Nu kan man t o m...


FLÄTA den vackras hår =) Finaste lilla princesstjejen ♥

Hi hi hi...

Fick ett samtal idag... Det var en viss Fruga som ville prata med Mrs Cullen ♥ Hi hi hi... Så störtskön ibland min fina!! Glad bidde jag av att höra hennes röst. Hon ringde precis när jag hade hämtat barn i Götet. Men det var inte det lättaste att hitta idag. Söt som hon är så erbjöd hon sig att följa med om hon inte hade jobbat sa hon. Då var jag ju redan där iofs och jag kan ju inte ta med mig andra när jag jobbar, men det var gulligt att erbjuda sig.
När jag hämta/lämna barn så får man besöka det ena stället "knepigare" än det andra. Fast detta var egentligen inte så svårt när man väl fick till det, men jag tycker det är krångligt med gatorna där. De är svåra att hålla reda på gatorna i Göteborg!! Men lycka var det när jag fann Odenplatsen i alla fall. Då hade jag något att utgå ifrån och en kvart senare så hade jag funnit mitt mål ;) SKAM den som ger sig!!

Ännu en gång ... ♥♥♥

Jag är hopplöst sprudlande förälskad... Ännu en gång... ♥♥♥


MRS Lena Cullen.... Ja, det låter rätt bra ;) Eller vad tycker Ni?

Btw... 10/10. Behöver inte säga mer... *LOVE*

Prinsmys

Nu är det prinsmys som står på schemat. Mamman har en date med sin framtida man Edward ♥ Är det någon som vågar sig på en gissning på vilken film det är som gäller?? ;)

Designmissbrukare??

Jag vet verkligen inte vad det är för fel på mig, när det kommer till bloggdesignen? Jag blir ju aldrig nöjd. Jag kan kommer på olika nya saker hela tiden, men får det aldrig riktigt som jag vill ha det. Egentligen så vet jag inte hur jag vill ha det, för oftast blir jag nöjd precis när jag gör det, men sen dröjer det inte länge tills jag tröttnar... *Irriterande* DENNA får i alla fall bli min nyårsdesign!! Den får duga ;) Designmissbrukare?? Är det jag det?? ;) Denna är i alla fall mer JAG, mer stilren är den förra, så jag tror att jag är ganska nöjd i alla fall.


Finally

Jag har varit lite smått neurotisk det sista, för jag har haft en låt i huvudet så länge, men utan att hitta den. Så igår, som en blixt från klar himmel, så ringer min underbara kollega Linas telefon. Och vilken signal har hon på luren?? - Jo, visst f**n har hon MIN låt!! =) Volbeat - Maybellene i Hofteholder



Thanks dear!! *ÖVERLYCKLIG*

Hello kvällen

Är på jobbet och har haft en toppendag/kväll. Hade tänkt att blogga lite innan jag går och lägger mig, men känner mig gubbtrött trots att jag sov många timmar inatt. Och klockan kommer att ringa 06:30 i morgon så jag behöver mina timmar av skönhetssömn. Så jag ville bara säga god natt och läska Er lite med genom att berätta att vi skall äta LUTFISK hos Mormor i morgon, barnen Mamma och jag =) Det Ni!!

Pösss mina goingar!! Hoppas att Ni mår lika bra som jag ♥

Lite designkorrigering och andra funderingar

Jepp, bloggen var för kladdig. Och egentligen vet jag inte om den fortfarande kanske är det. Jag har inte bestämt mig... Snart måste jag pysa till jobbet och det är lite som måste fixas innan.  Jag har skruvat ihop Millas spis med som hon fick i julklapp. Sötungen kan nu laga egen mat, så om jag har tur så låter hon min spis vara nu?! Jag längtar sååå efter det nya året nu, så jag kan få gå på mitt riktiga schema. Måste ha mer tid hemma känner jag!! Mitt hem måste prioriteras MER. Annars fungerar inte jag riktigt!! Just nu är det lite för rörigt känner jag. Nedervåningen är OK, men inte övervåningen och där måste det vara god feng shui. Både i barnens sovrum, i mitt sovrum, i hallen och på toaletten. Men som sagt, 2010 får komma först, för nu måste jag jobba året ut förutom onsdag...

HUR MÅR NI MINA VÄNNER?? Jag får dåligt samvete när jag inte hinner med att uppdatera mig om Era liv på samma sätt som innan:/ Men år 2010 är ett år med möjligheter... Det känner jag på mig. Och det är också ett år som jag kommer få mer tid över att planera min tid bättre. Och tiden som jag "får" kommer läggas på mig själv, mina barn, mitt hem, min familj och mina vänner.

År 2010 kommer att bli ett fantastiskt år ♥

Hetaste brillfodralet

Och VEM är ägaren till detta, om inte JAG JAG JAG =) Tack snälla Robbie!! Du känner din kära syster sååå väl ♥

12 timmar

12 timmar har jag sovit inatt. Var verkligen tvungen att stupa tidigt igår för jag var så trött att jag inte visste vilket ben jag skulle stå på. Irriterad som fasen var jag med. Idag fick jag sova länge och det blev minst 12 timmar i alla fall =) Så jag är utvilad inför dagens jobb. Skall köra hem barn det första jag gör när jag kommer idag. Känner mig sådär sugen på det, men jag kan ju inte bojkotta körningen och totalvägra bara för att man har behövt sitta fast i några timmar. Kan bara hoppas att vi får nya bilar SNART!!

