Dagen med stort D



Redan i morgon är lillskrutt leveransklar och tiden har gått så himla fort... Helt otroligt att mitt lilla knyte har blivit en så stor kille =) Har en föreläsning som jag verkligen MÅSTE gå på i morgon kväll så jag funderar på att låta honom stanna tills på fredag... Då är det lugnast här hemma och även barnfritt ;) Vet inte om Rasmus kanske är hemma med mig då, men det märker vi. För han skull så tror jag nog att det känns bäst med fredag så första dagen/kvällen är helt lugn och jag är hemma precis hela tiden. Någon är ju här i vilket fall, men vill allt vara hemma själv hela första kvällen. Vi får se hur det blir... ?? SPÄNNANDE är det i vilket fall och längtan kommer alldeles strax att vara över *LYCKA*

Snart får jag väl låta han heta NAMNLÖS för att hitta något namn till honom verkar OMÖJLIGT!! =(

Lämna en kommentar så blir jag GLAD ♥
Postat av: Linda

Jag ska ge dig det bästa namnet till katten. Stingray!! Det hette min älsklingskatt som tyvärr blev påkörd... :( Men jag tycker verkligen att det är ett superfint och coolt namn! Alltid ett förslag iaf :)

2009-10-13 @ 13:54:35
Postat av: L

- Linda:



TACK, men jag vill gärna ha ett kort namn till honom.

2009-10-13 @ 19:32:23
URL: http://lenalarssons.blogg.se/
Postat av: modern

Bra tror jag om det är lugnt hemma hos dej när han kommer så han i lugn och ro kan gå runt och bekanta sej med omgivningen.

2009-10-13 @ 21:50:36
URL: http://kittelsen.blogg.se/
Postat av: L

Tror jag med!! Fast det blir nog på torsdag =)

2009-10-13 @ 23:03:43
URL: http://lenalarssons.blogg.se/

Vad har du på hjärtat...??

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (Ser bara Lena)

Har du blogg?

Låt orden flöda... ♥

Trackback