Bokat i veckan...

Måndag: (17:30) - BODYSTEP (har aldrig prövat tidigare ;))
Tisdag: (17:15 + 18:25) BODYPUMP + S-CORE
Torsdag: (18:15 + 19:40) BODYPUMP + S-CORE

Jag HOPPAS verkligen
att jag skall kunna gå på dessa passen. Lite önsketänkande att hinna med alla, men man kan ju hoppas. Speciellt då Milliskruttan fyller på tisdag. Men det är kanske kul att avsluta födelsedagen med att leka med de andra barnen på funkykids?! ;) Bokade i alla fall, så får vi se hur det blir ;)

- 17°

I går kväll när jag åkte hem från jobbet så var det - 17° igen. Denna vintern har ju verkligen gått till historien alltså... Sååå KALLT och sååå MYCKET SNÖ!! Och det värsta är att det inte finns något stopp på det heller. Nu snöar det igen. Tempraturen har dock stigit något och mitt på dagen var det "bara" -10°.


I fredags när jag kom till jobbet och skulle åka och hämta barn så var jobbbilen helt täckt av is, för att den stått under ett träd. Jag fick stå i en halvtimma och hacka på den verkligen + att jag hade full värme på både fram och bakruta i bilen. Inte kul alls!! Trodde att jag skulle förfrysa tassarna flera gånger om!! Det är väl för tur att det i alla fall är VACKERT ute =)

Pardon me!!

Igår blev det inget bloggande från min sida... Sorry!! Men jag mådde inget vidare igår. Psykiskt var det bra, men jag mådde sjukt illa efter middagen och jag spydde som en gris när jag kom hem... :/ Ingen magsjuka för det var bara den gången, men jisses vad jag spydde. Vet inte var det berodde på för idag mår jag bra. Trött som attsingen är jag och jag känner mig rejält urlakad, men annars känner jag mig helt OK. Saknar mina barn gör jag dock MASSOR!! Som jag skall pussa på dom när jag kommer hem i morgon ♥


BOKAT och KLART =)


Mellan den 4-7 mars så är vi nere i Karlskrona och hälsar på världens underbaraste ♥ Rasmus blev överlycklig när jag ringde honom från jobbet och sa att jag hade bokat resa =) *LÄNGTAR*

Finaste ♥


HOPPAS att du får en fantastisk resa i Sthlm min fina vän!! Allt kommer gå kanon. Försök att slappna av bara =) PUSSSS.

Men hur gick det till?!

Jag kom på här att min lilla dotter faktiskt fyller 2 år på tisdag. Inte mer än fyra dagar kvar, och jag frågar mig själv hur sjutton det gick till?! OK, att det verkligen märks på henne att hon är just två år, men ändå. Lilla lusen är så stor!! Just nu är det ju väldigt mycket "kan själv". Det svarar hon på ALLT och man får inte hjälpa till med en sak. För då får man en sur min denna härliga fras i fejjan... "Milla kan själv sa jag Mamma... Inte hjäppa!!". Ibland får man sig ju ett gott skratt av hennes eskapader, men det är inte bara kul. Hon är rusktigt pipig så fort inte allt går hennes väg, minsta lilla motstånd och hon blir vansinnig. Hon är ändå väldigt liten, även om hon vill vara väldigt stor samtidigt. "Mamma bäla Milla" står hon och piper med armarna upp mot mig. Och det händer inne, som ute ;) När hon har gjort något som man blir irriterad över så kommer hon sen så sött så man inte kan vara arg på henne... "Men Milla äshka Mamma...Äshka Mamma sa Milla" Hon är en intelligent liten spjuver som vet hur man får sin Mamma på fall

Men hon är även väldigt redig även om hon har ett hiskeligt humör. Hon går runt och städar och plockar och vill hjälpa till med det mesta. Tjattrar för det vildaste gör hon med och det är långa jargonger nu. Jättekul att höra, men ibland går det i sån fart att man bara fattar hälften, om ens det. Söt som skam är hon ju med, och blir bara vackrare och vackrare för var dag som går. Mammas älskade lilla tösabit ♥


Kollar resor

Just NU så sitter jag och kollar på resor ner till Karlskrona. Behöver få träffa min underbaring, världens bästa Lena, känner jag. De är oerhört saknade familjen Ljungberg/Adolfsson.

Så om du kunde svara i telefon hjärtat så har jag ett förslag. Att fira min födelsedag nere i Karlskrona. Jag orkar inte köra i detta vädret fram och tillbaka, men det finns tåg. Skall jag boka?? Det gäller 4-7 mars (torsdag-söndag) =)Och lite nytt...

Designmässigt blev det ju tillslut och jag tycker faktiskt att det blev helt OK =) Vad tycker Ni själva?? Får designen ris eller ros??

Denna underbara vackra...


Min underbara vän och fruga kom till mig idag för att jag mådde dåligt. Med sig hade hon två paket utav "mina" rökelser, 2 stycken paket after eight, mjölk till kaffet och sitt underbara sällskap. Kidsen var såklart med dom också!! TACK för att du finns mitt ♥ ÄLSKAR DIG!!

Två minuter i tio

*OMG* Ibland undrar jag verkligen om jag seriöst inte skulle ta bort huvudet om det inte satt fast alltså... Jag är som en yr höna för jämnan känns det som. Två minuter i tio så kommer jag på att jag har glömt att ta upp tvätten. Och eftersom vi har elektroniskt lås och man endast kommer in på sin tid, så var det bråttom, då min slutade klockan 22. Ner hann jag, men det var på håret som Ni förstår. Not fun at all!! Och det enda jag kunde tänka på i mitt löp var att måtte inte barnen vakna där uppe :/ Ibland suger det att vara ensamstående...


Alltså...

Nu har jag ändrat tillbaka och donat med vissa grejer, men nu ser sidmenyn beng ut. Jag blir så trött. Denna gången måste det vara blogg.se som bråkar med mig...?!

Back to buissnes i morgon istället. Natti...

Hjälp??

Ser min blogg ut som "skrutt" på Era skärmar?? Kan jag ha gjort något så galet eller är det "bara" blogg.se som spökar. Blir änna lite nojjig nu trots allt ;)

Vackraste kärleksparet ♥


Skit skit skit...

Tänkte att jag skulle försöka tänka på något annat, så jag började pilla med min design... Och eftersom blogg.se är riktiga rövar just nu så går det inte så bra. Driftstörningar kallar dom det!! Jag kallar det rövragg... Jäklar om hela min design är sabbad. Men jag är för trött och slut i kroppen för att bli arg ändå. Och tur är väl det, för bloggdesign är världsliga ting. Däremot blir man besatt av det, så det är farligt!!

Triss i sjuklingar och svar på kommentar

Vi ligger hemma hela bunten och snorar för "glatta" livet. I morgon är det jobb igen för min del så jag måste ta tag i hemmet nu... Tjillevippen!!

Btw... Till Linda A på Fjällvägen: Jag såg din ursäkt i en kommentar... "ber om ursäkt för mitt agerande såhär i efterhand... Vill ju inte såra någon ännu mer. Jag var dum och tänkte inte innan jag agerade. Har läst din blogg i nästan ett och ett halvt år och på ett sätt känns det ju lite som att man "känner" dig, om du förstår vad jag menar... Jaja, så försök å glöm vad jag skrev! Hoppas att allt löser sig för dig".

Jag vet ju inte riktigt VEM du egentligen är, förutom den information jag fått fram genom ditt IP-nummer. Men så vitt jag vet så känner inte jag dig personligen... Du gjorde mig fruktansvärt ledsen. Jag skrev som sagt ut att jag precis hade fått ett fruktansvärt besked och pga av att jag fått ny telefon och inte hade några nummer, så behövde få tag på mina vänner. Du bad om ursäkt, så jag skall inte älta det. Men jag kan inte i mitt liv förstå VARFÖR du vill göra någon ännu mer ledsen som redan mår så fruktansvärt dåligt?! Men som sagt... Det får stå för dig, och du var ju trots allt stor nog att be om ursäkt för ditt agerande. Då kan även jag göra detta... JAG borde inte ha kallat dig för ragata, och bett dig hålla käften. Det är som du säger en öppen blogg där det är fritt att kommentera. Däremot efter vad jag precis har gått igenom, så kändes det som om någon (läs: du) slet ut mitt hjärta och stampade på det. NU skall jag försöka släppa dessa kommentarer och istället bara tänka på att försöka må bättre igen. Vi kommer att ta Oss igenom även detta.

Orkar inte

Jag orkar verkligen inte blogga idag!! Jag vill bara be Er att skicka Era mobilnummer till mig och skriva vem det är ifrån. Har fått ny lur idag, men inte många nummer är sparade på SIM-kortet. Så jag vore tacksam om Ni vill skicka en kommentar och skriva numret i mailrutan (det ser bara jag) eller messa mig.

Jag fick ju som sagt ett fruktansvärda besked idag, men det är inget som jag vare sig kan eller vill nämna vad det är i bloggen. Mina närmaste kommer att få veta, men där säger det stopp. Men TACK för Eran omtanke!! Den behöver jag verkligen nu...


Dagen i ******

* Försovning på jobb
* Hem och ta Milla till dagis
* Gymmet
* Fika med Emma
* Fruktansvärt besked
* Mathandling

Jag skall nana snart...

Hämtade ut min tenta idag med förresten, i arbetsrätten. Grymt kul att läsa sitt betyg och vad examinatorn hade att säga om den. Bara positivt och hon skrev även att det märktes att jag var påläst och att jag gjort en grundlig analys... KUL!! Nu är jag grymt trött och klockan ringer klockan 05:00 i morgon så jag kastar in handduken för idag. Pusss mina darlings och även Ni andra goa med såklart =)

En gammal pic från gamla bloggen då jag med var trött ;)

Och nu många timmar senare...

