisyr

Utanför fönstret så är det strålande sol. Jag jobbar och fick vakna upp lugnt och skönt i morse. Tidigt är det ju alltid, men alla barnen/ungdomarna var så lugna och harmoniska. Härligt att se!! Vi har redan hunnit med en hel del idag, och mer skall det bli =) För övrigt så fick jag klippa mig igår. Sååå härligt!! Det var typ 8-9 månader sedan sist. En kollega var frisör innan hon skola om sig. Kanon för min del!! Det blev grymt läckert och numera har jag även lugg!! Bild kommer när jag får tag i kamera... Tills vidare får Ni en bild på Brittan, som på denna bilden har liknande frisyr som jag. Dessvärre är mitt hår inte lika läckert blont, men det kanske kommer om jag har tur ;)


Bildkälla: http://www.hemmy.net/images/arts/britneyspearsglamour02.jpg

Världens bästa lillebror


Bild tagen av Johanna.

Robbie har fått nytt jobb!!
Jag var helt övertygad om att det var hans så fort han sa att han skulle på intervju, men så länge ingenting är klart så är ju min "känsla" inget bevis ;) Men efter intervjun i torsdags så sa dom att han fick börja redan dagen därpå =) Men jag förstår dom!! Det finns inte en människa som min kära bror inte kan charma tror jag ;) Han är underbar enda ut i fingerspetsarna. Och nu skall han alltså börja köra buss!! Efter han blev varsalad i sista ledet på Acrivia så valde han att ta busskörkort. Och nu skall han börja köra för Orusttrafiken. Fantastiskt!! Massa grattis min älskade lillebror!! Och TACK för att du finns, och är den underbara fantastiska människa du är. Älskar dig ♥ Massa kramar från en stolt syster.

Hand i hand ??

Alltså, jag önskar verkligen att Götet och jag kom bättre överrens, men så är ännu inte fallet. 14:00 började jag min tripp mot kära Göteborg, men inte förrän 18:30 kom jag tillbaks. Jag yrade alltså runt i flera timmar =( Ringde tillförordnad chef som försökte lotsa, men utan resultat. Även enhetschefen, men det gick inte heller. Sedan hade jag ju även en egen utskrift på karta från skiteniro, men den kunde jag hellre kört upp någonstans för den hjälpte inte alls. Jag ville bara grina!! Det enda jag hittade var en sketen moské som jag körde förbi typ 15 gånger... Till slut ville jag bara ge upp. Och inget nummer hade jag till killen jag skulle hämta heller. Fyyy!! Jag valde sedan att stanna vid en bensinmack och antasta en kille som visade mig rätt väg... *LYCKA*

Usch, vad man känner sig hjälplös alltså... Snälla snälla snälla Fredrik, köp mig en GPS!! *Ber snällt* Tror att det blir billigare i längden, med tanke på vad bensinen kostar nu. Shit, den är uppe i 13:12... Dyraste någonsin!!



Vad är grejen ??

Det där med chaï har jag länge funderat på. Varenda människa går ju runt och lovordar det så när jag såg det hemma hos Robbie och Johanna igår så var jag ju bara tvungen att pröva. Dessvärre blev jag inte så impad!! Det smakade inte illa på något sätt, men det var sååå SÖTT!! Sött slibb, med smak av lite vanilj, grädde och kanel kanske, med möjligtvis lite inslag av indian spice?? Så ja, det gick ner, men det finns bra mycket godare smaker om Ni frågar mig =)


Bildkälla: http://www.metro.ca/data/recette/images/thecai.jpg

Vill inte...

Idag så var Maggan här och hälsade på Oss och goingen hade med sig presenter till Oss alla tre =) Gulligt av henne. Glada blev vi!! Vi tjattrade och åt middag tillsamman, ostpaj, räkor och kall sås.  Däremot så kände jag mig inte jättepigg. Min hals har börjat svullna och göra ont. Jag känner mig riktigt hängig =( Barnen är heller inte helt OK. Rasmus har varit helt OK idag, men hostade massor inatt. Milla är det sämre med. Hon är jättevissen stackarn och jag har fått ge henne både bricanyl och alvedon idag =( I morgon skall hon till sin Pappa och jag hoppas innerligt att det går bra där. Känns inte bra att lämna henne när hon inte är kry. Min lilla ärta ♥ Hon har suttit som ett plåster på mig idag och har varit helt förtvivlad vid minsta lilla motgång. Somnade på mig vid 17-tiden, vilket aldrig händer... Hoppas att vi snart piggnar till, hela högen. 


