Jag har inte tid idag...

Gick av i morse och sen har tiden rusat iväg i en himla fart. Jag hade tänkt (efter önskemål från läsare) att skriva om Borderline Personlighetsstörning idag bland annat, men det får nog vänta lite. Jag har börjat lite på det, men hinner inte riktigt skriva klart idag tror jag. Jag håller på att förbereder maten inför morgondagens kalas för barnen.

På tal om det förresten... Det är helt galet var sallad och andra grönsaker kostar nu alltså. Bara mina tomater kostade 60 spänn (!!!!) och gurkorna 50 (!!!!). Helt sinnes!! Jag köpte salladsingredienser och sånt för 1200 spänn på Willys. Puuuh!! Jag förstår att vissa skiter i att köpa hem grönsaker för det är ju verkligen galet dyrt. Och nu handlade jag ändå på Willys som skall vara billigast. Men men, gott kommer det att bli i alla fall även om jag är ruinerad :/ Men som sagt.... Måste förbereda lite, damsuga och moppa golven.

Hörs kanske lite senare om jag hinner och orkar, annars i morgon!!

Lämna en kommentar så blir jag GLAD ♥
Postat av: Modern

God natt

2010-02-04 @ 21:58:10
URL: http://kittelsen.blogg.se/
Postat av: ida

http://www.phoenixtshirt.com/svär adressen!! :-)Ja det är verkligen svindyrt med grönsaker!!!! Jag försöker att köra på mycket frysta grönisar istället... :-) Jag är en liten sucker för broccoli och sånt där bös! :-)Jag vill oxå ha super mario på wii... Man kanske skulle köpa ett wii först dock ;-)

2010-02-04 @ 22:01:56
URL: http://www.idathylen.wordpress.com
Postat av: L

- Maggan:Natti natti ♥

2010-02-04 @ 22:05:20
URL: http://lenalarssons.blogg.se/
Postat av: L

- Ida:Åhhh TACK!! Skall genast gå in =) Wii is the shit!! ;)

2010-02-04 @ 22:05:50
URL: http://lenalarssons.blogg.se/

Vad har du på hjärtat...??

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (Ser bara Lena)

Har du blogg?

Låt orden flöda... ♥

Trackback