Millisen somnade till slut igår och den garne Mamman gav inte upp kampen och bra var väl det ;) Hon sov tills någon gång vid 7 i morse. Då kom hon intassandes till mig, knäpptyst och säger sen... "Mamma, vill ha Ninni..." Så då var det bara att smyga ner och fylla flarran. Sen somnade hon om till 08:00. Härligt!! Tyvärr så somnade även jag om direkt och klockan som skulle ringa 07:15 ringde inte. Eftersom jag hade ringsignalen på ljudlös så blev även alarmet ljudlöst =( Sååå blir det inte på SonyEricsson som jag är van vid. R missade handslaget men Åke sa att det var OK. R var lite ledsen först eftersom dom låser dörrarna, men var glad sen då jag sa att han kunde stanna hemme tills handslaget var över ;) Sötungen!! Då gick han runt i lägenheten med ett leende på läpparna och bara berömde sin Mamma och allt fint hon gjort. Sedan tog han ut disken ur diskmaskinen. Underbara unge ♥

R med vännernas finaste lilla Natanael ♥

I timma senare

Och Milla sover fortfarande inte... Ligger och tjattrar och visar ingen tendens alls till att vilja sova. Vart tog min underbaring vägen, som var sååå LÄTT att lägga??


Sitter uppe...

Jag sitter uppe på mitt rum nu och surfar runt. M har varit allt annat än trevlig att ha att göra med idag :/ Ett stort problem är ju att hon inte äter något och det leder till ett humör "from hell". Hon är envis som synden i förtid, men när hon inte äter så är hon ÄN VÄRRE att ha och göra med. Skriker och gastar för minsta lilla och får hon inte som hon vill så brister hela hennes värld... Nu är det nattningsdags med. Jag har försökt att ligga med henne i sängen, men det duger inte. Har försökt ha dörren stängd och stå i dörröppningen men det gick inte heller. Har försökt att vara på mitt rum och låta hon ligga i sin säng så att hon ändå ser mig, men det blir med fel. Jag har burit tillbaka henne in till sitt rum cirka 20 gånger, men ikväll vägrar jag att ge mig. JAG måste få en stund för mig själv innan jag går och lägger mig. Köket ser ut som om någon har släppt en bomb i. OK, det gör det nästan i hela lägenheten, men köket är värst. Då både Milla och Elton roar sig med vem som kan välta ut kattmaten och vattenskålen flest gånger på en dag, så finns det att göra där. Jag har redan dammsugit 4 gånger där idag + att jag har sopat och moppat 3 gånger.

Om jag någon gång i framtiden får för mig att skaffa ett till husdjur så hejda mig illa kvickt!! Jag vet inte varför jag trodde att det skulle vara en sån bra idé?! Jag har seriöst lust att strypa kattf**n ibland alltså. Vet inte hur många krukor han dratt i golvet eller hur mycket prydnadssaker han förstört?? För att inte tala om när han slänger sig lian i gardinerna eller klättrar upp för listerna med klorna. Åhhh vad du är härlig och go... - NOT!!

Förvirrad

Dagen började med att jag knappt kom upp ur sängen för att jag kände mig helt utmattad. Rasmus var duktig och klarade sig näst intill själv. Eller mer riktigt. han klarade sig själv. Jag fick ta hand om Milla och han gjorde sig i ordning för skolan. När det sen var dags för M och mig att åka till dagis så kunde jag inte hitta bil+ garage nycklarna. Jag letade överallt, men de var som om de gått upp i rök. Milla började kl 09:00 men först 09:40 kom vi Oss iväg. Jag letade överallt utan resultat, ända tills jag hittade dem i Millas vagn. Ja, hon hade så fint placerat dom där!! Stressad som fasen var jag!! Skulle möta upp en kollega som kommit in till stan för att träna med mig, men hon fick vända och åka tillbaka till THN. Stackarn!!

Jag kom i alla fall till gymmet efter en stund, men det gick allt annat än bra. Det började med att inte mitt lås låg i väskan, som det borde. Så jag fick köpa mig ett nytt. Jag var fortfarande grymt trött, men det blev trots allt en och en halv timma i gymmet även om det kändes plågsamt att ta sig igenom. När jag skulle gå därifrån märker jag att nycklarna till låset är borta. Jag har tappat dem!! Går och frågar i receptionen, men de har bara fått in en mobiltelefon. Går ut till gymmet igen, och till slut frågar en kvinna om jag letar efter något. Jag berättar att mina nycklar är borta och att jag letar efter som. En man säger då att han såg några små nycklar vid en maskin. Jag går dit för att kolla och visst ligger dom där =) När jag kommer till skåpet märker jag att telefonen inte alls ligger där den borde. Går till receptionen och där har någon lämnat in telefonen. Tur i oturen!!

Jag känner mig så himla förvirrad nu alltså... Allt går fel!! Jag glömmer saker hela tiden verkligen, allt blir galet, jag häller ut saker, tappar saker osv. Just nu är verkligen ingen bra tid!! Ringde och pratade med kommunen idag igen och sa att min dagissituation är ohållbar och att jag verkligen måste få reda på hur det ligger till med Millas plats. Och dom sa att hon ligger långt bak i kön. Jag ville bara grina!! Känner mig så fruktansvärt hjälplös. Önskar att någonting bara kunde få flyta på. Måste verkligen ha "nattis" till henne och det är snart. Helst för längesen. I morgon så är dagis stängt och min Mormor skall på kyrkkaffe och mina päron jobbar ju heltid och pyser iväg redan klockan 6 respektive klockan 06:30 så dom kan inte passa dom heller. Antagligen så kunde min bror ställa upp IGEN. Han är verkligen fantastiskt. Det är som allihop i min familj. Men det känns verkligen inte bra att vara så jäkla beroende av dom som jag faktiskt är. Men det känns för jävla pissigt att hela tiden behöva be om hjälp...

Miley Cyrus - The Climb


Thought about the past

Hmm... Det är X-files för hela slanten just nu... Eller ja, kanske inte, men jag hoppas att jag ser lite i alla fall. På X-filesfilmen alltså, inte serien. Jag funderar lite just nu... Är ju en tänkare!! Ibland är det bra, men ibland är det mindre bra. Vissa händelser eller personer från det förflutna kan ju poppa upp i ens liv på nytt ibland och röra om i grytan, trots att man trodde att det var, ett sedan länge, avslutat kapitel. På gott och ont kanske...?? Än så har jag inte kommit underfund på hur jag skall gå vidare med detta. Innerst inne tror jag nog att det är bäst att fortsätta som innan och låtsas om som att ingenting har hänt. Att brevet kom bort någonstans på vägen eller nåt... Men det är ju inte riktigt jag det att göra så. Det rörde om i mig... Människor som en gång har betytt mycket för mig har jag svårt att bara släppa och låtsas om som om de inte existerar. Människor som av vissa anledningar inte finns i ens liv längre.

Men jag måste tänka på mig med, och inte ta några onödiga risker. Vare sig det finns ett öde eller ej, så har människan alltid ett val. Att stå emot eller ge efter, att glömma och förlåta, eller acceptera och gå vidare... Att välja vilka människor man vill ha i sin närhet, och vilka som är bäst att ha på avstånd. Om en vän sviker en gång, så kan väl denna lika gärna svika igen, eller?! Vad är det som skulle vara annorlunda den här gången?? Tiden läker alla sår?? Man mognar med åren?? Alla kan göra misstag?? Det var inte min mening att göra så osv... Det finns en mängd olika formuleringar och klyschor. Men saken är den att jag inte vet om jag tror på att människor verkligen förändrar sig. Jag har i alla fall inte sett så mycket av det. Visst, man kan utvecklas på flera olika vis. Men kan man verkligen förändras?? Ja du, det är den stora frågan. Men så länge jag inte har svaret på denna frågan, så tror jag att det är bäst att vi håller Oss ifrån varandra. Kanske i ett annat liv eller så... ?? Mitt liv känns för första gången på länge riktigt riktigt bra. Gud vet hur saknad du har varit, och ännu är ibland, men jag tror att det förflutna är bäst att lämna just där det hör hemma... I det förflutna. Min vän var du verkligen och du betydde så mycket för mig, men sen gick något så fel och vi valde olika vägar i livet. Önskar dig all lycka i världen, trots att allt blev så galet. Undrar varför allt blev som det blev... Men vissa frågor är kanske bäst att lämna obesvarade??

Den som inte känner det förflutna kan inte få grepp om framtiden."Golo Mann".


http://ss11i01.stream.ip-only.net/images/blog/images/entries/22/11/53/152226/f22214819b92ead3

Nu är filmen slut, och den sög gammal röten balle (ledsen än en gång Mami, men det är mitt uttryck och det är bra, trots att jag snart är 27 år;))

Tar tillbaka det där...

Nu fick jag grymt dåligt samvete för vad jag skrev... :/ Nu sätter hon sig bredvid mig, lutar huvudet mot mig, kramar om mig och säger "Älshaj Mamma" typ 20 gånger ♥♥♥ Finns det något mer underbart än när man hör sina barn säga att dom älskar en...?? Jag tror inte det!! Sötungen är inte ens 2 år och säger redan att hon älskar sin Mammis.


♥♥♥ KÄRLEK ♥♥♥

En pina i röven

Min vackra lilla dotter är en riktig pina nu alltså. Hon fullkomligen VÄGRAR sova numera och jag vet inte vad jag skall göra med henne. Har verkligen ingen lust alls med att lägga mig samma tid som min 2-åriga dotter varje kväll. Känns som om jag har prövat ALLT. Hon som har varit så himla lätt vid läggning är nu som förbytt :/ Helt plötsligt så skall hon vare sig sova middag eller  sova på kvällen. Nu sitter hon bredvid mig och snyftar att hon har ont i foten och gäspar om vart annat. Jag har burit upp henne cirka 10 gånger, men hon kommer bara ner igen... Pust!!

Mera nytt


Grattis älskade finaste ♥


Nytt i fönstren


Allt annat än pigg

Men försöker så gott det går ändå...