ÄLSKAR min nya fina lampa ♥


TACK igen underbaraste Mami och Papi... Och inte bara för lampan. Ni är det finaste som finns ♥ *ÄLSKAR ER*

Pissskitvägar och plogh**veten

Jag hatar verkligen att köra bil i detta väder. Isgata på vägarna och man kan hålla ca 70 km/tim på motorvägarna om man vill överleva. Kul?? - Inte speciellt!! Och det senaste dygnet har jag varit tvungen att köra bil i ca 10 timmar... *HATA HATA HATA* Ni vill inte veta hur många av de timmarna som vi suttit fast i drivor och inte kunnat ta Oss någonstans. För tror Ni att någon plogjävel kommer och plogar pordentligt?? - Noooooo!! *Grrr* Jag har sovit 2 (!!!) timmar inatt med till råga på allt. Jag som behöver minst 8, gärna 10-12. Och som grädde på moset fick jag precis ett glas vatten över mig... Kattjävel!! Tror detta var allt för nu... Jag är inte på världens bästa humör, om det nu var någon som missade det??!!

Whooohaaaa

Shit vad vi har suttit fast idag... Allt som kan hända har kunnat hända när vi skulle hämta barnen idag. Det som vanligen skall ta 1,5 timme har istället tagit 4 timmar. Vi har suttit fast i snödrivor läääänge och kämpat för glatta livet. Det är verkligen isgata ute och resultatet av detta = KAOS. Puuuuh!!


Vi bor i en IGLO

Vädret i våran lilla stad är helt galet. Det bara snöar snöar snöar och åter snöar... Snart måste jag pysa till jobbet med och jag hoppas att det kommer att gå vägen. Måste åka till TORP innan med!! Igår fick jag vända på vägen ut eftersom vägen blockerades av poliser och ambulanser, på grund av olyckor. Inte konstigt med tanke på att vi numera näst intill lever i en iglo, men att vissa inte klarar av att köra bil därefter.


Nu måste jag börja göra i ordning mig för jag ser ut som sju svåra år för jag börjar ju klockan 15, som sagt. Och Eltons toalett måste rensas med. Och så var det ju TORP sen. Fick med mig en klänning i fel strl igår. Jag prövade en small och den passade skitbra, men av något skev anledning så kom jag hem med en x-small. Hur 17 det gick till är en gåta?? Men men... I morgon klockan 09 när jag slutar så åker jag direkt till götet och hämtar hem mina kids ♥ Har saknat dom sååå ♥

Hett i kylan

Detta kom jag hem med efter min härliga lilla tur på TORP. Mmm, sicka kap jag har gjort!!
Speciellt förälskad har jag blivit i min nya underbara päls... Lööövly =)
Men det var ju mer tröjor ju... Glömde två stycken ;)

1351762 Hihihi, hela Uddevalla är

680d4cfeefacf50672b51ccf5516881e.png

Kolla varifrån!

Hihihi, hela Uddevalla är täckt av snö upptäckte jag när jag kom ut:) Mammas och Pappas hus har visst blivit vitt istället:) Myyys...<3 *ÄLSKART*


Nästa

Jag tror att det blir TORP en sväng för min del =) Jag måste byta en julklapp som Milla fick dubbelt av och sen kika lite med =) Men först... Julmat med Mamms och Papps.

Hi hi hi... Måste berätta en rolig sak!! Men risk att Pappsen stryper mig... Men han är rolig min Papps så jag tror att han bjuder på denna...

Han fick väldigt väldigt ont i magen inatt, men problemet var bara det att strömmen gick hemma hos dom, så han fick sitta på toaletten och ha ont med levande ljus... *ASG* Kunde inte göra annat än gapflabba åt eländet. Självklart tyckte jag synd om min älskade Pappa, men lite kul var det allt ;)

Äcklad

Av mig själv just nu... Jag som i vanliga fall är så sund och härlig *ler ironiskt* har suttit och mölat paradischoklad hela kvällen och känner mig sååå äcklig!! Nu får jag gå och lägga mig för här kan jag inte sitta och glo. Usch!!

New makeover...

Nästan färdig med min nyårsblogg, men inte riktigt än. Jag vet inte riktigt hur det sista skall se ut än, men det kommer... Gillart so far i alla fall ;) Vad tycker Ni??


Christmaspics ♥

En fantastisk julafton med min fantastiska underbara familj. ÄLSKAR ER ♥

Hjälp med google chrome... NÅGON??

Jag bytte webbläsare till google chrome och är supernöjd, förutom EN sak!! Jag kan inte göra mellanslag i bloggen. All text kommer i en klump... Whyyyyy????? Pleace, HELP meeeee!!


Behövligt

Ett hett bad och levande ljus väntar, sedan kommer bilder och sen en rejäl renovering av bloggen. Som jag har längtat... Men jag har hållt mig rätt länge denna gången utan att byta design i alla fall. Tycker jag borde få en stjärna i kanten... Tycker inte Ni det?? ;)


I´m back

Men orkar inte riktigt blogga än. Har lämnat barnen i Göteborg och det var helt GALET att köra dit alltså, vilket väder. Men jag överlevde denna turen, även om det var med nö och näppe. Seee U om en stund. Jag måste slöa lite först ;) Hoppas att Ni haft en fantastisk JUL för det har verkligen vi. Och jag hade visst varit väldigt väldigt snäll i år, även mina barn ♥ Bilder kommer också sen... KÖSSS.

Från Oss alla till Er alla...

Vill jag önskar Er, mina underbara läsare, en riktigt GOD JUL =)


Jag är skadad

Jag får springa runt med bandage... Jag kan knappt röra tre av mina fingrar på högerhanden. Igår när jag var på Överby så bara det sprack till i handen på mig. Det kom från ingenstans och det kändes som om någonting exploderade i min hand och strålade ner i handleden. Skitläskigt var det!! Antagligen fick jag någon liten spricka eller nåt när jag ramlade på isen i förra veckan som nu har flyttat på sig. Ont som fasen gör det stundtals och man känner sig verkligen handikappad när man inte kan använda högerhanden ordentligt...
Men men... Det gör ingenting för det. I morgon är det julafton (egentligen om bara 2 minuter) och dagen kommer att bli helt fantastisk. Jag kommer vara omringad av alla jag älskar (inte riktigt alla men...) och jag tror verkligen att allt kommer att vara lika perfekt som alltid. Mina underbara vackra barn, min fina familj/släkt och en stämning som inte ens kan mätas... *LÄNGTAR*