Bildkälla: http://puffeltufflan.files.wordpress.com/2010/01/sjuk.jpg

Inne i en ha-period

Och det gillas inte!! Det finns så mycket som jag skulle vilja ha just nu. Idéerna fullkomligt sprudlar, men tyvärr är jag inte miljonär. Alla pengar som kommer in går ju så himla fort när man är själv om ekonomin. Det är väl den aspekten som är den största skillnaden. Speciellt när jag inte ens har en krona i bostadsbidrag. Men men... Jag har trots allt ett fast jobb nu, ÄNTLIGEN. Och ett bra sådant också!! Så jag är obeskrivligt TACKSAM och LYCKLIG över detta!! Får försöka hålla den där jäkla shoppoholicen i shack istället så man får känna på pengarna lite innan de rinner iväg ;)


Mina stackars barn

Mina små grym ligger i var sitt rum och hostar på kapp. Milla har jag gett lite hostmedicin, men Rasmus har ännu inte fått någon. Milla gråter lite i sömnen med och ropar efter Mammisen. Nu skriker hon efter ninni med så jag får rusa...



Millas mörka...

Millas mörkbruna byrå är numera fräscht vit och jag behöver nog inte berätta hur jäkla nöjd jag är över det fina resultatet. Jag har helt enkelt snöat in på vitt. För skylla på den "eviga" vinter vi haft i år ;) Men visst blev den fin?! =) 


I´m in love ♥



Nu börjar det verkligen likna något hemma, och jag är sååå KÄR i mitt "nya" kök. Även hallen och Millas rum, men speciellt köket och mer väntar. Tyvärr så går det ju inte att göra allt på samma gång ;) Men planer finns det gott om =) Nu så har jag även prytt några utav mina blommor i köket med små kärleksförklaringar som jag köpte i en inredningsbutik i Karlskrona. Löööv them!! Och mer "fynd" kommer att komma upp snart. Karlskrona måste nog ha Sveriges bästa inredningsbutiker. I en så liten stad... Jag fattar det inte, men snuskigt glad är jag över att jag får besöka dom med min raring lite då och då ♥

Övergiven ??

Har Ni övergett mig eller, mina kära läsare?? Det har näst intill varit dött här idag ser jag =( Vet att jag jobbat mycket och då bloggar jag inte massor, men försöker slänga in några inlägg efter barnen somnat i alla fall. Och IDAG så slutade jag ju 08:30 så idag har jag ju verkligen hunnit plita ner både en och två rader...

Sååå VART ÄR NI??? 



My only one



Jag är fullkomligt hopplöst förälskad i Amy McDonald. Och till min stora glädje så har hon släppt ännu ett album, A Curius Thing, 2010. Precis som hennes första album så är varenda låt helt underbar och självklart är de redan i min ägo ;) På plattan finner Ni även denna låten, My only one ♥ FANTASTISK!!

"Nya" fina byrån



Med tanke på att denna byrån i hallen var av så fint trä så valde jag att måla den endast 1 lager, så att det mer ser ut som om den är betsad. Ville att trät skulle lysa igenom så att man ser förändringarna i det. Samt att jag ville ha den lite slitnare stilen i hallen. Har även köpt matchande vita träramar i lite slitet stuk. Även om från inredningsbutik i Karlskrona. Men de för Ni se på när jag fått upp dem =)

Älskade Robbie ♥

Är så galet stolt över dig och är så glad och tacksam över att du är min bror!! Ingen kan vara gladare än jag just nu tror jag, möjligtvis du ;) Nu skall jag ner till brollan och käka  laxsoppa och fira att han skall på intervju i morgon på ett jobb som helt enkelt skall bli hans. JIPPI!!

Och nu, en bild på finaste när han sliter på mitt bord i helgen *ÄLSKAR DIG* Bilden är tagen av hans vackra flickvän Johanna.



Våren är här !!

I alla fall inne hos mig!! Ännu behöver man fortfarande ha på sig lite varma kläder, men jag känner på mig att våren är på G. Den behöver bara mogna lite till först, eller vad tror Ni?!

