Usch, vill inte sova själv i natt...

Vet inte varför jag blir sån här ibland... Vill inte sova själv i natt... Inte så mycket att göra åt saken, jag vet, och jag borde väl vara van. Trött börjar jag bli i alla fall så förhoppningsvis så somnar jag snabbt?! Och som vanligt så lär ju morgonen komma snabbare än man önskar. Det där med att gå upp tidigt är nog i alla fall något som jag aldrig kommer att vänja mig vid för det är ju så jäkla gott att sova. Finns det något bättre??!! ;) Natti everyone och TACK för att Ni tittar in hos mig. Det uppskattas MASSOR

Katastrof

Dagen idag började verkligen i kaos, och fortsatta sedan i samma anda. Jag försov mig, trots galet högt alarm och 5 missade samtal från Mami. Usch vad hemskt att vakna så... Hela dagen blir sabbad känns det som. Till jobbet kom jag i alla fall och bytte av Stina. Hon berättar då att något har hänt under natten och vi har ingen ström. Mitt första tanke var "Hur faan skall detta gå när jag inte hunnit dricka mitt morgonkaffe idag??!!" Men som tur var så funkade ett uttag i vardagsrummet så jag fick ta ut kaffekokaren till vardagsrummet, så jag vaknade till liv lite. Efter viss terringande från min sida så kom det till slut en elektriker och utförde magi =) FANTASTISKT!! Maten gick att rädda den med... Har fått gjort en hel del vettigt idag, men det stannar i min hjärna. 


Pic by. http://2anewlife.files.wordpress.com/2009/04/kaffe.jpg

Modern Country


Pics by Modern Country, collage by me.

Sicken charmig villa... Åhh vad jag drömmer mig bort... Men en dag kanske?? En dag kanske vi har våran fina vita villa på landet, vem vet?!

Happy - Formex trendtema 12-15 augusti




Pic by. Formex.

"Formex hösttema heter Happy och här hittar vi en stor dos ”Tillsammans”. Vi gör saker ihop, bakar ihop, pysslar ihop, lagar mat, umgås, jobbar, slappar. Vi delar vår vardag med varandra och hittar på nya fester. Vi delar med oss av våra upplevelser via datorn, vi facebookar, bloggar eller twittrar om våra liv, men vi är också mer sociala i det egna hemmet.  
Vi bjuder in till oss och bjuder på oss själva. Samtalet är störst, utbytet människor emellan det som gör livet värt att leva. Vi vill åter vara glada, och vi satsar framåt. Prestige är inte så viktig längre, huvudsaken är att vi ses och umgås.

Vi inreder med våra liv, förälskelser, passionsköp, trogna följeslagare och gamla minnen blandas med sprillans nytt och hemgjort. 
Lantlivsaccessoarer mixas med urbana influenser. Hantverk och ateljékänsla är fortsatt superaktuella. I färgväg blir det pastelliga 50-talsfärger tillsammans med några starkare färger. Här finns småmönstrat, rutigt, randigt, blommigt och en bas av gråa nyanser. 
Kom och fira med oss att vi går mot enklare, ljusare tider. 
Tillsammans".

Höstens trendtema säger;

Inred enkelt, styla inte. Satsa på det du gillar i en härlig personlig, lite galen mix. Inred med livet; förälskelser, passionsköp, trogna följeslagare och gamla minnen. Blanda med sprillans nytt och hemgjort. Lantlivsaccessoarer mixas med urbana influenser. Hantverk och ateljékänsla är fortsatt superaktuella. I färgväg blir detpastelliga 50-talsfärger tillsammans med några starkare färger. Här finnssmåmönstrat, rutigt, randigt, blommigt och en bas av gråa nyanser.

Källa: Formex.


Trendey inspiration

Pics. by Trendey. collage by me.

Tänk vad mycket fint det finns alltså... Speciellt så gillar jag den nymoderna, vita lilla gungstolen med träben. Har ju visat en sån innan, och är helt såld. En sån skönhet skulle gärna få bo hos mig. Skulle inte tvekat en sekund... Undrar vad en sån kostar?? - Men NEJ, nu har Lena skaffat en gungstol och den är kanonfin, så kasta bort de där tankarna illa kvickt!!

Läckraste hallen


Pics by. Inredabloggen, collage by me.

Denna läckra tapet är Pip Chinese Rose Pearl White och finns att köpa på inredabloggens webshop. Jag har beställt hem den (och några fler) som tapetprov och den var såå fin!! Men den är inte gratis, 650 kronor/rullen. Men man väl få drömma lite?!

Bohéme Bohéme... Gotta löööv Bohéme



Nu är även tapeterna till Millisen klara... Kör Bohéme även där. Kan ju inte göra annat känner jag, för jag fullkomligt ÄLSKAR Bohéme-serien. Den är så obeskrivligt läcker att det finns inte... ♥ Så nu skall dom bara sättas upp med ;) Men det kommer när det kommer. Mami är bäst, så det kommer bli skitsnyggt!! Höger vägg skall bli fond, och de andra tre kommer att vara nästan vita. Bilden i collaget är nästan beige, men det är inte riktigt den. *Längtar längtar längtar*

Nu händer det mycket underbart på en och samma gång känner jag, men jag älskart och njuter till fullo. Eller ja, just nu är jag ju på jobbet, som vanligt, men de få stunder jag är ledig försöker jag njuta av. Och sen är det inte fy skam att vara på jobbet heller, när man har ett sånt fantastiskt jobb som jag. Lyckligt lottad känner jag mig ♥

Biomys

På lördag så har jag beställt 2 biljetter till ECLIPSE :) Galet vad jag har längtat efter den filmen alltså... Och min Edward då såklart ;) Läste inne på MammaLenas att hon varit på premiären. Det visste jag ju innan iofs, men jag när hon skrev att den var så grym med så kastade jag mig på datorn och beställde biljetter. Vem jag skall gå med blir en överraskning... ;) Kösss.


Wish you were here...

"So, so you think you can tell Heaven from Hell,
blue skies from pain.
Can you tell a green field from a cold steel rail?
A smile from a veil?
Do you think you can tell?
And did they get you to trade your heroes for ghosts? 
Hot ashes for trees?
Hot air for a cool breeze?
Cold comfort for change?
And did you exchange a walk on part in the war for a lead role in a cage?
How I wish, how I wish you were here.
We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year,
Running over the same old ground. 
What have you found? The same old fears.
Wish you were here."

Pink Floyd - Wish you were here

Galet vad denna låten har satt sig i huvudet på mig alltså... Den spelas på repeat hela tiden och när jag inte spelar den, så spelas den i huvudet ändå ;) Och Lena sjunger med för glatta livet såklart ;)

Ingen vidare lust...

Att blogga, för det vanliga livet går i racerfart just nu och jag hinner inte riktigt med, och mitt huvud skulle jag gärna skänka till högstbjudande... Skall bli så grymt skönt att pysa iväg på semester nu att Ni anar inte. Millisen skall vara hos sin Pappa i drygt en vecka och Rasmus skall vara hos Mormor och Morfar. T sa att Rasmus fick komma han med denna gången, men han stannar hos Mormor och Morfar i stället ♥ Jag kommer sakna ihjäl mig, men jag känner verkligen att jag behöver detta. Behöver komma bort lite och vila upp mig. Bara fokusera på mig själv, och ingen annan. Jag är medveten om hur EGO det låter, men ibland måste man göra saker för sig själv med. Jag har lätt att glömma bort MIG och bara fokusera på andra, men det är inte bra i längden. Man blir bättre om man tar hand om sig själv, och detta gör jag för MIG. Och jag vet att mina fina kommer att må bra av det med. Behöver göra lite vuxensaker med ;) Och en veckas semester tycker jag att jag är värd!! Det kommer att bli så himla fantastiskt, även om jag kommer att sakna ihjäl mig ♥



Nytt hemma



Shakira - Waka Waka Official


Världens bästa ♥



TACK älskade finaste Mami för all hjälp jag har fått idag... Du är fantastisk och jag älskar dig oändligt ♥

K'Naan - Wave your flag

Bäst just nu...