Snart besök av vänner

Om ca en timma så kommer söta E och B hit till Oss och hälsar på. Vad vi skall göra är inte riktigt bestämt, men kul skall det bli och jag har lite förslag som förhoppningsvis blir uppskattade något utav dom ♥


Gött som f**n

Igår så hade jag lite glapp emellan två jobbpass på jobbet så då tänkte jag utnyttja dessa timmar till fullo. Gick till gymmet och solade, gymmade sen två timmar och avslutade sist med en vattenmassage. Grymt skönt var det, men idag känner jag mig smått mörbultad ;) Det blev ytterligare lite tid över så efter en välbehövd dusch så sov jag två timmar innan jag började. Mmmm.

Kan man bli annat än GLAD

Hade fått detta underbara meddelande skickat till mig när jag kollade mailen idag...

"Hej Lena! Hade för mig att jag hade dig som vän på fb men tydligen inte. Det är dock inte därför jag skriver detta utan för att "berömma" dig, om man nu kan kalla det så, för din blogg!! Du skriver otroligt bra och tar riktigt fina bilder. Går in o kikar nästan varje dag!! Jag ser dig som en stark person som tar vara på livet! :) Som mamma måste man ju självklart vara stark, men det är ju inte alla som orkar det ändå.. Jag faschineras :) kram på dig!!!"

Jag blev så GLAD för detta meddelande alltså!! Och som vanligt när jag blir så rörd så blir jag riktigt blödig, men det står jag för ;) Men det var tårar av tacksamhet... DU förgyllde verkligen min dag. TACK snälla fina du för dina ord... Och gällande facebook så tog jag bort det för ett tag sedan och då även kontakterna, men jag kunde inte hålla mig borta mer än någon vecka innan jag fick abstinens ;) Men lägger till dig igen!!

Viktigt!!

Detta stod i Bohuslänningen igår 21/1...

UDDEVALLA KOMMUN FÅR HÅRD KRITIK AV SKOLINSPEKTIONEN:
"Hur kan en pojke, med tydliga behov av särskilt stöd, gå igenom hela grundskolan innan en utrednings görs? Den frågan vill skolinspektionen att Uddevalla kommun svarar på".


"Bakgrunden är att föräldrarna till pojken anmält Dalabergsskolan, Ramnerödsskolan, Östanvindsskolan och Uddevalla gymnasieskola till inspektionen. Anmälan kom in i juni förra året. Just efter att sonen avslutat gymnasiet.

Enligt föräldrarna har pojken, ända sedan han började skolan hösten 1995, varit i behov av särskilt stöd. Men eftersom insatserna uteblev började sonen vantrivas och skolka.

I sitt svar till skolinspektionen har kommunen medgett att eleven ”...redan under de första åren i grundskolan uppvisade ett behov av särskilt stöd”. Problemen ansågs dock inte vara så allvarliga att de krävde utredning. Först i årskurs nio, då pojkens frånvaro uppgick till 86 procent, gjordes en relevant utredning.

Det är bara att konstatera att vi, i det här fallet, inte gjort ett bra jobb. Med facit i hand borde utredningen gjorts och åtgärder satts ni mycket tidigare, säger skolchef Sarah Isberg.

Exakt vad som gått fel eller vem som brustit i ansvar kan Isberg inte svara på. Själv kom hon i kontakt med ärendet strax efter att hon tillträtt skolchefsposten, våren 2007.

– Tillsammans med en psykolog på vår utvecklingsenhet träffade jag föräldrarna för att diskutera åtgärder som var aktuell a just då. Men, problemen började ju mycket tidigare och involverar många olika skolor, säger Sarah Isberg.

Skolinspektionen slår fast att ”Uddevalla kommun genom sitt agerande åsidosatt elevens rätt till utbildning och särskilt stöd”. Nu är det upp till kommunen att redovisa vilka åtgärder som vidtagits med anledning av kritiken. Före den 21 mars ska skolinspektionen ha kommunens svar.

– För att undvika sånt här i framtiden gäller det att den egna tillsynen fungerar. Därför känns det bra att politikerna just avsatt 450 000 kronor till den nya instans vid förvaltningskontoret dit föräldrar kan vända sig när de upplever att något är fel, säger Sarah Isberg.

Det hjälper ju inte just den här pojken. Så vad vill du säga till honom?
– Att det han råkat ut för är väldigt beklagligt och att vi, som sagt, kommit en bra bit mot att sånt här inte ska hända igen".Det gör så ont i mig att läsa sådanna här texter. För även om texten inte säger så speciellt mycket för den som inte är insatt inom psykiatrin eller har någon anhörig så talar den enligt mig sitt tydliga språk. Sååå många barn och ungdomar far illa i vårat så framgångsrika avlånga land, som skall stå för ett av världens främsta välfärdsländer. Men ändå så för detta hända... Varför?? Så många barn och ungdomar glöms bort för att de inte har någon som kämpar för dom... Men det är också väldigt många barn, som trots allt har föräldrar och anhöriga som kämpar sig blodiga för att deras barn skall ha det bra, men ändå möts av så mycket motstånd. Barn och ungdomar som "faller mellan stolarna" eftersom ingen myndighet vill ta sitt ansvar, och istället skyfflar över "problemet" på någon annan. Allt fler fall kommer upp till ytan och jag kan bara hoppas att kommunerna börjar ta det på allvar, när kritiken haglar över dem. Det är LIV som vi har att göra med!! Underbara individer som är älskade och oerhört uppskattade av familj, vänner och andra. Individer som bara behöver få rätt stöd och hjälp för att klara av att leva ett så normalt liv som möjligt, trots deras osynliga handikapp.

Här kommer ett utdrag ur skollagen (1985:1100) 2§ 1a och 2a stycket:


"2 § Alla barn och ungdomar skall, oberoende av kön, geografiskt hemvist samt sociala och ekonomiska förhållanden, ha lika tillgång till utbildning i det offentliga skolväsendet för barn och ungdom. Utbildningen skall inom varje skolform vara likvärdig, varhelst den anordnas i landet.
Utbildningen skall ge eleverna kunskaper och färdigheter samt, i samarbete med hemmen, främja deras harmoniska utveckling till ansvarskännande människor och samhällsmedlemmar. I utbildningen skall hänsyn tas till elever i behov av särskilt stöd".Det har varit en del skrivier det senaste om just skolornas slapphet den senaste tiden... Denna artikel beskriver inte mycket, men det går heller inte på så lite plats. Några rader i en tidning kan omöjligt beskriva det lidande som föräldrar och anhöriga till barn med osynliga handikapp, sk neuropsykiatriska funktionshinder, går igenom när de inte får den hjälp som de är berättigade till. Maktlösheten de känner och den fruktansvärda smärta de får leva med och rädslan är vad framtiden kommer att utvisa. Om det ens finns någon framtid?? Allt för många unga människor tar sitt liv, just för att de inte får någon hjälp. Hjälp som de behöver, och har rätt till, för att hantera alla dessa känslor, beteenden och faktorer som vanligtvis tillkommer vid flera av dessa osynliga handikapp. Det finns så många människor som lever med neuropsykiatriska funktionshinder som inte får den rätta hjälpen och stödet de behöver. Och jag har frågat mig själv många gånger... Undrar om de enskilda individerna ser sin del av ansvaret?? Eller är det bara lättare, och mer bekvämt att skylla ifrån sig på någon annan??
Man kan ju alltid, när reportrarna kommer och frågar vad man vill säga till den som blivit drabbad, svara att "det han råkat ut för är väldigt beklagligt och att vi, som sagt, kommit en bra bit mot att sånt här inte ska hända igen".


Istället kanske man kunde fråga sig... HUR mycket är ett liv värt för mig?? Och än en gång så åberopar jag den gyllene regeln... "Allt vad ni vill att människorna skall göra för er, det skall ni också göra för dem". HUR skulle Ni själva vilja bli behandlade...?? Det är något som ALLA människor alltid borde ha i åtanke.

Till sist så vill jag ge ett STORT TACK till alla Er som orkade läsa detta länga, men så oerhört viktiga inlägg. Sluta aldrig att tänka med hjärtat. Och glöm aldrig hur mycket DU som enkild individ kan göra för att hjälpa någon. Ibland bara med en så enkel grej som att ge dem ditt leende...

GOD NATT!!

Det blev så jäkla bra...

Dagen idag blev så jäkla bra, trots att jag storböla flera gånger i morse. Men anledning till att jag gjorde det, var/är ju för att jag känner så otroligt för de människor som har det jobbigt och för gå igenom fruktansvärda öden som jag inte önskar någon. Ni finns i mina tankar sååå ofta skall Ni veta.

Jag hade tänkt att träna idag, men jag struntade faktiskt i det. Jag kände att jag behövde andas lite innan jag lämnade lägenheten. Jag behövde känna mina andetag, utan att höra något annat än dem. Känna av min kropp lite och hitta tillbaka MIG. Trots att jag svabbat golvet, som R tappade glöggen, över 2 ggr så är det fortfarande klibbigt. Jag tog det så lugnt i morse... Hade tänkt att svabba en tredje gång, men jag sket i det. Jag klarade av att gå ifrån lägenheten ändå och blev grymt impad av mig själv. Och träning blir det i morgon bitti i stället =) Har några timmar ledigt innan jag går på nästa pass. Det blev lite konstigt i schemat där, men då passar jag på att gå till gymmet. Känns riktigt bra!! Och jag tycker jag har varit grymt duktig med träningen so far om jag får säga det själv ;)

Nu skall jag läsa en artikel, sen skall jag sova för i morgon ringer klockan tidigt... :/

Give Haiti hope

Smsa "10katastrof" för att skänka 10 kr eller "katastrof" för att skänka 50 kr - till 72950.

Jag sms:ade 50 kronor till Haiti och det tror jag att fler än jag kan göra. Ge till de människorna som behöver DIN HJÄLP som mest. Skulle situationen vara omvänd så tror jag att vi alla skulle vara oerhört tacksamma för den hjälp vi kunde få från de som har det bättre. Så mina vänner... Gör som jag, skänk 50 kronor till Haitis behövande!! Eller känner du att du helt enkelt inte har dom pengarna, skänk 10 kronor. För det tror i alla fall jag att de flesta har!!