Nödvändigt ont

Jag är trött idag känner jag och har inte hunnit landa än, trots att jag gick av måndag morgon. Icke bra alls!! Känner mig lite smått ångestladdad med, men det är under kontroll. Jag har lärt mig att hantera den bättre nu... Jag skulle verkligen behöva ut till TORP idag och bara det gör mig spyfärdig. Men det är ett nödvändigt ont inför julen. Om det ens är möjligt att kunna ta sig dit vill säga? Det kommer att vara så tjockt med folk att jag vet inte vad. Men jag måste verkligen köpa mig ett nytt minneskort till kameran för det är helt mysteriskt borta. Både min 2:a och min 4:a. Jag har letat överallt och jag hittar det verkligen inte :/ Jag börjar tro att jag har små troll hemma eller nåt som gömmer mina prylar...?!

Tom Petty & the Heartbreakers - Free Fallin'


Sååå jäkla skön låt... Löööv it!!

Buhuhuhu...

Nu är våran fina gran inte så fin längre. Terroristen fick för sig att kramar granen och håll på att få hela över sig. Vi lyckades lyfta upp den igen, men nu får jag den inte rak. Har varit i VBG och THN hela dagen och är grymt trött och det första hon gör är att sabba granen, som jag dessutom hade köpt extra fina nya kulor till idag med... *Grrrr* Missen i ögat blev jag ju=(


1351762 Om några känner sig manade

0-1c7b95678f9f21f8806ade80d9761b2d.png

Kolla varifrån!

Om några känner sig manade, så vet ni vart barnen och jag finns. Och vi vill Jättegärna ha sällskap:)


Obeskrivligt skönt

Det skall bli helt obeskrivligt skönt att placera denna kroppen i sängen nu och inte ens behöva sätta alarmet till morgondagen =) Känns sååå FANTASTISKT ♥ Dagen har ju varit något stressig idag, som alltid på måndagar. Kom hem 10 i morse från jobbet, plockade lite, fick hem barn, tvättade maaaaassa tvätt och åkte sen på föreläsning. Var hemma vid 21 och då stod "klä granen" på planeringen och jisses var fin den blev ♥ Tror lätt att jag i alla fall har den finaste granen på västkusten. Synd bara att det blev en så kass bild, för det liknar inte ens våran gran, men orkar inte ta fler bilder...


KUL grej det blev...

Hittade denna käcka på Linda K:s blogg =)
1.
Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en

Fråga 1 – första meningen i första sms:et
Fråga 2 – första meningen i andra sms:et, o.s.v .


1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Det är ingen som svarar om dom är med han, men han mår nog bra.


2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Den är levererad.

 

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Sant =)


4. Vad är det fulaste du skulle kunna säga åt din fiende?
Tack för korten dom var jättefina =)


5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Förlåt Lena att jag inte svarat, har varit och tränat.


6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Kan jag gå till skolans avslutning undrar mormor.

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
Visst vi kan gå när som.

 

8. Vad vill du höra mest av allt?
Har inte hunnit leta efter boken med messa i morgon så skall jag kika =) Kram.


9. Vad kommer bli dina sista ord vid liv?
Hej Lena.


Snuskigt grym

Within temptation- Angels (with lyrics)


Tjillevippen folks

Nästa alla barnen + personal är ute i snön och leker och har det gott, men jag står vid spisen idag. Det blev en fantastiskt god pasta carbonara, blomkål och sallad till =) Tycker det är så kul att laga mat nät man har många att laga till. Kylan ligger i även idag, -11° var det även nu. I löööv it!! En kollega sa igår att det skulle börja regna på onsdag, men det hoppas jag verkligen inte. Usch vad tråkigt om all snö försvinner nu så nära jul. Hoppas hoppas hoppas att den får ligga kvar. En riktig myssöndag har vi idag, med massa bak, julmusik och annat gott. Bara en natt kvar nu, sen kommer jag hem till mina egna kids ♥

Bättre nu, men inte helt övertygad


Jag tycker att Erik Grönwalls röst är helt magisk, men jag var inte direkt helsåld när jag för första gången hörde låten. Däremot tycker jag att den blir bättre och bättre ju mer jag lyssnar på den.
Jag såg någon som hade bloggat om denna låten för några dagar sedan. Någon som var så glad att det var en R&B låt i år och inte pop som tidigare... Men denna är väl poppig om nån... Eller?? R&B tycker jag i alla fall rakt inte att det är. Inte nånstans!!

Fantastiskt


Kan man göra annat än ÄLSKA det?? Jag tror inte det...?! Vilken syn alltså... Och idag hade vi -11° mitt på dagen med. Underbart ♥

ANDAS INÅT

ANDAS INÅT
med den där andedräkten
Hahaha... Kan man göra annat än le och fortsätta borsta, när man möts aav detta härliga citat på toalettskåpet på jobbet =)

Jag är sen...

Något sen var jag i år... Alla julkorten var klara och frimärken inköpta, men IDAG kom dom iväg på lådan. Så mina hjärtan... Det kommer!! Kanske framåt nyår eller så om vi har otur, men det kommer. Förhoppningsvis i alla fall ;) En hade jag inte adressen till och hon fanns inte med på Eniro så jag körde en egen liten testvariant. Undrar om det kommer fram. Jag gjorde ett i alla fall och skickade minsann iväg det med ;)


Äntligen

Som vi har längtat, och nu kom dagen äntligen... Julavslutning i skolan. ÄNTLIGEN JULLOV!! Nu skall vi bara mysa, sova, hitta på roligheter och gotta Oss. Tyvärr så missade jag julavslutningen för första gången någonsin och det var lite ledsamt att inte kunna vara med. Jag har ju alltid sett min fina kille på alla julavslutningar ♥ Men T var ju där och även gammelfarmor och tittade på honom så det kändes ändå rätt OK. Värre om ingen utav Oss kunde komma. Bägge barnen är hos honom nu och skall vara där tills på måndag. Sen så skall barnen och jag vara hemma och mysa MASSOR, ända tills juldagen får då skall dom ner till T igen. Tycker att vi har fått ihop det bra!! Härligt att man kan komma överrens så bra ibland med =)

ÄLSKAR ER SÅÅÅÅ OCH SAKNAR ER REDAN ♥

Oväder ?

