Här är jag!!

Idag är ingen bra dag... Den började bra men sen blev allt bara för mycket och jag blev riktigt ledsen. Mitt problem är att jag ibland tror för gott om vissa personer. Jag vill tro att dom flesta i alla fall vill göra rätt för sig och inte bara tänka på sig själva hela tiden, men jag antar att dom som har det i sig helt enkelt aldrig kommer att förändras. Och försöker man att förändra, eller hoppas på att vissa människor skall växa och se ett större sammanhang så slutar det oftast bara på ett sätt. Jo, att man själv blir besviken.

Och förresten... Anledningen till att jag inte har bloggat än idag beror inte på att jag har betett mig som en bortskämd skitunge som skriker efter uppmärksamhet, eller som vill få folk att tro att jag skulle sluta blogga eller så. Det har helt enkelt varit fullt upp och just nu är det en del privata grejer i mitt liv som jag måste få perspektiv på och hitta lösningar till. Och jag har inte hunnit sitta på mitt arsle idag förrän nu.

Och förresten... Nej, jag bloggar inte bara för kommentarernas skull!! I så fall skulle jag väl ändå valt att blogga om något annat än mitt liv som dagbok eller?! Något ämne som jag vet att folk bara älskar. Eller så skulle jag skaffa mig den klassiska och enligt mig tråkiga modebloggen som bara visar upp dagens outfit och massa annat... MEN kommentarer ÄR kul och den som säger motsatsen LJUGER!! För vill man inte ha kommentarer då skaffar man sig en låst blogg och så skiter man i att bjuda in några läsare. Det tycker i alla fall JAG!! Och jag tror att många håller med mig där, oavsett om dom vill erkänna det eller inte...


Lämna en kommentar så blir jag GLAD ♥
Postat av: J

inte va lessen bebe :(

love

2009-11-19 @ 22:22:37
URL: http://josefinlaszlo.blogg.se/
Postat av: L

- J:



Jag önskar att jag slapp det :/ ♥♥♥

2009-11-19 @ 22:47:30
URL: http://lenalarssons.blogg.se/
Postat av: ~Mezzie~

Usch låte ringet vidare men tyvärr så känns det igne alltför väl :-/ Precis det där med "Man blir besviken själv bara" För andra kan försöka att framstå som bra människor men i själva verket så gör de INGET som INTE gynnar dem... Det fick jag bevisat idag...

Varför slutar man aldrig hoppas på att de ändå nånstans kanske ska se själva??

Nä ska nog testa med att städa nästa gång det kankse hjälper bättre!



Bamse kram till dej!

2009-11-19 @ 23:49:38
URL: http://mezzieg.blogg.se/
Postat av: L

- Mezzie:



Tyvärr så är det ju oftast så... Och innerst inne tror jag också att man vet om det, även om man hoppas in i det sista. Jobbigt att även du fick det jobbigt idag. Städa är faktsikt BRA terapi och rent och snyggt blir det hemma med ♥ Kram kram.

2009-11-19 @ 23:52:36
URL: http://lenalarssons.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Oj en pik till mig ang kommentarerna eller?Eftersom jag var den enda som skrev så..och ja, kommentarer ÄR kul.



Och det med att vissa människor gör en besviken det kan man tyvärr inte komma undan, att försöka ändra en människa är omöjligt, det måste han/hon själv inse.

2009-11-20 @ 07:46:17
URL: http://charlottegraneklev.blogg.se/
Postat av: Anna

väldigt sant

2009-11-20 @ 08:13:56
URL: http://annaappanna.blogg.se/
Postat av: L

- Lotta:



Ingen pik, bara ett rent konstaterande om vart jag står i frågan. Och du vet sedan innan vart jag står eftersom jag förklarat det för dig förut, så nu låter jag alla veta vad jag tycker om det har varit otydligt innan?!



Och visst är det så att man inte kan ändra på människor, men innerst inne så slutar man ju aldrig riktigt hoppas att de skall ta sitt förnuft till fånga...

2009-11-20 @ 12:22:37
URL: http://lenalarssons.blogg.se/
Postat av: L

- Anna:



Jepp =)

2009-11-20 @ 12:23:55
URL: http://lenalarssons.blogg.se/

Vad har du på hjärtat...??

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (Ser bara Lena)

Har du blogg?

Låt orden flöda... ♥

Trackback