Ny design blir det i alla fall, med lite vårigt inslag ;) Söt tycker jag!!



En Pappa

Det blev inte mycket till bloggande igår, för jag fick jobba ett dygn till. Min gruppchef fick åka med sin tjej till NÄL för att vattnet hade gått och idag fick jag sms om att han blivit Pappa till en fin liten flicka ♥ Helt otroligt!! Och blödig som jag är så sitter jag här med rysningar i hela kroppen och ett stort leende på läpparna när jag skriver detta. Massa GRATTIS till Daniel och hans Henrietta som blev föräldrar igår för första gången. Massa LYCKA TILL!! Ni kommer klara detta galant =)

Massa kramar, tankar och lyckönskningar från mig!!



Me & My blog

Jag är vaken och alldeles precis nybadad och härlig =) Enda downet är att jag fått min mens, för den som är intresserad av att veta det ;) Hahahaha!! Jag har idag haft besök av Frugan. Hämtade upp henne efter jobbet, och vi käkade god frulle ihop från Einars. Enormt goda frallor har dom där. Och det är min andra gruppchefs sambo som bakar dom med. Eller ja, kanske inte bara han. Men han är i alla fall bagare på Einars. 

Skönheten på plats ;)

Med sig hade hon en prell till mig med goingen =) Hon brukar göra så ibland. Hon firar ju inte födelsedagar och hon vägrar stenhårt att ens säga grattis eller ringa mig på min födelsedag. Men hon brukar ha med sig en prell lite då och då, ett fint kort, eller en chokladkaka. Så himla gulligt med spontanpresenter och det är ju en jättegullig gest. Lycklig bidde jag för den var verkligen helt PERFEKT. Hon "såg" mig direkt när hon såg den i affären, och det förstår jag ;) Denna skönheten gick rakt in i hjärtat på mig. Sööööt är vad hon är Frauen ♥ Check it out...


Hello U

Pic by: Lena Ljungberg © Redigering: Lena Larsson ©

*LYCKA*

Min huvudvärk har äntligen släppt, efter lite knaprande av piller. Härligt, för den slog till som en blixt och jag höll på att spy utav dess intensitet. Men men... Nu är den ett minne blott!! Jag har glömt att berätta att jag sadlade om mina köksbordsplaner... Eftersom jag fick höra att bordet jag ville köpa var väldigt känsligt så valde jag att avstå, trots att det var jobbigt att släppa. Men "nytt" fick jag ändå... Pengarna jag skulle köpt nytt för, gav jag istället till min bror. Och i utbyte mot dom så slipade han och målade om mitt stora fina bord, stolarna, handdukshängaren och Millas byrå. Och resultatet blev outstanding!! Bättre än jag vågade hoppas på verkligen, så det var en fröjd att komma hem och se resultatet igår =) är kommer

Här kommer bevisen... ;)


Mitt nya, fantastiskt vackra köksbord.


1. Handduksställ: gammalt
2. Handdukar: Åhléns
3. LOVE-bokstäver: Enkla
4. Romantiska lådor: Gyllene Liljan.

TACK snälla Robbie för ditt jättejobb med mina möbler. Jag är obeskrivligt tacksam för att du åtog dig detta. Du är fantastisk!! TACK även till Johanna som hjälpte till!! Pusss pusss raringar.

Omtumlande

Jag har som jag skrev om igår, varit på en föreläsning idag. Det var Mamman/författaren/journalisten/verksamhetschefen/utbildaren/föreläsaren Elisabeth Råberg som höll i den. Föreläsningen hette, som hennes bok, Omsorg utan våld - Konsten att möta människor med Autism. Och jag måste säga att denna människa överträffade mina förväntningar så mycket som det bara är möjligt tror jag. Hon visste verkligen vad hon pratade om, professionellt- så väl som ur anhörigsynpunkt. Hon hade lagt upp föreläsningen i två delar där hon började att berätta sin historia som Mamma till två pojkar med diverse svåra funktionshinder, men olika syndrom. En berättelse som rörde mig till tårar ett otal gånger. Jag var helt skakig då hon var färdig och jag fick anstränga mig genom hela föreläsningen för att inte bryta ihop. Hon talade direkt ur hjärtat och bjöd på den ena upplevelsen värre än den andra och det gjorde något fruktansvärt ont i mig. De som känner mig väl vet varför jag berörs så mycket som jag gör. Ni andra för nöja Er med att brinner för andra eldsjälar, som lägger ner allt för att hjälpa andra människor med olika neuropsykiatriska funktionshinder. Undrar Ni något mer, fråga. Vill jag så svarar jag, är det för personligt så säger jag det. Ingen fråga är dum!!

