Avsked av en kär vän

Igår kväll så tog jag även ett beslut gällande mig själv och bloggen... Denna blogg har gjort sitt! Jag har bestämt mig för att sluta blogga här! Min blogg är personlig och jag vill inte lägga ut mitt liv offentligt så som jag har gjort. Detta är inte bara för min skull, utan även av respekt för min familj. Dom läggs ju också ut när jag bloggar och det är inget som dom har valt själva. Vill dom vara offetliga så får dom välja att vara det, men inte pga mig och min blogg. 

Det är lite ledsamt, för jag tycker egentligen om att blogga. Men nu det senaste så har det blivit för mycket annat och tiden räcker inte till. Jag vill kunna skriva precis vad jag vill, och jag känner att jag inte riktigt kan göra det, så denna kommer att stängas inom några dagar. Kanske öppnar jag upp en ny blogg i framtiden, och om jag gör så får gärna den som vill följa med mig. MAILA MIG I SÅ FALL ELLER LÄMNA EN KOMMENTAR HÄR! Då kommer den inte handla om mig och min familj. Renoveringarna som vi gör kanske, men inte mina barn eller min man. Utan i stället mina intressen, inredning, foto och annat skapande. Kanske en och annan personlig tanke eller åsikt, med, men JAG eller MIN FAMILJ kommer inte vara offentliga. Ni som känner mig kommer veta att det är min blogg, men inte andra. Det finns allt för många som har rotat i mitt liv genom bloggen och så skall det inte vara... MITT LIV ÄR MITT LIV!

Samtidigt vill jag tacka Er alla som har följt mig genom åren, nya som "gamla". Ni är guld värda, och jag vårdar Er ömt i mitt hjärta. Detta är mina sista ord här... TACK ♥

Sorg

För en stund sedan fick jag ett fruktansvärt besked... En nära vän till familjen är död. Jag kan inte fatta det... Ledsen, förtvivlad, och oerört uppskakad känner jag mig just nu. Så mycket tankar som snurrar i mitt huvud och jag bara frågar mig själv varför? En ung fin människa som hade så mycket... Lider så med hans familj. Speciellt också med min älskade Pappa som har förlorat sin fina vän. Mitt hjärta blöder och jag känner mig vilsen... Jag förstår inte varför?!

Im exhausted

DÖDSTRÖTT

SLUT

FÄRDIG

UTMATTAD

UTPUMPAD

UTTRÖTTAD

UTTÖMD

MATT I PÄLSEN

Men rätt jäkla glad och lycklig med ♥ Hoppas att Ni är det med :)
Soffan är skön just nu... Så jäkla god att jag snart somnar tror jag. Det har varit en lång dag idag...

 


Helgen lider mot sitt slut

A och jag har varit själva i helgen, bara gottat Oss, träffat släkt och underbara vänner och tagit dagen som den kommer. Oerhört välbehövligt och uppskattat! Snart kommer kottarna hem skulle jag tro, men först skall vi ta Oss en tur till stan och käka lite gott ♥

Björn Rosenström var grym igår, och vi hade så jäkla kul. Var inte hemma förrän det var ljust i morse, men jag mår ändå hur bra som helst. Igår var en bra dag :) Pusss.


Björn Rosenström

På Almesåsen om en stund med kärleken och fina vännen Sandra :) Men först till Philip på partaj... KUL KUL :)


Ha-begär

Jäklar vad jag vill ha en onepiece!!!Inspiration - Vintage

Johanna som driver bloggen VINTAGE har gjort det igen, som så många gånger förr... Denna gång är det konst i form av ord, som bildar minnen, och är nedprintat på hennes vita byrå. Oerhört fint! Det gillas skarpt :)

Pics lånade från VINTAGE

Före-bilder källaren

Känner mig lite piggare idag faktiskt, förutom att jag är rejält slemmig. Men det betyder att skiten är på väg bort och det gillas! Målar´n är här och fixar med våran källare! Det fick bli så att vi fick leja bort det... Vi får inte ihop det med tid, och vi måste kunna få leva lite i huset med. Inte bara jobba! Och det är ett hästejobb där nere. Det är massa lager av tapet och färg som är omöjligt att få bort, så nu får såna som kan ta över.

Här kommer lite pix hur skiten ser ut nu, men förhoppningsvis inte länge till...Så där... Detta var före-bilderna på kaoset! Hoppas att jag snart kan visa upp läckra efter-bilder med :) Jag toklängtar efter det i alla fall.

