Skum dag

Idag har varit en udda dag... Jag är inte helt bra än, men bra mycket bättre än jag var igår i alla fall och det är skönt. Jag har däremot inte haft med mig huvudet ordentligt känner jag och har gjort en del knasiga grejer. Inte något som någon annan fått lida för och inte heller jag egentligen, men små irriterande skitsaker helt enkelt. Men dagen har gått åt rätt håll och blev bara bättre och bättre... Sånt gillas!! Märkte på eftermiddagen att hela jag skakade som ett asplöv och jag blev svimfärdig, men det löste sig med hjälp av en banan och sen dess har jag mått bra. Planterat en del har jag gjort med, och fått massor med ny härlig inspiration. Ni skall få se när jag sätter den i verket ;)

Måste bara säga att jag blev oerhört glad när jag kollade mailen idag och såg alla fina meddelanden och kommentarer från Er. Jag må vara lättköpt i det avseendet, men massa kommentarer gör att jag får lite blogginspiration igen ;) Kalla mig löjlig om Ni vill, men det bjuder jag på... Med glädje :D Nu skall jag snart hoppa i en dusch, för att på första gången på... jag vet inte när... så har jag varit lite svettig. Denna kroppen är verkligen inte van med att ha feber. Men nu är i alla fall f**nstyget på väg bört... Och ingen är gladare över det än jag ;) 

Fick en väldigt fin komplemang idag, och det gjorde mig så oerhört glad. Jag blev alldeles varm i hjärtat!! Flera människor har varit så vänliga och fina mot mig idag och jag behövde det. Just idag är en skum dag, och jag har varit "smått" förvirrad, men den gick åt rätt håll och just nu, så känner jag mig så glad. Jag är där jag skall vara idag, och jag har gjort nytta!!

Lika samma ??

Kommer ni ihåg att jag för ett tag sedan visade en bild på min hemmagjorda nya lampa som jag pysslade ihop en dag...?? (Se nedan...)



I alla fall... Igår så fick jag mitt vanliga nyhetsutskick från Inreda.com som jag brukar få någon gång i veckan, och då ser jag dessa från Emperors lamp, Kejsarens nya lampa!...

Emperors Lamp - Kejsarens nya lampa

Dessa finns att köpa på Inreda.com Bara det att dessa kostar 2199 kronor för en stor, och 1999 kronor för en liten. Liiite skillnad på pris där. Själv så betalade jag 20 kronor för en lampa och skalade av den tyget. Sedan kan man välja själv vilken färg man vill måla den i. Eller om man hellre vill klä den i något fint tyg. Snyggt det med!!

Btw... Jag är numera RÖÖÖD !!



Har ju inte visat min nya hårfärg ju... Äntligen vågade jag :) Ni kan ju försöka se förbi att jag är osminkad (as usual), har ett burr likt ett skatbo och att jag är sjuk och blek.  

Sjuk

I förrgår natt så svullnade min hals upp rejält och jag kände mig "ömtålig" i kroppen. Tänkte att om jag trotsar kroppen riktigt mycket, kastar i mig några alvedon och låtsas som om det regnar så skulle den fatta att jag inte accepterar att bli sjuk... (?!) Det gick sådär kan jag ju bara meddela... Det blir bara värre och värre och jag kan knappt svälja. Däremot har jag inte gett upp hoppet än. Jag tänkte allt att det skall gå tillbaka tills i morgon. Jag har sovit hela dagen hittills och skall snart hämta mitt lilla gullefjun. Men först skall vi åka och köpa en grej till lilleman på vägen. Gulle som hjälper sin Mamma när hon är sjuk. 

Snart så kommer min kärlek hem och tar hand om mig med. Sa att han borde hålla sig borta för sitt eget bästa, men han höll inte med mig om det. Lite mat kanske man skall förbereda med?!

FÖRRESTEN: Jag vet att jag aldrig haft ett så långt uppehåll förut, och jag uppskattar verkligen de mail och sms som jag får om att jag måste uppdatera. Jag skall verkligen försöka att hitta tillbaka till lusten, för en liten del av mig saknar verkligen bloggandet. Medan en annan del är grymt trött på alla nyfikna människor som granskar vart enda ord jag skriver, och bara vill rota för att försöka bilda en verklighet som inte existerar. MEN, som sagt... NI, mina underbara, äkta trogna vapendragare... Er saknar jag ♥ 

Kärlek till Er... ♥

Party


The way of living



Jag är så hysteriskt jäkla kär i NOMY just nu alltså... Får inte nog ♥ Hans röst är verkligen gudomlig!!