I köket hos mig

Barnen är på dagis respektive skolan och jag skall snart pysa iväg till jobbet. Jag sitter i köket och antecknar i min nya almanacka som jag fick köpt igår. Jag har längtat så länge efter en ny... Den andra är så stor och jag måste ha veckoöversikt för att fungera. Nu jäklar skall här struktureras upp så att vardagen flyter på bättre och jag kan få må bättre.

Vandrade in på en nyfunnen väns blogg som jag brukar läsa. Just idag var det extra jobbigt att läsa och tårarna fullkomligen sprutade ner för mina kinder. Jag befinner mig i en lite känslig period nu, som Ni säkert har märkt. Men när man läser om deras liv så är det alltid svårt att hålla tårarna borta.

"En drake lyfter bara i motvind" är titeln till bloggen och Maria skriver om sina tre prinsar. Speciellt om minstingen, huvudpersonen Elliot. Här kommer ett litet utdrag från hennes blogg.

"Lillprinsen Elliot hade klumpfot på båda fötterna och när han var två dagar upptäckte läkarna att han hade VSD och pulmonalisstenos på hjärtat. Plötsligt tog livet en vändning som ingen av oss räknat med. Fötterna skulle nu gipsas varje vecka och vi försökte ställa in oss mentalt på en hjärtoperation. Varje gång vi började känna att vi hade lite kontroll över situationen så slogs fötterna undan för oss igen. När man utredde Elliots hjärta så tog man ett fish-test och när han var 2 månader fick vi beskedet att han hade 22q11. Detta var början på en livslång resa".

Stress (gnällvarning)

Just NU så är det mycket stress som pågår i mitt inre och det känns som om ingenting blir riktigt färdigt och det känns som om jag inte alls hinner med det som jag behöver hinna med. Och det första som dyker upp i (de flesta) folks hjärnor är säkerligen... "Varva ner då, skit i att städa ett tag till exempel... Man måste inte hinna med att göra allt etc." Men det funkar inte så tyvärr!! JAG mår piss rent ut sagt om det är för rörigt hos mig. Jag står inte ut och jag blir i kraftig psykisk obalans. Så det fungerar verkligen inte att skita i att städa. Det är inget alternativ!! Och det är inte en dans på rosor att städa 2 våningar förjämnan för två barn, en galen katt, och en smått förvirrad och rörig morsa. Det krävs STÄNDIG underhållning!! Det går inte en dag utan att jag städar, och oftast flera gånger om dagen. Men trots detta så känns ta mig faan aldrig rent ändå. Jag fattar inte hur den ekvationen går ihop?! Gör den det för Er?? Och dagens "bästa"... När jag äntligen hade lyckats få undan allt i köket och verkligen skurat överallt, då lyckas Raz med att tappa en glöggflaska i golvet, som inte bara spricker, utan exploderar. Det låg glassplitter över hela köket. Till och med uppe på fönsterbläcken. Allt var ren kaos och det var även rött ÖVERALLT, i mitt annars så vita fina kök. Så nu är det inte bara rörigt, det är klibbigt med.

Ledsen över att Ni behöver läsa om mitt gnäll, men så ser den nakna sanningen ut just nu. Och att vara oärlig och låtsas som om allt är vore tipptopp när det verkligen inte är så... Nej, det är INTE jag!! Och det kommer aldrig att bli jag heller... Ibland må jag vara lite för ärlig för mitt eget bästa, men så är det. Och jag tror på att det håller i längden!! Att skriva om ett fakeat liv och försköna sanningen skulle aldrig falla mig in. Det är bara sååå patetiskt och jag fattar verkligen inte att folk orkar?! Men men... Nu handlar det inte om andra. Nu handlar det om mig!!

MIN själ behöver ro och jag är övertygad om att den får det när allt lugnar ner sig runt mig. För egentligen mår jag rätt bra nu (bara inte JUST ikväll), förutom att det är för mycket av allt. Jag behöver lära mig att prioritera bättre så kommer nog allt lösa sig, men det är svårt. Och ibland känner jag mig ensam. Jag vill inte känna mig så trött och sönderstressad... Det är ju inte ett dugg konstigt att jag är det, men det är inte speciellt rockigt för det. Nu har jag i alla fall fått skriva av mig litegrann. Det är viktigt, för då mår i alla fall jag oftast mycket bättre. Nu måste jag äta lite, för jag har inte ätit sedan halv 1 idag. Och det värsta av allt är att jag inte har en ynka liten hungerkänsla så långt jag kan nå, men jag måste trycka i mig lite ändå... För sådana fällor måste jag vara jättevaksam på för jag vägrar att bli sjuk igen.

Orkar inte...

Är så trött, så jag måste nana. Sorry frugan, men vi ses i morgon och då skall jag även blogga bättre =) Dagen har bestått av kaos, men även APT, bodypump och mathandling. Seee U 2 morrow!!

Och förresten... Barnen var på funkykids barnpassning under mitt pumppass och det gick kanonbra. Barnpassning från 1 år och uppåt =)

Kan knappt stå på benen...

Jag är så jäkla yr att jag knappt kan stå på benen =( Jag hatar verkligen detta!! När fasen skall det bli ordning på mitt jäkla blodtryck. Men jag skall ju vara glad att det inte är högt...

Har även haft världens gigantiska bråk... Löööövly!! :/ Och då gjorde jag något som jag aldrig trodde att jag skulle göra... Och nej, det är inget olagligt och jag har inte slagit någon eller nåt sånt. Men det känns inte så jäkla mycket rockigt för det =( *LEDSEN*

Till salu


Vitlaserat skötbord med ett hjärta inristat i träet + ljusgrå mumin skötbädd (Inköpt för 1895 + 299 = 2194 kronor). NU 1000 kronor för skötbord samt skötbädd!! Inköpt i januari 2008.

Jag har även en massa annat som babysitter, spjälsäng, madrass, sängkläder, sänghimmel, bärsele, blöjhinkar etc. som också är till salu, men som jag inte hunnit ta bilder på än. Billigt kombopris om du köper allt!!

Fantastiska kvinnor

"Oavsett vad du ger en kvinna, kommer hon att ge dig något bättre. Ger du henne säd, ger hon dig ett barn. Ger du henne ett recept, ger hon dig en måltid. Ger du henne ett hus, ger hon dig ett hem. Ger du henne ett leende, ger hon dig sitt hjärta. Hon multiplicerar och förstorar oavsett vad du ger. SÅ...om du ger henne någon skit, så förvänta dig ett ton tillbaka".

LÅNAD: På Lena Lj:s fejja

Överlycklig över att vara hemma...


Jag blev nersprungen av denna ljuvliga lilla varelse igår och hon vill fortfarande inte släppa Mammisen ur sikte så det har varit mycket saknad i helgen. Och jag kan lova att kiddows har varit saknade av Mamman med. Vi har fortfarande inte gått ur sängen idag ;) Efter att R gått till skolan i morse så lade jag mig i sängen igen och efter en stund kommer skönheten och vill mysa med Mammisen och se på TV i sängen ♥

Men nu böjar i alla fall JAG bli hungrig så nu får vi allt snart gå upp =)


*KÄRLEK*  ♥♥♥

Yeah... Detta blev det!!

ITEM - Digital white watch () "Riktigt tuff klocka i fyrkantigt format vilket ger en blandad elektronika känsla med fashion och retro. Ett måste på dansgolvet" = PÅ VÄG TILL MIG.FRIIS Company - Blax black stud wallet. "Plånbok från Friis & Company med flera fack, prydd av nitar. Gjord av PU" = PÅ VÄG TILL MIG.Denna beställningen är gjort på ZOOVILLAGE.

Vill ha just nu...


BILDKÄLLA: Lindex

Vill Ni veta??

Vill Ni veta vad jag gjorde direkt efter jobbet idag?? Jo, efter 50 timmars jobb så begav jag mig till gymmet. Det Ni ;) OK, det första jag gjorde var att hoppa i solariet, men ändå. Därefter blev det 30 minuter på crosstrainern, vilket betydde att jag blev av med 400 kalorier. Och sedan körde jag lite styrka på det med. Skönt!! Träffade Carro med, som jag inte sett på gubblänge och jäklar vilka muskler bruden hade. Är ihop med en muskelknutte och när hon träffade honom började hon träna en massa med. Grymt som fasen var det!! Och det var bara ett halvår sedan hon fick deras bebis och jag kan lova att det inte syndes ett spår efter den graviditeten. Skitfin var hon =)

Frugan ringde idag med och frågade om jag inte kunde hänka på pumpen 18:40, men tyvärr fick jag tacka nej. Hade gärna tränat mer idag men Skruttan var jättetrött verkligen och jag hade ingen barnvakt. Det finns ju på gymet, men jag vet inte riktigt om jag vägar lämna henne där?! Hade Ni vågat lämna en halvgalen 2-åring till okända barnvakter?? På gymet då såklart!! Så dom är ju anställda där, men ändå...

Within temptation - What Have You Done


Uppföljning: Das kula on the mage

Ni minns den där kulan som jag hade på magen, från min gamla piercing?! Så här ser det ut nu...


Jag lade ju ett litet snitt i den för ett tag sedan och tryckte ut brosket som fanns i kulan för att skiten inte försvann och jag vägrade att vänta på operationen. NU ser det rätt fint ut, fast det har blivit ett litet ärr. Funderar på om man kan tattuera bort det så man slipper se skiten?? Kan det fungera tror Ni?! Och i såfall VAD?? Har funderat länge och har bett min tattuerare att skissa lite på en tattuering som skall bygga ut min magtattoo och hoppas att det händer någonting snart. Skall ner och skynda på honom lite i veckan tänkte jag. Funderar på om en kvist eller något kan sticka ut ifrån min blivande och täcka över ärret kanske?? Vad tror Ni?? Vad skall jag bygga?? Överös mig med tips är Ni gulliga =) Behöver alla tips jag kan få!! Den skall vara rätt stor tror jag och "slingra" sig upp mot revbenen. Men motivet är ännu inte klart och jag börjar bli otålig. Vill gadda mig nuuu...