Trots att man får skrapa rutor på bilen (hi hi hi... vad skönt att ha bil igen ändå), får genomblöta uggs, kyla och annat så fullkomligen ÄLSKAR jag när det snöar. Slasken hatar jag, men ack så underbart med snö. Hoppas att det håller i sig länge ♥

Hahaha... SÖTASTE!!

BILDKÄLLA: http://www.skrattnet.se/images/joke_pic/1895.jpg

Lite dåligt samvete

Ja, lite dåligt samvete har jag faktiskt och det gillar jag inte alls =( Jag hinner ju knappt svara på Era underbara kommentarer längre ju... Men jag känner lite så här, stoppa mig om jag har fel... Tiden räcker ju inte riktigt till för allt just nu när jag jobbar heltid och pluggar samtidigt. Och när jag får lite datortid över, så vill jag ju blogga ju ;) Men självklart så läser jag ALLA kommentarer från Er!! Älskar ju kommentarer och är supertacksam för varenda en.

TACK Ni underbara själar som tar Er tid att skicka en- eller några kommentarer till Er. Lööööv them ♥ Hoppas att Ni inte är allt för besvikna för att jag blivit dålig på att svara på dom?? För det är väl bättre med fler inlägg... Eller??

PACKA PACKA PACKA...

... Jepp, packa är det som gäller nu!! Kidsen skall vara hos Thomas tills på måndag och själv så skall jag jobba tills på måndag =) Hoppas att Ni får en alldeles fantastisk helg, för det skall jag ha. ÄLSKAR mitt jobb ♥
BILDKÄLLA: http://www.neoformix.com/2008/WordHearts1.png

Ett till Nobelpris =)


TACK snälla Ellinor för denna fina utmärkelsen!! Inte illa att ha fått den två gånger på bara ett par dagar =) Jag skulle ju skicka denna vidare med hade jag ju tänkt, men det har inte blivit av. Jag vet ju massor av fantastiska Mammor ju så det skulle ta lång tid att länka alla och nu har jag varit trött länge.

Men här kommer några... deras länkar finns menyn under GOOD STUFF!! Finns massor fler, men dom har ju inte blogg :/

Linda
MammaLena
Katta
Maria
Kat
Lina
Lotta
Madde E
Tanya
Becca
Maggan
Ida
Frida
Lollo
Mathilda
Therese M

Sedan så skall även Ellinor (Mezzie) få denna fina utmärkelse tillbaka av mig =) Har jag glömt någon så får jag skylla på att klockan är 00:00 och att jag har hela hjärnan full i snor!! Natti my sweets ♥

Julbak med fina vännerna


I kväll så tömde vi skafferiet på bakingredienser, pälsade på Oss och traskade ut i snöstormen, för ha julbakskväll med våra goa vänner och grannar Familjen Lundström. Tiden sprang så snabbt i väg så det blev bara två sorter idag, snickerskakor och hasselnötsfudge. Gott som tusan var det, men det måste allt bakas lite mer innan jul =)

Galet väder, men jag älskart.


Sicket konstverk!!

Rasmus kom hem direkt efter skolan idag, utan några omvägar som det annars lätt kan bli. Han hade med sin en teckning som han hade gjort med och jag fullkomligen ÄLSKAR den. Sååå grymt läcker och jag skall köpa en ram och rama in den tänkte jag. Det ser verkligen ut som om bilden lever...

En vit ram till denna med... Tror att det kommer bli kanon!!

Jag vet, jag vet, jag vet...

Det blev en lång paus, men det var min enda lediga dag på hela veckan och jag ville verkligen utnyttja dem till max och spendera den tillsammans med mina fina ♥ Jag gick ju bort till min darling Kerstin och åt frulle där. Barnen lekte och stojjade, medan vi tjattrade och hade det gott. Dom är ett riktigt radarpar Melvin och Milla. Underbara små skönheter...

Vackraste som finns ♥

Det var så julemysigt hemma hos raringarna och dom hade redan fått upp sin gran. En stor fin gran som nästan såg ut som en kungsgran. Jag är annars inte så förtjust i stora granar, men denna var alldeles lagom pyntad och vacker. Gillar inte när något ser pråligt ut och det gjorde verkligen inte denna. I år så skall vi ha gran hemma med. Vi hoppade det förra året i och med Milla, men i år så får vi hoppas att den får stå fin här hemma. Värre blir det nog med Elton. Men gran skall det vara så Ni får hålla tummarna för att den inte rivs ner. Däremot blir den inte lika stor som Kerstins. Jag gillar dom lite mindre. Tycker att de små är mycket charmigare ♥
Såååå MYSIGT hade vi det och runt 12 gick vi hem och la Oss och sov Milla och jag. I två härliga timmar. Dunderförkyld är jag så nu behöver jag min sömn än mer...

Pyser en sväng...

Nu pyser Milla och jag till Kerstin och Melle en sväng. Dom är saknade skall Ni veta.... Lite julemys, frulle, fika och sånt ♥

SÖTNÖTAR

Idag så skall jag vara ledig hela dagen lång, så då kommer det att bli en hel del bloggning =) LOVAR!! Nu ropar lillgangstern på mig så jag antar att jag får springa upp och hämta den vackra ♥

*KÄRLEK TILL ER*

1351762 Idag morse efter att jag s

-1b4b43514f1adce0ab04161803be710.png

Kolla varifrån!