Donationsregistret



Donera du med... KLICKA HÄR!!

Kort stubin

Tänk vad du har tärt på din Mammas tålamod idag mitt vackra underbara lilla troll... ♥ Det är väl för tur att du är så charmig med så mitt hjärta smälter. För humör, det skall gudarna veta att du har!! Den här lilla damen har varit helt rabiat idag, vid mer än ett tillfälle.



J*vla skitdag!!

Den här j*vla skitdagen kunde lika gärna ha kvittat!! Den har seriöst varit skit sedan jag slog upp ögonen och antagligen kommer den fortsätta i samma anda tills den är till ända med. Oj, vad optimistiska vi är idag. Men, man kan inte vara det varje dag... Eller hur?!

Min dotter har varit helt rabiat mestadels av dagen, och det har inte direkt underlättat mitt humör om man säger så. Skall bli riktigt skönt att jobba i morgon. Och nej, jag tänker inte ens skriva om vad som kom idag, för det vill jag helst inte veta av. Har ännu inte varit inne på en enda blogg, men antar att 99 % har skrivit om det. Boring!!

Vissa ljusglimtar har dagen dock bjudit på... Och de stod min underbara A för. Han gör mig verkligen lyckligast i världen och idag fick vi en fantastisk nyhet ♥ Men än så länge vill jag inte berätta något om det, även om jag har lust att skrika ut det till hela världen, för jag är så glad :) Blir på gott humör igen bara jag tänker på det :) Våra nära och kära måste ju få veta först... 

Nej, nu skall jag sluta gnälla, och tänka på allt positivt som händer i vårat liv nu i stället och köra upp det här dåliga humöret någonstans... Nu väntar min frys på att bli avfrostad. Tjille...

Maskerad

En kvinna kom till en maskerad helt naken...
Vakten: vad föreställer du då?
Jag är Adam, svarade kvinnan.
Men du har ju ingen snopp!
Nä, men jag lär nog få...


Pic.

Religionens baksida ??

Fick en bild skickad till mig från en vän, och den var rätt läskig när man tänker efter. Bilden är tagen ur en dagstidning, som en insändare har skrivit till tidningens debattsida. Läs och begrunda... 


Pic.

Zzyzx Rd.


Höst

Andreas, Rasmus, Milla och jag var hemma hos min Moster med familj i helgen och hade en kanonmysig eftermiddag/kväll. Jag passade på att ta några bilder på hösten som fanns utanför Mosters hem...


Weeihoo

Nu händer det megamycket i mitt liv, och jag är överlycklig och livrädd på samma gång, men samtidigt så måste man våga ibland för att vinna. Såå ja, nu kör vi :) Idag skall jag städa mitt hem som ser ut som ett bombnedslag, och sen väntar jag även en del viktiga samtal. Skall bli spännande detta!! Jag är toklycklig ♥



Du ♥

TACK för att du finns i mitt liv min underbara vackra man ♥



Så jäkla massa bajs...

Milla kan vara lite hård i magen ibland, men nu jäklar lyser det med sin frånvaro. Skönt är väl det egentligen för hon kan ha rejält ont stackarn :( Min lilla docka har varit sprudlande glad hela helgen och varit kramig och härlig. Men inte bara det... Hon har varit bajsig med!! Tror fasen i mig att hon bajsade 6-7 gånger igår. Och nej, inte magsjuka eller nåt. Det är av helt normal konsistens alltså!! Även idag har hon hävt ur sig en hel del, och vet Ni vad skönheten gör ikväll?? - Hon tar av sig blöjan och bajsar på sitt golv. Bajs på golvet, i rumpan, på smalbenet och på näsan (!!!)... Mmm, säger jag bara!!

Kan inte fatta hur så mycket skit kan komma ur en sån liten söt rumpa!!



Designbyte

Det var RIKTIGT LÄNGESEN som jag bytte DESIGN nu... Även det har legat på is. Gillade min förra design, men ville ha en förändring. Lite prålig är denna, jag vet, men just nu händer det massor med förändringar i mitt liv, så jag ville ha en rejäl förändring även här :)  



JUL - Det tar emot lite men... ;)


Pics and collage by Inreda.com.