Vilken är snyggast ??

En utav dom blir det... Jag kan bara inte bestämma mig för vilken?!

Det är sååå svårt!! Bägge är ju så sjukt snygga tycker jag. Men får nog nöja mig med en?? Så vilken skall jag beställa?? Snälla råd mig?! ;)

Hello fellas

I´m here, alive and well =) Vi har varit och åkt pulka och bob med barnen idag i en alldeles fantastisk pulkabacke. Jag bara MÅSTE åka dit med mina egna barn någon gång. Backen hade till och med lift så det var andra barn där med och åkte slalomskidor. Jag blev grymt sugen på att köpa slalomskidor till mig och ungarna när jag såg detta. Det var riktigt längesedan jag åkte nu, cirka 14 år sedan :/

Det fanns roliga gupp med, fast dom var lite farliga. Åkte med pulkan i ett och det gjorde rejält ont i ryggen. Min kollega berättade med att en kompis till honom hade åkt i ett gupp häromdagen.  Han hade fått en fraktur på en av ryggkotorna och skulle behöva hoppa på kryckor i 6 veckor, så det var tur att det gick så bra som det ändå gick med mig.

Hur mår Ni?? Hoppas att helgen har varit bra!! Det har min varit =)

Nytt inlägg i låsta...

Klicka på bilden för att komma till bloggen...Man kan ringa till mig igen!!

Finns på mitt vanliga nummer igen, fast med Pappsens gamla lur. Är det inte fantastiskt, så säg?! Jag kan kommunicera med omvärlden igen ;)

Positiva tankar positiv energi

Med positiva tankar skapar man positiv energi... Jag tog mitt pick och pack och begav mig till gymmet idag. Lade mig i solariet innan jag mötte upp Frugan. Min underbara och jag startade med 30 minuter på crosstrainern, vilket ledde till att jag förbrände 340 kalorier. Härligt!! Sedan kom Juss med och vi fortsatte med lite styrka, innan vi avslutade med 15 minuters sittande cykel. Gott att få jobba bort lite besvikelser och aggressioner. 1 ½ timma var vi där. Skulle köra hem mina raringar innan jag skulle åka till jobbet men dom ville handla lite innan så vi entrade Lidl, innan jag lämpade av dem på varsin station. TACK tjejer för en härlig morgon!! Sedan styrde jag kosan mot jobbet. Hade världens huvudvärk, men efter några koppar kaffe och två alvedon så var jag snart människa igen. Nu ser jag fram emot en härlig helg på jobbet tillsammans med mina goa kollegor och fina barnen/ungdomarna.

Man kan jobba bort massor bara man vill och komma långt med positiva tankar. Det har jag ägnat mig åt idag. För jag tänker inte låta någon tynga ner mig och göra mig ledsen och arg. Det är inte sista gången, det vet jag, så jag skall låta det rinna av mig i stället. Behandlar man människor som skit och bara letar efter anledningar att bråka, då mår man inte bra. Och det får stå för dom. Jag skall omges av positivitet!! Och det gör jag. Fantastiska människor har jag runt mig och jag är så glad att jag har Er. Ni vet vilka Ni är... *ÄLSKAR*

LENA LJ: Jobbar ju nu, men skulle behöva prata med dig gällande luren för jag fattade inte riktigt vad du menade. Du är fantastisk enda ut i fingerspetsarna som tänker på mig... Är sååå lyckligt lottad att jag har någon som du i mitt liv. Underbara människa ♥♥♥

Den blev visst inte bättre idag...

Nu har jag fått nog!! Rejält med, så det skriker om det. Jävlar i min själ... Och jag stod på mig också!! Aldrig mer säger jag, aldrig mer!! Nu skall här bli ändring på torpet!! Du kan dra så långt åt *pip* det bara går... Jag kommer ALDRIG någonsin att sjunka till din nivå, men du skall hålla dig väldigt långt borta från mig om du vet vad som är bäst för dig. Äckliga människa!!

Ingen bra dag igår...

Jag var ledsen, trött, förvirrad, glömsk, irriterad och allmänt nere mestadels av dagen, så jag orkade helt enkelt inte blogga. Det var jättekul att vara med Rasmus på skolan, men därefter gick allt bara utför... Jag glömde till och med bilen vid affären och gick hem med mina matvaror. Normalt?? - Nej, inte speciellt!! Det har varit för mycket och det kommer surt efter. När man sedan aldrig för någon hjälp så blir det inte lättare. Ibland är det för jävla svårt att klara av ALLTING själv!! Ibland så vill jag bara ge upp, lägga mig under täcket och försvinna. Men jag har inte ens en sovrumsdörr längre, för den var en förstörde en viss någon när han blev arg och efter det har det inte kommit upp någon. När jag blir rik så skall jag köpa nya dörrar till hela lägenheten i alla fall. Vad 17 det nu hade med mitt inlägg att göra??

Milla ville heller inte sova igår, så alla 4 låg i sängen. Detta = TRÅNGT!! Och det gillar jag inte. Det var heller inte så rockigt att lägga sig klockan 19:15 (!!!) för att man hade en rabiat miniterrorist. Men nu skall jag sluta klaga och hoppas på att det blir en bättre dag idag. T kommer snart med, så jag måste packa.

Men där har Ni anledningen till att jag inte blogga så bra igår...

Tjillevippen folks

Idag har jag varit med Raz i skolan och han var jätteduktig hela tiden och det var riktigt kul att vara med. Jag har bestämt att jag skall vara med 1 dag per vecka, i den mån det är möjligt för att studera hur de jobbar och hur de arbetar med konflikter och dyl. Än så länge har jag bara varit med två gånger, men det har gjorts mycket framsteg redan och det gör mig väldigt glad. Fröken Linda för även lite dagliga anteckningar för de dagar som jag inte är närvarande för att vi skall ha en rak och tydlig kommunikation och att jag skall känna mig delaktig och att vi skall kunna jobba TILLSAMMANS för vad som är bäst för Rasmus. Jag är väldigt nöjd över hur det har börjat i alla fall =)

Någon??

Någon som vet något om LG:s mobiltelefoner?? Vägrar ha sonyericsson igen, och jag har hittat en jag gillar...

LG KU990i Viewty

LGKU990IWHITE

 

Ta knivstarka bilder och spela in filmer i VGA-upplösning med den finnesrika 5-megapixelkameran. Viewty är utrustad med funktioner som manuell och autofokus, LED-lampa samt avancerade ljusinställningar. Viewtys unika videokamera ger dig möjligheten att redigera inspelade videoklipp och även lägga till musik, vilket sätter dig direkt i regissörsstolen. Den 3-tum stora pekskärmen har teknik från LG:s TV-apparater, XD-engine. Surfa snabbt på Internet HSDPA 3,6. Genom snabblänkar till bland annat YouTube kan du enkelt dela med dig av dina filmer och bilder till dina vänner.


*Gaaaaah*

MIN LUR ÄR HELT DÖD och verkar inte kunna återupplivas :( Jag kan alltså bara nås via bloggen, mailen, msn eller fejjan. MÅSTE verkligen ha en ny snaaart.

Sååå LENA LJ: Om du ser detta darling, kan du skicka en påse till mig så jag kan skicka in luren IGEN. Tror att det är kylan som har slagit ut den helt :(

Köp aldrig en sån här...!! (w760i)


Snart sportlife

2 stycken pass väntar på mig ikväll. Eller ja, väntar är väl inte rätt ord för jag är övertygad om att dom skulle köra på utan mig om jag inte dök upp ;) S-core (styrkepass för mage, rygg) och sen Bodybalance (yoga, pilates och tai chi) blir det ikväll =)

Söt-Marre har varit här och hälsat på idag med tillsammans med hennes små boys =) Vi fikade och tjatade medan barnen lekte. Och vid 21 så kommer hon tillbaka, när jag har varit och tränat, för då skall vi ha filmkväll med popcorn, morotsstavar och annat gott... *myyyys*Du e´ la go...

Mamman: Milla!!
Dottern: (inget svar)
Mamman: Prassel (Mamman tar fram en kaka)
Dottern: Milla komme, Milla äta kakan...

Här är det livat nästan jämt...

För en stund sedan så knackade farbror polisen på hos mig och frågade om han fick komma in. Antagligen så har någon piskat på sin fru rejält, men jag har faktiskt missat det denna gången. Och det gällde inte ens "det vanliga" paret som det vanligtvis är, vilket var min första tanke. Är det inte fabolous?? Hoppas verkligen att det inte kommer fler sådana incidenter, för nu räcker det väl ändå kan man tycka?! Vad fasen är detta?? Är det inte det ena, så är det det andra. Finns någon människa i detta avlånga land som har ett förhållande utan vare sig misshandel, otrohetsaffärer på löpande band, kriminella affärer eller annan skit. Det ser inte bra ut detta alltså!!

Nästa gång, om det nu blir en nästa gång, så skall jag ha mig en RIKTIG man. För sådanna finns det fasen i mig inte gott om. Visst, min pappa, mina bröder och lite vänner vet jag som är ÄKTA och ÄRLIG. En som man verkligen kan vara uppriktigt stolt över utan att alla skrattar bakom ens rygg och skäms i ens vägnar. Visst, det är självklart upp till var och en hur dom vill leva sina liv. Jag har gjort det med. Jag vill bara INTE göra det igen!!

Men, som sagt... Det var ju det med dom där bra... Det är inte som att de haglar ner från himlen direkt. Men vi får väl hoppas att jag har tur ;)

Sista designen...

Det har varit en hel del som frågat om jag kan göra en bloggdesign till dom, det sista. Jag tycker ju sådant är väldigt KUL, men jag känner inte att tiden räcker till riktigt för det tar lång tid att göra. Det går åt många timmar. Så denna som jag gjort idag är den sista jag kommer att ge bort.