Solen skiner

Och Lena är ledig. Egentligen skulle jag behöva vara hemma och greja på min enda lediga dag, men det känns inte helt lockande när man tittar utanför fönstret och ser att det är jättevarmt och soligt. Massor med färg fick jag i helgen, trots att det var molningt och blåsigt. Solen tittade fram emellanåt och jag brände mig till och med i söndags så på bröstet är jag hot hot hot... Så om jag skulle gå ut idag för jag nog smörja mig. Vill ju inte vara uppbränd INNAN man åker utomlands. Inte efter heller, men bra att grunda. Brun har man blivit och det är så härligt!! Man känner sig så mycket fräschare och att springa runt utan smink är mer regel än undantag. Kan man göra annat än att älska sommaren?? - Tror inte det!! Inte när den är som bäst i alla fall ♥




Smart Lena, smart!!

Jag har suttit hemma och svärt åt min trådlösa anslutning och undrat vad fasen det är för fel på skiten som vägrar fungera som det skall. Och nu... X antal timmar senare så ser jag att kabeln är utdragen :S Smart Lena, smart!!

Fullt upp

As usual... Dagen har flygit fram i en rasande fart och jag ser fram emot kvällen. Fick sovit en stund förut för inatt blev det bara ca 2 timmars sömn, vilket är alldeles för lite. Men sov som en prinsessa gjorde jag den lilla stund det blev ;) Inte alltid man kan göra det på jobbet... Ett härligt bad väntar också, men först skall jag pysa upp och lägga nya lakan i sängen, och somna lillskrutt så Mamman kan sätta igång ;) Kösss.

Fryser...

Behöver värme...

Last day...

Bara natten och morgonen kvar, sedan skall jag traska hem. Denna helgen så gått bra, men det känns alltid lite tungt det sista. Alldeles för lite sömn i alldeles för många dagar. I morgon blir det i alla fall hem till kaoset igen och det skall bli skönt. Måste verkligen börja röja innan jag får mig ett rejält tuppjuck. Har fått kört bort mina fotöljer i alla fall. Det var skönt!! Nu finns dom på jobbet i stället... 

Dagens bästa var i alla fall Pannkakssöndag á la Lena :)



Wish you were here


Älskade saknade



ÄLSKAR DIG och saknar dig så galet mycket!! Mitt hjärta blöder :( ♥

Min fina lillebror


Pic by Johanna

Min underbara vackra lillebror med sin coola antika kamera som han hittat. Grym!!

Bodele - Strandpromenaden


Hej Bloggen!!

Hahaha... Stackars min lilla dotter... Jag försökte få henne att säga "Hej Bloggen" en dag när jag skulle filma henne och i förrgår när jag bara skulle ta ett kort så smilade hon upp för fullt och säger "Hej Bloggen, hej bloggen!!"

Min lilla raring ♥



Papercut - Apollo Drive


Skönheten berättar...


Midsommarafton då...

Nu är dagen här... Och bara för att jag gick in och jobbade en extrahelg så har jag ju fått massor med erbjudanden som jag gärna inte hade missat... Men men... Lite mer i kassan blir det ju och det sitter aldrig fel. Speciellt inte när man är mitt uppe i en stor renovering. 

Hoppas att Ni ALLA har en fantastisk dag!! HUR FIRAR NI DAGEN?? Jag återkommer lite senare, men först måste jag dokumentera och ha lite kvällsmöte... Tjillevippen ♥



Olidligt

Jag sitter och väntar på att en film skall laddas upp på Youtube med min ljuvlis, när hon sitter och läser Moomi med morfar och berättar om alla huvudinnehavare. Men tyvärr så är mitt huvud katastrof idag så jag pallar inte att sitta här längre. Jag har så himla ont och har haft det hela eftermiddagen/kvällen. Inga tabletter hjälper, trots tappra försök, så jag får försöka sova bort det i stället. 

Brunnen har grabbsen varit och borrat idag så nu börjar det hända grejer i mitt badrum. Dessvärre upptäckte jag att dom borrat igenom taket så jag har ett hål i toataket nere. Det verkar inte som om dom har märkt det själva...?! Men jag skall ringa dom i morgon så får dom fixa det. Jag har även varit och hämtat hem mitt läckra golv som jag får visa någon dag. Jag hade tänkt att ha samma uppe som nere, men hittade ett annat som jag inte kunde motstå. Det är så fint och riktigt lantligt. Kommer att göra sig perfekt här hemma... ♥ Ni kan ju bara gissa vilt hur det ser ut. Jag har ännu inte sett något liknande hos någon. Inte ens på bild... Lite dyrare var det, men det får gå. För det var/är verkligen outstanding ♥ Nu blir sängen... Natti mina raringar ♥

Tine K Home

Nu har mycket nytt och fräscht kommit in till nätbutiken Inreda.com. Bland annat små läckerheter från Tine K Home. Snyggt porslin, randigt, mönstrat och i massor med olika färgkombos. Skålar, mjölkkannor, äggkoppar, burkar med lock och muggar. Lampfötter och lampskärmar i snygg kombination. Och även toffsar, eller tassels, som Maria Montazami säger, för att det låter mer elegant. 

Pics. Inreda.com.

Vitt i modern finish

Vitt behöver ju inte endast betyda vit lantligt inredning. Det kan även betyda retromodernt vitt i läcker tappning. Blev helt såld verkligen när jag såg dessa. Så jäkla läckert!! Speciellt gillar jag bild nummer 3. Älskar kombinationen mellan nytt och gammalt. Den stolen är verkligen "to-die-for".

Pics by. Husligheter, collage by me.

Färgstarkt, glatt, pyssel och härligt...

Kör PinkFriday med, och trots att jag själv gillar mycket vitt just nu så betyder det inte att jag inte uppskattar andra inredningsstilar med. Gillar speciellt när inredaren gör sitt hem personligt och sätter sin prägel på det. Lägger till sin egna personliga nisch, med exempelvis egengjorda hantverk. Det är fantastiskt tycker jag!! Riktigt kul och inspirerande att se. Jag har massor med idéer i mitt eget huvud just nu som bara väntar på att förverkligas. Men först skall här renoveras klart och det görs inte i en handvändning!! Så tillsvidare får Ni ha lite tålamod ;) Här kommer ett litet collage som jag satt ihop av bilder jag gillar från PinkFriday


Pics by. PinkFriday, collage by me.

En bild säger mer än 1000 ord

Min kära blogg har bråkat med mig massor igår och idag och jag har inte kunnat ladda upp några bilder. Här kommer däremot en fantastiskt härlig bild som min Mamma har tagit uppe bland molnen på väg till Tunisien, med min lilla kamera. Huuur VACKERT är det inte?!



Följ mig här !!

Många läsare följer min blogg varje dag, därför vill jag bara tipsa Er om denna smarta funktion med bloglovin. Skapa ett konto där, GRATIS, så får du uppdateringar varje gång jag, eller någon annan favoritblogg, uppdaterar med nytt inlägg. Vill du så kan du även få uppdateringarna till din blogg, men det är inget måste. En kanonfunktion är detta i alla fall. Jag prenumererar på alla mina favoriter ;)

Följ min blogg med bloglovin

Puuuhuuuu

Har försökt blogga hela kvällen nu, men den vägrar att ladda upp min en-bild-säger-mer-än-ord-bild. Och det gillas verkligen INTE!! Är det någon mer än jag (?) som har problem med uppladdningen av pics ikväll??

Skit samma, bilden får väl komma till morgonen i stället för jag måste sova nu. Har haft en underlig känsla i kroppen hela dagen som jag inte kan sätta ord på, men den känns inte helt bra. Hoppas att det bara är PMS som spökar och att det känns bättre när jag vaknar i ottan.

IKEA i mitt hjärta ♥

Detta får antagligen följa med mig hem vid min kommande IKEA-tur!! You gotta lööööv IKEA ♥ Det börjar hända lite i mitt badrum nu och på torsdag, i morgon, så kommer dom och borrar ny brunn. Detta ser vi fram emot!! Så i nästa vecka så har jag förhoppningsvis ett nytt badrum uppe :) En tur till IKEA blir det och jag hittade lite (läs:mycket) prylar som jag gillade. Lite utav det har jag satt ihop i ett collage nedan. Allt är till badrummet, utan kristallkronan, för den skall få bo i mitt sovrum. 