Idag morse efter att jag slutat jobbet så åkte jag till Rasmus skola för att vara med honom en dag :) Nu står jag ute på skolgården och fryser arslet av mig och väntar på att klockan skall ringa in. Svinkallt är det verkligen men jag valde nog rätt dag ändå trots kylan, för det var julbord idag :) Inte var dag man skall få äta julbord 2 ggr på en och samma dag! Lyllos mig ;)


Tips av vikt

Om du är ute och det är blixthalka, plus att det även ligger som ett fint täcke av snö över isen, så bör du gå i lugn takt. Du skall ABSOLUT inte springa, och är du trots min varning DUM nog att göra det, så vad du än gör "sväng" inte. Då slutar det antagligen på samma sätt som det gjorde för mig!! Med skrapningar, blod och andra gottigheter på händer, handleder, knän och smalben. Har du riktigt tur så svullnar handleden upp med och du får riktigt svårt att röra dina fingrar. Men förhoppningsvis så går svullnaden ner och du slipper bandage ikväll eftersom det INTE var medräknat i PLANERNA att komma i bandage på kvällens JULBORD med jobbet!!


BILDKÄLLA:
http://www.oresundskonsortiet.se/image.axd?picture=halka-2_494_244405b.jpg

L vill ha!!!


Blött blött blött

Jag har varit borta med Millisen på dagis precis och klädde mig sååå FEL!! Pga lite dimma så såg det superkallt ut så jag pälsade på mig 3 tröjor, varav en ullpolo, och sen pälsjacka ovanpå dessa tre. Hade även uggs med vanliga sockar och extra raggsockar. Big mistake!! Det var kokhett så jag svettades till och med, jag som aldrig gör det. Och sen så var det så blött på marken pga all slask (hatar slask) så det blötte igenom allt som var. Usch!! Behöver verkligen nya vinterskor känner jag Några som verkligen står emot. Är det blött ute nu så har jag bara mina fordrade gummistövlar, men skulle vilja ha några andra med. Dom är inte speciellt varma alls eftersom det bara är lite mysludd i dom. Men... dom står emot vätan i alla fall Även om det inte känns så jämt ;)

Är inte slask det värsta "vädret" som finns?? Vad skall man ha för skor/kängor??

Kattas design klar

En fin och julig design blev det till min underbara vän Katharina. Hoppas att hon blir nöjd!! Jag blev i alla fall rätt nöjd ;)


Minnen...



Minns du?? Som vi stod i mitt vardagsrum och gastade för det vildaste ;) Saknar min underbara vän, men känner på mig att allt kommer bli bättre igen... Behöver få lite frugantid snart. Nästa vecka måste vi ses... Älskar dig!! Måste sova nu. Inte mycket bloggning, men jag är helt slut och lyssnar jag inte på kroppen kan det gå illa och det vill jag inte... Ett litet inlägg bidde det iaf ;)

TACK snälla Lina ♥



Länkarna till dom jag vill nominera kommer ikväll =)

Flååååt...

Är usel just nu, jag vet. Men jag hinner verkligen inte!! Jag skall inte ens skriva ut hur många timmar som jag jobbar denna veckan, sen har jag x antal timmar i skolan och sen flera möten på det, på jobbet och på barnens skola/dagis. Det är inte optimalt om man säger så, men som jag sagt förut... Det blir bättre i januari och jag får bara bita ihop det här sista.

Frugan... Lovar att uppdatera mer efter att jag kommit hem ikväll. Är bara hemma och vänder.

Och Katta... Lovar att jag skall göra klart din design så snart jag hinner. Det skall med ske idag hoppas jag!! 

Men det är trevligt att se att så många tittar in ändå, trots att bloggen kommer lite i skymundan just nu. Men nästa vecka börjar det redan lätta så då skall jag nog hinna ifatt med livet lite, även bloggandet. 

Massa tankar och kramar... 

KATTA!! *ropar*

Maila mig dina inloggningsuppgifter igen så fixar jag ny design till dig ikväll =) Sorry att det dragit ut på tiden så gumman *skäms*

Söta brollan

Söta brollan kommer snart upp till mig för att sitta med mina kids en sväng så jag kan springa ner och sola en snabbis. Har hunnit bli så himla blek nu känner jag och det gillas inte. Mpste ju få lite fin färg tills på onsdag, för då skall jag på mitt allra första "jobbjulbord". Skall bli sååå spännande!! *LÄNGTAR*

Jepp!!

Jag hade bara idag på mig att göra julkorten och började vid 18:30. Men klara blev dom i alla fall =) Shit, vad effektiv jag har varit idag!! Sedan har jag öven fått fin hjälp av duktigaste prinsungen 


Lite sent ute i år men...

Nu skall Raz och jag sätta Oss och göra årets julkort tillsammans med härlig julmusik och levande ljus =) Hoppas att dom blir hyfsade iaf ;) Seee U soon!!!

Soon...

TORP TORP TORP... 20-årskalas för Danny idag =) Jag har inte hunnit köpa prellar innan iom jag, men nu så. Stora lillebror skall också med och handla =) *LOVE*

I´m in love ♥ Rise Against - Hero of war


Lussefirande 2009


Finally

Det var verkligen mucho mucho längesen som jag solade, så nu jäklar. Om några minuter så tar jag min frusna kropp och placerar den i solariet för lite upptining... På väg hem från jobbet så hämtade jag Milla för att lämna henne på dagis, sen var det lussefirande hos Raz på skolan. Först nu kom jag hem, men är glad att jag fick pussa lite på mina små lite innan det är dags att gå på nästa pass (14:00).