Andra delen var mer professionellt inriktad och även här så var Elisabeth Råberg helt otroligt bra. Jag höll med henne i det mesta, gällande förhållningssätt och professionellt bemötande. Hon var fantastisk helt enkelt och jag hoppas att det inte är sista gången vi träffas. Jag köpte två exemplar av hennes böcker, och fick dem båda signerade. En till mig själv och en som jag skall ge bort. Är övertygad om att det kommer vara en uppskattad gåva. Har ingen aning om vad de kostade. Jag sa bara att jag skulle ha två exemplar och att räkningen skulle skickas till mig. När jag fick mina böcker stod jag med tårar i ögonen och var helt skakig, och det enda jag fick fram till denna fantastiska människa var ett TACK med darrande röst. Mer än så klarade jag inte av just då... Men hoppas att hon förstod hur mycket hon berörde mig.



Jag vill rikta ett STORT TACK till Elisabeth för denna föreläsningen, även om jag är övertygad om att hon inte läser min blogg ;) Det betydde oerhört MYCKET för mig, även om jag var för omtumlad för att klara av att prata just då.

Lite Karlskrona i pics ©





















Mer fantastiska bilder får Ni när tid och ork finnes... Jag har tagit närmare 300 bilder i Karlskrona så jag har en del att välja på ;) See U later!!

Lenor, barn och skratt.


Sååå sååå VACKERT!! Jessica är så fantastiskt vacker och hennes röst är gudomlig. Om det däremot är slagermaterial vet jag dessvärre inte om jag kan säga, men det tåls att se i finalen nästa vecka. Spännande!! Jag blev GLAD när hon gick vidare... Jag visste att hennes röst var stark, men att hon kunde sjunga så jäkla bra, det visste jag inte. Helt otroligt!! Min vän Lena(Lj) däremot, blev inte lika impad, utan bytte kanal, så det blev inget mer tittande för Oss. Hon fick nog!! Hahahaha... Så skön!!

Barnen satt och diskuterade vilka låtar dom gillade, och då utbrister Lena (Lj) gravallvarligt... "Men JAG skiter väl i vilka låtar NI gillar... Detta är MITT program!!" Som vi flabbade. Rasmus vek sig totalt av skratt, även om han blev lite småskrajsen ;) Och NEJ, hon var inte riktigt allvarlig, men nästan. Fast hon log allt sitt fantastiska leende sen ♥

Lever...

Men är alldeles för trött för att blogga!! Och i morgon bitti skall jag jobba med (12-08:30), och innan jobbet skall vi på utbildning i Vänerborg om Autism. KUL, men det kommer att krävas en del av trötta lilla mig, så jag måste krypa till kojsen. Syns i morgon i stället =)

Together we are great ♥


TACK ALLA!!

Ni är ju bara så fantastiska ALLA mina underbara vänner!! När jag kollar mailen idag så har jag, inte mindre än 96 (!!!) stycken mail i inboxen. Tilläggas bör att jag rensade den helt igår kväll. Men jag har fått sjukt mycket GRATTIS-meddelanden idag, både via telefon, sms, mms, bloggen och facebook ♥ Jag är helt obeskrivligt GLAD och TACKSAM!! Det värmer fantastiskt mycket skall Ni veta!! 

Jag är alltså 27 år idag, närmare bestämt 08:02 så blev jag det ;) Dagen spenderades som bekant i Karlskrona tillsammans med mina raringar. Vi har fotat MASSOR idag, och jag har tagit sanslöst mycket fina bilder. Över 200 stycken bara idag!! Jag är grym ;) Sedan har vi shoppat än mer... Lena och hennes goa familj har uppvaktat mig till 1000 med presenter, oxfilé, tårta och deras närvaro. Jag älskar att vara här nere!! Vi har det sååå bra... TACK TACK ♥ Nu nalkas mys och melodifestival =)



Ett sånt välkomnande!!

