Köpa eller inte köpa ??

Yes, thats the big question...


Jag kanske måste ge med mig och skaffa en sån här?? Det skall ju faktiskt vara en av dom bästa på marknaden, och jag är trött på SKIT nu helt enkelt. Ringde och sa upp mitt Telenor-abbonemang idag med, för jag är less. 

Vill ha en Sony Ericson, gärna en X10, men kan inte lita på dom längre och jag måste ha en lur jag kan lita på. En lur som jag slipper lämna på service varannan månad...

Hjälp mig här är Ni gulliga... För eller emot?? Positiva och negativa egenskaper?? Vilken operatör ringer Ni med?? Nöjda eller ej??

Lämna en kommentar så blir jag GLAD ♥
Postat av: madde

Du måste haft riktig otur med sony ericson:), jag har själv alltid haft sony ericson och aldrig haft problem med någon av dom:)!

Har ju själv en Iphone, eller hade rättare sagt för jag lämnade över den till Ahmed igen, tycker faktiskt inte att den är så mycket att hurra för... Den är ett bra tidsfördriv om man har tråkigt (med alla apps och spel man kan ladda ner), men som telefon är den varken bättre eller sämre än någon annan lur enligt mig:)...

2010-05-24 @ 17:21:24
URL: http://thisisourlifestory.blogspot.com
Postat av: Maria

Har ingen erfarenhet av iPhone, men jag ringer med ett Telia abonemang och det har aldrig krånglat. Har haft Telia i 2 år nu...

Kramar

2010-05-24 @ 17:30:19
URL: http://sessornasmamma.blogg.se/
Postat av: Ida

Älskar min iPhone!!!! Som ovanstående skriver så är ju själva ringfunktionen samma som på alla tele. Men älskar alla funktioner osv! Som att ha en liten bärbar dator i fickan som man kan ringa ifrån!! Nackdel är att kameran inte har nån blixt!

2010-05-24 @ 18:30:11
URL: http://www.idathylen.wordpress.com
Postat av: Lena

Jag sålde min i fredags!

2010-05-24 @ 19:19:07
URL: http://www.mammalenas.blogspot.com
Postat av: J

ÄLSKAR ju iphone, trots att jag inte har nån! haha. (sitter med farsans såfort jag e i hogge) men kameran e verkligen kass, så kan du hålla ut ett halvår till så tkr jag du ska vänta, för till jul kommer den nya med bättre kamera (oich blixt har jag för mig)....puss!

2010-05-24 @ 20:18:09
URL: http://josefinlaszlo.blogg.se/
Postat av: Modern

Jag ringer med 3 och är väl ganska nöjd med det.

2010-05-24 @ 21:52:01
URL: http://kittelsen.blogg.se/

Vad har du på hjärtat...??

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (Ser bara Lena)

Har du blogg?

Låt orden flöda... ♥

Trackback