Pics by IKEA, collage by me.

LÄNGTAR sååå tills vi skall åka!! Äntligen skall jag få hämta hem en ny garderob. Det är helt sinnes hur mycket man saknar en garderob när man inte har en alltså!! Helt galet, jag har prylar hemma i varenda vrå nu, sedan jag kastade ut garderoben. Usch och fy för oreda!! Det gillar vi inte... Men nu är det inte långt kvar tills jag har det i mina ägor igen. Och mycket läckra sådana med ;)



Vaniljdrömmar


Pics by Sköna Hem, collage by me.

Detta vackra hem finns i Björktjära i Bollnäs och ägs av Sofie Wiik och hennes sambo Andreas Nordh. Ett riktigt drömhem som jag inte skulle tacka nej till. Oerhört vackert!! Paret är med på hemreportage hos Sköna Hem.

En sommerdrøm...

Pics. kjerstislykke, collage by me.

Tänk vilken dröm att ha ett hem som detta. Bilderna kommer ursprungligen från Sköna Hem, men jag hittade dem på kjerstislykke. En fantastisk inredningsblogg med oerhört vackra inspirerade hem- och inredningsdetaljer. Hon är norsk så jag fattar inte mycket av vad hon skriver om, men bilderna är sååå vackra.

Idag har det hänt grejer

Som J och jag har shoppat till honom. Kanonkul :) Speciellt när han verkligen förstår tjusningen med inredning och läckra små detaljer. Även han gillade Alvas Hus. Inte som jag då, men vissa grejer, så det blev härlig nätshopping för våran del i kväll. Nu är jag galet trött och skall snart pysa i säng. Skall jobba tidigt i morgon och måste vara pigg och alert. Allt annat än vad jag är just nu. Natti mina raringar ♥

Tunisien

Jag har ju inte skrivit något om Rasmus och mina föräldrars Tunisienresa än, men det har varit fullt upp. Min lilla mirakelpojke går redan utan krykor, bara 1 ½ vacka efter att han bröt foten. Helt otroligt!! Tunisien var inget höjdarställe enligt mina päron. Maten var smaklös och det fanns ingen vidare shopping. Och trots att det var en all-inclusive-resa så var det inget höjdarhotell, så de skulle inte åka tillbaka dit. Och de är verkligen inte kräsna!! Så dit kommer jag inte att beställa resa i alla fall. Vi får se vad det blir!! Jag är sugen på att åka till Grekland igen, men eftersom vi kommer att ta en sista minuten så får vi se vad som passar. Men V 27 är i alla fall MIN vecka. Min och Linas. 


Pic by. http://www.prinsessa.se/wp-content/uploads/2008/05/tunisien-3.jpg

Plan three - Brush it off


Sublime - Santeria


Zink och franskt is the shit


Även dessa skönheter är från
Alvas Hus.

Det är omöjligt för min att inte drömma mig bort hos dom alltså. Dom har så galet fina prylar. Skall visa lite till J med när vi ses idag och försöka övertala honom till lite heta stuff. Han har grymt het smak så jag tror inte det blir några problems, men man vet aldrig. I kväll kommer han i alla fall... Då skall vi spåna vidare... KUL!!

Hur söta är inte dessa ??!!


Pic by. Alvas Hus, collage by me.

Dessa underbara träskor kan bli dina för 895-899 kronor. Alvas Hus är det som har tagit hem dessa, och de finns nu att köpa i deras webshop.

Ont i hjärtat

Igår så stod det en man mitt emot en mataffär och jag gick förbi honom tre gånger. Sista gången så bara det värkte i hjärtat på mig. Var tvungen att ge honom pengar. Och det värsta var att när jag kom fram till honom så låg det bara en 50-öring i hans lilla skål. Gav honom bara 40 kronor men han blev så lycklig och bugade sig verkligen för mig. En stund senare när jag handlade så kom han gående med en liten burkcola i affären, och när han fick syn på mig så bugade han sig inför mig igen. Och då fick jag dåligt samvete för att jag hade haft bråttom och bara skyndat mig förbi honom de två första gångerna jag passerat. Då hade jag lust att gå till bankomaten och ta ut pengar till honom. Men tyvärr så är jag ju ingen miljonär, och jag hade som tidigare bråttom. Men fy vad det gör ont i mig att se...

Många säger att dom kanske inte alls är så fattiga, men för att stå i timmar ute på sina bara knän i solgasset, så antar jag att det krävs en hel del. Och kan jag hjälpa, om så bara med så lite, så gör jag gärna det. Hoppas att han köper en lott eller något för pengarna och vinner en massa pengar.

Lilla storasyster

Matilda är sin Mamma upp i dagen, om man bortser från att hon är ljus och Mamma Vanessa är näst intill svart. Så himla söt lilla skruttan och självklart skall även lilla storasyster Matilda tas bilder på. Hon var dock lite reserverad ;)



"Fuck me hard..."

Snacka om att jag toklängtar även till att se dessa raringar... Man kan inte göra annat än att älska dom!! Det är lite skumt det där. Jag älskar verkligen musik, men det är just musiken som jag älskar, inte musikerna. Jag vet oftast inte hur många av dom jag lyssnar på ser ut, och skulle jag exempelvis se Takida-gänget komma gåendes så skulle jag inte göra en enda liten refelektion, för jag vet inte hur dom ser ut. Skulle aldrig känna igen dom, trots att jag älskar musiken ;)


Beautyful Baby Jack

Detta är Vanessas och Henriks nytillskott, och fina Matildas lillebror. Sötaste sötaste baby Jack som nu är nästan en hel månad gammal ♥


At Rob´s and Joana´s

På en liten artighetsvisit... Lämna av lite stuff och klunkar lite coffee med mina gullebröder ♥ Danny är här med, och han är mycket bättre idag. SKÖNT!! Har varit nere hos Vanessas Mommy och träffat mina raringar, gett dom presenter och gosat med vackra nytillskottet Jack. FANTASTISKT ♥ Lägger uppå pics sen. Ville bara titta in lite här och säga hej till Er ;) Skall visa Er lite nya stuff sen med. Ett litet tips... De är från krigstiden... COOLT som attans ;)

En rejäl omgång behöver jag få mig

Stel som attsingen är jag i mina axlar... Icke bra alls!! Tror att jag får svänga förbi min underbara massör (-ska) i morgon så att hon får ge mig vad jag tål. En rejäl omgång behöver jag få mig!! Vet ingen som har nyper som den. Träningsvärk var enda gång, men jäkel vad gott det gör ♥


Pic by. http://www.svenskahalsoteamet.se/Bild%20032.jpg-for-web.jpg



What´s the point


Lista á la Lena



Snart

I natt så kommer min älskade lilla prinsbaby och mina päron hem ♥ Jag saknar dom så  jag håller på att bli tokig!! Jag kan lova Er att det kommer kännas tungt att gå till jobbet i morgon bitti. Vill inte lämna min lilla kärlek igen... Helst aldrig någonsin. Men det funkar nog inte så...??!!

Fick åkt förbi lillebroren igen idag efter jobbet. Han är inte frack alls stackarn. Fick i han lite mer mediciner och slängt han i en dusch... (nej, jag duschade honom inte, det gjorde han själv;)). Men han var så risig så jag fick ta med honom hem. Är riktigt orolig för han kan verkligen inte svälja alls, hostar upp flera liter slem och spottar blod :( Sen så har även han räknat timmarna och minuterna tills päronen skall landa så han ville så gärna vara här när dom kommer inatt. Det smittar bara vid direktkontakt så om inte päronen kramar sönder honom så skall det nog gå bra. Nu måste jag nanis. 

Hoppas att ni sover gott mina underbara läsare ♥ Det skall jag göra... I alla fall i tre timmar, sedan kommer min baby ♥ Älskar dig mitt vackra kärleksbarn



Man kanske borde börja köra taxi ??

En engelsk taxichaufför fick en smärre chock efter att han tilldelats motsvarande 2,9 miljoner kronor i ”dricks”. En trogen kund lämnade hela sitt arv till honom och hans fru, rapporterar Orange News.