I ett inlägg på fina vännen Lena Lj:s blogg så finner jag detta ♥

"Som jag har.... längtat och väntat. Ett tag kändes det nästan som när man är förälskad och ska träffa kärleken. Så där pirrigt Ni vet. Men nu, ja nu känns det så himla bra. Familjen Larssons har anlänt. Välkomna!"

Vi har det så fantastiskt bra, om Ni bara visste!! Allt är perfekt!! Förutom det lilla faktum att lilla Lena lever över sina tillgångar här nere. Skall man shoppa så skall man minsann åka till Karlskrona ♥ Men, hur bra det är för min ekonomi... - Ja, det kan ju diskuteras :/



Karlskrona - Here we come!!


*Överraskad*

Överraskad blev jag idag som bara den... Spenderade hela dagen tillsammans med våra fina vänner familjen Lundström och hade det kanonmysigt!! Därefter skulle vi äta sen middag hos Mami och Papi. Dom hade köpt lutfisk och hade bjudit bort brorsorna och Mormor med. Men när vi kommer dit så överraskar dom mig med kramar, presenter, mat och tårta för att fira mig i förskott ♥ Jag fyller ju år lördag och eftersom vi är i Karlskrona då, så ville dom fira mig innan. Dom är ju bara för söta!! Rasmus och Milla hade köpt ett jättefint silverhänge som var i borstat silver, med en läderrem på. Sååå Lena var det, så "dom" (Mamma antar jag;)) hade verkligen lyckats. Utav familjen fick jag ett fint kakfat/tårtfat/dippfat i kristall och pengar. Sedan fick jag en fin orkidé av Mormor med. Jättefint alltihop ♥ Men det finaste av allt, var ändå ÖVERRASKNINGEN. Sååå fint gjort och jag blev så GLAD!! Är så fruktansvärt TACKSAM över att jag får ha så underbara människor i mitt liv. Ni är fantastiska och jag älskar Er så mycket!!



I morgon bitti pyser vi söder ut... ÄNTLIGEN!! *HOPPAR HÖGT* Men blogga kommer jag självklart att göra ändå... Skönheten skall ju självklart med på resa också ;)

Oh shit!!

Nu gråter jag inte längre... Eller ja, inte av DH i alla fall, men av Cougar Town. Fy fasen vad kul den serien är alltså. Detta är första avsnittet. Det handlar om Jules Cobb, en nyskild 40 åring. Hon och hennes tonårsson bor i en liten stad i Florida. Snart omfamnar hon sin nya situation och börjar dejta. För att motbevisa sin manliga granne, också nyskild i fyrtioårsåldern som dejtar unga tjejer, börjar hon dejta lika unga killar. Som vägledning har hon sin bästa tjejkompis och granne som är gift och nyss fått barn samt sin unga arbetskamrat som tar henne ut på långa kvällar på krogen. Alltså, det är sjukt kul alltså... Sätt på kanal 5 PRONTO!!



Kan man göra annat än älska Courtney Cox?? - Nej, jag tror faktiskt inte det?! ;)

Vad säga ??

Ja, vad skall man söga om kvällens DH-avsnitt?? Äntligen så har denna säsongens första Desperate Housewifes avsnitt precis slutat, och L sitter här och gråter för glatta livet. Vet inte vad jag skall säga om det direkt, men jag känner att jag kan sammanfattade det väldigt bra ändå, med bara ett ord: ÖVERVÄLDIGANDE ♥



Vinterpics ©


Opsi daisy

UDDEVALLABO RISKERAR 10 ÅRS FÄNGELSEGreps i tullen med 3,7 kilo kokain i en kameraväska


HELSINGBORG

"En 30-årig man från Uddevalla åtalades på måndagen vid Helsingborgs tingsrätt för grov narkotikasmuggling.

Det var den 23 december som mannen stoppades av tullen i Helsingborg, skriver hd.se

Vid en undersökning av hans bil hittade tullen en kameraväska med sju paket som visade sig innehålla 3,7 kilo kokain. Paketen var specialpreparerade med kaffe, peppar och tandkräm - troligen för att förvilla narkotikahundarna.

Enligt polisutredningen erkände mannen först och sa att han hämtat väskan i Köpenhamn för att reglera en skuld på 100 000 kronor. Han misstänkte att det rörde sig om narkotika, men uppgav att han inte visste säkert.