Ljusstaken X-MAS skall kanske få flytta hem till mig tänkte jag, men vi får se... Skall försöka att hejda mig lite tänkte jag. Men hysteriskt fin är den i alla fall.

På väg hem till mig :)

Pic IKEA.

Förväntansfull och lycklig ♥


Jag har rysningar

Men trevliga sådana :) Jag är så exalterad att jag inte vet vart jag skall ta vägen, och just idag önskar jag mer än någon annan dag tror jag, att jag var miljonär och hade ett helt hus som jag skulle inreda "from scratch". Det finns så hysteriskt mycket snyggt hos In my house att jag snart lyfter från marken ♥ Blir ju galen ju...


Pics by In my house, collage by me.

Nytt från...

Collage by Inreda.com

Styvfamiljen

Nu har vi en timme på oss, sa psykiatern. Kan du berätta för mig varför du dricker så mycket?Jag ska försöka och förklara det hela, sa patienten.

Jag blev förälskad i en änka som hade en vuxen dotter. Jag gifte mig med änkan och strax där efter gifte sig min far med min styvdotter. Då blev min fru och jag svärföräldrar till min far.

Efter en tid fick min styvmor, alltså min frus dotter, en son. Den pojken blev naturligtvis min bror, eftersom han är min fars son. Men han är också son till min frus dotter och därför blir min fru pojkens mormor och jag blir morfar till min bror.

Så fick min fru och jag en son, som blir min fars svåger. Min sons storasyster är ju även hans farmor ? eftersom min far är hans farfar. Min far är alltså mitt barns svåger eftersom hans syster är min fars fru.

Jag är alltså bror till min egen son. Min son är min farmors brorson och jag är farfar till mig själv. Jag är bror till min far och samtidigt både son och far till honom. Min fru är min styvmor, mor, svägerska och styvdotter. Jag är far och son till mig själv!

Tack, sa psykiatern. Jag förstår att du dricker. Du behöver nog fortsätta med det…


In my house

Inte  nog med att jag snart skall åka ner till Karlskrona och hälsa på min fina Lena, hon känner även sin vän vääääl ♥ Och hon har hittat en butik (bland många) som det stod Lena på, In my house. Som de flesta vet, så ÄLSKAR ju jag inredning och Karlskrona har sjukt många guldgruvor kan jag berätta för den som inte vet. Kan inte svara på vad det beror på, men massor med grymma inredningsbutiker har sitt bo där. Och att jag har turen att ha en fin vän där, är ju inte direkt fel, även om jag hade önskat att jag fick ha henne närmare mig. Men i alla fall... Har redan fixat en liten "lista" på vad som skall spanas in... Och jag tänkte vara så gullig att jag delar med mig av den ;) Njuuuut ♥



Pics In my house, collage by me.

Kan ju lätt säga att jag inte längtar mindre när jag ser allt detta... Helt galet läckra prylar!!

Jet´aime

Denna fantastiskt fina tröja från Zara kom min fina Moster med i helgen, till Milla ♥ Vi skall antagligen åka dit en sväng i helgen och hälsa på. Vi längtar ju i hjäl Oss, plus att det finns någon/några som Moster vill träffa ;)


Tjejdag

Än så länge så har det varit Millis och Mammans dag idag :) Vi har varit på TORP och shoppat maaassa maaassa mycket och jag är galet nöjd. Kläder, smycken och lite annat stuff till mig, jacka till Raz och pälsmössa till Milla ♥ Blev även en tur till Willys och lunch med Frugan. Snart så kommer min stora kärlek hem och jag toklängtar efter honom ♥ Den minsta har jag hemma och vi skall sätta igång med middagen nu. Minimannen är ute med Michael så vi får se när grabbsen behagar att dyka upp igen. 