Don Pratt körde taxi i Newquay i Cornwell fram till det att han och hans fru Gill har fått ärva motsvarande 2,9 miljoner kronor. Den trogna kunden Mary Watson lämnat allt till paret efter att ha avlidit vid 86-års ålder.

 

Damen var kund hos Don Pratt i 20 år, tills hon för runt tio år sedan flyttade till Northampton. Sedan dess har de dock hållit kontakt per telefon. I december gick hon bort och nyligen fick paret ett chockartat samtal från hennes advokat med beskedet att de var de enda arvtagarna.

 

– Jag vet inte vad familjen har att säga, men advokaten var bestämd med att det var hennes vilja att pengarna skulle tillfalla oss, säger Don Pratt.

 

Don Pratt berättar även att fru Watson var en livlig tant och underbar tant som inte tog kritik från något håll. Han fortsätter med att berätta han alltid är vänlig mot gamla människor.

 

– En dag kommer man själv behöva hjälp, säger han.

 

Paret har nu sålt taxiverksamheten och ser fram emot pensionen.

 

– Vi har jobbat dag och natt och planerar nu att resa och göra en massa saker vi tidigare inte haft råd med.

KÄLLA: E24.


Kärlek - För eller emot ??

Idag så var/är det alltså dagen D för våran kronprinsessa och hennes Daniel att förenas i kärlekens namn en gång för alla. Jag hann med att se det sis ta av vigseln och jag satt där med tårarna rinnandes längst kinderna. Oj, så vackra dom var. Helt galet!! Det strålade verkligen om paret och deras kärlek var som en aura omkring dem ♥

Det har varit ett hett ämne deras vigsel och det har varit oerhört mycket skriverier kring huruvida det är rätt eller fel att svenska folket skall betala ett bröllop som kostar så många många miljoner som deras bröllop gjort. Vad tycker Ni?? Borde svenska folket stå för de kungligas giftemål??

Personligen så för jag FÖR monarki, och tycker att det är fantastiskt att vi har en kungafamilj. Att vi sen betalar deras bröllop tycker jag inte är mer än rätt. Hur mycket gör inte kronprinsessan för världen?? Jag tycker att hon och resten av kungafamiljen är fantastiska och jag önskar dem verkligen ALL LYCKA ♥ Och att det sen var tjafs om huruvida vår konung skulle få föra sin dotter till altaret. Ja, det är bara STOR skam. VEM har rätt att bestämma vem som skall ge bort bruden vid vigseln?? - INGEN annan än kronprinsessan i alla fall. Det är min åsikt... 

SÅ ETT STORT GRATTIS TILL KONPRINSESSAN VIKTORIA OCH PRINS DANIEL ♥


Pic by Aftonbladet.

Himlen runt hörnet

Pics by Himlen runt hörnet, collage by me.

Åhhh... Tänk den som verkligen hade Himlen runt hörnet. Tyvärr så finns denna underbara affär i centrala Örnsköldsvik i Västernorrland. Det är liiite väl långt att åka för bara en "liten" inredningstripp tyvärr. Skulle jag däremot ha vägarna förbi, vilken antagligen inte kommer att inträffa så finns dock risken att jag köper med mig hela affären... Om jag skulle vunnit en miljon eller två då vill säga ;)

Underbart


Lady Antebellum med I need you know... Fabulous!!

När man ser

Pics som dessa nedan... Då önskar man att man hade ett vackert litet vitt hus på landet (min dröm). Inte bara att få inreda, utan även att få ligga och slappa i en härlig hängmatta. Två stora ekar med att perfekt mellanrum emellan så man kan hänga upp en vacker hängmatta... Fantastiskt ♥ 


Pic by. NicePresenter, collage by me.

Gör egna tavlor

Jag var inne på MyOwnHome, en fantastiskt sida, och där visar blogginnehavaren hur man kan göra egna fina tavlor, enkelt och billigt. Fantastiskt fina om Ni frågar mig!! Det är blogginnehavarens syster som har gjort dessa vackra på bilden nedan, och jag blir grymt sugen på att pröva detta själv. Hon har använt sig av canvastavlor, som hon målat vita och sedan köpt lätta bokstäver och klistrat på. Även bokstäverna har hon målat vita då i lite slitet shabby chic. Ljuvliga ♥ Detta projekt skall påbörjas så snart jag får tid tänkte jag för jag vill ha sådana i mitt nya sovrum.  

DIY, tavlor, pyssel, inredning, bokstäver, väggord, canvastavla, blogg, inredningsblogg, gör själv
Pic by. MyOwnHome.

Detta skall få flytta in


Pic by IKEA, collage by me.

Beautiful dreams

Hittade ett så fantastiskt sovrum på nätet när jag surfade runt bland inredningsbloggar. Jag kan verkligen knappt bärga mig tills mitt blir klart. Jag toklängtar som en galning... ;) Det kommer bli så himla vackert och jag kommer att sova som en drottning ;) Jag skulle vilja ha en takkrona med. Hittar jag det så kommer sovrummet att bli fulländat ♥ Är inte detta det vackraste Ni sett??!!


Pic by. http://christys-thriftydecorating.blogspot.com/

Hemkommen

Nu har jag äntligen kommit hem från jobbet. Betydligt senare än jag hade räknat med men jag var tvungen att hämta hem min fina gungstol ♥ Och sen så fick jag åka till lillebror och se hur det var med honom. Lyckades få i honom lite vätskeersättning och lite mediciner. Det gör så ont i mig att se honom så här. En hel hink med slemm hade han vid din sida med, och det såg inte fagert ut. Lilla lilla broren. Han är verkligen inte frack. Tur att jag kan sova hemma i morgon med så att jag kan åka och titta till honom efter jobbet. Och sen kommer ju Mamma, Pappa och Rasmus hem natten till söndag, så på söndag kan päronen ta hand om honom. Önskar att de inte visste att han var dålig, så dom slapp tänka på det när dom är i Tunisien. Inte lätt att vara så långt borta från sitt barn, när det är så sjukt. Usch!!

Nej, nu måste jag lägga mig för det blir att åka till jobbet tidigt i morgon bitti. Måste bara berätta en lite rolig sak... Mannen som jag köpte gungstolen av, hade tydligen varit inne på min blogg och såg vad jag hade för inredningsstil, och sa att han hade två koffertar som jag bloggade om för ett par dagar sedan. Dessa var sedan kriget och han undrade om jag ville ha dem för han visste inte vad han skulle göra av dem. Sa att jag kanske ville ha dem som sängbord, eftersom jag bloggat om det. Han hade dom i sin sommarstuga och sa att han skulle höra av sig när han hämtat hem dom. Hur gulligt var inte det?? - Jättesnällt tycker jag!! Och visst vill jag det :) Inte alla som har sängbord i form av två koffertar, som kommer ända sedan kriget. Sen är det ju verkligen inte alla som har en gungstol från 1800-talet heller, men det har nu jag :) *GLAD* 

Här är bilden jag bloggade om med koffertarna...


Pic by MyOwnHome.


På väg hem till mig

Detta fina påslakan- och kuddset är på väg hem till mig. Underbart i vitt med spets, från Jotex.


Pics. by Jotex, collage by me.

Välkommen

Denna skönheten är på väg hem till mig... Det är gungstolen Julia, som är handgjord efter 1800-tals modell. Vackra vackra skapelse ♥

Klicka för att se nästa bild

*LIDER*

Med min älskade lillebror just nu... :( Han är så himla dålig och jag vet inte vad jag skall göra... Han har fått körtelfeber och har så himla ont att han inte vet var han skall ta vägen... Upp till 6 månder kan det hålla i sig och det finns inget botemedel... *GRÅTER* Stackars min lille ♥ Han var hemma en stund förut så att jag fick tvingat i honom lite vätskeersättning och ge honom lite starkare smärtstillande. Älskade älskade lillebror... Känns inte kul att inte kunna vara hos honom nu kan jag lova... :( 

Längtar tills den 30 juni

Då har jag en liten lucka i schemat och den skall jag ta vara på väl... *LÄNGTAR*

Blomsterfägring i föräldrarnas trädgård

Dessa underbara foton tog jag igår i mina föräldrars trädgård, när lillebror Danny, Milla och jag grillade och åt en massa gottigheter.  