En lapp till Mormor

"Mormor jag är hos Linus. Nyckeln ligger under det vanliga stället"



Duktiga lilla raringen!! Rasmus var ensam en liten stund hos Mormor och Morfar idag och var så duktig och lämnade en lapp till Mormor så att hon skulle veta vart han hade tagit vägen. Och låst efter sig hade han gjort med =) Finaste ♥

Trots

Internet har krånglat, men efter en omgång med mina "magic fingers" så fungerar det igen. GREAT!! Faslig absti där ett tag kan jag lova :/ Igår så skulle Linda, barnen och jag gå bort till affären och handla lite mat och annat gott. Men Mamma har min nyckel till barnvagnsförrådet, och trots att jag har två vagnar så var det bara för Oss att traska för i barnvagnsförråden kom vi ju inte in... Vägen dit gick kanon och Milla gick så duktigt så. Väl i affären fick hon en liten kundvagn och att gå runt med och hon gick där inne så stolt över att ha en egen vagn. Hon sken upp och lydde vart enda ord jag sa. Men när vi skulle gå där ifrån började problemen. Jag sa till Milla att hon skulle lämna tillbaka kundvagnen och hon blev helt förstörd. Hon stortjöt helt förtvivlat och blev sen inte bara ledsen, utan vansinnig när jag skulle ta vagnen ifrån henne. Hon skrek helt hysteriskt, kastade sig på golvet i affären och sparkade och slog för det vildaste. Hon var helt rabiat alltså... Och det slutade inte heller!! Det fortsatte hela vägen hem och det gick inte snabbt kan jag lova. En haltimma tog det och hon var vansinnig hela vägen. Satte sig lite här och var, och skrek hysteriskt. Jag tyckte inget vidare synd om henne vid den punkten och sa bara att hon skulle resa sig upp. En dam stannade och tyckte väldigt synd om det lilla barnet som hade en så elak Mamma, och frågade Milla om hon inte skulle hjälpa henne upp. Men Milla bara tittade på henne, och vände sen bort blicken, bort mot damen.  

Min uppfostran var tydligen väldigt hemsk, men om hon tror att jag skall komma springandes när hon beter sig illa, då tror hon fel. Det är INTE OK, och det skall hon lära sig. Hårt kanske men så är det!! Tar man dom fighterna nu, så vinner man på det i längden tror jag...

Hon somnade fort igår kväll vill jag lova... SITTANDES!!


Dagens improvisation

Idag så hade jag verkligen ingen aning om vad jag skulle bjuda på när mina fina kom på besök, men jag hade tänkt mig bacon och broccolipaj. Dessvärre så hade jag ingen broccoli och Milla sov så jag fick improvisera lite...



Det blev en paj med bacon, strimlade morotsstavar, haricon verts, fetaost, purjolök och dill. Lite grädde och svartpeppar på det med gjorde susen. Jättegod blev den med. Prövade även att byta ut lite av mjölet mot havregryn som jag alltid brukar göra när jag gör smulpaj, och det gick riktigt bra även här =) Att rekommendera faktiskt!!

Toffsfia ♥



Millisens första RIKTIGA toffsar blev till idag =) Sötaste lilla socker ♥

Tiden är inte riktigt på min sida

Denna dagen har gått snuskigt fort tycker jag. Visst har jag hunnit med en hel del, men det har inte riktigt känts som om jag är ledig. Antagligen beror det väl på att jag jobbade tills i morse och bara sov 4 timmar inatt?? Bra gick det i alla fall och det var skönt att få gå bredvid Sara en dag när jag skall börja med helt nya pass som kräver precission och tydlighet enda ut i fingerspetsarna. Sara är min ena gruppchef och hom är fantastisk. Sååå duktig är barnen och en kanonchef på samma gång. Ingen dålig kombo där inte!! Efter jobbet i morse så åkte jag förbi kontoret och träffade C och F, skrev på lite papper, lämnade min körrapport, och fick nycklar, usb och Stöd och Resurs-jacka. Äntligen är allt sånt gjort, skönt!! 

Jag hämtade upp Milla vid 09:00 idag så hon var på dagis i en timma i morse ;) SKÖNT att få hem henne!! Min lilla buslus. Linda, Liam och Lavinia har varit här idag och myst med Oss. Kändes sååå underbart att träffa dom igen för det var längesen nu. Fina prellar hade dom med sig till Oss med goingarna ♥♥♥


Ett beslut

Jag har uppdaterat den låsta bloggen nu med ett inlägg. Mer hinner jag inte nu, men det kommer mera när tiden finns. Ett LÅNGT inlägg är det i alla fall... Tryck på bilden för att komma till bloggen...

  
Ni som inte har lösen och gärna vill ha det... Maila mig på [email protected] Det är möjligt att jag har missat att skicka lösen till någon när jag bytte för ett tag sen med.

Bestämt mig!!

Jag skall börja träna nu, eller ja, snart. Vi fick en kanondeal på jobbet verkligen som var allt för bra för att tacka nej till... 74 kronor/månad på Sportlife. Och GULDKORTET är det med, vilket innefattar allt... Gym, gruppträning, solning, relax. Detta kort är även regionalt så skulle jag vilja så kan jag träna i Vänersborg, Trollhättan och Göteborg med. Inte för att det kommer bli att man gör det, men ändå. Kan ju säga att jag är grymt glad över att jag väntade med att teckna kort för nu kommer jag att betala 74 kronor/månaden i stället för 395 kronor/månaden. Helt OK =)


Kommer kommer...

Hello mina ♥ Sorry att det inte blev någon uppdatering igår, men jag pallade verkligen inte och kroppen och själen måste gå i första hand. Nu skall jag lämna Milla på dagis, sedan har jag två timmars egentid innan jag skall åka till jobbet, så bloggas skall det göras mina vänner ;) Jag får ju ta igen gårdagen med. Jag har tagit några beslut i mitt/vårat liv nu som är viktiga för hela lilla familjen... Mycket har hänt på kort tid så det var tvunget. Trot att det blir bättre såhär ♥

Sjuk trött

Jag är helt färdig verkligen... Slutade ju vid 16 men innan jag hade hämtat barn och kommit innanför dörren så var klockan 17. Shit, vad underbart det var att få koma hem till kärlekarna. Har saknat dom något enormt. I morgon så skall jag vara på jobbet mellan klockan 09:00-18:00. Klockan 18 börjar min föreläsning så morgondagen är fullt upp tills klockan 21 :/ Känner att jag behöver sova och bara få vara lite, men denna veckan är fullspäckad så jag slänger in handduken redan nu. Så illa fall kroppen är relativt utvilad i morgon. Först och främst kvälle med Raz 

Förresten... Jag har skickat in min jämställshetsplan nu. Tror att den blev grym. Hoppas det i alla fall!! Fjorton hela sidor slutade det på...