Idag så har jag varit och vaccinerat mig också. Den första av tre Twinrixsprutor. Mesig som jag är så tyckte jag att det gjorde rejält ont, men med tanke på att Milla var med så fick jag ju försöka hålla god min ;)

Fyra generationer GIRLS



I den renaste form av kärlek... Mamma, jag, Milla och Mormor ♥

Mormor & Morfar

Mina fantastiska små ljuvlisar har verkligen haft lyckan att få de bästa morföräldrarna man kan få, och jag är så oerhört tacksam för det. Denna helgen så skulle Milla ha varit på dagis, men eftersom hon varit där mycket det senaste (på grund av vissa omständigheter) så sa dom att Milla kunde vara där i helgen. Så underbara att jag knappt finner ord ♥ Milla har trivts som fisken i vattnet och hjälpt Mormor en massa i helgen hörde jag :)



Inte nog med detta, så har dom min fina lilla kille minst varannan helg, så att han skall slippa vara på nattis ♥ Barn väljer ju tyvärr inte vilka föräldrar och mor/farföräldrar de får, men mina kan i alla fall skatta sig lyckliga att de har världens bästa Mormor och Morfar. JAG är i alla fall ÖVERTYGAD om att det är så ♥ TACK för att Ni finns underbara Ni... Älskar Er över allt annat!!





Magnificent

Jag har spånat runt lite efter ett sideboard, nytt vardagsrumsbord och ny tv-bänk. Och idag när jag pulade runt lite på nätet så hittar jag några som var såå läckra. Egentillverkade av en kille som jag inte vet namnet på, men de är så fina med en sliten look. Lena gillar och vill ha!! 





Just dessa skönheter säljs för 2000 kronor för bänken respektive 2500 kronor för sideboardet. Frakten är på 650 kronor.

Pics från blocket.

Jag tävlar...

Om att vinna denna underbart fina kopp "För evigt". Tävlingen hittar Ni hos af nord som firar 1 år som blogg :) GRATTIS!!



Du kan gå in och tävla du med!! Det gör du såklart HÄR!!

Lite splittrad

Jag gillar inte att ha min kära blogg "oskriven", men samtidigt så vet jag inte hur mycket jag vill lägga ned på bloggandet nu och då kanske det bästa vore att lägga ner. Men jag vill verkligen inte radera den, och samtidigt så har jag svårt att slita mig och är inne och "tittar till den" varje dag. Sicket dilemma va?! ;)

Inatt så har jag sovit riktigt gott :) Många timmar har det blivit och när jag vaknade i morse så såg jag att jag hade fått 2 fina sms som värmde i hjärtat... *KÄRLEK* Underbart att vakna med ett leende på läpparna och bara njuta av livet ♥ Vädret är trist, men det gör ingenting alls. Jag gillar hösten!! Tänkte ta med mig kiddows ut i det fina höstvädret någon dag och höstfota dom. Tillsvidare så får Ni nöja Er med en annan liten sötnos... Galet söt och helt oemotståndlig ;)


Pic

Bad quality, but still...



Mobilpics för hela slanten ;)

Outstanding VOLBEAT

Igår entrade vi Scandinavium vid 19-tiden, och möttes av en rejäl folkmassa. Först så spelade två förband, Entombed (svenskt) och The Kandidate (danskt). Sicken jäkla dynga alltså... Inte min smak alls!! Dom bara skrek, skrek och skrek för fulla muggar och jag har ingen aning om vilket språk de sjöng på ens. Ren dynga, enligt mig med andra ord. Jag gillar ju speciella röster och deras var inte mycket att hurra för, usch!! Men SEN, så kom mina underbara VOLBEAT ♥ och jag blev ännu mer kär om det nu är möjligt. Dom var så galet grymma!! Inte många som kan låta som de gör i en studio, live. Underbara underbara skapelser. Michael Poulsen tog min hjärta med storm än en gång när han frågar en tjej ur publiken om varför hon inte har någon Volbeat-tröja på sig?! Han frågar sedan vidare om hon inte har några pengar?? Eller någon pojkvän eller Pappa som kan köpa en till henne... Sedan ler han och säger att han kan vara hennes Pappa för ikväll. Går ner till henne och ger henne 300 kronor till en t-shirt. Sååå jäkla skön!! Älska honom...


Denna dag skall jag få spendera

Med flera av mina favoriter ♥ Och inte nog med det... JAG skall gå på min första konsert någonsin i mitt liv!! Och det är inte vilka som helst som jag skall få se. Det är mina underbara VOLBEAT ♥ Igår var jag så nervig att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Ville bara förtränga att jag skulle dit. Men nu är jag bara glad och förväntansfull och det kunde jag inte bara hålla för mig själv, så nu vet Ni :) Gaaaah, skall bli så spännande!!


Pic

Och efter att jag sett på dessa raringar, så skall jag skynda mig hem till det finaste som finns ♥ Klockan ringer mucho mucho tidigt i morgon.