Gravid

Har precis fått ett besked som rörde mig till tårar. En vän till mig, som går igenom det värsta en levande själ kan genomgå, är gravid. INGEN förtjänar det mer än dom ♥ Tänker på Er så ofta och är så oerhört glad för Eran skull. 


Pic by. http://mysigkoja.se/wp-content/uploads/44.jpg

Våran vackra bro



Uppdatering skolan

Idag så ringde Inga efter många om och men. Inga är rektor på Dalabergsskolan, och jag har bett att hon skall ringa mig x antal gånger gällande Rasmus mobiltelefon som blev stulen under lärares ansvar. Inga tyckte dock inte att det var skolans ansvar och menade på att det är sånt som händer. Jag sa att om Rasmus hade haft den i fickan eller liknande så skulle vi självklart få skylla Oss själva, men om en lärare skall ansvara för den så förväntar jag mig att den bli återlämnad till honom efter lektionens slut. Vi tyckte dock inte lika på någon punkt och hon sa att skolan inte kunde ta något ansvar för det inträffade, förutom att de kunde polisanmäla händelsen om jag ville. Jag förklarade då vidare att jag verkligen hoppas att det redan är gjort eftersom läraren som ansvarade för telefonen sa att detta skulle ske direkt. Men det var inte gjort!! Jag sa då att det skulle dom göra, och dom SKA ersätta telefonen. Det är ingenting att diskutera. Rektorn var dock i försvarsställning under hela samtalet och kunde inte alls förstå varför skolan skulle ha något som helst ansvar i det inträffade...

Jag blir så jäkla trött alltså. Är det inte självklart att skolan skall ersätta något som försvunnit under lärares ansvar?? Jag har till och med gett dom ett utdrag ur skollagen, men det gäller bara om omhändertagande och hon hävdar att detta inte var fallet, eftersom Rasmus gick med på att ge läraren telefonen frivilligt. Hur jäkla rubbad får man lov att vara??

Fixar inte att hålla ögonen öppna

Så trots att jag sov 5 timmar idag, mitt på dagen, så måste jag kasta in handduken för det här funkar inte. Jäkla skit!! Och att man bölat för det vildaste till Grey´s gör ju inte saken bättre direkt. Skitögon som skall svida på detta viset...

Fy vad fruktansvärt...


Pic by. http://img156.imageshack.us/img156/3179/suza3qt0.jpg

Sveda och värk

Vet inte vad det är med mina ögon :( De svider, värker och känns allmänt överjävliga. Är livrädd för att jag skall ha fått nån jäkla allergi. Har inte haft någon allergi någonsin. Inte barnen heller, så jag vet knappt vad det är. Barnens pappor är näst intill allergifria dom med, förutom mot röda vinbär en utav dom. Mina föräldrar och syskon har heller inga allergier så det existerar inte i min värld.

Så vad 17 kan detta vara?? Hur känns allergi, typ pollen?? Och kan det bara slå till typ när man är vuxen?? Vill vill vill INTE ha fått någon allergi, men jag rädd att det är så för det svider som fasen och jag har svårt att hålla ögonen öppna :(


Pic by. http://www.folkhalsoguiden.se/upload/anna%20ödlund-bilder/allergi.jpg


Inredningsdesigner

J ringde precis och frågade efter hans inredningsdesigner. Nu skall jag iväg på jobb :) Weeeiiihooo vad kul det skall bli :) *PIRRAR*


Pic by. http://decoria.se/wp-content/uploads/Vit-inredning.jpg

Älskade saknade...

Om du visste hur mycket Mamma saknar dig min älskade unge ♥ Lillasyster saknar dig massor med även hon och undrar vart du är. Hon frågar hela tiden "Vatt e Mussmuss vägen då Mamma??"... med en bekymrad min. Hon har ju aldrig varit  i från honom så länge... Hoppas verkligen att jag hör ifrån min lilla kärlek SNART för jag saknar snart ihjäl mig... TUR att det bara är 4 dagar kvar tills dom kommer hem, annars vet jag inte hur jag hade klarat detta...


Annorlunda sängbord

Dessa läckra vitmålade resväskor pryder ett sovrum, som jag önskar vore mitt. Grymt läckert om någon frågar mig!! *VILL HA*


Pic by MyOwnHome.

Häligt badrum

Hur läckert är det inte med dessa badrum?? Älskar allt med detta... Speciellt draperistången/ställningen. Den är grym :) Vill så gärna ha ett nytt badkar nere, men det känns inte som om det ligger i topp på prioriteringslistan. Men en dag så... Däremot skulle inte en variant som nedanstående passa in hemma hos Oss. Men jag har mina aningar om hur jag vill att vårat kommande skall se ut. 


Pic by. Styleroom.

*LYCKA*

Vilken dag vi har haft idag :) UNDERBART!! Soligt och härligt har det varit och vet Ni vad?? - Mitt älskade Ghost Whisperer är tillbaka... *LYCKA* Som jag har längtat :)

Pic by. http://www.theaccidentalnegotiator.com/wp-content/uploads/2008/12/ghostwhisperers03hdtv1.jpg

Jennifer Love Hewitt är någon utav de vackraste människor jag någonsin skådat ♥

Solig dag

Det visade sig att jag inte var själv på jobbet idag, utan min goa kollega Amelie kommer att jobba dygnet tillsammans med mig. Ett barn på kollo denna veckan som hon skall vara med. KUL :) Alltid roligare när man är två!! Min stackars lillebror var på jobbet förut för han har blivit sjuk. Feber, ont i halsen och yrsel. Så storasyster fick ringa till vårdcentralen och boka tid och sen skicka med mitt kontokort. Det var förvisso tomt, men det gick att fixa till ;) Hoppas att han får någon penicillinkur eller nåt så att han blir bra. Han fick tid klockan 10:45 så nu väntar jag på att lillen skall ringa om en timma eller så. Är så himla rädd om mina småbröder och blir nojjig så fort det är något med dom. Vi bestämde att vi skulle träffas och grilla i morgon, bröderna, Milla och jag,  bara han piggnar till lite. Skall bli mysigt ♥ Nu blir det snart aktivitet för Oss. Vi har brandinspektion här så vi väntar på att det skall bli klart...

Sommrigt rosa

Jag har skaffat mig en trappall från IKEA som jag skall måla vit och tapetsera om. Var inne på Room and serve nu och såg att även hon hade ett sånt tips. Här i sommrigt rosa...


Pic by Room and Serve.

Mammas minsta kärlek ♥

Tillsammans med sin nya efterlängtade cykel. Hon är helt förälskad i sin "fina josa cykel"...


Fantastiskt



Pics by JoyForHome.

Vitt vitt vitt

Jag älskar verkligen vit inredning så galet mycket och jag kan knappt bärga mig tills mitt hem blir klart. Eller ja, klart och klart, men tills denna renovering blir klar. Skall bli såå härligt!! Hamnade inne hos JoyForHome och har suttit och drömt mig bort ett tag där nu... 




Pics. JoyForHome

Alvas hus i Lenas hem ♥

Idag så kom sms:et om att mina varor från Alvas Hus fanns att hämta på ICA. Sicken lycka när jag såg det!! Har varit så förväntansfull och har längtat som en galning. Vissa utav skatterna har redan fått sin plats i mitt hem, medan andra väntar på att renoveringen skall bli klar. Fick även en toppenidé att lägga fram Farmors gamla bibel från 1800-talet. Och oj, vad den gjorde sig i mitt fina vitrinskåp. Längtar bara tills jag även har soffbordet i samma serie. Här kommer ett collage av lite pics på hur Alvas Hus pryder Lenas hem...


En dröm

Är inte detta sovrum det vackraste Ni sett?? Sicken dröm att få vakna upp i ett sådant ♥

Pic. http://joyforhome.blogg.se/

Pinsamt!!