MEN skall ist göra så att jag tar 100 kronor/design till de som ändå gärna vill ha. Så det finns fortfarande möjlighet att beställa en personlig design. Trots att det är en väldigt liten summa, så blir det nog inte så många vill ha längre. 100 kronor tycker jag är lämpligt/design för jag är inget proffs. Men det blir en liten peng i alla fall för tiden jag lägger även om det är en näst intill obefintlig timpeng om man ser var jag lägger ner i tid.

I alla fall... Så Ni som vill beställa en design av mig får gärna kontakta mig på lenalnr1@hotmail.com och lämna alla uppgifter till mig. Inloggningsuppgifter, lösenord, önskemål gällande färger, signaturer, profilbilder, teckensnitt etc.

Så här ser dagens resultat ut. Bloggen jag designat hittar Ni HÄR...

En dag i januari 2010


Tyvärr...

Har inget direkt vettigt att skriva just nu tyvärr... FÖRUTOM att jag antagligen kommer att göra min juridiktenta den 27 februari istället, eftersom jag inte kan göra den på lördag. Men vilket intresse har det för någon annan än mig, är en bra fråga?! Nej, just det... Det var visst inte så kul att veta!!

Sååå sov gott mina löööövs... Jag ser på MEDIUM, men snart blir det sängen även för mig =)

En ängel

Thomas Papadopoulos, du är en ängel. Fattas bara vingarna!! Jag letade som en liten blå efter min plånbok... Då knackar det på dörren, och det är vaktmästaren Thomas. någon har hittat min plånbok och han såg bilden på Rasmus och visste direkt att det var min. Tänk vilka underbara godhjärtade människor det finns. Om ändå alla vore sådana. 1000 TACK, även till dig som lämnade in den.


Btw...

Det värker riktigt skönt i min kropp idag... Speciellt i rumpan och axlar/bröst!! På tisdag blir det s-core och bodybalance... *LÄNGTAR*

Nu... Plugg, kaffe och en massa vindruvor.

Maximal njutning


Tänk vad mycket som gör en förälskad nu för tiden... =) IDAG är dessa killar skyldiga!! Lyssna och njut... Volbeat - We

Fullspäckat för mig idag...

07:15 - Klockan ringer
07:30 - Servera frulle
08:00 - Skicka R till skolan
08:20 - Väcka Milla
08:45 - Köra Milla till dagis (går alltid annars, men hann inte idag :/)
09:15 - Sola
10:00 - Kaffe + plugga
11:00 - Duscha
11:15 - Fortsätta plugga
13:00 - Hämta Raz
13:15 - Middag hos Mormor
14:00 - Lämna Raz hos Robbie, sen skolan för moi till 20:30.

Shit!!

Shit, vad jag är grym alltså!! JAG överlevde passet ikväll, men det svider verkligen i varenda muskel i min kropp känns det som och mina stackars ben vibrerade läääänge efter passets slut. BodyPump är minsann tufft!! Men men... Grym var jag i alla fall och träningsvärken jag kommer att ha i morgon är nog inte nådig. Men då vet jag att det har hänt något i alla fall ;) *STOLT*


Mycket rolig =)

På den här listan får du bara svara med ett (1!!!) enda ord...

 

1. Var är din mobiltelefon? Köket

 

2. Var är din andra hälft? Ingen

 

3. Ditt hår? Snyggt

 

4. Din mamma? Perfekt

 

5. Din pappa? Bäst

 

6. Det bästa du vet? Barnen

 

7. Din dröm inatt? Ovetande

 

8. Din dröm/ditt mål? Harmoni

 

9. Rummet du är i? Tv

 

10. Din hobby? Träna

 

11. Din skräck? Ondska

 

12. Var vill du vara om 6 år? Lyckan

 

13. Vart var du igår kväll? Hemma

 

14. Vad är du inte? Ond

 

15. En sak du önskar dig? Trygghet

 

16. Var du växte upp? Hemma

 

17. Det sista du gjorde? Träna

 

18. Dina kläder? Tränings

 

19. Din TV? LCD

 

20. Ditt/dina husdjur? Katt

 

21. Din dator? Laptop

 

22. Ditt humör? Stolt

 

23. Saknar någon? Ja

 

24. Din bil? Renault

 

25. Något du inte har på dig? Mössa

 

26. Favoritaffär? Lindex

 

27. Din sommar? Underbar

 

28. Älskar någon? Många

 

29. Favoritfärg? Vit

 

30. När skrattade du senast? Frugan

 

31. När grät du senast? Förhäxad


Efter önskemål

Jag fick ett önskemål genom en kommentar i bloggen om jag inte kunde lägga ut receptet på min senaste gratäng. Och visst kan jag göra det!! "Receptet" är dock bara lite hopplock från mitt huvud så Ni får ta det lite på en höft, då jag inte har några exakta mått eller så ;)

För ca 4-5 personer, 200°, 30 minuter.
5 stycken mindre kyc klingfiléer
1 paket bacon
1 liten gul lök
1 burk champinjoner (alternativt ett gäng färska)
2 stycken morötter
5 dl lätt cremefraiche
1 halv burk lättgrädde
salt
peppar
salladskrydda
dill
ev. 1 vitlöksklyfta

Gör så här: Bryn kycklingen och baconet, hacka sedan ner det i en gratängform. Hacka löken och strö över. Häll på en burk med chaminjoner. Skala morötterna och skiva dem i stavar och lägg sedan ner dem i gratängformen. Häll över cremefraichen och grädden och rör sedan om efter att du kryddat efter tycke och smak. In i ugnen och gräddas i cirka 30 minuter i 200° värme.

Resultatet skall se ut ungefär såhär...Dag 1

Om mindre än två timmar så skall jag gå på mitt första pump-pass på Sportlife. Skall bli såå KUL!! Jag har varit relativ duktig idag dock med maten. Det blev 2 stycken mastiga feta kakor, men det är allt. Så jag har allt varit himla nyttig ifall någon frågar mig ;)

Hoppas hoppas att jag tar mig igenom detta pass idag alltså. Himla nervig, för musklerna som en en gång fanns på min kropp är ett minne blott. Men men... Dom skall snart få synas igen!! Inte för att jag vill vara biffig, för det vill jag verkligen inte. Men lite muskler och lite tajtare hud lite här och där skulle inte skada... Detta är dag 1 på mitt nya härliga sundare liv... =)


GSI & Vapenbröder

Jepp, dessa två har nu avklarats i serien om Johan Falk, four to go. Jag vet inte vad jag skall säga. Är ju inte direkt jätteförtjust i svenska filmer för övrig, men polisfilmer är vi grymma på. Och här tror jag minsann att vi har gått till filmhistorien. Jisses, vilka rullar alltså. Spänning från början, till slut. Lööööv them!! Och jag börjar änna förstå vad Ni pratar om när det kommer till herr Wagner med... Yummi ♥


Hmmm... Lena Kinnaman... Ja, det skulle jag nog kunna leva med!!

Nytt försök

Det bidde inte någon FALK för mig igår, så jag gör ett nytt försök nu... Tjillevippen.

För härlig...

Min lilla son är verkligen en underlig liten varelse. Idag har jag varit så irriterad på honom stundtals att jag har haft lust att kasta ut honom i en snödriva. Men samtidigt är han ju så fantastiskt underbar. Älskade lilla ljuvlisen!! Sista gången jag blev irriterad på honom idag (nej, jag har ingen bra dag för Mamman så det har blivit ett par ggr), var när jag upptäckte att mina vindruvor till fruktsalladen rymt. Men jag försökte att inte bli irriterad för det var ju inte hela världen. Men när jag var så sugen, och jag hade köpt hem extra speciellt till fruktsalladen, så då störde det mig. Men i alla fall... När jag kommer upp i hans rum så ser jag detta...


Inte alla barn som önskar sig Buddah-statyer i julklapp. Och i hans fönster har han satt dom så fint så och man kan ju inte göra annat än att le =) Det är allt Mammas pojk detta!! Han blev överlycklig när han såg att jag hade köpt dom till honom. Älskade unge ♥

Och förresten... Jaaa, det är snö som ligger ca 40 cm upp utanför hans fönster =)

Jag kan bara jag vill...


EGENTLIGEN så skulle jag haft i vindruvor och lite annat gott, men konstigt nog så har dom fått ben. De fanns i mitt kyl i morse, men nu är dom mirakulöst försvunna :/ Nyttigt blev det i alla fall ikväll och jag är riktigt STOLT över mig själv för detta är nog första gången...

Äntligen på plats


Det tog cirka två månader, men nu sitter äntligen hyllan på plats. Älskar den!! Det blev bra mycket bättre än jag vågade hoppas på ;)

Ännu en gång ...


Städa städa...

Usch som här ser ut... Får ingen ordning på någonting känner jag, men med tanke på att jag är ledig i helgen nu så skall jag röja ordentligt. Nästa vecka är det en del i skolan med så då hinner jag verkligen inte. Det ser ut som om någon släppt en bomb här och det är inte bra. För det förvandlar mitt harmoniska jag till ett jag med kraftig psykisk obalans. Så jag håller mig borta lite nu... Inte jättelänge, men jag kommer kanske inte tillbaka förrän i kväll i alla fall. Om jag mår bättre då så att säga... Tjillevippen!!


Det alla andra pratar om...

Myset är framdukat, blomkål, chippar (0,5 kg), bubbel, dipp och massa annat gott. Och nu skall vi sätta Oss och se den första (egentligen inte men) delen av filmerna som alla andra pratar om. Gissa vilken det gäller?!

KAP* 2 par vinterkängor
* 2 par handskar
* 1 par tofflor
* 2 par Nivea bodylotion
* 8 par Colgate tandborstar
* 1 st Barnängen pumptvål
* 1 st Wella hårspray
* 1 st Listerine total care

Och vad gick detta kalaset på?? - Jo, knappa 400 kronor. Snacka om att jag är grym på att fynda. Är jag inte bäst, vilket jag tror att jag är, så är jag i alla fall inte långt efter ;)

Är han på riktigt?!