Vacker


"Milla vill me spela boppboll"

Det första Milla gjorde idag när hon vaknade var att sätta på sig kläder. Sedan går hon och hämtar Rasmus benskydd, sätter på dom, och säger "Milla vill me spela boppboll". Sötunge!!


Ledsen att behöva säga det...

Men min blogglust, som vanligtvis brukar vara väldigt stor, är numera inte mycket att hurra för. Det finns så mycket annat som snurrar och tar upp min tid. Absolut inget negativt, men bloggen har hamnat lite långt ner kanske på min prioriteringslista och det märks på flera sätt och vis. Känner inte att den tillför så mycket som den en gång gjorde och det känns även som om jag inte skriver lika bra som förr. Vem vet, kanske är inne i en skrivsvacka?? Eller så vill jag helt enkelt leva mitt "riktiga" liv. Tänk vad mycket tid jag vinner på att verkligen leva mitt liv, i stället för att skriva om det...  

Det händer oerhört mycket i mitt liv just nu, och jag måste lägga min tid på de viktigaste... Dom jag älskar ♥ Det värsta jag vet är att känna att jag inte räcker till, och så blir det ibland. MEN, man kan göra något åt det i stället för att bara säga att man inte räcker till. Man kan göra allt som står i ens makt, för att få bort den känslan, och i stället bara omges med som betyder mest. De man vill ha i sitt liv ♥ 

Sluta blogga helt kommer jag med all säkerhet inte att göra för jag älskar min blogg, men just nu får den ligga lite på is. Jag vill inte bara klottra ner något, bara för att jag känner att jag måste, utan för att jag helt enkelt har något som jag verkligen vill dela med mig. Men just nu är det rätt torrt på den fronten. Jag är lyckligare än någonsin och mår kanon verkligen, och just nu vill jag bara njuta av det. Sen vill jag verkligen ge mina barn all tid som går, när dom är vakna med, men vem vet. Kanske kommer jag att hitta luckor?? - Det brukar jag ju vara en hejjare på annars ;)

*KÄRLEK TILL ER MINA FINA LÄSARE*

Lite vemodigt

Vaknade först klockan 06:00 i morse, på ett av det bästa sätt man kan, men somnade strax om och sov enda tills 10:30. Härligt med en sovmorgon!! Tultade runt lite och småfixade innan jag gjorde mig redo för lunch. Älskar att börja dagen med att bara strosa runt och småpilla lite. Tyvärr så har jag ju lite svårt att komma igång, men idag hade jag ju lite tider att passa så det gick bra. Åkte iväg för att käka lite lunch och möttes av ett dukat bord med massor av gott på - LYX!! Inte varje dag man får det inte :) Tillsammans med underbara själar med som har en stor plats i mitt hjärta. Har träffat på flera nya människor i helgen, och dom verkar så fantastiska allihop. Det glädjer mig massor, och betyder så mycket. Har haft en fantastisk helg, som varade enda tills idag och det kändes verkligen vemodigt att åka hem trots att den var extra lång och jag hade finisar att komma hem till ♥

 

Efter våran fantastiska lunch så åkte jag tillbaka, för att vänta på min besiktningstid. Nervig som sjutton var jag, men det var inte så farligt som jag trodde ;) Det var bara en liten grej som jag behövde fixa så det kändes himla skönt!! Nu är jag trött och huvudet bankar på som bara den, så jag skall ta och bege mig tänkte jag. Tjillevippen...


Cocain



You are in pain
Take your life, take your life with cocain
But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing

So fine this day
all your problems has gone away
but tomorrow, when you wake up
all your problems are back to stay

Your life,
a game
turn it up, turn it up with cocain
And everytime that you live is a time when you feel
and the only time you heal

Tell me what it is
and it would never be like this
A problem that we have in common
baby tell me what it is
it probably doesn't meen a piss
will rip my heart apart

Now it's to late, to late to live
only heaven loves you now
so love it back for once
just once

Now it's to late, to late to live
and my councius killing me
so am I alive
but Im not free

and for all of you that can relate to this to
and for all of you that can relate to this to

White snow
I know
You're on a place where I just can't go
But I hope you do remember
your snow doesn't warm you in december

You are in pain
Take your life, take your life with cocain
But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing

Now it's to late, to late to live
only heaven loves you now
so love it back for once
just once

Now it's to late, to late to live
and my councius killing me
so am I alive
but Im not free

and for all of you that can relate to this to
and for all of you that can relate to this to

Tell me what it is
and it would never be like this
A problem that we have in common
baby tell me what it is
it probably doesn't meen a piss
will rip my heart apart

You are in pain
Take your life, take your life with cocain
But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing

Now it's to late, to late to live
only heaven loves you now
so love it back for once
just once

Now it's to late, to late to live
and my councius killing me
so am I alive
but Im not free

and for all of you that can relate to this to
and for all of you that can relate to this to


Jag är en sån klant...