Hmm, Lena  tyckte att hon för en gångs skull borde förpacka sig ner till gymmet och röra på fläsket lite. Och eftersom det var tre veckor sedan sist så hittade jag inga bra ursäkter för att avstå. Så jag placerade mig i bilen och körde ner. När jag är på löpbandet så råkar jag tappa luren och det börjar spela för hela gymet (!!!). Snabbt försöker jag kasta mig ner för att fånga upp luren igen. Ett litet tips... Gör inte så här!! När ett rullband är i full gång så flyger man om man försöker sig på detta, och det gjorde även jag :S Pinsamt som satan!! När jag efter att jag kollat in mitt uppbrända ben och knä så var det bara upp igen. Hade inte mage att pysa där ifrån, så där fick jag stå med skammen... Usch!! Nästa gång skall jag förhoppningsvis vara lite mer försiktig så jag slipper göra en sån dundervurpa till...


Pic by. http://fragilex.files.wordpress.com/2009/05/fall-down.jpg

Äntligen

Min älskade lilla tjej har äntligen kommit hem till Mammisen ♥ Jag blir lika lycklig varenda gång jag hämtar henne för kärleken i hennes ögon lyser verkligen och hon kastar sig på mig... "Det här är Millas Mamma" säger hon till alla med ;) Sötungen ♥



Jippi, snart kommer vi!!

Den 8 Oktober klockan 19:30 så kommer Lina och jag åka och se dessa raringar ♥ Biljetterna är bokade och jag är så grymt förväntansfull att Ni anar inte. Inte en konsert har jag gått på och i år är 2 stycken bokade. Pink den 23 juli och Volbeat den 8 Oktober. Jisses... *LÄNGTAR*


Bildkälla: http://tezzablack.files.wordpress.com/2009/02/volbeat4_bw.jpg

Ändrat lite igen

Jag kan ju bara inte låta mina stackars designer vara någon gång. Jag hakar verkligen upp mig!! Så löjlig, för jag tror inte att någon annan stör sig än jag ;) Kanske bara är jobbigt när jag håller på och byter hela tiden?? Men men... Något måste jag ju roa mig med... Jag som aldrig har något att göra menar jag ;) Och nu gillar jag den verkligen. Nu har jag nog fått till alla detaljer jag vill ha. För stunden i alla fall... ;)



Såå vackert


Pic by.
http://skindeepbyjean.blogg.se/images/2009/madamepetite1_33703962.jpg

Hahaha KUL


Bildkälla: http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto/Articles/5223875/normal-main_Full.jpg

Sliten

Oj oj oj vad sliten jag ser ut idag... Känner mig ändå helt OK och har verkligen sovit som en gudinna i natt... Det gillas!! Först nu förstår jag varför folk lägger dyra pengar på en bra säng. Säng som säng har jag trott innan men jäkel vad fel jag haft. Ni sitter jag här nerkrupen i soffan med en go filt och min fantastiskt fina nya vita blommiga cardigan som fick följa med mig hem igår.  



En campic. men ser Ni mina porriga svarta ringar under ögonen?? :/ Undrar vad 17 det kan bero på??

Hittade

Denna oerhört fina på Kikkis nya blogg och jag föll som en fura... Det vimlar upp bilder i mitt huvud och jag kan knappt bärga mig tills jag kan börja inreda J:s fantastiska hus. Vilket hedersuppdrag!! :) En liknande denna nedan kommer vara en given liten detalj som bara ska vara där, vare sig han vill eller inte ;) Nej då, självklart är det hans smak som gäller, men den är grym, så jag tror att vi kommer att komma överrens rätt bra :) *LÄNGTAR*


Bilden kommer från början
härifrån.

Enkla Ting


Pics Enkla Ting, collage by me.

MIO


Pics MIO, collage by me...

Galet trött

Är jag just nu!! Vill bara krypa ner i sängen och glo på en schysst rulle och bara mysa. Men egentligen så behöver jag röjja här hemma. I morgon kommer fuktgubbarna hit och skall börja jobba på mitt nya badrum och då kan det vara snällt att jag åtminstone röjjt undan lite i alla fall så att dom kommer in :/ Avskyr att vara rätt inne i en renoveringsgojja och leva på en byggarbetsplats, men när det är klart så kommer det att vara sååå värt det. Det vet jag :)


Inspiration Helt Enkelt






Pics.
http://heltenkelthosmig.blogspot.com/


Nytt jobb !!

Jag har fått ett nytt jobb :) Jag skall inte sluta på min andra jobb såklart, men jag har åtagit mig ett uppdrag. Jag skall inreda en övervåning på ca 80 m² och det skall bli sååå grymt roligt. I utbyte mot detta så skall jag få nya rör på toaletten och få dom uppsatta med då såklart. Skall bli riktigt kul och jag ser fram emot det massor. Övervåningen är helt oinredd och det finns inte en sak på plats så allt skall köpas nytt och jag skall välja och vraka. Satan vad grymt när det för en gångs skull inte är jag som behöver dra kortet ;)



Pics. http://roomservice.blogg.se/
allrum6
Pic. http://fjodorochvixhen.wordpress.com/hus-och-inredning/husbygge/
[ägg+4+x.png]
Pic. http://heltenkelthosmig.blogspot.com/2010/03/agg-beskrivning.html

Kvarters

Igår var det dags för Oss tjejer att slå våra klackar ihop på en sen middag på Kvarters. Gött som fasen var det, fast jag blev grymt besviken på sizen. Jag var inte alls hungrig igår eftersom det var sent, och jag ätit mycket under dagen. Beställde in en skagentoast, men det var det minsta jag någonsin skådat. Gott som fasen var det, men jag hade kunnat ätit minst 10 stycken om jag skulle bli riktigt mätt, så det fick bli en pizza en timma senare med ;) Kul var det att träffa alla i alla fall, men när vi skulle ta en tur till Mårtens senare så blev det som alltid... Man tappar bort varandra... Men men, det får vi la leva med ;) När jag har fått i ordning min renovering hemma så skall jag minsann ha hem mina tjejer hade jag tänkt. Antar att det blir i Augusti någon gång... Vi har galet skoj ihop men vi syns allt för sällan. Men får jag bara i ordning här hemma, så jäklar. Då skall jag ha bjudningar ♥


Pics av Lotta.

Lyx

Jag har precis varit och vinkat av min lilla man... Nu väntar en veckas all incluesive i Tunisen ♥ Inte alls avis!! R undrade sa att han trodde att Mormor och Morfar inte tyckte om mig eftersom bara han får åka med på resa. Sötgöte ;) Nu skall jag snart krypa ner i ett hett bad och bara njuta. Fatta att jag kommer att sova själv inatt för första gången på jag vet inte när... Sweet!

Finaste vackraste tappra riddaren ♥



TACK för alla sms, samtal och kommentarer. Det värmer massor!! R tycker att det är jobbigt, men är sååå duktig. Hoppar runt nu som om han inte gjort annat. Anledningen till hans brutna fot var att han att uppe på ett fotbollsmål (fråga mig inte varför) och en pojk sköt en boll i huvudet på honom så att han tappade balansen och föll baklänges ner ca 2 meter och landade på foten. Mycket oturligt och speciellt nu när han skall till Tunisien stackarn. Det är nog det som är det värsta!! Han oroar sig för att inte kunna njuta av resan, men det får vi verkligen hoppas att han kan ♥

Bruten fot :(

Vi har suttit på akuten hela kvällen, Raz och jag. En bruten fot löd domen :( Kom precis hem, och R är helt förtvivlad stackarn. Han som skall till Tunisien och allt på lördag!! Jäkla skit, snacka om att timingen kunde vart bättre... Kryckor ett bra tag fram över... 3-4 veckor i alla fall beroende på hur det läker... Foten var för svullen för att kunna gipsas sa doktorn. Stackars min baby ♥

Para los niños



Rasmus har nu fått sin efterlängtade klocka som avslutningspresent och han blev överlycklig. Det skall vara coola klockor numera, inte barnklockor. Det var inte allt för längesen jag köpte en till honom, men det är väck. Denna skall jag nog sätta larm på eller nåt ;) Skulle egentligen ge den till honom i morgon, men JAG kunde inte vänta :p

Till Millisen blev det en cykel med stång, trots att inte hon har avslutning. Hittade en hyfsat billig... Dom andra jag sett har legat på 800 och det tycker jag inte är OK för en trehjuling som används så kort tag. En Moomi blev det med... Milla är ju besatt av Moomi och hon har en liten hos sin Pappa som får följa med överallt, hit, dagis, ute osv. Så det var änna dags att hon får en och ha bara hemma, och att hennes andra får bo hos hennes Pappa. Annars blir den inte långlivad, gissar jag. Svårt att hålla reda på den lilla rackaren. Nu skall hon i alla fall få Moomi-Mamman. Hon kommer att bli såå LYCKLIG!!