Ett slut även denna gång...

Nu sitter jag här i soffan med tårarna sprutandes ned för mina kinder. Jag har än en gång sett klart på alla förhäxadboxarna och jag tror jag gråter mer och mer för varje gång. Speciellt sista avsnitten. De är såå sorgliga, men de har även så mycket lycka och glädje i sig. Producenterna har lyckats att göra det perfekta avslutet på en hel fantastisk serie, som jag kommer att älska för alltid ♥


Dagens


Kyckling, bacon, fetaost, Creme fraiche, morötter, dill etc. Till denna underbara gratäng åt vi pasta =) MUMMA, trots att vi inte fick några middagsgäster.

(Mamma och Pappa svek för Pappa åt killing igår, och eftersom Pappsen inte ville äta det två ggr på raken tackade han nej :/).

Jag ger med mig...

Hon vägrar... Det har ALDRIG hänt att hon har varit vaken så här sent någonsin alltså, och hon verkligen vägrar sova. Egentligen hade jag velat se ett förhäxadavsnitt, men jag får ge med mig. Så jag går och lägger mig nu... GOD NATT raringar.

"Mamma, Milla ha ninni. Mamma soowa häää... Mamma soowa. Gå neee hänta ninni...NUUU"Hmmm... Mycket Milla idag, men det är hon som har härjat hela dagan. Duktiga Rasmus har somnat för längesen... Underbara ungar!! Jaaa, Milla med. För det mesta i alla fall ;)

Jaaa, vad gör man??

"Neeeej, telefonen är MIIIIIN!!"

"Neeeej, Milla kan själv!!"

Just nu så är det väldigt mycket egen vilja som "styr" våran vardag. Hur blir bara mer och mer envis för var dag som går och nu har hon även börjat gå ur sängen och tulta ner från trappan -på kvällarna eller vid middagsluren om hon inte vill sova... KUL?? - Not at all!! Milla som vanligtvis brukar sova runt 18-19 på kvällarna, sitter nu i soffan bredvid mig efter att jag bärt upp henne 3 (!!) ggr redan...

"Milla e hungig, Milla vill ha mela ninni..."

Bara att göra som minigangstern säger för nu börjar hon hoppa i soffan och gasta "hoppa hoppa"...


Hjälp!!

Nu är det verkligen bäst att jag uppdaterar i bloggen, annars kommer FRUGAN att byta ut sin favvobloggerska (jag) till Blondinbella i stället och det vill vi ju verkligen INTE!!

Oj oj oj...

Jag har haft en minst sagt intensiv kväll och med tanke på att jag knappt sovit inatt så är jag helt slut så jag skall ta och krypa till kojsen nu. Kidsen har somnat och det gör jag med snart, sittandes. Och klockan måste ställas på 5 (!!) med *PUST*

I morgon bitti, efter jobbet, så skall jag ha möte med min chef så då kan det ju vara bra om man är lite utvilad med =) Skall bli riktigt spännande, för vi skall diskutera min anställning och så. Har sett fram emot denna dagen. Wish me luck!! =)

Hallo hallo...

Fytti f**n vad jag har sovit kasst inatt kan jag lova. Har vaknat minst en gång i timman och somnade inte första gången ens förrän vid två. Vad 17 det kan bero på vet jag inte?? Sov iofs länge morgonen innan eftersom skönheten vaknade vid 10:20. Men att vakna en gång i timman, bara för man fick sova ut lite verkar väl inte riktigt normalt, eller?? Nu sitter jag på jobbet i alla fall och väntar på att dom andra skall komma. Dom var sena så dom kommer när som helst. Men egentligen hade jag ju kunnat vara hemma en timma längre om jag hade vetat detta. Men men... En lugn början för en trött Lena blev det i alla fall och det är ju inte fy skam.

Nu skall jag börja med lite käk tänkte jag. Hungrig är jag och det är säkerligen de andra med när de kommer. Sicket väder vi har ÄN alltså... -13° C och snön vräker ner som aldrig förr. Undrar vart detta skall sluta alltså...?? Glashalt på vägarna, men ändå blir man omkörd av idioter. Att de vågar...!! Det övergår mitt förstånd. För hellre att det tar lite längre tid än att man inte kommer fram alls.

Som sagt...

Bloggen är fortfarande under rejäl omgöringstjosan, men snälla snälla snälla säg att Ni ser alla menyer och allt som skall synas nu i alla fall?? Sitter sidmenyn på rätt plats. För det har den alltid gjort hos mig. Kanske för att jag har så stor skärm och widescreen?? Men men... orsaken spelar mindre roll, bara det kan rättas till. Fast nu måste jag verkligen sova för jag skall jobba i morgon. Får fortsätta när jag får tid!! Men måste ju få veta att det ser bra ut även i era skärmar nu. Eller att allt ligger på rätt plats i alla fall.

Ser det bra ut nu eller?? Med menyer och så?? SNÄLLA SVARA typ för 20 minuter sedan ;)

Under rejäl ombyggnad...

Bara tanken på att min blogg inte ser ut som det SKA i andra webbläsare gör mig smått galen, så nu jäklar skall här byggas om rejält... Så snälla stå ut med röran!! Köss for now.

Det var det roligaste på länge


Snodde denna "härliga" från Juss blogg =)

Er önskan är min lag =)

Jag har i alla fall MINST två stycken blindstyren som läsare ;) Och mina raringar vill att jag ändrar texten till större. Är det bättre nu??

Och förresten... Är det NÅGON mer om tycker att min bloggdesign ser KONSTIG ut?? Att alla menyerna eller så inte finns med eller något annat konstigt. Skulle bli jättetacksam om Ni ville skicka en kommentar här till min gällande HUR min blogg ser ut i ERAN webbläsare.

Lunchdate med vänner...

Idag har vi varit på lunchdate med några av våra underbara vänner =) Linda, Liam, Lavinia, Jessie,Iris, Malin, jag och mina kiddows. Det blev lunch på köket och det smakade ju fantastiskt och vi hade det supermysigt. Jag blev beordrad av Linda att ta med mig kameran så jag kunde ta lite pics på raringarna ♥

Beslut utan återvändo...


Nu är det dags att börja prioritera min hälsa lite och börja prioritera MIG. Jag var verkligen inte i bra balans i morse alls och har inte varit på hela dagen, och då tog jag ett beslut. Raka vägen ner till gymmet, SportLife, och teckna kort. Känner mig riktigt äcklig nu alltså!! Jag bara proppar i mig en massa skit hela tiden och jag avskyr det. Usch!! Så nu jäklar skall här börja tränas =) Så vill någon ha en träningskompis får Ni gärna hojta för jag behöver verkligen sporras till 1000. Det var ju hela 4 (!!!) år sedan sist... HJÄLP!!

Myyyysdag =)

Idag så var det dags för årets julefirande med Maggan (Rasmus bonusfarmor) och hennes goa familj. Vi hade det jättemysigt som alltid =) Jag lånade Maggans kamera och tog lite bilder, för min var hemma idag.

 

Kikki sätter på Milla Marcus Hoodie ;)
Sötfisen ♥
Vackraste minigangstern ;)
Dryg? ;)
Milla i ett nötskal!!
Hahaha... sötnöt!!
Dos Mongos... Millan och Kikki ;)
Coolingarna Raz och Marcus ♥

Vi har haft en fantastisk dag och kväll tillsammans med underbara Maggan och hennes goingar. Marcus är ju Rasmus farbror och dom har verkligen sååå roligt tillsamans ♥ Förr så hade dom lite svårt att komma igång och leka när dom träffades, men det är ju som bortblåst nu. Det märks verkligen hur mycket dom tycker om varandra och dom leker kanonbra killarna. Dom är för goa knäppisarna!! ;)
Idag så hade jag även med en liten pressent till Maggan. Inte bara Marcus som fick julklapp i år ;) Jag tror att hon blev glad. Vet ju hur mycket hon tycker om ljusarrangemang...

Svarat på kommentarer!!

Nu jäklar har jag tagit mig tid att svara på kommentarer =) De betyder ju MASSOR för mig och då vill jag ge Er det tillbaka när Ni tar Er tid att kommentera. Så nu har jag svarat på de senaste 20 kommentarerna i alla fall =)

TACK mina underbara läsare!! Kommentarer gör mig ju sååå GLAD =)1 fråga

Vet någon hur man lägger till en beskrivning inne på bloglovin?? Och förresten... Jag har rätt många trogna läsare tycker jag men bara 12 prenumeranter på bloglovin. Den funktionen är ju så käck tycker jag!! Jag prenumererar på ALLA mina favvobloggar och då får jag ett mail alla gånger någon utav dem uppdaterar. Hur bra som helst. Gör det Ni med =)

Följ länken nedan bara... SUPERENKELT och BRA!!
Följ min blogg med bloglovin

Design nr 1 klar!!

Nu har jag gjort en ny design till min nyfunna vän Elenor. Jag kan inte länka till hennes blogg eftersom den är låst, men jag kan visa en bild på headern i alla fall. Jag tycker den blev grymt läcker =) Hoppas bara att HON gillar den med. Det är ju det som är det viktiga ;)


Just nu

Är det dags för mig att städa som bara den. Milla är precis lagd i sängen för sin lilla nap, och sen skall vi till Maggan och co. för att fira lilla jul, mysa och ha det trevligt. Seee U later aligator.

Duktiga duktiga duktiga...

Raz kom ut från badrummet och var gullig nog att sätta lillasyster i badet så det blir tyst på henne nån gång!! Jag orkade inte blogga igår när jag kom hem. Vi var helt färdiga allihop. Är verkligen INTE vana med att gå upp 06:15 i detta hushållet ;) Jisses, det sved verkligen i ögonen :/ Så i morse sov vi lääänge =) Vi lade Oss 19:45 igår och sov till 09:15. Behövligt och 13,5 timmar var inte illa pinkat för någon utav Oss. För Milla blev det till och med ännu mer =)

Det gick bra på Rasmus fotbollsturnering i går i alla fall. Inte lika bra som förra året, men 3 vinster av 4 matcher får man väl vara nöjd med eller?! ;) Nu är ju dom för små för att räkna resultat, men skulle dom gjort det så hade det varit IFK Uddevalla som hade tagit hem pucklan. Det är grymt kul att se dom spela, för dom är så duktiga killarna.