Nu har jag städat i ordning lite, och skall alldeles strax åka iväg och äta lunch med några raringar ♥ Detta är lyxigt!! Får nypa mig ibland ;)

Konstiga verk, eller konstverk ??


Bokat och klart √

Den 11-14 november åker kidsen och jag iväg på en liten tripp :) Det var alldeles för längesen senast!! Äntligen skall jag få träffa min älskade Lena Lj igen ♥ *LÄNGTAR*


Snart fotboll

A har redan pyst iväg, men jag åker inte förrän det är dags. Vill inte sitta ute och vänta... Sista matchen för denna säsongen idag. Innan jag pyser tänkte jag att jag skulle diska lite, städa min bil, sminka mig, laga middag och städa kylskåpet. Jag är inte så bra på att vara själv när jag inte är hemma, som Ni kanske märker ;) Min överskottsenergi är inte direkt mindre om man säger så!! Men det kunde ju vara värre... Lite extra energi har väl ingen dött av?! Tror jag i alla fall :p

I morgon har jag besiktning på caren alltså, men först måste den tittas igenom lite. Pappa sa att jag hade glapp i nån berlysning, så det måste A fixa på nåt sett, innan det är dags. Jag själv är ju tyvärr helt tappad på den fronten :/

Decode - Paramore


Vilsen liten grabb

När A och jag av någon konstig anledning gick in i köket igår kväll/natt så kollade vi ut genom fönstret. Där står en liten kille i bara kallingana och skorna. Yrar sen runt där ute lite förvirrat. Vi blev änna oroliga för det var riktigt sent och grabben var inte mer än kanske 5 år gammal, så vi gick ut för att kolla efter honom. Ungen ser ut att vara spårlöst försvunnen, men då hör jag någon snyftar bakom en buske och den lille grabben står där, helt förstörd, och gråter. Vi frågade då vart han bodde någonstans. Grabben pekade och snyftade samtidigt att hans Pappa inte var hemma. Vi lyckades hitta hans hem, ropade lite försiktigt och gick in i lägenheten och där i ett rum låg en kar och sov. Jag väckte honom och sa att vi hittat hans son ute på gatan, gående i bara kallingarna. Pappan verkade yr och svarade snart när han vaknade till liv och fattade vad vi sa. Han blev säkerligen chockad, men det enda jag kunde tänka på var hur 17 denna lille kille kunde komma ut ur lägenheten utan att Pappan vakna. Arma lilla krake... Sicken tur att vi hittade honom och kunde föra honom i säkerhet. Det kunde verkligen ha gått riktigt illa!! Vill inte tänka på allt som kunde ha hänt honom. Tackar gud att han kom hem oskadd!!

Spektakulärt möte

Så rädd jag har varit för denna dag... Ett möte som jag länge bävat för, har jag varit på idag. Mami var gullig och skickade ett sms till mig i morse som lugnade mina nerver lite...

"Middagen idag? Allt kommer gå bra. Det finns ingen som du! Älskar dig. Kramar."

Då visste jag att det skulle gå bra. För min Mamma är den bästa som finns. Och
vet Ni vad?? - Det gick bra med :) Jag verkar ha träffat något av det finaste goaste som går i ett par skor. Och egentligen borde jag väl ha listat ut att det kunde vara så, men det gjorde mig bara ännu mera nervig. För då fick ju verkligen ingenting gå snett. Men det gjorde det heller inte... Dom var ungefär lika nervösa som jag innan, men allt gick över förväntan ändå. Det kändes så bra och så rätt :) Jag höll på att välta ut ett glas där i början, men fångade det precis i sista stund ;) Jag är så galet lycklig just nu att jag inte finner ord ♥ Vackra underbara själ... Vad har jag gjort för att förtjäna dig i mitt liv?! ♥


Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

Lalala…

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge


Hold your head up high



You said you're just one in the crowd
But your laughter is way too loud
You filled the darkest room with light

Your life has complicated you
But you know just what to do
The light you give is not in you

Hold your head up high
And this pain will die
Somehow, somewhere, just try
You're living in the dark
Where no one can see your tears
But hold your head up high

Can you tell me that I'm wrong?
Don't keep your broken heart too long
Deep inside you growing strong

Look beyond your life today
Can you see yourself this way
When the wintercold is gone

Hold your head up high
And this pain will die
Somehow, somewhere, just try
You're living in the dark
Where no one can see your tears
But hold your head up high
x2


ADHD orsakas av "trasiga" gener

De första direkta bevisen för att beteendestörningen ADHD har genetisk grund, har upptäckts av brittiska forskare. Den främsta orsaken är ett överskott på "trasiga" gener. Med "trasiga" gener avses en viss typ av sällsynta genvarianter där antingen en hel DNA-sekvens gått förlorad, alternativt dubbelkopierats. Effekten blir att genernas funktion störs eller avbryts.

Forskarna, som publicerar sina resultat i den medicinska tidskriften The Lancet, har granskat arvsmassan hos 366 barn med diagnosen ADHD, och jämfört dessa med en kontrollgrupp med barn utan störningar.


De fann att de sällsynta genvarianterna, på fackspråk kallade CNV (copy number variants), var nästan dubbelt så frekventa hos ADHD-barnen.


"Undanröjer missuppfattningar"
– Nu kan vi definitivt karaktärisera ADHD som en utvecklingsneurologisk störning, med biologisk grund. Förhoppningsvis kommer detta att hjälpa till att undanröja en del missuppfattningar som framförts i debatten, som att ADHD beror på dåligt föräldraskap eller dålig kosthållning, säger forskningsledaren Anita Thapar, professor i barn- och ungdomspsykiatri vid Cardiff university. ADHD (attention-deficit/hyperactivity disorder) antas förekomma hos tre till fem procent av barnen i Sverige. De som drabbas är i varierande grad hyperaktiva, har svårt att koncentrera sig och beter sig impulsivt.


"Autism och schizofreni"
Studien visar också att genvarianterna finns i regioner av arvsmassan, framför allt kromosom 16, som tidigare kopplats samman med både autism och schizofreni. Det tycks med andra ord finnas en gemensam biologisk bas för flera av dessa störningar. Enligt forskarna uppstår troligen ADHD som ett resultat av de genetiska förändringarna i kombination med barnets miljö. De hoppas att de nya rönen på sikt ska kunna hjälpa alla barn som lider av störningarna.


– Det här öppnar ett fönster mot hjärnans biologi som kan ge oss mer effektiva behandlingsmetoder, säger Anita Thapar.

ADHD: Fakta
ADHD (attention-deficit/hyperactivity disorder) är en beteendestörning som utmärks av koncentrationssvårigheter, bristande uppmärksamhet och hyperaktivitet. Det antas att 3-5 procent av alla barn i Sverige har ADHD. Orsakerna till ADHD har diskuterats länge. Enligt vissa beror störningen på sociala faktorer, exempelvis bristande intresse från föräldrarnas sida. Fler och fler studier har dock pekat mot genetiska faktorer. Den nya brittiska studien är det hittills säkraste beviset för att generna spelar en avgörande roll (TT).

Källa: Aftonbladet


Smart... Vissa saker får man bara inte glömma !!

Lena har glömt en rätt viktig liten detalj som borde ha funnits med i almanackan, men som inte gjorde det. Lena har helt sonika GLÖMT att besikta bilen... Och vad händer då?? - Jo, man får körförbud!! Och när man ringer bilprovningen klockan 06:00 i morse och frågar om hjälp så säger dom att jag kan få den första tiden som finns. Bra tänker jag, men så säger dom att det är den 21 november (!!!!). Hur fasen skall detta gå... Fanns ingen tid i vare sig Uddevalla, Trollhättan, Vänersborg, Strömstad eller Lysekil... Kul kul kul... - NOT!! Men eftersom jag överträffar mig själv ibland, och i alla fall har lite celler bland dammet, så har jag lyckats frakta caren till en helt annan stad än dom som ligger nära, och dom skall besikta min bil på måndag :) JIPPI!!!  


Pic

RSS 2.0