Yeeeeeiiiieee... *LYCKA*

Jag fick precis tag i Alvas hus och pratade med en jättehjälpsam tjej vid namn Sanna (intressant för Er att veta ;)). Jag förklarade för henne att jag precis efter jag klickat iväg min beställning, fick syn på den underbara beende madonnan. Förklarade även att jag letat med ljus och lykta efter en sån så länge, och att den är to-die-for. Sanna i luren förklara att självklart kan hon hjälpa mig med detta. Hon lägger till den på min beställning och drar av 10 % även från denna + ingen frakt. Ljuvligt!! Så denna skönheten är nu min!! Betalningen tog hon bara över telefon, snabbt och smidigt. Det kallar jag servis :) Är så himla glad just nu!! Lite böner är var jag kommer behöva idag inför dagens utmaningar... 

Madonna - beende
Bildkälla: Alvas hus

Fuck fuck fuck

Min jäkla skitlur ringde inte i morse, vilket betydde att jag försov mig, vilket inte är bra för rutinernas skull. Är så grymt trött på denna nu, så nu skiter jag i att det är bindningstid kvar på mitt abbonemang. Efter att jag handlat för jobbets räking idag så åker jag ut till TORP och skaffar mig en ny. Den här oberäkneliga skiten skall jag kasta i bäveån... Så det så!! 



Mogen frukt

Man plockar ju inte frukten innan den är mogen, för då är den inte speciellt god, eller hur?! Så långt är vi överrens va?? På samma sätt så borde man ju inte bajja innan man är riktigt bajjenödig?! vissa sitter ju och "njuter" i en halvtimma-timma på dass, innan dom är klara. Vad är grejen med det alltså?? Har funderat på det ett tag faktiskt. Själv så bajjar jag inte om jag inte är riktigt bajjenödig, för varför sitta där och krysta när man inte behöver liksom?? 

Förstår inte grejen med det där... Någon som känner sig manad att förklara bajjandets mysterie för mig?? Det var i alla fall allt för mig idag... Mina sista tankar innan min date med JB, för nu skall jag lägga mig. Något jag borde ha gjort för minst två timmar sedan, med tanke på attjag skall upp 05:00 i morgon... *Huuu*

Ett inre lugn

När jag för första gången befann mig ute i skogen så undrade jag hur jag, som är den mörkräddaste varelsen som går i ett par skor, skulle kunna spendera en hel natt här. Men det gör mig ingenting längre. Det spelar ingen roll att jag kan få möta en mus eller massa spindlar och andra kryp finns överallt, för här ute så är allt så fridfullt. Här är allt så tyst. På sin höjd att man kan höra en bil åka förbi ute på stora vägen, men annars är det bara tyst. Allt är så fridfullt och runt och kring finns bara skog, mark och tystnad. Ljuvligt är det, och jag tror att när jag kommer att köpa ett hus, så skall det ligga lite avskilt. Inte helt mitt ute i ingenstans, men ändå inte mitt i smeten. Jag behöver mitt lugn, och är det lugnt runt omkring, då är jag lugn i själen ♥ Alla har vi våra olika sätt att finna vårt inre lugn... Och mitt finner jag lättast när jag är med dom jag älskar, mina barn, min familj och mina vänner. Men även när jag är själv, och speciellt då det är lugnt omkring mig. FRID...


Bildkälla: http://wendyusuallywanders.files.wordpress.com/2009/10/peace.jpg

Mera kakfat


Bildkälla: http://ellasinspiration.blogg.se/category/mina-kakfat.html

JAG BARA MÅSTE HA ETT !!

Alvas Hus

Eftersom jag älskar inredning över allt annat, när vi pratar materiella ting alltså, så satt jag och sökte som så många gånger förr, på inredningsbloggar och hittade denna guldgruva helt enkelt... ALVAS HUS. Det är som om dom har tagit "min" stil och samlat allt som jag vill ha under ett och samma tak (läs: cyberrymd). Jag är helt frälst... ♥ Och som Ni förstår så var ju en beställning ett måste. Och inte nog med det... Jag får 10 % av dom med för att jag visar deras logga i min blogg :) SUPER!!

Bilder ALVAS HUS, kollage by me.

Det fanns en grej som jag missade som jag har letat efter länge, som skall få bo i mitt nya sovrum fast den hittade jag efter att beställningen gått iväg tyvärr...

Men en sån här fin måste jag skaffa mig...

Madonna - beende
Bildkälla: http://www.alvashus.se/

Hmm... Undrar om man får inflyttningspresenter när man flyttar in i ett nytt sovrum?! ;)

Sommar



- När den är som bäst... Varm, solig, blommig och härlig. Och vid kusten då såklart ♥

Ändrat lite smått bara...

En annan header gjorde jag... Den som Kikks la in var superfin, men det stod "Mina Underverk och Vårat liv". Inte för det för det, för jag bloggar ju om vårat liv, men det hette ju min förra blogg. Så denna får det bli nu ett tag i stället. Men känner jag mig själv rätt så kommer det nog inte dröja allt för länge innan jag byter igen ;) Tjillevippen!!



Åhhh Kikks ♥

Jag lät min lilla Kikki, Rasmus bonusfaster, göra om min design igår. Gav henne rätt fria händer, men sa att jag ville ha rosa, vitt och kanske lite grönt. En romantisk stil i alla fall. Sedan att jag ville ha headern över wrappern och siden vid sidan om, om det klarade hon ju klockrent. Bara en liten minisak, bloggen heter ju inte Mina Underverk och vårat liv längre, men det är inte hela världen. Jag skriver ju om Oss så ;)

TACK älskade finaste Kikks för hjälpen, mitt i min egen bloggdesignstorka ;) KUL att få in någon annans idéer lite med... Du är underbar hjärtat!! Pussss.



Nostalgi


To die for

Hittade dessa oerhört fina på http://ellasinspiration.blogg.se/ och jag vill sååå gärna ha en sån... Hon är ju oerhört duktig!!




Och det bästa av allt är att dom finns hos GRÄDDELIN. Samma affär som jag köpte min fina klocka i. Blir nog ett besök dit snart igen :)

Hmm

Har redan smällt i mig en kebab med pommes idag, men frågan är om man skall satsa på en till?? Jag känner mig lite småhungrig och Raz rörde knappt sin... Tåls att tänka på på väg till kylskåpet ;)



UPPDATERING... Den slank ner även den ;)

Idag är jag en härmapa


Blivande hallen ♥



Jag tror med 99,9 % säkerhet att dessa möbler, ovan, kommer att pryda min hall. Var helt inne på HEMNES-serien innan, men den hade fel mått när jag mätte. Så ASPELUND kör jag på istället. Helt rätt mått och bara såå läckert!! Tror det kommer bli gubbsnyggt!! Nu väntar jag bara på att få svar från banken gällande om min låneansökan gått igenom. Men det kan nog dröja lite med tanke på att jag skickade in den idag ;) Snickaren som jag skrev om kommer jag inte att anlita, för det blev alldeles för dyrt så det blir ingen renoveringsstart denna veckan som var tänkt innan. Jag skall istället vänta en månad och få det betydligt billigare gjort. 