Nytt i Lena skapar

Jag har glömt att visa upp millas nya pall som jag gjorde för ett litet tag sedan... Hon ville ha en sån pall som Mamma sa hon, och frågade om inte hon kunde få en hon med. Visst, sa Mamman och satte igång :) Egentligen skulle hon fått den rosa piptapeten på den stora sittdelen, men jag hade fått ett för litet tapetprov tyvärr :/ Men det fick bli bohemblommorna i stället, och Milla är hur nöjd som helst :)

"Mamma, jag älskar min pall..." uttrycker sötnöten :) Då blir man varm i hjärtat ♥


Vacker ♥


Om någon undrar vart jag är...

Så är jag hemma i vårt hus, kallsvettas som en hel antilop, har feber, migrän, en hals från helvetet och och en hjärna och ett nylle fullt i snor. Så jag är sjukskriven...:( Och nu kommer min officiella sjukskrivning från bloggen med. Jag fixar inte ens att ha datorn i knät, så jag får återkomma när jag är bättre. I morgon blir det VC för min del... VårdCentralen alltså, inte dass. Fast det stavas visst WC. Ja ja... Kommer tillbaka när jag är människa igen ♥

27°

Och klockan är 19:34... Jag tynar bort! Men klagar för fasen INTE!! Älska värmen, även om det är blött just nu...

Massa goa besökare i helgen

Både till Oss och till kidsen! Rasmus och hans vänner testade poolen för första gången :) Det gillades! Här nedan kommer en pic på De tre musketöterna :)


Nu är det nanedags för mig...

Trött som attsingen är jag, så jag stöper i säng nu... Skall jobba på kortis i morgon och då måste man vara pigg och allert. Det var jättelängesen, så det skall bli himla kul :)Bokat all-inclusive

Till Zakynthos...


Pic google

Dessvärre är det inte för Mamman, utan för sonen, Mormor´n och Morfar´n ♥ Men det blir nog en tur även för A och mig i sommar. Vart vet vi dock inte än. Raz åker på skolavslutningen, och kommer ha det sååå SKÖNT!

Humor ?


Njutning ♥KÄRLEK LYCKA SINNESFRID
SOL BLÅ HIMMEL PLAZA INTERIÖR EN BADKLAR OCH HÄRLIG POOL UNDERBAR ALTAN ISVATTEN

PremiärJAG HAR BADAT I VÅRAN POOL ♥ Ser det inte gott ut, så säg?!

Idag har här klorerats, ph-tjosats, algdödats, dammsugits och skurats i våran pool. Pumpen och reningsverket jobbar för det vildaste nu, och än så länge är det lite grumligt, men det tar sig, och det är verkligen på rätt väg. Så det blev ett dopp. Ett ofrivilligt sådant först dock efter som min "bättre" (;)) hälft tyckte att det skulle vara en kul idé att kasta i mig där :S Men men... Därefter slängde jag mig allt i frivilligt med. Sååå jäkla skönt! Nu suger det helt plötsligt inte lika mycket i "utomlandstarmen" ;)

Snart så skall Ni få

Veta vad jag gör... ♥♥♥

Oj oj oj...

Shit i jäkel vad vi har handlat!! Att vi lyckades få hem allt är ett under. Men då fick jag också sitta ihopkurad som en boll :/ Inte bra! Men min kära man är ju en bra bilförare som tur är :) Så ja, nu var man barskapad ännu en gång. På de här två gångerna som vi har varit iväg till IKEA, så skall jag inte ens nämna vad det har gått på. Usch! Men nu blir det låååångt till nästa gång vi sätter foten där, fy bubblan º

Pics kommer nog någon dag... ;)

Here we come


Frid

Jesus sade: Frid lämnar jag efter mig åt er. Min frid ger jag er. Joh 14:27

Trött liten tjejja

Både i måndags och idag när jag hämtade Millis så var hon den sista som var kvar på dagis. Då svider det i mammahjärtat ♥ Som tur är så lämnade A henne klockan 13 så det har inte varit så många timmar, men ändå. Hon är helt slut nu stackarn! Jag har varit tvungen att hålla henne vaken idag, för A jobbar så jag var tvungen att  köra R klockan 21. Och den lilla duvungen brukar ju sova för längesen vid tiden i vanliga fall...


RSS 2.0