Behov

Jag behöver en kar eller två tills i morgon!! Eller en tjej med stora muskler som känner sig sugen på att lyfta lite... Någon som känner sig manad?? Eller som bara är gullig och hjälper mig ändå?? Behöver köra några lass till tippen, men ensam med en galen 2-åring rimmar inte så väl i mina öron, om jag skall ta mig levande ur detta lilla projekt.


Bildkälla: http://www.gnetagalten.se/images/00032/0/snabbt,billigt,effektivt-flytt-och-bärhjälp!.jpg


Lämna en kommentar så blir jag GLAD ♥
Postat av: Modern

Jag önskar jag kunde erbjuda mej men känner mej som en zombie just nu. Planerar dåligt, har ont i huvudet för det, har hur mycket som helst att göra och inte blir det bättre av att mor ringer och frågar om jag köpt nytt kyl och frys och hur och när och var och allt. Samtidigt som hon pratar och pratar och pratar funderar jag på vad jag ska servera. Känner mej helt djävla urblåst i huvudet just nu. Ska nog lägga mej tidigt.

2010-03-31 @ 21:26:17
URL: http://kittelsen.blogg.se/
Postat av: L

Tycker jag att du gör rätt i!! Man måste kunna säga nej ibland med Maggan. Man kan inte vara överallt samtidigt, även om man önskade ibland. Jag sa faktiskt nej idag med, till att jobba i morgon. Och jag är mäkta stolt över mig själv. Du vet hur svårt det är...

2010-03-31 @ 21:28:45
URL: http://lenalarssons.blogg.se/

Vad har du på hjärtat...??

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (Ser bara Lena)

Har du blogg?

Låt orden flöda... ♥

Trackback