Väntade på svar från Miljögolv med, men inte heller denna gång ringde dom när som skulle, så jag tog saken i egna händer. Ett oanständigt prisförslag fick jag så det tackade jag nej till. En ny mattläggare kommer på torsdag och skall ge mig ett preliminärt prisförslag, men det han gav över telefon lät bra. Fyra tusen under vad miljögolv ville ha. Mucho better!! Så denna vecka skall förhoppningsvis generera i mer konkreta svar, så jag kan starta mitt bygge på riktigt. Avskyr att ha sängar och andra möbler lite var som stans i lägenheten. Det gillas inte!! Men försöker tänka på att det blir fint när det blir klart :) Då orkar jag ett tag till ♥


Massage X 3

Massage X 3 blev det igår för jag kände  mig verkligen inte på topp!! Men att få hem mina raringar lyste upp min tillvaro, trots att jag hade lust att sälja dom på kvällen när dom vägrade somna... Bägge barnen var så lyckliga igår när Mammisen kom hem. Mina små skönheter. Raz kastade sig på mig i soffan när han kom hem från skolan, men sen pös han ut och lekte med kompisar rätt fort. Millisen släppte inte sin Mamma ur sikte på hela kvällen... Tog kort på Oss när hon låg i mitt knä. Tycker verkligen det fångar hennes känslor och jag älskar kortet ♥ 

Finaste ungar vad lycklig jag är över att jag fick bli just Eran MAMMA



Nytt Para Mi


Blä blä blä

Jag är alldeles för trött för att ens stå på benen, så egentligen borde jag gå upp och lägga mig. Men där uppe finns två huliganer som ännu inte har somnat och jag vill gärna ha 2 minuter för mig själv i lugn och ro innan jag lägger mig. Min helg har varit den längsta någonsin och det har känts riktigt motigt stundtals. Nu är jag i alla fall hemma vilket är oerhört skönt, även om det finns 1000 grejer att göra...

Ha ha ha...

Vaken och alert är jag!! Skall köra lillkillen till skolan innan dagen fortsätter med ett gäng möten... Men innan dess skall jag klämma in ett solpass ;) Det gillar vi!! Måste döda en timme emellan och då passar solariet bra. En vattenmassage blir det med som grädde på moset ♥

Fick ett mail på fejjan i morse med av en vän. Hon frågade om jag hade lust att komma till henne och hennes blivande man på en blinddate ;) Men så kul skall vi inte ha. Det är inte min grej!! Jag är en mes när det kommer till sånt och träffa en spritt språngande kar på en blinddate... Njeee!! Men det var lite sött måste jag erkänna.

Have a fab day everyone... ♥ Nu måste jag rappa på!!

Slut...

Så jag återkommer i morgon...



Heaven or hell


Två steg i rätt riktning

Idag har både "fuktgubbar" och snickare varit hemma hos mig. "Fuktgubbarna" skulle mäta och kolla hur mitt lilla badrum mår uppe. Det mådde rätt OK, men trots att det gått igenom besiktningen så skall det avfuktas/torkas i två veckor innan målare kan komma och greja. Men bra kommer det bli tillslut i alla fall :) *TOKLÄNGTAR*

Sedan kom ju snickare för att göra en beräkning på vad allt kommer att gå på... Det skall läggas nya golv på hela övervåningen, nya vita listor, foder och dörrar överallt, samt att det skall tapetseras i mitt sovrum. Det kommer bli galet läckert när det är färdigt tror jag, men just nu lever jag på en byggarbetsplats och detta är bara början. Själva arbetet har ju inte ens börjat än :p

Efter en lång bilresa

Så är jag grymt trött, hungrig och förstig. Fattar inte varför jag blir så trött av att köra bil, men jag håller på att somna och får verkligen anstränga mig för att hålla mig vaken :/ Icke bra!! Haft besök av "min" snickare idag... Berättar mer om det sen!! Snart skall "jag" renovera som bara den ;)

*LÄNGTAR SÅÅÅ TILLS DET BLIR KLART*

Kärlek vid första ögonkastet

När jag först mötte denna nya skönheten, som numera hänger i mitt kök :)



Blomsterfägring


Affordable luxery

Åhhh vad jag vill ha heeeela denna kolletionen. Så fantastiskt fin ♥ Dessa är bara ett litet urval som jag tagit fram...


Pics. by Lindex, collage by me.

Att älska...



Volbeat - I ONLY WANNA BE WITH YOU

Insiktsfullt

Bildkälla: http://4.bp.blogspot.com/_VilZj6CIYcY/TAa2aMKXPWI/AAAAAAAAEsg/sL2lBELwZzA/s1600/hopeful-quotes-23.jpg

Beslut

För ett par dagar sedan så damp detta ner i min brevlåda och det förgyllde min dag...

DARLING DARLING DARLING

Du, jag, Turkiet i sommar - BOKAT!! Saknar dig, men har det toppen, god mat å dryck, trevligt folk, bra väder och roliga utflykter. Har haft en orm (stor) precis bredvid mig! Nu blir det stranden! Puss å kram Lina.

Åhhh vad glad jag blev!! Och mer har vi pratat om det, så V 27 så pyser vi. Min underbara Lina och jag. Jisses vad galet kul vi kommer att ha det :) Fantastiskt!! *LÄNGTAR* 


Bildkälla: http://cissa.blogg.se/images/2007/turkiet_antalya1_1179579125_10167114.gif

Confused


Bildkälla:
http://palea.blogg.se/images/2009/confused-pic_56193357.jpg

På måndag släpps biljetterna

Och detta betyder förhoppningsvis att Lena och Lina skall på Volbeat den 8 oktober när dom kommer till Götet :) JIPPI!!

Bildkälla: http://dansantakossan.blogg.se/images/2008/volbeat_22376664.jpg

Snart nytt badrum även uppe :)

Dessa som jag lagt upp nedan är den hetaste kombinationen. Antagligen blir det den för när jag såg denna kombo så fastnade jag direkt :) Vad tror Ni...?? Jag tror att det kan bli grymt läckert ♥


På mitt köksbord

Står dessa ljuvliga skönheter och sprider sin underbara doft i mitt kök ♥


Bättrat på brännan



Trött, sliten och osminkad, men det får Ni leva med. Det gör ju jag ;) Men ser ju det viktigaste i alla fall... Att jag har blivit lite bruuun ;)

Klockrent

Bildkälla: http://bloggen.fi/pimples/files/2009/12/hemmingsson438_277520w.jpg

Guilty as charge

För ett tag sedan så gick lilla papegojan runt och sa "haan" (faan) varje gång hon kom ifrån sin Pappa och jag trodde att jag skulle bli tokig. För ungar som svär är varken gulligt eller coolt, även om vissa tycker det. Fick jobba med det massor, men tillslut försvann det. Det värsta var att hon sa det i var och varannan mening för hon hade hört det så mycket att hon inte fattade att det var något fel... Hon kunde komma och säga... " Fy faan sa jag Mamma..." Och ett stort leende på läpparna, som om hon gjort något riktigt bra... Men nu är det borta som tur är och jag hoppas att det får fortsätta så :)

Idag var det dock MAMMAN i familjen som borde få käpp på fingrarna. "Jaaaa, visst fasen..." kläcker jag. Jaaa, visst fasen kläcker den lilla papegojan efter... Ooops... Fick förklarat för henne att man inte säger så, och hon verkade inte tycka att det var ett kul ord heller. För än så länge har det varit tyst på fronten så jag hoppas att det inte kommer igen... ICKE POPULÄRT MED SÅNT SPRÅK!!


Usel kvalitet, jag vet... Sorry!!

Glömde kameran

Och det sög, med tanke på att vi har haft världens dag ute på Bodele. Milla doppade sig, även om det inte riktigt var meningen ;) Hon snubblade :D Det var inte riktigt så varmt i havet som i sjön så det blev inget bad för mig. Men ett par goa timmar i solen blev det och fick bättra på brännan lite. Lilla kameran var med, men var minneskortet med...?? - Nix!! Skit också!! Men bilderna finns i mitt huvud i alla fall och det räcker långt. Synd att jag inte kan dela med mig av dom bara... Nu skall vi traska bort på goa grannarna och äta lite kvälle med goingar ♥ MUMMA!!

Var en stund på Dalabergsdagen förut med. Mest för att Mormor var där, så jag fick ge lite pengar till kyrkan. Viktigt tycker jag. Men som sagt... Kvälle var det ja ;) Tjenis!!

RSS 2.0