*PUSTAR är lättnadspust över att det är över* 

Kanelbrownies

Amerikansk favoritkaka med choklad och nötter. Vi har lagt till en spännande kanelsmak.


Ingredienser 24 st:


200 g smör
200 g mörk choklad (jag blandade med vit blockchoklad) 
4 ägg
3 dl socker
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
2 tsk kanel
24 valnötskärnor, ca 50 g (här tog jag kokkos i stället)


Gör så här:


Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret i en kastrull. Bryt chokladen i bitar och låt den smälta i smöret. Vispa ägg och socker. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kanel. Rör först ner mjölblandningen i äggsmeten, och sedan chokladsmöret. Klä en långpanna 20x30 cm med bakplåtspapper. Häll smeten i långpannan. Lägg ut nötterna i ett jämnt mönster över smeten. Grädda i mitten av ugnen ca 15 min. Kakan ska fortfarande vara lite lös. Låt kakan svalna och skär den sedan i rutor.


Recept från: www.arla.se 

FANTASTISKT GODA KAKOR!! Pröva dem vet jag ;) 


Herre vad otippat...

Jag finner inga ord verkligen. Var övertygad om att Calle skulle åka idag, men han är ju den som har fått en säker plats i globen... Otippat är ordet, men Calle är grym han med så han förtjänar det!! Undrar vem som åker nu då. Jag tror verkligen att Tove vinner, som sagt, så det blir nog Erik som åker.

Semifinal IDOL 2009

Oj oj oj... Jag har ju inte följt IDOL så flitigt, men idag sitter jag bänkad för vi ser det på jobbet. Shit, vad spännande det är!! Dom är ju verkligen fantastiska alla tre, men jag har trots allt mina föraningar på hur avslutningen kommer att bli.

Jag tror så här:

3. CALLE
2. ERIK
1. TOVE

Tove och Erik är de två som JAG tror kommer att slåss mot varandra i finalen i Globen!! Calle är verkligen jättebra och har en röst som man kan lyssna på hur länge som helst, men det är något som säger mig att det är Tove och Erik som komma fightas i sluttampen. Jag är i helt frälst i Tove verkligen... Hon fascinerar mig något enormt hela hon... Hon är så grym!! Och Erik... Jag vet inte hur gammal den killen är, han ser ju så liten ut men vilken pipa... Löööv it!! Hans röst är ju gudomlig  Däremot så tror jag allt att det är Tove som dra det längsta strået och kamma hem det hela =) 


BILDKÄLLA: http://www.tv4.se/idol

Good evening mates

Jag sitter på jobbet och lyssnar på rock på repeat. Samma låt om och om igen... Och nej, jag har inte valt att göra det, men ibland så bli det så ändå ;) I morgon skall det inhandlas pyssel för jag tyckte att barnen skulle få göra sina egna julkort och det tycker ju även personalen KUL =) Jag behöver inte berätta från vem det förslaget kom va??

Vad gör mina vänner jag är och sliter på jobbet?? ;) Jag känner mig redan lite bättre i inflammationen... Och självklart hittade jag ingen tejp hemma, annars skulle jag ju tagit det. Men plastfolie gick bra det med. Nya modet är det ju... Har ni inte hört det??

Kössss.  

Opererad

Idag har jag pratat med sjukvårdsupplysningen och även med VC angående min kula och dom sa att dom inte vågar ta bort något så länge som det är så inflammerat. Så jag skall tvätta med alsolsprit, lägga förband och plasta in det, så skall dom höra av sig till mig på måndag morgon för att se om det har blivit bättre. Har inte svullnaden gått ner då så skall jag få penicillin så att inflammationen släpper. Jag tog fram ett rakblad idag och satte ett litet snitt i kulan så att spriten kom in ordentligt. Ont som fasen gjorde det, men forhoppningsvis gjorde det gott.

Dom sa även att jag inte får bada på badhus så länge det är inflammerat, så jag får se om vi kan göra lite byten på jobbet för på söndag skulle jag ha åkt till ett badhus med barn, men det går ju inte nu...



Vilken GRYM doktor jag är!! Kan både använda skalpellen och plåstra in =) 

Något utav det vackraste jag hört



MAJA ALDERIN med DARLING från Eniro-reklamen. Måtte något skivbolag anlita henne så att hon kan ge ut en skiva. Vackrare örongodis får man leta länge efter...

Men jisses... När jag sökte på henne på spotify så fanns det minsann 1 låt!! =)

SNUSK!! (varning)

När jag var 14 år eller nåt så försökte jag att ta hål i naveln själv. Inte där man vanligtvis tar, utan i nedre delen av naveln. Min kropp höll däremot inte med mig så huden vägrade att ge med sig... Det bara knakade för det vildaste, men det gick inte att få igenom. Efter denna lilla incident så har jag haft som en pytteliten broskkula nedanför naveln, men det har inte stört mig ett dugg. Får ju skylla mig själv när jag är så dum liksom.

Nu däremot, 12 år senare, så har jag fått ont. Det började i förrgår med att jag blev lite öm, men nu har den lilla kulan svullnat och blivit jätteröd =( Vad 17 kan det vara för något?? Ni som är äckelmagade får titta bort, men jag varnade faktiskt i rubriken. Finns det något sjuksköterska, doktor eller kanske en student (IDA!!!!) som kan ge sig på en gissning och som vill dela med sig om sina teorier varför det blir så får Ni gärna göra det?? Och vad fasen jag skall göra åt saken?? Ni andra med såklart ;) Detta börjar bli riktigt obehagligt för den svullnar bara mer och mer och jag börjar änna tro att det kan vara något farligt i den :/


Dagens OCH gårdagens



Gött som fasen var det... Baconsallad med fetaost i libabröd med tacosås, keso och gräddfil =)

Leverans

Igår så kom två leveranser julklappar "hem" till mig. Inte för att jag fick dem levererade till dörren men... ;) Inte bara julklappar var det. Det var även lite fint till moi, som jag har längtat efter =) Jag blev superdupernöjd för allt passade perfekt verkligen...