Bada bada bada... *gråter*

En viss liten Milla står bredvid mig, naken och gastande, och tycker grymt synd om sig själv för att Raz ville bada ifred idag. Hon har tagit av sig alla sina kläder och skriker...

"Bada, bada, bada... Milla me bada... Denna ompan me bada...Milla Milla vill ju..."

Hahahaha... HUR kommer det sig att just MIN dotter är så jäkla envis för?? Och heeeelt loss ibland ;) Hon KAN ju se så oskyldig och beskedlig ut bara hon vill...

1351762 18' C står termometern på

162e8c5fdf91d580ae56aca8f06344a8.png

Kolla varifrån!

18' C står termometern på och vi sitter i bilen och väntar på att alla skall komma till samlingen inför fotbollsturneringen:) För en gångs skull var vi ute i jättegod tid. Inte illa för att vara oss;) Blev oroliga att vi åkt fel först... Håll tummarna för att dom vinner idag:)


Månens påverkan

Enda sedan det var fullmåne så har jag drömt jättejobbiga drömmar. Dom har varit så tydliga att jag inte fattat om jag verkligen är vaken eller om jag fortfarande drömmer när jag vaknat på mornarna. Jag brukar aldrig känna av månens så tydligt som jag gjort denna gången. vet inte vad det kan bero på, men jobbigt är det för det känns som om jag inte sovit alls.

Idag så sov jag på dagen, vilket inte var smart eftersom jag skall upp tidigt i morgon och är grymt rastlös och otrött nu. Men i alla fall... Jag drömde så intensiva drömmar att jag var helt blöt när jag vaknade. Slumrade om lite och var lika blöt när jag vaknade nästa gång... Huuuu, jobbigt är det, så jag är lite av banan. Men men... Nu var det till att lägga IFRÅN sig datorn ju... ;) Lättare sagt än gjort!!

Usch usch usch

Jag kommer inte att bli nöjd idag känner jag. Och jag måste lägga ner detta med designen nu. I morgon så har Raz fotbollsturnering i VBG och vi skall upp tidigt. Han vill kolla in datorn lite innan vi lägger Oss. Ledsen för dagens oerhört usla tråkiga bloggande :/

Jag ska hjälpa Er...

Jag har fått en hel del förfrågningar gällande om jag kan hjälpa till att göra bloggdesigner. Självklart kan jag göra det, men först och främst måste jag ta tag i min egen. Hoppas att Ni har överseende med mitt designmissbruk, men är jag riktgit missnöjd så blir jag spyfärdig. Urk som här ser ut nu!!

Jag hör av mig snart... Men maila inloggningsuppgifter önskemål, bilder, teman eller vad det nu är som Ni vill ha hjälp med, så fixar vi det. Hi hi hi... Så poppis som jag är nu så kanske jag borde börja ta betalt ;) Nej, skojja bara!! Så länge tiden finns så hjälper jag Er gärna mina fina vänner.

En dotter kommer och säger...

"Mamma Mamma, jag har bajsat. Kom och titta!!" *Exalterad*

Med världens största leende berättar hon att hon har bajsat när hon inte hade blöjan på sig. Problemet var bara att hon hade lagt "världens största??" koblajja på MATTAN i vardagsrummet och dragit med lite av det på golvet med!! Sedan fortsätter hon.

"Mamma Mamma, titta... Ooojdå!!" (Och skakar på huvudet...)

Vad kan man säga?? "Milla, det SKULLE du ju göra på pottan".

"Jaaa..." (*Bekymrad* Typ... jag skulle det, men jag valde mattan istället)

The love of my life


Utanför mitt fönster...

... and in black and white...

Återblickar 2009 del 2.

2009 har varit ett stort år på många sätt och vis och jag har skaffat mig massor av lärdomar och erfarenheter, på gott och ont. 2009 var året då jag började jobba "på riktigt" efter mammaledigheten med Milla. Jag träffade många fantastiska människor och vänner. Arbetet på bryggan lärde mig oerhört mycket och jag kommer alltid att vara tacksam för den erfarenheten, trots att jag hade en chef från h*lvetet. H*n lärde mig en del även h*n... Hur man absolut inte skall vara som chef, eller ens som individ. Jag lärde känna flera människor på djupet, som verkligen har kommit att betyda massor för mig. Med tanke på att jag har fått möjligheten att jobba en massa dygn så har jag även fått vara ledig mycket också, vilket har givit mig mer värdefull tid tillsammans med mina barn. Mina fantastiska små duvungar ♥

På arbetsfronten blev det även kärvigt ett tag, men i Oktober så förändrades hela min värld och jag fick min första fasta tjänst som beteendevetare på Stöd och Resurs. Inga ord kan förklara hur glad jag blev och fortfarande är över detta.
Min familj står mig lika nära som alltid och även i deras liv har det ju hänt mycket. Men dom har ställt upp för Oss till 110 %, precis som alltid innan och hjälpt till med både det ena än det andra. Älskar Er alla!! En annan STOR grej, eller två förresten, är att min minsting lillebror har fått körkort och även flyttat hemifrån med. Så nu har päronen inga gangstrar kvar hemma ;) Sedan har Vi fått en ny familjemedlem ju... Lilla ljuvlisen Elton, som däremot inte alltid är så ljuvlig, men för det mesta så ;)
Dessvärre så har året även fört med sig en del besvikelser, sorger och förluster. Men jag antar att det är livet, precis som det skall vara. Man måste gå igenom vissa saker för att lära sig och veta bättre till nästa gång. Jag vet vem jag är och jag är stolt över mig själv. Jag gör allt för dom jag älskar och bryr mig om och jag har fantastiska människor i min närhet, som jag älskar villkorslöst och för alltid. Men sen finns ju även falska människor i vår värld som har en tendens att nästla sig in i andras liv med, om man inte är tillräckligt vaksam. Människor som bara tänker på sig själva och som ingen orkar med i längden. Som tur är, är dom få och sanningen lyser igenom rätt snart. Hur mycket man ger och ger så får man ändå ingenting tillbaka, så till slut så tröttnar man. Men sanningen var ändå smärtsam, men nu vet jag i alla fall. Men en sak kan jag i alla fall säga... Och det är att oavsett all skit som jag fått höra, så stannar det hos mig. För jag bryter aldrig ett förtroende någon har givit mig, hur illa personen än betett sig. Och hur mycket skit denna egentligen förtjänar. JAG kommer aldrig att sjunka till den nivån. Och egentligen är det bara tragiskt... För ingen frisk människa beter sig så!! Men det är numera ett avslutat kapitel i mitt liv. Mitt liv är alldeles för värdefullt för att slösas bort på negativa energier...
Bättre att koncentrera sig på allt det positiva man har i sitt liv... I somras till exempel så kom vi för första gången Oss ner till Karlskrona och träffade våra underbara vänner fam. Adolfsson/Ljungberg och shit vad kul vi hade. Min underbara fina vackra vän Lena som jag önskar att jag hade närmare mig ♥
Det finns sååå MYCKET jag skulle vilja skriva om men jag har varken tid eller ork just nu... 2009 har i alla fall varit ett fantastiskt år och jag hoppas att 2010 kommer att bli lika fantastiskt om inte än mer. Jag har på känn att detta är mitt år faktiskt. Och många andras med!! Det är möjligheternas år och jag ser fram emot det med spänning =) Älskar mitt liv och mina underbara ♥

Återblickar 2009 del 1.

[skog.jpg]
I januari började jag att skriva i min GAMLA BLOGG. Jag var även hundvakt till min raring Sally ♥ ca 2 dagar/vecka. Sanna och jag införde våra mysiga Gray´s-dater =) Rasmus spelade sin första fotbollscup och dom sopade mattan med allihop och vann över vart enda lag =) *STOLT MAMMA*

Jag blev även Moster för andra gången... 19 januari så föddes lilla Lavinia. Hon låg i denna fina magen...
[GRAVIDALINDA.jpg]
Och två dagar efter, den 21/1 så kom även Lottisens lilla Bianca. Lilltösen hade bråttom och kom en hel månad för tidigt. Men lika välkommen för det!! Älskade Mami och Annie fyllde år ♥
I februari fyllde min små minikärlekar 8 respektive 1 år, även finaste Pappa, Robbie, Moster, Millas festman Melvin och hennes vackra vän Nova m fl fyllde år. Milla började även på dagis då, på Myran, Helenedals förskola. Jag började läsa familjerätt. En skitrolig kurs som jag fick högsta betyg på =)
[krlek_24512164.jpg]
I mars fyllde jag 26 år. Började även att jobba på bryggan. Sydde min första egna mössa och gjorde min tredje tattruering.
I april så började jag så smått med renoveringen hemma. Även lillfisen ville hjälpa till...
Det var även 10 år sedan vi gick ur 9:an så hela Ramnerödskolans 9:or hade återträff. Superkul!!
Och sedan lärde jag känna min darling Juss på riktigt, genom att vi började jobba på samma jobb. Vi fann varandra direkt =)
Jag fick även hem Millas första påskpyssel. Duktiga lilla ljuvlisen ♥
I maj så jobbade jag MASSOR. Det var jättekul, men även lite kämpigt stundtals.  Då var man extra tacksam över att man hade så en så fantastisk släkt och underbara vänner vid sin sida. Renoveringen av nedervåningen blev även klar.
Brun och fin var man =) Och det var underbart vackert ute...
I juni så höll sig vädret fint för en gångs skull och det var en massa BAD BAD BAD =) På Hällebäck, var annars?!;)
Sååå... Detta var den första delen av "Återblickar 2009"... Fortsättning följer!!

RSS 2.0