Därefter har mannen tagit tillbaka erkännandet och hävdat att tullen missförstått honom. Han hävdar nu att han inte ha en aning om vad som fanns i väskan och att han inte vågar avslöja vem som gav honom uppdraget av rädsla för repressalier.

Rättegången inleds på torsdag. Han riskerar att dömas till maxstraffet för grov narkotikasmuggling som är tio års fängelse".

KÄLLA: www.bohuslaningen.se


Träffade våra ♥ idag

Mitt vackra ♥ Bilden lagligt stulen av fotografen Anna. ÄLSKAR den!!

TACK för en fantastisk dag min älskling!! Det var grymt kul att träffa Er, som alltid!! Det måste vi göra om snart =) Är ju snart hemma igen och då ses vi.

Slå in prellar...

Nu skall jag slå in prellar =) Kiddows och jag har varit på TORP och köpt Oss en ny resväska, nya skor till Raz, och lite annat smått och gott. Vi har även köpt lite prellar till våra älskade favvotjejer som jag skall gå och packa in nu ♥



Tralla la la la la la...

Detta har varit en superdag, men huvudet ville egentligen vilat istället. Dunderskalle har jag, men lika glad är jag ändå. Nästan i alla fall ;) Efter jobbet i morse så lade jag mig i solariet i 15 minuter, sedan körde jag två timmar i gymmet. Härligt!! Men jag var grymt nöjd efteråt... Fick mig en rejäl genomkörare i hela kroppen. Härligt som attans att känna svetten rinna för det vildaste =) Jag pratade med Marcus med, ägaren, och har är den som kör cirkelträningen. Han tyckte att jag skulle komma och pröva. 45 sekunder på varje station kör man stenhårt genom hela passet. Han sa att man får grym träningsvärk och det verkligen kör igenom, men att det var bra träning. Man jobbar inte med en massa vikter utan använder sig av sin egen kroppsvikt. KUL som bara den verkar det vara så jag skall försöka få in det någon dag!!



Idag så körde jag först 20 minuter CT (265 Kcal), 30 minuter styrka, 20 minuter cardio (255 Kcal), 15 minuter styrka, 20 minuter WL (200 Kcal). Göttans =)

Då var vi inne i MARS

Idag är det den 1 mars redan. Min underbara barndomsvän Helen fyller 26 år idag... GRATTIS raring!! Det har verkligen varit fullt upp hela dagen på min front. Jag har jobbat, suttit på möten och sen jobbat lite till. Ja, egentligen jobbar jag ju fortfarande, men "min lilla kille" har sussat sött länge nu. Allt har gått kanonbra idag verkligen. Skönt med sådana dagar. Och speciellt när man känner att dom infinner sig oftare och oftare med. Det gör mig så glad =) Tycker verkligen att jag har världens bästa jobb!! =)

Men man blir trött med. Har ju jobbat sedan 12:30 i fredags, så nu är det dags för sängen. I morgon bitti slutar jag klockan 08:30. Då skall jag sova en sväng efter att jag lämnat mini-kiddow på dagis, sen date med Frugan ♥ Har saknat min vän massor!! Nej, sängen var det ju... Klockan ringer ju, som bekant, 05:00 i morgon bitti... Usch, vänjer mig aldrig vid det tror jag!!

Sååå jäkla GRYM!!


Fantastisk eller vad ?!

Idag så hade jag grym hemlängtan kände jag. Så jag lade in lite socialträning på dagens schema. Vi satte Oss i bilen och åkte på en fika hemma hos Mami och Papi ♥ Har ju inte träffat vare sig barnen eller päronen sedan i fredags och det går verkligen inte för sig. När vi kommer dit så fikar vi och barnen lekte en stund efter att jag överöst dom med pussar och kramar. Milla var helt salig... Min Mamma, min Mamma, där är min Mamma!! Och med världens jättesmile på läpparna ♥

Efter lite kaffe och bulle så klär vi på Oss och skall åka tillbaka till huset, och då sträcker underbaraste Mami fram en påse till mig. Jag berättade härom dagen att jag inte kunde hitta min 7 sorters kakor. Då har raringen åkt och köpt mig en ny!! Det är kärlek det ♥



RSS 2.0