1. Vita träljusstakar i två-pack
2. Kamelfärgad polotröja med stor krage
3. Underbar svart morgonrock i plysch med luva
4. Döläcker svart cardigan/poncho
5. Vit långärmad baströja med knappar vid armsluten

Allt kommer från www.ellos.se

Julklapparna lägger jag inte upp för man vet aldrig vem som läser ;) Sen blev det även en necesär till mig som passar utmärkt nu när jag sover på jobbet =)

 

Shirley Clamp - Holy Night


Ljuvliga morgon

Det är frost utanför mitt fönster och det känns som om snuvan riktigt fryser till is när man går ute och andas in den friska luften... Underbart är det!! Sanna, Shirley och Sonja - Our Christmas ljuder i högtalarna och jag skall sätta igång att plugga. Min jämställdhetsplan bara måste bli klar idag om jag skall klara min kurs i Arbetsrätt II, så håll tummarna för mig och skänk lite inspirationstankar är Ni gulliga ♥


Ooooj

Jepp, det var tvättningsdags idag och Jesus vad tvätt det var... 4 fulla IKEA-kassar och det var allt annat än kul. Men ett nödvändigt ont. Slängde i skiten i alla fall men fick verkligen trycka in det så det skulle få plats i maskinerna. Har jag fått för mig att det skall räcka med x antal maskiner, så skall det göra det med ;)



När tvätten var på "hängning/torkning" så fick jag sms av Emma som undrade om jag ville komma bort till dom en sväng. Och OM jag ville... Lilla färskingen är ju bara 4 dagar och jag var sååå nyfiken på det vackra lilla livet  



En prell och egengjort kort hade vi ju med såklart med och dom verkade gilla setet jag köpt =) Och lilleman var sååå SÖT!! Lilla knytet!! Tyvärr glömde jag kameran, hade verkligen inte med mig hjärnan. Blev en mobilbild som jag kanske lägger upp i morgon om jag har tid (antagligen inte).

Och medan jag var där och myste så glömde jag bort att jag tvättade... Smart?? - NOPP!! Fick ringa vaktmästaren och förklara mig och skamset be honom öppna för mig för att tiden gått ut och då låses tvättstugan och jag kan inte komma in :/ Som tur var så var det min närmaste granne som hade tiden efter mig sa han så allt var lugnt och jag fick hämtat min tvätt. Skämdes som en hund gjorde jag dock!!   

Julstress, "bara" stress eller lite utav vart...

Det är mycket nu... Snart jul, inhandling av de sista klapparna, nytt jobb, nya vänner, nya kollegor, nya rutiner, eller lättare sagt bristen på rutiner... Två våningar och 4 rum och kök som behöver städas, dammas och moppas, tvätt som behöver tvättas, hängas och vikas. Juridiken och arbetsrätten som MÅSTE bli klart!! En jämställdhetsrapport som skall vara inne på MÅNDAG!! Och den är långt ifrån färdig :/ Och jag jobbar fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag, torsdag, fredag söndag... Wiiiieeee :/ Antar att det tär lite på mitt tålamod och min förmåga att prioritera vad som är viktigast och vilket som verkligen behövs ta tag i först... Jag har lite smått panik nu...

Och så var det ju det där med tiden då... Hur fasen får jag tag i den?? Och sen var det ju det där med att man vill finnas till för alla sina nära och kära med... Och det känns ju som om jag gör sådär bra nu :/ 


BILDKÄLLA: http://glockiz.files.wordpress.com/2009/03/panik.jpg

Julgran

Jag tror faktiskt att jag vill ha en julgran i år!! Hade inte det förra året, men i år borde Milla klara av det tycker jag. Annars får vi helt enkelt passa henne mer noggrant, för gran vill jag ha. Ja, så får det bli!! Och en massa fina kulor med vill jag införskaffa. Har en del, men har aldrig riktigt känt så där mycket för mitt julgranspynt. Inte som jag gör för Mammas och Pappas och så vill jag ju känna även hemma  


http://picturesofdecoratedchristmastrees.com/images/christmas_tree_2.jpg

När 4 blir 5

I morses så fick jag reda på att mina fina nyfunna vänner Emma och Samuel hade blivit föräldrar för 3:e gången och Almina och Melvin har fått en vacker liten lillebror. 50 cm lång och 3800 gram ren kärlek ♥ Milla och jag var nere i stan förut och inhandlade en prell till nytillskottet med som vi antagligen skall få gosa med i morgon... *LÄNGTAR*


Överlycklig liten kille

Rasmus var duktig idag och gick ut med soporna till återvinningen. Vi städade på övervåningen idag och pyntade den och då hittade vi även lite skit vi kunde slänga. När han kommer tillbaka utifrån så utbrister han:

- Mamma, jag träffade min bästa vän på heeeela året alldeles precis!!
- Va?? Du har ju bara slängt soporna. Vem var det då...??
- Kolla utanför fönstrena får du se... Isen har kommit och det är svinkallt ute...=)


Min lilla knäppgök!! Måtte det komma lite snö med, så är lyckan total!!

Blir det ingen snö ute...

Så får vi väl göra lite snöflingor och vinter i bloggen i alla fall =) Och lite juligt såklart!! Jag hoppas att jag kommer att ha såpass mycket tålamod att jag kommer att kunna ha kvar denna designen fram till jul i alla fall =)

Vad tycks?? Duger den??

 

RSS 2.0